Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ECTS bodovi
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 12:11 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne, na žalost se ne vidi dok ocjena nije upisana. :( Ali zato sam ja maloprije pogledala na oglasnu za svoj smjer (PMF) na 1. godini:
(ako nekog zanima)
DiR1, DiR2, UUM, LA1, OF1, OF2 => 7.0 bodova
AG, EG => 5.0 bodova
RP1, Praktikum iz fizike => 3.0 boda
TZK => 2.0 boda
Sveukupno imamo 60 od čega se mora ostvariti min. od 50 bodova za mogućnost upisa na 2. godinu. :cry:
Ne, na žalost se ne vidi dok ocjena nije upisana. Sad Ali zato sam ja maloprije pogledala na oglasnu za svoj smjer (PMF) na 1. godini:
(ako nekog zanima)
AG, EG => 5.0 bodova
TZK => 2.0 boda
Sveukupno imamo 60 od čega se mora ostvariti min. od 50 bodova za mogućnost upisa na 2. godinu. Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 15:29 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Ne, na žalost se ne vidi dok ocjena nije upisana. :( Ali zato sam ja maloprije pogledala na oglasnu za svoj smjer (PMF) na 1. godini:
(ako nekog zanima)
AG, EG => 5.0 bodova
TZK => 2.0 boda
Sveukupno imamo 60 od čega se mora ostvariti min. od 50 bodova za mogućnost upisa na 2. godinu. :cry:[/quote]

moram te obavijestiti da se TZK ne ubraja medju bodove potrebn za upise vishe godine. ne znam zasto su uopce pisali bodove za TZK kad ti ne sluze nicemu.
buba (napisa):
Ne, na žalost se ne vidi dok ocjena nije upisana. Sad Ali zato sam ja maloprije pogledala na oglasnu za svoj smjer (PMF) na 1. godini:
(ako nekog zanima)
AG, EG => 5.0 bodova
TZK => 2.0 boda
Sveukupno imamo 60 od čega se mora ostvariti min. od 50 bodova za mogućnost upisa na 2. godinu. Crying or Very sad

moram te obavijestiti da se TZK ne ubraja medju bodove potrebn za upise vishe godine. ne znam zasto su uopce pisali bodove za TZK kad ti ne sluze nicemu.

by A.Einstein
[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 15:43 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]
moram te obavijestiti da se TZK ne ubraja medju bodove potrebn za upise vishe godine. ne znam zasto su uopce pisali bodove za TZK kad ti ne sluze nicemu.[/quote]

Koliko je meni poznato Bologna kaze da svako opterecenje mora biti bodovano, takodjer ti bodovi doprinose ukupnom broju bodova koje treba sakupiti kako bi se moglo pristupiti diplomskom ispitu, dakle nisu beskorisni.
kenny (napisa):

Koliko je meni poznato Bologna kaze da svako opterecenje mora biti bodovano, takodjer ti bodovi doprinose ukupnom broju bodova koje treba sakupiti kako bi se moglo pristupiti diplomskom ispitu, dakle nisu beskorisni.

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 15:54 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="kenny"]
moram te obavijestiti da se TZK ne ubraja medju bodove potrebn za upise vishe godine. ne znam zasto su uopce pisali bodove za TZK kad ti ne sluze nicemu.[/quote]

Koliko je meni poznato Bologna kaze da svako opterecenje mora biti bodovano, takodjer ti bodovi doprinose ukupnom broju bodova koje treba sakupiti kako bi se moglo pristupiti diplomskom ispitu, dakle nisu beskorisni.[/quote]

to bologna kaze (al mi smo u hrvatskoj :lol:), a novoizglasani statut sveucilista kaze da se TZK ne boduje. konkretno: clanak 69., stavak 12: nastava i izvannastavne djelatnosti studenata iz TZK.......ovoj nastavi ne pripisuju se ECTS bodovi.
mdoko (napisa):
kenny (napisa):

to bologna kaze (al mi smo u hrvatskoj Laughing), a novoizglasani statut sveucilista kaze da se TZK ne boduje. konkretno: clanak 69., stavak 12: nastava i izvannastavne djelatnosti studenata iz TZK.......ovoj nastavi ne pripisuju se ECTS bodovi.

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum