Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

sistematski
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:08 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="bily"]ovo bi sad vec trebalo ici u off topic[/quote]
OK. :D :OT: 8) I da: nemojte sada strašiti tu ljude. :( Tak i onak ima [i]nekih[/i] koji izbjegavaju preglede. O:)[/quote]

Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:
buba (napisa):
bily (napisa):
ovo bi sad vec trebalo ici u off topic

OK. Very Happy Off-topic Cool I da: nemojte sada strašiti tu ljude. Sad Tak i onak ima nekih koji izbjegavaju preglede. Angel

Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) Mr. Green

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 20:26 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"] ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:[/quote]

hmm , sve mi se čini da i nije tako loša ideja, petak je tako blizu, a ja tako daleko od potrebne psihičke stabilnosti... :lol:
bar je netko mogao reć da isto mrzi ić na sistematski i da svi mrze i da neki čak i plaču :D
al ajde, ni ovo sprdanje nije loše :horsie:
Vincent Van Ear (napisa):
ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) Mr. Green

hmm , sve mi se čini da i nije tako loša ideja, petak je tako blizu, a ja tako daleko od potrebne psihičke stabilnosti... Laughing
bar je netko mogao reć da isto mrzi ić na sistematski i da svi mrze i da neki čak i plaču Very Happy
al ajde, ni ovo sprdanje nije loše Djihaaaa!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 21:16 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:prodike: Pa ako to shvatiš kao odgovornost prema svom tijelu, onda ti odlazak na sistematski nikako ne bi trebao biti teret ili strah. :vidivamo: To je (po [u]mom[/u] mišljenju) najmanje što možemo napraviti sami za sebe: jednom godišnje na sistematski! :ok: Pogotovo mi žene. :) Sijetite se koliki si plate privatne preglede prek osiguranja & co., a mi to imamo 'besplatno'. :wink: (Iako čisto sumnjam da nam ovdje rade takve preglede. :roll:)
Drzim prodike Pa ako to shvatiš kao odgovornost prema svom tijelu, onda ti odlazak na sistematski nikako ne bi trebao biti teret ili strah. Gledaj dobro sta ti pokazujem To je (po mom mišljenju) najmanje što možemo napraviti sami za sebe: jednom godišnje na sistematski! O-kay! Pogotovo mi žene. Smile Sijetite se koliki si plate privatne preglede prek osiguranja & co., a mi to imamo 'besplatno'. Wink (Iako čisto sumnjam da nam ovdje rade takve preglede. Rolling Eyes)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:16 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]bar je netko mogao reć da isto mrzi ić na sistematski i da svi mrze i da neki čak i plaču :D[/quote]

Kad sam ja bio, jedna kolegica je tulila k'o kišna godina. :-s Proslo ju je kad je dobila injekciju - onda je sve postalo u redu. :shock: :grebgreb: :wacky: :brick: :hopacupa:
Ignavia (napisa):
bar je netko mogao reć da isto mrzi ić na sistematski i da svi mrze i da neki čak i plaču Very Happy

Kad sam ja bio, jedna kolegica je tulila k'o kišna godina. Eh? Proslo ju je kad je dobila injekciju - onda je sve postalo u redu. Shocked Kotacici rade 100 na sat Tup, tup, tup,... Tup, tup, tup,... Ovo se moglo zvati i 'weee 2'

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 21:23 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Proslo ju je kad je dobila injekciju (...)[/quote]
Za što/Protiv čega se ono 'injiciramo'? :?
vsego (napisa):
Proslo ju je kad je dobila injekciju (...)

Za što/Protiv čega se ono 'injiciramo'? Confused

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:52 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Ignavia"]bar je netko mogao reć da isto mrzi ić na sistematski i da svi mrze i da neki čak i plaču :D[/quote]

Kad sam ja bio, jedna kolegica je tulila k'o kišna godina. :-s Proslo ju je kad je dobila injekciju - onda je sve postalo u redu. [/quote]

Veliš slušala je Lou Reeda i njegov Perfect Day nakon injektiranja. :mrgreen:

Gdje se mogu nabaviti takve injekcije???

Ja bi si ih zabil par prije usmenih. :mrgreen:

PS: look at my new strumph! :)
vsego (napisa):
Ignavia (napisa):

Kad sam ja bio, jedna kolegica je tulila k'o kišna godina. Eh? Proslo ju je kad je dobila injekciju - onda je sve postalo u redu.

Veliš slušala je Lou Reeda i njegov Perfect Day nakon injektiranja. Mr. Green

Gdje se mogu nabaviti takve injekcije???

Ja bi si ih zabil par prije usmenih. Mr. Green

PS: look at my new strumph! Smile

Zadnja promjena: Vincent Van Ear; 22:56 sri, 30. 3. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 22:56 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:[/quote]
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! :lol: :lol:

Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) Mr. Green

ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! Laughing Laughing

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:59 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"]
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:[/quote]
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! :lol: :lol:[/quote]

Ma u potpunosti ja razumijem Ignaviju, i ja mrzim doktore osim ako sam u službi potpore nekome, onda sam pravi muškarac. 8)

Sjećam se da mi je na jednom od mojih sistematskih doktorica, nakon što je vidjela tlak rekla:
''[b]Malo[/b] si uzbuđen, jelda'' :mrgreen:
filipnet (napisa):

ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! Laughing Laughing

Ma u potpunosti ja razumijem Ignaviju, i ja mrzim doktore osim ako sam u službi potpore nekome, onda sam pravi muškarac. Cool

Sjećam se da mi je na jednom od mojih sistematskih doktorica, nakon što je vidjela tlak rekla:
''Malo si uzbuđen, jelda'' Mr. Green

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:36 sri, 30. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]''[b]Malo[/b] si uzbuđen, jelda'' :mrgreen:[/quote]

:lol: Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio [i]uzbudjen[/i], pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". :rotfl: Ravnalom. :el:
''Malo si uzbuđen, jelda'' Mr. Green

Laughing Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio uzbudjen, pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". Valjam se po podu od smijeha Ravnalom. Exploded Laughing

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:32 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je samo jednom bilo glupo na sistematskom i to je bilo u srednjoj kad su mi izvadili krv i onda sam se skoro srusila a svi su ostali to dobro podnjeli :cry:
meni je samo jednom bilo glupo na sistematskom i to je bilo u srednjoj kad su mi izvadili krv i onda sam se skoro srusila a svi su ostali to dobro podnjeli Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:07 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
:lol: Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio [i]uzbudjen[/i], pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". :rotfl: Ravnalom. :el:[/quote]

To je strara tehnika. Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.
vsego (napisa):

Laughing Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio uzbudjen, pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". Valjam se po podu od smijeha Ravnalom. Exploded Laughing

To je strara tehnika. Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:02 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][quote="vsego"]:lol: Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio [i]uzbudjen[/i], pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". :rotfl: Ravnalom. :el:[/quote]
To je strara tehnika. Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.[/quote]

Budjenje "hidraulike" u takvim trenucima ima daleko vise veze s "mehanikom", nego sa sex. uzbudjenjem. 8)

Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)
Ivančica (napisa):
vsego (napisa):

Budjenje "hidraulike" u takvim trenucima ima daleko vise veze s "mehanikom", nego sa sex. uzbudjenjem. Cool

Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Shocked Ne znam koliko ima istine u tome... Confused Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... Smile

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:43 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :?[/quote]
Silno me zanima kaj bi smislili, da su i žene 'vojno aktivne'... :D
vsego (napisa):
Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Shocked Ne znam koliko ima istine u tome... Confused

Silno me zanima kaj bi smislili, da su i žene 'vojno aktivne'... Very Happy

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:49 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]
Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.[/quote]

O čemu ti pričaš, pa ima li većeg uzbuđenja od fino zriktane-naparfemirane-dobrostojeće-postarije-u bijelo obučene-pametne-s naočalama-iskusne(u medicini naravno) doktorice??? :D

Btw, bijela boja i drvena klompa mi fetiš. :mrgreen:

PS:riječ [i]postarije[/i] se odnosi na ženu u ranim četrdesetima.:mrgreen:
Ivančica (napisa):

Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.

O čemu ti pričaš, pa ima li većeg uzbuđenja od fino zriktane-naparfemirane-dobrostojeće-postarije-u bijelo obučene-pametne-s naočalama-iskusne(u medicini naravno) doktorice??? Very Happy

Btw, bijela boja i drvena klompa mi fetiš. Mr. Green

PS:riječ postarije se odnosi na ženu u ranim četrdesetima.Mr. Green

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:11 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]PS:riječ [i]postarije[/i] se odnosi na ženu u ranim četrdesetima.:mrgreen:[/quote]

:brick: Opametit ces se s vremenom... :PP

Inace, unfirome cesto "zanimljivo" djeluju na ljude :g: no mislim da je to sad vec [b]totalni[/b] :OT:
PS:riječ postarije se odnosi na ženu u ranim četrdesetima.Mr. Green

Tup, tup, tup,... Opametit ces se s vremenom... Weeee-heeee!!!

Inace, unfirome cesto "zanimljivo" djeluju na ljude Mr. Green no mislim da je to sad vec totalni Off-topic

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:30 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

Inace, unfirome cesto "zanimljivo" djeluju na ljude :g: no mislim da je to sad vec [b]totalni[/b] :OT:[/quote]

ovo je vec odavno trebalo biti totalni :OT: jer bilo bi dobro da se vratite na pocetno pitanje ovog topica! :lol: :lol: :lol: :lol:
vsego (napisa):

Inace, unfirome cesto "zanimljivo" djeluju na ljude Mr. Green no mislim da je to sad vec totalni Off-topic

ovo je vec odavno trebalo biti totalni Off-topic jer bilo bi dobro da se vratite na pocetno pitanje ovog topica! Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:42 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)[/quote]

veoma zanimljiva metoda... :lol: nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? :mrgreen:

a GDJE se uopće treba otić na sistematski?
jooj, ako zakasnim na vježbe iz analize... morat ću se vratit tamo i napravit nešto :duel:
tipa reć im da mi se sve to skupa uopće ne sviđa :agrue: :lol: 8)
vsego (napisa):
Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Shocked Ne znam koliko ima istine u tome... Confused Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... Smile

veoma zanimljiva metoda... Laughing nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? Mr. Green

a GDJE se uopće treba otić na sistematski?
jooj, ako zakasnim na vježbe iz analize... morat ću se vratit tamo i napravit nešto Dvoboj
tipa reć im da mi se sve to skupa uopće ne sviđa #Bad Talk Laughing Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:12 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="vsego"] Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)[/quote]
veoma zanimljiva metoda... :lol: nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? :mrgreen:[/quote]

:OT: Don't remember... :( Ali, ako se ne varam, nije bilo "reakcije"... :D Nije ni cudo, kad sam se morao dici u nedoba u koje inace jos ni ne idem spavati... :wall:
Ignavia (napisa):
vsego (napisa):

veoma zanimljiva metoda... Laughing nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? Mr. Green

Off-topic Don't remember... Sad Ali, ako se ne varam, nije bilo "reakcije"... Very Happy Nije ni cudo, kad sam se morao dici u nedoba u koje inace jos ni ne idem spavati... Brick wall

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 20:32 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT: samo spamate cccc...

nego :new-bday: mi se cinio lijepim smilicem a nije los ni ovaj :krcko:

ugl. sistematski je kad sam ja iso bio na trgu zrtava fasizma!! tam je "onaj" dom, sam se sad nemrem sjetit koji!! odmah kad sidjes sa stanice ti je ambulanta! a sad ljudi :forumasi: :pm: nadam se da sam barem malo bio nejasan jer mi to nije bila namjera he he he
Off-topic samo spamate cccc...

nego #Birthday mi se cinio lijepim smilicem a nije los ni ovaj Krcko, pomagaj!

ugl. sistematski je kad sam ja iso bio na trgu zrtava fasizma!! tam je "onaj" dom, sam se sad nemrem sjetit koji!! odmah kad sidjes sa stanice ti je ambulanta! a sad ljudi Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) Poziv za preseljenje u Private Message nadam se da sam barem malo bio nejasan jer mi to nije bila namjera he he he

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 22:43 čet, 31. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dom se zove i dan danas Ivan Mestrovic!Ali vise ne obavljaju sistematski u domu zdravlja studenata sadasnjem domu zdravlja centar jer se direktorica Dr Dzepina odselila iz tog doma i preselila na mirogojsku.....
:lol:
Dom se zove i dan danas Ivan Mestrovic!Ali vise ne obavljaju sistematski u domu zdravlja studenata sadasnjem domu zdravlja centar jer se direktorica Dr Dzepina odselila iz tog doma i preselila na mirogojsku.....
Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum