Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:56 sri, 30. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:[/quote]
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! :lol: :lol:
Vincent Van Ear (napisa): |
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji)  |
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!!
_________________  Everything happens with a reason!

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:59 sri, 30. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"]
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji) :mrgreen:[/quote]
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!! :lol: :lol:[/quote]
Ma u potpunosti ja razumijem Ignaviju, i ja mrzim doktore osim ako sam u službi potpore nekome, onda sam pravi muškarac. 8)
Sjećam se da mi je na jednom od mojih sistematskih doktorica, nakon što je vidjela tlak rekla:
''[b]Malo[/b] si uzbuđen, jelda'' :mrgreen:
filipnet (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): |
Upravo kroz šalu Ignaviu uvjeravamo da je sistematski nešto neopasno i korisno, Ignavia, ako ti je toliki bed budemo te filipnet i ja prisilno odveli(u luđačkoj košulji)  |
ma nije ti sistematski nikaj strasnog. Vise te ubi u pojam ono cekanje u cekaoni, nego pregled. Gledaj ovak, barem ces saznati koliko si tezak, ak ti doma vaga nije pouzdana! Tak je meni bilo!!  |
Ma u potpunosti ja razumijem Ignaviju, i ja mrzim doktore osim ako sam u službi potpore nekome, onda sam pravi muškarac.
Sjećam se da mi je na jednom od mojih sistematskih doktorica, nakon što je vidjela tlak rekla:
''Malo si uzbuđen, jelda''
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:02 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="vsego"]:lol: Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio [i]uzbudjen[/i], pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". :rotfl: Ravnalom. :el:[/quote]
To je strara tehnika. Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom.[/quote]
Budjenje "hidraulike" u takvim trenucima ima daleko vise veze s "mehanikom", nego sa sex. uzbudjenjem. 8)
Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)
Ivančica (napisa): | vsego (napisa): | Prijatelj mi je pricao da je na pregledu za vojsku bio uzbudjen, pa je dobio od tete packu po "uzbudjenom dijelu". Ravnalom.  |
To je strara tehnika. Mene uvijek fasciniraju oni koji se uzbude (ne seksualno, ali i to) na sistematskom. |
Budjenje "hidraulike" u takvim trenucima ima daleko vise veze s "mehanikom", nego sa sex. uzbudjenjem.
Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Ne znam koliko ima istine u tome... Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:42 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"] Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)[/quote]
veoma zanimljiva metoda... :lol: nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? :mrgreen:
a GDJE se uopće treba otić na sistematski?
jooj, ako zakasnim na vježbe iz analize... morat ću se vratit tamo i napravit nešto :duel:
tipa reć im da mi se sve to skupa uopće ne sviđa :agrue: :lol: 8)
vsego (napisa): | Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Ne znam koliko ima istine u tome... Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave...  |
veoma zanimljiva metoda... nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra?
a GDJE se uopće treba otić na sistematski?
jooj, ako zakasnim na vježbe iz analize... morat ću se vratit tamo i napravit nešto
tipa reć im da mi se sve to skupa uopće ne sviđa
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:12 čet, 31. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"][quote="vsego"] Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. :shock: Ne znam koliko ima istine u tome... :? Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave... :)[/quote]
veoma zanimljiva metoda... :lol: nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra? :mrgreen:[/quote]
:OT: Don't remember... :( Ali, ako se ne varam, nije bilo "reakcije"... :D Nije ni cudo, kad sam se morao dici u nedoba u koje inace jos ni ne idem spavati... :wall:
Ignavia (napisa): | vsego (napisa): | Iako, cuo sam pricu da je bivsa drzava na te preglede stavljala atraktivne i, pogotovo, "obdarene" medicinske sestre i tako "potajno" provjeravala (homo)sexualne sklonosti buducih vojnika. Ne znam koliko ima istine u tome... Moj pregled (za vojsku) je bio cca 5 godina nakon raspada te drzave...  |
veoma zanimljiva metoda... nego, 5 god i nije tak puno, osim ak nemaš 6 djece u međuvremenu, a pod pretpostavkom da ih nisu prebacili negdje drugdje... ajde reci... kakva je bila tvoja sestra?  |
Don't remember... Ali, ako se ne varam, nije bilo "reakcije"... Nije ni cudo, kad sam se morao dici u nedoba u koje inace jos ni ne idem spavati...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: