Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Apsolventsko putovanje
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

kamo na apsolventsko?
Skandinavske zemlje (Danska, Finska, Norveška, Švedska)
37%
 37%  [ 6 ]
Rusija
6%
 6%  [ 1 ]
Cipar, Grčka, Kreta
6%
 6%  [ 1 ]
Francuska, Italija
0%
 0%  [ 0 ]
Poljska, pribaltičke zemlje
0%
 0%  [ 0 ]
Španjolska
6%
 6%  [ 1 ]
Srednja Europa (Češka, Mađarska, Slovačka)
18%
 18%  [ 3 ]
Austrija, Njemačka, Švicarska
0%
 0%  [ 0 ]
Benelux (Belgija, Luxemburg, Nizozemska)
6%
 6%  [ 1 ]
Engleska, Irska, Škotska
18%
 18%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 16

Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:48 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]P[/b]otpuno perverzne ludarije kolega iz "starije" generacije
[b]R[/b]azumne cijene
[b]A[/b]bnormalno puno umjetničkih, lijepih i pametnih stvari za vidit :D
[b]G[/b]dje sam ono čuo o perverznim ludarijama kolega iz "starije" generacije

Nije li očito? :lol:

Ozbač, treba ići nekam di bi bilo prihvatljivo (novčano ponajprije) za što više ljudi. A Skandinavija i slicno je prekrasno i sve, ali je skupo i tam pola ljudi nece ici, jer si to ne mogu priustit. Da nije tak, ja bi vam svima cvokotal po glavi dok ne bi pristali na Francusku i Pariz za vrijeme Tour de France-a, ali nije tak. Valjda je cilj da ide sto vise kolega, a ove skupe željice si onda sami privatno organizirajte. Evo ja si planiram ić bicom do Pariza, jednom, mozda, ak dovoljno poludim.

I kak Dudo veli, svi idemo sami i to skupa! Mislim mi iz "starije" generacije.
Zato vi mladji, mislim da ste dovoljno stari da se sjećate one češke serije na telki kojoj pjesma na špici ide otprilike ovak:

[color=red][b]...[/b][/color]
[color=red][b][size=18]Ak si sam, pridaj se k nam![/size][/b][/color]
[color=red][b]Hlapci z ulice ti budu zavidjet...[/b][/color]
[color=red][b]...[/b][/color]
Potpuno perverzne ludarije kolega iz "starije" generacije
Razumne cijene
Abnormalno puno umjetničkih, lijepih i pametnih stvari za vidit Very Happy
Gdje sam ono čuo o perverznim ludarijama kolega iz "starije" generacije

Nije li očito? Laughing

Ozbač, treba ići nekam di bi bilo prihvatljivo (novčano ponajprije) za što više ljudi. A Skandinavija i slicno je prekrasno i sve, ali je skupo i tam pola ljudi nece ici, jer si to ne mogu priustit. Da nije tak, ja bi vam svima cvokotal po glavi dok ne bi pristali na Francusku i Pariz za vrijeme Tour de France-a, ali nije tak. Valjda je cilj da ide sto vise kolega, a ove skupe željice si onda sami privatno organizirajte. Evo ja si planiram ić bicom do Pariza, jednom, mozda, ak dovoljno poludim.

I kak Dudo veli, svi idemo sami i to skupa! Mislim mi iz "starije" generacije.
Zato vi mladji, mislim da ste dovoljno stari da se sjećate one češke serije na telki kojoj pjesma na špici ide otprilike ovak:

...
Ak si sam, pridaj se k nam!
Hlapci z ulice ti budu zavidjet...
...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 15:03 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja najvjerojatnije neću niti ići. Ali ako se mene pita, ja ne bih u Prag. Ja sam tamo bila i sve vidjela. A i ne mislim negdje ići da bih gledala :-)
P.S. - kak se na maturalno povedu neki profesori, jel možemo mi povest neke asistente? Onda bih čak možda i išla :-) :wink:
P.P.S. - ne trebaju mi asistenti za mene, nego za neke druge. Tak da se ja mogu otić negdje zabavljat i ne moram pazit na druge osobe. Molim te dvije druge osobe da mi odgovore!
Ja najvjerojatnije neću niti ići. Ali ako se mene pita, ja ne bih u Prag. Ja sam tamo bila i sve vidjela. A i ne mislim negdje ići da bih gledala Smile
P.S. - kak se na maturalno povedu neki profesori, jel možemo mi povest neke asistente? Onda bih čak možda i išla Smile Wink
P.P.S. - ne trebaju mi asistenti za mene, nego za neke druge. Tak da se ja mogu otić negdje zabavljat i ne moram pazit na druge osobe. Molim te dvije druge osobe da mi odgovore!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 15:32 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]A i ne mislim negdje ići da bih gledala :-)[/quote]
Ako se želi ići [b]samo[/b] piti i tulumariti, onda se ne treba ići nikuda van, odemo npr. u neki susjedni gradić gdje nas nitko ne zna i tulumarimo, ali Tinčice vidiš ima nas (barem 1, tj. ja, a mislim da nas ima još) koji bi željeli i nešto vidjeti, upoznati, pa i naučiti, a ne se samo opijati ili što već. A samo opijanje i samo "što već" (tu ulaze "ljubakanja" :hotpusa: i ostale avanture) se mogu puno jeftinije raditi tu doma.

Ma gledaj, draga Tinčica, odi ti zbog kojih kod razloga želiš, ali mislim da bi većina ljudi htjela nešto i vidjeti.
Ivančica (napisa):
A i ne mislim negdje ići da bih gledala Smile

Ako se želi ići samo piti i tulumariti, onda se ne treba ići nikuda van, odemo npr. u neki susjedni gradić gdje nas nitko ne zna i tulumarimo, ali Tinčice vidiš ima nas (barem 1, tj. ja, a mislim da nas ima još) koji bi željeli i nešto vidjeti, upoznati, pa i naučiti, a ne se samo opijati ili što već. A samo opijanje i samo "što već" (tu ulaze "ljubakanja" Malo zesca romantika na Forumu i ostale avanture) se mogu puno jeftinije raditi tu doma.

Ma gledaj, draga Tinčica, odi ti zbog kojih kod razloga želiš, ali mislim da bi većina ljudi htjela nešto i vidjeti.

[Vrh]
Astrea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:48 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedna obavijest: [i]generacija '98 sutra [b]30.04.2003. u 11h[/b] ima sastanak na faxu[/i] vezano uz apsolventsko putovanje. Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže i daju svoj prijedlog. Skupit ćemo se vjerojatno u holu ispred oglasne ploče, a vjerujem da smo prepoznatljivi (berem neki... :) ) Ajde dođite da se dogovorimo!
Jedna obavijest: generacija '98 sutra 30.04.2003. u 11h ima sastanak na faxu vezano uz apsolventsko putovanje. Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže i daju svoj prijedlog. Skupit ćemo se vjerojatno u holu ispred oglasne ploče, a vjerujem da smo prepoznatljivi (berem neki... Smile ) Ajde dođite da se dogovorimo!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:17 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slušaj ti Šornicu jedan mali!
Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš? A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje? A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?
Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš? A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje? A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 21:08 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Slušaj ti Šornicu jedan mali![/quote]
Ne znam tko ti je taj Šornić mali, ali ja sam [b]steelworker[/b]. Ali dobro i ja sam tebe zval Tinčica, pa sam isto kriv. Evo od sad si Ivančica.

[quote="Ivančica"]Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš? [/quote]
Dobro zašto se ti stalno želiš svađati, čim ti netko nešto prigovori, tj. čim netko kaže nešto što ti nije po ukusu. I ja bih htio okupati svoju guzu u otvorenom moru. Ali nemam tolko love da dam, a nažalost nema niti dosta drugih ljudi, pa bi mi uskratili to zadovoljstvo svojoj guzi i išli negdje jeftinije.
[quote="Ivančica"]A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje?A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?[/quote]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
You do make me laugh.
In your dreams little girl. In your dreams! :sleeping:
Ivančica (napisa):

Ne znam tko ti je taj Šornić mali, ali ja sam steelworker. Ali dobro i ja sam tebe zval Tinčica, pa sam isto kriv. Evo od sad si Ivančica.

Ivančica (napisa):
Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš?

Dobro zašto se ti stalno želiš svađati, čim ti netko nešto prigovori, tj. čim netko kaže nešto što ti nije po ukusu. I ja bih htio okupati svoju guzu u otvorenom moru. Ali nemam tolko love da dam, a nažalost nema niti dosta drugih ljudi, pa bi mi uskratili to zadovoljstvo svojoj guzi i išli negdje jeftinije.
Ivančica (napisa):
A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje?A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
You do make me laugh.
In your dreams little girl. In your dreams! #Sleep

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:12 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ahem, molim golupcice da se suzdrze. :? Inace ce iskociti velika crvena ploca s dva slova koja se mogu tumaciti na razne nacine.
Ahem, molim golupcice da se suzdrze. Confused Inace ce iskociti velika crvena ploca s dva slova koja se mogu tumaciti na razne nacine.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 22:26 uto, 29. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="Ivančica"]Slušaj ti Šornicu jedan mali![/quote]
Ne znam tko ti je taj Šornić mali, ali ja sam [b]steelworker[/b]. Ali dobro i ja sam tebe zval Tinčica, pa sam isto kriv. Evo od sad si Ivančica.

[quote="Ivančica"]Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš? [/quote]
[quote="Ivančica"]A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje?A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?[/quote]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
You do make me laugh.
In your dreams little girl. In your dreams! :sleeping:[/quote]
Ovo je fakat bilo za dobro se :lol:
steelworker (napisa):
Ivančica (napisa):

Ne znam tko ti je taj Šornić mali, ali ja sam steelworker. Ali dobro i ja sam tebe zval Tinčica, pa sam isto kriv. Evo od sad si Ivančica.

Ivančica (napisa):
Meni nije niti palo na pamet da se opijam tamo (iako je Češka jeftina što se pive tiče) niti da se ljubakam s nekim nepoznatim (ili poznatim) tipovima, a kamoli sa ženama. Ja sam samo htjela na more. Nikad nisam bila (osim u Španjolskoj) na nekom moru koje se razlikuje od naše Istre, i jednom samo kod Zadra. I jako bi rado htjela ići okupati guzu u nekom finom, otvorenom moru. Kužiš?

Ivančica (napisa):
A, ako upadne tu i neka avanturica, tim bolje?A da upadneš ti?!?! To je tebi problem! Ma ti si ljubomoran?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
You do make me laugh.
In your dreams little girl. In your dreams! #Sleep

Ovo je fakat bilo za dobro se Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:46 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

steelworkercicu!
Ja se ne zelim svadjati... samo sam ovih dana malo neurozna jer sam cetri sata camila cekajuci pa sve sto kazem zvuci drugacije.
Ja nemam love nit za Cesku, niti za Jarun. A kad mamu pitam kratko pitanje: Das mi za sendvic? nastupi jedan krasni monolog od kojih 15 minuta koji ja stvarno ne mogu prepricati. Rekla sam da cu ju jednom snimiti pa da se cuje, ali nikad ne stignem...
Jel smijem ja preko foruma traziti ljude da svatko donira oko 5 kuna svaki mjesec, pa mozda i skupim?

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :cry:
steelworkercicu!
Ja se ne zelim svadjati... samo sam ovih dana malo neurozna jer sam cetri sata camila cekajuci pa sve sto kazem zvuci drugacije.
Ja nemam love nit za Cesku, niti za Jarun. A kad mamu pitam kratko pitanje: Das mi za sendvic? nastupi jedan krasni monolog od kojih 15 minuta koji ja stvarno ne mogu prepricati. Rekla sam da cu ju jednom snimiti pa da se cuje, ali nikad ne stignem...
Jel smijem ja preko foruma traziti ljude da svatko donira oko 5 kuna svaki mjesec, pa mozda i skupim?

Wink Wink Wink Wink Wink Crying or Very sad

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 19:02 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Mi-mi-mi-mi-mi-mi Citirajte i odgovorite

Sad si me rastopila, Tinčica. Ja ti dam 5 KN (samo ih nemoj potrošit na cigarete ;) ).

Al vidiš, ja mislim da ima još dosta tak ljudi. Nažalost. :cry: :( :cry: A nemam dost love da svima njima dam 5 KN. I ja sam u vrlo sličnoj situaciji kao i ti. Isto nemam ni za Češku ni za Jarun. Ali viš, ja ni ne tražim "starce" jer nemaju ni oni. Eto, malo radiš, pa zaradiš. Evo, ja bum si taman jedva skupil (čitaj zaradil) za taj Prag.

Al mislim, kak da onda idemo močiti svoje sir-bijele guze ;) u otvorena mora za koja bi platili dvaput više. Treba biti realan, a uostalom nije tolko važno gdje idemo, svi smo si dobri i bit će nam divno. :D
Sad si me rastopila, Tinčica. Ja ti dam 5 KN (samo ih nemoj potrošit na cigarete Wink ).

Al vidiš, ja mislim da ima još dosta tak ljudi. Nažalost. Crying or Very sad Sad Crying or Very sad A nemam dost love da svima njima dam 5 KN. I ja sam u vrlo sličnoj situaciji kao i ti. Isto nemam ni za Češku ni za Jarun. Ali viš, ja ni ne tražim "starce" jer nemaju ni oni. Eto, malo radiš, pa zaradiš. Evo, ja bum si taman jedva skupil (čitaj zaradil) za taj Prag.

Al mislim, kak da onda idemo močiti svoje sir-bijele guze Wink u otvorena mora za koja bi platili dvaput više. Treba biti realan, a uostalom nije tolko važno gdje idemo, svi smo si dobri i bit će nam divno. Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:30 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam za Maroko. Već skupljam ekipu polako.
Ja sam za Maroko. Već skupljam ekipu polako.

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 12:55 pon, 5. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tko je to za Maroko? Mozda mozes skupiti jos ljudi ako se predstavis! :wink:
Ja sam isto vidjela zanimljivih ponuda, ali obavezno se moramo naci ako zelimo pokrenuti stvar, puno predugo ce trajati ako budemo cekali da se svi koji hoce negdje ici uopce jave na forum, a pogotovo dok se oko necega slozimo.
Onda jedan dan u 12 kod oglasne ploce? Vec sutra (utorak)? Nek dodju barem oni koji su tada na faxu! Pa da se pomaknemo s mjesta? :D
Vidimo se! :lol:
Tko je to za Maroko? Mozda mozes skupiti jos ljudi ako se predstavis! Wink
Ja sam isto vidjela zanimljivih ponuda, ali obavezno se moramo naci ako zelimo pokrenuti stvar, puno predugo ce trajati ako budemo cekali da se svi koji hoce negdje ici uopce jave na forum, a pogotovo dok se oko necega slozimo.
Onda jedan dan u 12 kod oglasne ploce? Vec sutra (utorak)? Nek dodju barem oni koji su tada na faxu! Pa da se pomaknemo s mjesta? Very Happy
Vidimo se! Laughing

[Vrh]
dudo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:21 uto, 6. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=red]Maronko?
ok.
pitanje.
kolko kosta Moronko?
i tko je ekipa?
inace ja mislim da bi tam moglo bit super...ali (g) to nema sanse da bude jeftino...bar ne na konvencionalne nacine odlazaka na apsolvencko.
bit ce mi drago (krpina) ako se varam.
makar to je uvijek jedno neugodno iskuztvo...
ponekad i dva .

[/color]
Maronko?
ok.
pitanje.
kolko kosta Moronko?
i tko je ekipa?
inace ja mislim da bi tam moglo bit super...ali (g) to nema sanse da bude jeftino...bar ne na konvencionalne nacine odlazaka na apsolvencko.
bit ce mi drago (krpina) ako se varam.
makar to je uvijek jedno neugodno iskuztvo...
ponekad i dva .

and kill us all
[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:59 uto, 6. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nece vam Maroko biti skup, to je sigurno. Dobro, mozda niti jeftin kao Prag, jer je ipak dosta dalje.
Samo nije bas dobro ici tamo preko ljeta - od-vrat-no je vruce!! Idealno je proljece, pogotovo radi juga (vecina ljudi zeli vidjeti Marrakesh).
Hrana, smjestaj, putovanje po Maroku - sve jeftino u odnosu na Europu, ali ako idete organizirano onda nemate bas previse izbora.
Takva putovanja su ipak najbolja u vrlo malim grupama koje se jako dobro poznaju, jer se inace svi isposvadjate gdje biste htjeli i kada... Ne znam bas jel to za apsolventsko.

I nema alkohola :)
Nece vam Maroko biti skup, to je sigurno. Dobro, mozda niti jeftin kao Prag, jer je ipak dosta dalje.
Samo nije bas dobro ici tamo preko ljeta - od-vrat-no je vruce!! Idealno je proljece, pogotovo radi juga (vecina ljudi zeli vidjeti Marrakesh).
Hrana, smjestaj, putovanje po Maroku - sve jeftino u odnosu na Europu, ali ako idete organizirano onda nemate bas previse izbora.
Takva putovanja su ipak najbolja u vrlo malim grupama koje se jako dobro poznaju, jer se inace svi isposvadjate gdje biste htjeli i kada... Ne znam bas jel to za apsolventsko.

I nema alkohola Smile

[Vrh]
dudo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:07 uto, 6. 5. 2003    Naslov: nema alkohola!? Marrakesh? Citirajte i odgovorite

[color=red]
nema alkohola?
dobro... to smo rijesili... :P
zasto nema alkohola!!?? kako ta zemlja opstaje normalna??
to sam samo pretpostavio doduse...
i kaj je to Marrakesh? to me fakat zanima.
ako jednom odem tamo. sam. da se ne mogu s nikim posvadjat. da si to pogledam...
[/color]

nema alkohola?
dobro... to smo rijesili... Razz
to sam samo pretpostavio doduse...
ako jednom odem tamo. sam. da se ne mogu s nikim posvadjat. da si to pogledam...

and kill us all
[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 21:31 čet, 8. 5. 2003    Naslov: Dogovaranje o putovanju Citirajte i odgovorite

[color=blue]Pokušaj #2 ! :cry:
Mate i ja smo dogovorili ponedjeljak (12.5.) tocno u podne. Tamo negdje u predvorju. Preporučite i prijateljima. [/color]
Pokušaj #2 ! Crying or Very sad
Mate i ja smo dogovorili ponedjeljak (12.5.) tocno u podne. Tamo negdje u predvorju. Preporučite i prijateljima.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 0:21 pet, 9. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]zasto nema alkohola!!?? kako ta zemlja opstaje normalna?? [/quote]

Naravno iz religijskih razloga. Zapravo, nije bas da ga se ne moze nabaviti, piju i oni ali ne javno, ali od strane moje malenkosti zaista nigdje nije opazen nikakav alkohol. A i voda im ima neki skroz cudan okus... nemoguce se na to naviknuti.

[quote]i kaj je to Marrakesh? to me fakat zanima. [/quote]

To je jako poznato hipijevsko odrediste sasvim prema jugu, a ovih dana slavu najvise zahvaljuje poznatim travnatim pripravcima. Poznat je trg Djemaa Al Fna, gdje se uvijek skupljaju akrobati, fakiri, carobnjaci i svakakvi cudaci...
Citat:

Naravno iz religijskih razloga. Zapravo, nije bas da ga se ne moze nabaviti, piju i oni ali ne javno, ali od strane moje malenkosti zaista nigdje nije opazen nikakav alkohol. A i voda im ima neki skroz cudan okus... nemoguce se na to naviknuti.

Citat:

To je jako poznato hipijevsko odrediste sasvim prema jugu, a ovih dana slavu najvise zahvaljuje poznatim travnatim pripravcima. Poznat je trg Djemaa Al Fna, gdje se uvijek skupljaju akrobati, fakiri, carobnjaci i svakakvi cudaci...

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 0:31 pet, 9. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Poznat je trg Djemaa Al Fna, gdje se uvijek skupljaju akrobati, fakiri, carobnjaci i svakakvi cudaci...[/quote]

Je, tam bi se bas dobro uklopili. Osjecali bi se kao doma. :lol:

Nego, jel ste pitali negdje za neki aranzman? Preporuke? Cijena? ... Jel bi Dudo i Žmk mogli nositi zalihe piva sa sobom? Cijena za prijevoz tih zaliha? :lol:
Anonymous (napisa):
Poznat je trg Djemaa Al Fna, gdje se uvijek skupljaju akrobati, fakiri, carobnjaci i svakakvi cudaci...

Je, tam bi se bas dobro uklopili. Osjecali bi se kao doma. Laughing

Nego, jel ste pitali negdje za neki aranzman? Preporuke? Cijena? ... Jel bi Dudo i Žmk mogli nositi zalihe piva sa sobom? Cijena za prijevoz tih zaliha? Laughing

[Vrh]
dudo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:36 ned, 11. 5. 2003    Naslov: trg Djemaa Al Fna Citirajte i odgovorite

[color=red]
nisam jos u zivotu cuo neso prvlacnije o nekom trgu.
osjecam se totalno zaljubljeno. u trg. bila je to ljubav na prvi pojavak na forumu.
no utanoc svemu tome, mislim da nema sanse da se skupimo za maroko. ovo mi je sad zvucalo ko u pocetku kad smo htjeli ic u *stane. mislim siguran sam da postoji i neki zakon trg u kazahstanu, al...ne. dosta. ak hocemo ic u drugoj polovici desetog mjeseca, moramo se ful sve dogovorit do kraja petog. znaci imamo jos tri tiedna. i nakon toga sori buraz. :roll: ja znam da se tesko suzdrzat, (ja idem na posebne terapije zbog pokvarenog gusta poradi suzdrzavanja)(od pisanja gluposti), al pokusajte u narednim postovima predlozit nesto konkretno i da je dogovor izvediv u tri tjedna. ili ako vam je ceska ok, odite na topik od ceske i tam se nadopisite da bi isli...
btw. na tom topiku je dosla jos jedna ponuda koja bi vas mogla zanimat...
eto.
pusa svima koji je ne zele.
:wink:
(ovdje sad sljedi suzdrzavanje od toga da kazem kamo)
...

[/color]

nisam jos u zivotu cuo neso prvlacnije o nekom trgu.
osjecam se totalno zaljubljeno. u trg. bila je to ljubav na prvi pojavak na forumu.
no utanoc svemu tome, mislim da nema sanse da se skupimo za maroko. ovo mi je sad zvucalo ko u pocetku kad smo htjeli ic u *stane. mislim siguran sam da postoji i neki zakon trg u kazahstanu, al...ne. dosta. ak hocemo ic u drugoj polovici desetog mjeseca, moramo se ful sve dogovorit do kraja petog. znaci imamo jos tri tiedna. i nakon toga sori buraz. Rolling Eyes ja znam da se tesko suzdrzat, (ja idem na posebne terapije zbog pokvarenog gusta poradi suzdrzavanja)(od pisanja gluposti), al pokusajte u narednim postovima predlozit nesto konkretno i da je dogovor izvediv u tri tjedna. ili ako vam je ceska ok, odite na topik od ceske i tam se nadopisite da bi isli...
btw. na tom topiku je dosla jos jedna ponuda koja bi vas mogla zanimat...
eto.
pusa svima koji je ne zele.
Wink
(ovdje sad sljedi suzdrzavanje od toga da kazem kamo)
...

and kill us all
[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:55 pon, 12. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=violet]Wow! Maroko! Imate jos koju zemlju iz presjeka skupova A={zemlje u kojima mozete zamijeniti plavuse za deve} i B={zemlje u kojima deve ne mozete zamijeniti za alkohol}?[/color]
Wow! Maroko! Imate jos koju zemlju iz presjeka skupova A={zemlje u kojima mozete zamijeniti plavuse za deve} i B={zemlje u kojima deve ne mozete zamijeniti za alkohol}?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum