Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 11:50 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Mislim, mogu ja pomagat oko UUM. Oko zadataka tocnije. Ali nekak mi se cini da je vecina pitanja postavljenih na tim podforumima na nastavnickom smjeru tehnicke prirode (kad ce bit rezultati kolokvija, kolko bodova treba za prolaz, pa kad ce bit rezultati kolokvija, a jel netko zna kad ce bit rezultati kolokvija i kad ce vec jednom bit rezultati kolokvija upitnik upitnik upitnik upitnik), a tu bas ne mogu puno pomc na kolegiju koji nije moj.
Zadatke mogu rjesavat, pa se predbiljezujem...
Mislim, mogu ja pomagat oko UUM. Oko zadataka tocnije. Ali nekak mi se cini da je vecina pitanja postavljenih na tim podforumima na nastavnickom smjeru tehnicke prirode (kad ce bit rezultati kolokvija, kolko bodova treba za prolaz, pa kad ce bit rezultati kolokvija, a jel netko zna kad ce bit rezultati kolokvija i kad ce vec jednom bit rezultati kolokvija upitnik upitnik upitnik upitnik), a tu bas ne mogu puno pomc na kolegiju koji nije moj.
Zadatke mogu rjesavat, pa se predbiljezujem...
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
mililimi Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
Postano: 18:05 sub, 7. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Onda brand new podforumi, još nekorišteni... To mi zvuči još bolje. Zapravo, nema dvojbe, sad sam skužio da nema uvoda u statistiku. A valjda ne bi bio problem postavljat pitanja iz UVISA u Uvod u vjerojatnost još ovu godinu, a nakon toga bi taj naziv podforuma stvarno bio zastario.
Stižu nove snage, hoćemo promjene :lol: .
Onda brand new podforumi, još nekorišteni... To mi zvuči još bolje. Zapravo, nema dvojbe, sad sam skužio da nema uvoda u statistiku. A valjda ne bi bio problem postavljat pitanja iz UVISA u Uvod u vjerojatnost još ovu godinu, a nakon toga bi taj naziv podforuma stvarno bio zastario.
Stižu nove snage, hoćemo promjene .
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
Zadnja promjena: alen; 11:06 ned, 8. 10. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:48 ned, 8. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]vsego, šta ti misliš?[/quote]
Kao i inace: ja ne mislim. :PP
Razmisljah o tome jos prosle godine i zakljucak mi je da necu brzati s promjenama. 8) Ove godine ce se mijenjati samo ono sto mi kolege asistenti i nastavnici jave da promijenim. :) Nagodinu cu sam reorganizirati podforume druge godine, jer tada vise nece biti starih studenata kojima to treba. :D
Razlozi zasto ne zelim brzati s promjenama su:[list=1][*] Stari studenti imaju tu podjelu od kad su ovdje; tjerati ih zadnju godinu da se snalaze u "novom"... :? Mislim da im je dosta sto im je Bolonja [ :bu!: ] "za vratom" ako ne daju uvjet za cetvrtu. :trema:
Bolonjci i tako imaju ovu podjelu jos od prije (bar godinu dana), pa im ne bi trebalo biti problem snaci se. :) Pogotovo sto svuda postoji mnogo informativnih topica, pa se lako pohvata sto je gdje. 8) Sto se tice obavijesti nevezanih uz gradivo, to moze ici u "opce" podforume (meni je prioritet da pomoc s gradivom bude sto preglednija ;)).
[*] Ove godine novi program ide [b]prvi[/b] put; ja cu promjene raditi kad vidim da ce kolegiji i ostati kakvi jesu, tj. da nece biti znacajnijih promjena. ;)
[*] Treba mi vremena da pohvatam sto je sto i kako to uopce provesti. :? Recimo, MA3&4 bi trebalo rascijepiti na 3 podforuma - sto cu sa starim topicima? :-k
Otvaranje novih podforuma i pretvaranje starih u "arhive" mi nema smisla, jer se onda stvari rasipaju na vise mjesta i pada preglednost (a time i upotrebljivost) Foruma. :([/list:o]
alen (napisa): | vsego, šta ti misliš? |
Kao i inace: ja ne mislim.
Razmisljah o tome jos prosle godine i zakljucak mi je da necu brzati s promjenama. Ove godine ce se mijenjati samo ono sto mi kolege asistenti i nastavnici jave da promijenim. Nagodinu cu sam reorganizirati podforume druge godine, jer tada vise nece biti starih studenata kojima to treba.
Razlozi zasto ne zelim brzati s promjenama su:- Stari studenti imaju tu podjelu od kad su ovdje; tjerati ih zadnju godinu da se snalaze u "novom"... Mislim da im je dosta sto im je Bolonja [ ] "za vratom" ako ne daju uvjet za cetvrtu.
Bolonjci i tako imaju ovu podjelu jos od prije (bar godinu dana), pa im ne bi trebalo biti problem snaci se. Pogotovo sto svuda postoji mnogo informativnih topica, pa se lako pohvata sto je gdje. Sto se tice obavijesti nevezanih uz gradivo, to moze ici u "opce" podforume (meni je prioritet da pomoc s gradivom bude sto preglednija ).
- Ove godine novi program ide prvi put; ja cu promjene raditi kad vidim da ce kolegiji i ostati kakvi jesu, tj. da nece biti znacajnijih promjena.
- Treba mi vremena da pohvatam sto je sto i kako to uopce provesti. Recimo, MA3&4 bi trebalo rascijepiti na 3 podforuma - sto cu sa starim topicima?
Otvaranje novih podforuma i pretvaranje starih u "arhive" mi nema smisla, jer se onda stvari rasipaju na vise mjesta i pada preglednost (a time i upotrebljivost) Foruma.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
Postano: 14:33 ned, 8. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Ok, onda sljedeća generacija ima razloga za veselje. Mi bi onda mogli
pod analizu 3 stavljat dif.rač. i integrale funkcija više varijabli,
pod kombinatoriku uvod u diskretnu matematiku,
pod UVIS uvod u vjerojatnost
vsego, jel bi bio problem onda samo napisat komentare kao što piše pod linearnom algebrom, gdje da stavljamo postove, ovak kak sam predlozio?
Ok, onda sljedeća generacija ima razloga za veselje. Mi bi onda mogli
pod analizu 3 stavljat dif.rač. i integrale funkcija više varijabli,
pod kombinatoriku uvod u diskretnu matematiku,
pod UVIS uvod u vjerojatnost
vsego, jel bi bio problem onda samo napisat komentare kao što piše pod linearnom algebrom, gdje da stavljamo postove, ovak kak sam predlozio?
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
|