Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:37 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Nema nikakve veze sa terorizmom. Ne sirite paniku. Cool heads people.
Bili smo danas Silvia i ja kod naseg pravnika :shock: koji je sad zaduzen za cistacice. I bili smo lijepo i susretljivo docekani kao i uvijek. :D
U prizemlju su kosevi maknuti ispred dekanata i ostalih ureda zbog toga sto su zidovi novo okreceni, te se ne zeli da se zidovi u tom dijelu smazu ako bi netko bacao salicu sa kavom i pritom polio po zidu ili slicno. Jer je to dio fakulteta koji vise sluzi za prolazak, a ne zadrzavanje ljudi, u koji dolaze gosti fakulteta i koji ostavlja "prvi" dojam o fakultetu, pa ga se zeli ocuvati cistim. Takodjer su maknuti ispred 001, jer tamo ulaze zaposlenici fakulteta itd. pa se takodjer taj dio zeli ocuvati cistim.
Razmjestaj koseva na prvom katu ce se popraviti. Ako ce ipak biti problema s njime, imamo saznanja o odgovornima, pa cemo poduzeti odgovarajuce korake, no nadam se da to nece biti potrebno.
Kasnije je nas pravnik porazgovarao ukratko i sa dekanom o tome i nakon toga nas zamolio da popisemo gdje sve smatramo da trebaju kosevi i kakvi. Takodjer smo doznali da su vec upoznati sa problemom praktikuma i da ce poraditi na tome da se oni bolje ciste.
Silvia si je dala truda, uzela mali plan nastavnih katova MO-a 8) u ruke i zacrtala sva mjesta gdje bi bili potrebni kosevi (na prvom katu i prizemlju u podrucju koje nije gore navedeno). Te je odmah danas i poslala te prijedloge.
[quote="Silvia Kolaric"]Lijepi pozdrav!
Zakljucili smo da je najbolje postaviti vece kante za smece u wc-ima u
prizemlju, te dodati dvije nove kante, pri cemu jednu staviti ispred 006,
a drugu ispred 002.
A na prvome katu preraspodijeliti postojece kante, koje su sve nagurane
ispred predavaonica 101 i 110, tako da se jedna stavi ispred ucionice 104
ili 105, a druga ispred praktikuma 5, koji je vrlo posjecen.
Da sumiramo,
treba nabaviti:
4 vece kante, barem 70 cm visine
2 manje kante za hodnik u prizemlju
...
Takodjer apeliramo, da se podigne opci stupanj cistoce na Fakultetu.
S postovanjem,
Silvia Kolaric
StudRep[/quote]
_Vece_ koseve u toaletima u prizemlju smo predlozili jer tamo uvijek ima papira, pa se kosevi puno brze i redovitije pune.
Zamolili smo i narudzbu jos 3 kosa za zenske toalete na prvom katu i prizemlju.
Sad se svi trebamo malo strpiti i pricekati da se kosevi nabave.
Zahvaljujemo se nasem pravniku i dekanu na gostoprimstvu i suradnji! :D
Nema nikakve veze sa terorizmom. Ne sirite paniku. Cool heads people.
Bili smo danas Silvia i ja kod naseg pravnika koji je sad zaduzen za cistacice. I bili smo lijepo i susretljivo docekani kao i uvijek.
U prizemlju su kosevi maknuti ispred dekanata i ostalih ureda zbog toga sto su zidovi novo okreceni, te se ne zeli da se zidovi u tom dijelu smazu ako bi netko bacao salicu sa kavom i pritom polio po zidu ili slicno. Jer je to dio fakulteta koji vise sluzi za prolazak, a ne zadrzavanje ljudi, u koji dolaze gosti fakulteta i koji ostavlja "prvi" dojam o fakultetu, pa ga se zeli ocuvati cistim. Takodjer su maknuti ispred 001, jer tamo ulaze zaposlenici fakulteta itd. pa se takodjer taj dio zeli ocuvati cistim.
Razmjestaj koseva na prvom katu ce se popraviti. Ako ce ipak biti problema s njime, imamo saznanja o odgovornima, pa cemo poduzeti odgovarajuce korake, no nadam se da to nece biti potrebno.
Kasnije je nas pravnik porazgovarao ukratko i sa dekanom o tome i nakon toga nas zamolio da popisemo gdje sve smatramo da trebaju kosevi i kakvi. Takodjer smo doznali da su vec upoznati sa problemom praktikuma i da ce poraditi na tome da se oni bolje ciste.
Silvia si je dala truda, uzela mali plan nastavnih katova MO-a u ruke i zacrtala sva mjesta gdje bi bili potrebni kosevi (na prvom katu i prizemlju u podrucju koje nije gore navedeno). Te je odmah danas i poslala te prijedloge.
Silvia Kolaric (napisa): | Lijepi pozdrav!
Zakljucili smo da je najbolje postaviti vece kante za smece u wc-ima u
prizemlju, te dodati dvije nove kante, pri cemu jednu staviti ispred 006,
a drugu ispred 002.
A na prvome katu preraspodijeliti postojece kante, koje su sve nagurane
ispred predavaonica 101 i 110, tako da se jedna stavi ispred ucionice 104
ili 105, a druga ispred praktikuma 5, koji je vrlo posjecen.
Da sumiramo,
treba nabaviti:
4 vece kante, barem 70 cm visine
2 manje kante za hodnik u prizemlju
...
Takodjer apeliramo, da se podigne opci stupanj cistoce na Fakultetu.
S postovanjem,
Silvia Kolaric
StudRep |
_Vece_ koseve u toaletima u prizemlju smo predlozili jer tamo uvijek ima papira, pa se kosevi puno brze i redovitije pune.
Zamolili smo i narudzbu jos 3 kosa za zenske toalete na prvom katu i prizemlju.
Sad se svi trebamo malo strpiti i pricekati da se kosevi nabave.
Zahvaljujemo se nasem pravniku i dekanu na gostoprimstvu i suradnji!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:56 sri, 19. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Eto, pohvala i od mene za trud :)
Inace, bilo bi lijepo imati neku kantu u prostoru gdje je teta Ksenija, tamo gdje su oni stolovi iza glavne oglasne ploce, jer su tamo i stolovi, pa se tamo jede, pa da se moze baciti vrecica i salvete.
Eto, pohvala i od mene za trud
Inace, bilo bi lijepo imati neku kantu u prostoru gdje je teta Ksenija, tamo gdje su oni stolovi iza glavne oglasne ploce, jer su tamo i stolovi, pa se tamo jede, pa da se moze baciti vrecica i salvete.
_________________ ~ Those who fear the Darkness have never seen what the Light can do! ~
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:48 sri, 19. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]@steelworker: :klapklap:[/quote]
Hvala, ja bi zasluge pripisao Silviji i svima vama kaj ste pisali priztuzbe i ostalim predstavnicima koji su to sve citali i angazirali se. :ok:
Dobili smo danas mail-odgovor na onaj mail od Silvije. Nisam jos pitao za dopustenje da ga objavim, pa ga sad necu objaviti. No uglavnom mozete ocekivati da ce do kraja sljedeceg tjedna ove stvari biti sredjene.
No htio bih skrenuti paznju i na jedan drugi aspek toga. A to je da i mi studenti moramo bit malo savjesniji. Naravno, velika vecina nas i je takva, ali uvijek se nadje nekoliko koji bas i nisu. Nedavno je netko u jednom toaletu porazbacao sve listice papira po podu. :-s :tso: Mi sami bi trebali upozoriti i prekoriti takve kolege/ice da to ne rade.
Ili u praktikumima. Ja sam naprimjer prosle godine jednom prilikom kad sam otvarao PR3 naisao na jednu tipkovnicu na kojoj je bila uredno rasirena kora od banane, koju je netko bas namjerno tamo stavio i slozio da se namaze tipkovnica. Mislim, to su stvari koje se rade u vrticu. Dobro, sad su stvari stroze u praktikumima, pa toga vise nema, ali mislim i sami moramo malo vise paziti. Opet, znam da velika vecina pazi, ni ne mislim na njih, samo da kad tako nesto vidimo djelujemo tako da obeshrabrimo one [i]neoprezne[/i] da ne rade takve stvari, jer ih rade nama samima. :neznam:
buba (napisa): | @steelworker:  |
Hvala, ja bi zasluge pripisao Silviji i svima vama kaj ste pisali priztuzbe i ostalim predstavnicima koji su to sve citali i angazirali se.
Dobili smo danas mail-odgovor na onaj mail od Silvije. Nisam jos pitao za dopustenje da ga objavim, pa ga sad necu objaviti. No uglavnom mozete ocekivati da ce do kraja sljedeceg tjedna ove stvari biti sredjene.
No htio bih skrenuti paznju i na jedan drugi aspek toga. A to je da i mi studenti moramo bit malo savjesniji. Naravno, velika vecina nas i je takva, ali uvijek se nadje nekoliko koji bas i nisu. Nedavno je netko u jednom toaletu porazbacao sve listice papira po podu. Mi sami bi trebali upozoriti i prekoriti takve kolege/ice da to ne rade.
Ili u praktikumima. Ja sam naprimjer prosle godine jednom prilikom kad sam otvarao PR3 naisao na jednu tipkovnicu na kojoj je bila uredno rasirena kora od banane, koju je netko bas namjerno tamo stavio i slozio da se namaze tipkovnica. Mislim, to su stvari koje se rade u vrticu. Dobro, sad su stvari stroze u praktikumima, pa toga vise nema, ali mislim i sami moramo malo vise paziti. Opet, znam da velika vecina pazi, ni ne mislim na njih, samo da kad tako nesto vidimo djelujemo tako da obeshrabrimo one neoprezne da ne rade takve stvari, jer ih rade nama samima.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:16 čet, 20. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Ako to ne radiš doma, nemoj to raditi niti drugdje! :evil:
Drugim riječima, ako doma ne ostavljaš smeće po podu i ne znam ja gdje onda nemoj niti na faksu. :wink:
Ja barem nemam takve navike. :) (ostavljanja smeća posvuda)
I recimo, fascinantno je da su i one pepeljare, i kantice za smeće oko i u sklopu njih, uvijek pune. :roll:
Isto tako, jako reprezentativno kada se ulazi. :-|
BTW, ona ideja od shokre je odlična! :thumbup:
Ako to ne radiš doma, nemoj to raditi niti drugdje!
Drugim riječima, ako doma ne ostavljaš smeće po podu i ne znam ja gdje onda nemoj niti na faksu.
Ja barem nemam takve navike. (ostavljanja smeća posvuda)
I recimo, fascinantno je da su i one pepeljare, i kantice za smeće oko i u sklopu njih, uvijek pune.
Isto tako, jako reprezentativno kada se ulazi.
BTW, ona ideja od shokre je odlična!
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:30 čet, 20. 10. 2005 Naslov: |
|
|
evo, danas sam dozivjela nesto nadasve neobicno..... i lose...
dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira.... htjela sam ju podic da ne stoji na podu, kad sam skuzila da je kompletno smocena.... a lijepa i friska.... :(
onda sam ju preselila.... izvan wca, na suho.... ali sumnjam da ima ikakve svrhe nakon namakanja u onoj vodi...
da, rola je bila izvan onog drzaca, drzac je bio uredno zatvoren, a ormar tete cistacice otvoren i iz njega su virile role...... tj vrecica u kojoj ih je nekoliko ostalo, ali su onak visile prek ruba....
sumnjam da je to teta cistacica napravila :roll:
u svakom slucaju, tamo je jedna unistena rola.... i fakat mi je je zhao.... ne pitajte, zbilja me rastuzilo kad sam ju vidjela u onoj lokvetini vode....
nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto :roll:
evo, danas sam dozivjela nesto nadasve neobicno..... i lose...
dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira.... htjela sam ju podic da ne stoji na podu, kad sam skuzila da je kompletno smocena.... a lijepa i friska....
onda sam ju preselila.... izvan wca, na suho.... ali sumnjam da ima ikakve svrhe nakon namakanja u onoj vodi...
da, rola je bila izvan onog drzaca, drzac je bio uredno zatvoren, a ormar tete cistacice otvoren i iz njega su virile role...... tj vrecica u kojoj ih je nekoliko ostalo, ali su onak visile prek ruba....
sumnjam da je to teta cistacica napravila
u svakom slucaju, tamo je jedna unistena rola.... i fakat mi je je zhao.... ne pitajte, zbilja me rastuzilo kad sam ju vidjela u onoj lokvetini vode....
nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:57 pet, 21. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira....[/quote]
Misliš, toaletni papir ili onaj papir za brisanje ruku (kojeg, BTW, nikada nema)? :-s
Ako je bio toaletni papir, ideju da se stavi sušiti i onda ponovno stavi u uporabu, ne podržavam, jer je to totalno ne higijenski (iako čisto sumnjam da netko uopće upotrebljava onaj toaletni papir u ženskom zahodu i isto tako čisto sumnjam da je tu bilo uopće riječ o toaletnom papiru, jer ga onda Nesi sigurno ne bi stavila sušiti da se može vratiti u uporabu.) :wink:
[quote="Nesi"]nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto :roll:[/quote]
Možda je nekom opalo. :-k
Nesi (napisa): | dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira.... |
Misliš, toaletni papir ili onaj papir za brisanje ruku (kojeg, BTW, nikada nema)?
Ako je bio toaletni papir, ideju da se stavi sušiti i onda ponovno stavi u uporabu, ne podržavam, jer je to totalno ne higijenski (iako čisto sumnjam da netko uopće upotrebljava onaj toaletni papir u ženskom zahodu i isto tako čisto sumnjam da je tu bilo uopće riječ o toaletnom papiru, jer ga onda Nesi sigurno ne bi stavila sušiti da se može vratiti u uporabu.)
Nesi (napisa): | nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto  |
Možda je nekom opalo.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
Postano: 19:09 pet, 21. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]Takodjer apeliramo, da se podigne opci stupanj cistoce na Fakultetu. [/quote]
Mislim da je u ovoj rečenici sukus naših želja.
Ne znam imamo li premalo ruku za toliko posla (kvadrati su ostali isti, ali se povećao broj onih koji [i]prljaju[/i]), ili je problem negdje drugdje.
Ako se u zahodima dnevno stavljaju role toaletnog papira, pa ih već u ranim popodnevnim satiima nema, tada ili treba druga smjena čistačica, ili još jedan držač za role :D
Tu je i pitanje koševa za smeće vani, koji se nisu praznili pred vikend, pa bi vrane napravile pravo čudo pred ulazom u zgradu. A onda je bilo puno čišćenja oko zgrade.
- Nenad.
Citat: | Takodjer apeliramo, da se podigne opci stupanj cistoce na Fakultetu. |
Mislim da je u ovoj rečenici sukus naših želja.
Ne znam imamo li premalo ruku za toliko posla (kvadrati su ostali isti, ali se povećao broj onih koji prljaju), ili je problem negdje drugdje.
Ako se u zahodima dnevno stavljaju role toaletnog papira, pa ih već u ranim popodnevnim satiima nema, tada ili treba druga smjena čistačica, ili još jedan držač za role
Tu je i pitanje koševa za smeće vani, koji se nisu praznili pred vikend, pa bi vrane napravile pravo čudo pred ulazom u zgradu. A onda je bilo puno čišćenja oko zgrade.
- Nenad.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:04 pet, 21. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="Nesi"]dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira....[/quote]
Ako je bio toaletni papir, ideju da se stavi sušiti i onda ponovno stavi u uporabu, ne podržavam, jer je to totalno ne higijenski (iako čisto sumnjam da netko uopće upotrebljava onaj toaletni papir u ženskom zahodu i isto tako čisto sumnjam da je tu bilo uopće riječ o toaletnom papiru, jer ga onda Nesi sigurno ne bi stavila sušiti da se može vratiti u uporabu.) :wink:[/quote]
ma stavila sam ju na suho jer mi je je bilo zhao.... sumnjam da ce itko ici dirati rolu s poda pored kosa za smece, ali bilo mi zao da se rastace u lokvi vode (tko zna kakvog podrijetla) a i tetama ce ju biti lakse bacit kad se posusi (bila je solidno mokra, a bolje se isusi na otvorenom)
da, radilo se o toaletnom papiru... onoj lijepoj velikoj rolici.....
i nije mi palo na pamet da bi to itko upotrijebio...... tamo sa poda....
inace, sta fali toaletnom papiru u zenskom zahodu? :-k
pricam u onom u drzacima??
[quote="buba"][quote="Nesi"]nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto :roll:[/quote]
Možda je nekom opalo. :-k[/quote]
mos mislit.... :roll:
buba (napisa): | Nesi (napisa): | dosla sam u wc... na podu je bila ona lijepa velika rola papira.... |
Ako je bio toaletni papir, ideju da se stavi sušiti i onda ponovno stavi u uporabu, ne podržavam, jer je to totalno ne higijenski (iako čisto sumnjam da netko uopće upotrebljava onaj toaletni papir u ženskom zahodu i isto tako čisto sumnjam da je tu bilo uopće riječ o toaletnom papiru, jer ga onda Nesi sigurno ne bi stavila sušiti da se može vratiti u uporabu.)  |
ma stavila sam ju na suho jer mi je je bilo zhao.... sumnjam da ce itko ici dirati rolu s poda pored kosa za smece, ali bilo mi zao da se rastace u lokvi vode (tko zna kakvog podrijetla) a i tetama ce ju biti lakse bacit kad se posusi (bila je solidno mokra, a bolje se isusi na otvorenom)
da, radilo se o toaletnom papiru... onoj lijepoj velikoj rolici.....
i nije mi palo na pamet da bi to itko upotrijebio...... tamo sa poda....
inace, sta fali toaletnom papiru u zenskom zahodu?
pricam u onom u drzacima??
buba (napisa): | Nesi (napisa): | nije mi jasno kako ju je netko mogao spustit u tako nesto  |
Možda je nekom opalo.  |
mos mislit....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:34 sub, 22. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="nenad"]Ako se u zahodima dnevno stavljaju role toaletnog papira, pa ih već u ranim popodnevnim satiima nema, tada ili treba druga smjena čistačica, ili još jedan držač za role :D [/quote]
mislim da se ta roletina ne bi smila uspjet potrosit u jedan dan (nekakvom normalnom upotrebom). ali svejedno... ako sam dobro shvatila, postoje dvije smjene u kojima rade spremacice, samo sto svaka ima svoja zaduzenja pa nitko nije zaduzen za onaj wc POPODNE za koji je netko bio zaduzen ujutro (i obrnuto). kad bi u obe smjene svi wc-i bili pokriveni to bi bilo prakticno. ali ipak nisam upoznata s opcenitim opsegom posla pa ne znam bi li se tako nesto moglo i realizirat :|
nenad (napisa): | Ako se u zahodima dnevno stavljaju role toaletnog papira, pa ih već u ranim popodnevnim satiima nema, tada ili treba druga smjena čistačica, ili još jedan držač za role |
mislim da se ta roletina ne bi smila uspjet potrosit u jedan dan (nekakvom normalnom upotrebom). ali svejedno... ako sam dobro shvatila, postoje dvije smjene u kojima rade spremacice, samo sto svaka ima svoja zaduzenja pa nitko nije zaduzen za onaj wc POPODNE za koji je netko bio zaduzen ujutro (i obrnuto). kad bi u obe smjene svi wc-i bili pokriveni to bi bilo prakticno. ali ipak nisam upoznata s opcenitim opsegom posla pa ne znam bi li se tako nesto moglo i realizirat
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:53 pon, 24. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Osobno, mislim da su za nizak stupanj cistoce na faksu vise krive cistacice nego studenti. U zenskim wc-ima se kanta smeca ne prazni danima, iako je ocito da je praznjenje potrebno. O nedostatku sapunu da i ne govorim, koji smatram potrebnijim nego papir.
U kaficima imaju obvezu provjeriti stanje u wc-u svaka dva sata (ne tvrdim da svi to uistinu i cine), a kod nas ne ulaze danima.
Uvijek ce biti divljaka, ali ako se faks redovito cisti, njihove ce gluposti manje izlaziti na vidjelo, a mozda i prestanu biti bezobrazni kada vide da se ovdje drzi do cistoce.
Osobno, mislim da su za nizak stupanj cistoce na faksu vise krive cistacice nego studenti. U zenskim wc-ima se kanta smeca ne prazni danima, iako je ocito da je praznjenje potrebno. O nedostatku sapunu da i ne govorim, koji smatram potrebnijim nego papir.
U kaficima imaju obvezu provjeriti stanje u wc-u svaka dva sata (ne tvrdim da svi to uistinu i cine), a kod nas ne ulaze danima.
Uvijek ce biti divljaka, ali ako se faks redovito cisti, njihove ce gluposti manje izlaziti na vidjelo, a mozda i prestanu biti bezobrazni kada vide da se ovdje drzi do cistoce.
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:49 uto, 25. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Treba li nam topic "Prigovori na ponasanje cistacica"? :-k
Pitanje nije sasvim neozbiljno. :| Nedopustivo je da se [b]profesor[/b] ili, ne d'o Bog, [b]asistent[/b] izderava na studente, a kamoli cistacica. :shock: :evil: No, ako postoji takav problem, trebate identificirati o kome je rijec i zamoliti predstavnike da to rijese... :?
Treba li nam topic "Prigovori na ponasanje cistacica"?
Pitanje nije sasvim neozbiljno. Nedopustivo je da se profesor ili, ne d'o Bog, asistent izderava na studente, a kamoli cistacica. No, ako postoji takav problem, trebate identificirati o kome je rijec i zamoliti predstavnike da to rijese...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:10 uto, 25. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Treba li nam topic "Prigovori na ponasanje cistacica"? :-k
Pitanje nije sasvim neozbiljno. :| Nedopustivo je da se [b]profesor[/b] ili, ne d'o Bog, [b]asistent[/b] izderava na studente, a kamoli cistacica. :shock: :evil: No, ako postoji takav problem, trebate identificirati o kome je rijec i zamoliti predstavnike da to rijese... :?[/quote]
pa na mene se nije bas izderavala, ali je glasno iznosila svakakve primjedbe opcenitog tipa, ali upucene meni osobno... ja ne znam kak se zove ta teta, al vec smo pricali o njoj, to je ona ista koja usisava citaonicu i pretpostavljam da je zaduzena za podrum opcenito jer ju tam cesto vidim... mislim da ima crvenkastu kosu srednje duzine, uvijek pricvrscenu nekom vrstom spange za kosu :D
evo, mozemo izdat tjeralicu :lol:
vsego (napisa): | Treba li nam topic "Prigovori na ponasanje cistacica"?
Pitanje nije sasvim neozbiljno. Nedopustivo je da se profesor ili, ne d'o Bog, asistent izderava na studente, a kamoli cistacica. No, ako postoji takav problem, trebate identificirati o kome je rijec i zamoliti predstavnike da to rijese...  |
pa na mene se nije bas izderavala, ali je glasno iznosila svakakve primjedbe opcenitog tipa, ali upucene meni osobno... ja ne znam kak se zove ta teta, al vec smo pricali o njoj, to je ona ista koja usisava citaonicu i pretpostavljam da je zaduzena za podrum opcenito jer ju tam cesto vidim... mislim da ima crvenkastu kosu srednje duzine, uvijek pricvrscenu nekom vrstom spange za kosu
evo, mozemo izdat tjeralicu
|
|
[Vrh] |
|
|