Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Domace zadace
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 13:54 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na web je postavljena i druga zadaca i pripadni popis.
Na web je postavljena i druga zadaca i pripadni popis.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 18:37 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto su neki studenti na popisu 2puta i to sa razlicitim zadatcima, ja npr. imam zadatak 1,12 a onda odmah ispod opet imam 1,6? Jel to neka greska ili mozda ponavljaci trebaju ''malo'' vise zadataka rijesiti?
Zasto su neki studenti na popisu 2puta i to sa razlicitim zadatcima, ja npr. imam zadatak 1,12 a onda odmah ispod opet imam 1,6? Jel to neka greska ili mozda ponavljaci trebaju ''malo'' vise zadataka rijesiti?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:32 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dva puta? :?: To je LOSE. Liddy, jesi li bila dvaput na popisu i prosli put? Molim te da (ako ne znas) provjeris na onom starom popisu (za prvu zadacu), i onda mi javis (na mail i pm, ne bas javno na forum) ime, prezime i jmbag da provjerim sto je s tobom.

Ako ima jos netko sa slicnim poteskocama (dva ili nula puta na popisu)- ime, prezime, jmbag i opis problema meni na mail.
Dva puta? Question To je LOSE. Liddy, jesi li bila dvaput na popisu i prosli put? Molim te da (ako ne znas) provjeris na onom starom popisu (za prvu zadacu), i onda mi javis (na mail i pm, ne bas javno na forum) ime, prezime i jmbag da provjerim sto je s tobom.

Ako ima jos netko sa slicnim poteskocama (dva ili nula puta na popisu)- ime, prezime, jmbag i opis problema meni na mail.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:48 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ne mogu više izdržat! :evil:

Kada će biti reza od prve zadaće? :D

Daj barem meni javi na PM koliko imam bodova. :lol:
Ja ne mogu više izdržat! Evil or Very Mad

Kada će biti reza od prve zadaće? Very Happy

Daj barem meni javi na PM koliko imam bodova. Laughing

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:03 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Liddy, ne moras mi se javljat. Otkrila sam u cemu je stvar. Bilo vas je 6 sveskupa duplih. Bili ste na popisu dvaput i za prvu zadacu, ali ne neposredno dvaput zaredom. Stvar je u tome da ste se potpisali na papir ponavljaca a vasi indeksi su vec bili provedeni i vec ste bili u bazi. Samo jedna djevojka je otkrila da je dupla i javila mi se. Obrisat cu vas sutra na faksu pa cete za trecu zadacu biti jedinstveni; a zadatke... rijesite koje zelite (ali odaberite dva iz istog retka).
Liddy, ne moras mi se javljat. Otkrila sam u cemu je stvar. Bilo vas je 6 sveskupa duplih. Bili ste na popisu dvaput i za prvu zadacu, ali ne neposredno dvaput zaredom. Stvar je u tome da ste se potpisali na papir ponavljaca a vasi indeksi su vec bili provedeni i vec ste bili u bazi. Samo jedna djevojka je otkrila da je dupla i javila mi se. Obrisat cu vas sutra na faksu pa cete za trecu zadacu biti jedinstveni; a zadatke... rijesite koje zelite (ali odaberite dva iz istog retka).

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 20:08 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja vec poslala mail a i pm :)
A ja vec poslala mail a i pm Smile

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:09 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad cu znat tko si :twisted:
Sad cu znat tko si Twisted Evil

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:19 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jos nesto. Svim studentima koji su bili dvaput na popisu za 1.dz priznat ce se bilo koji od zadataka koji su im bili dodijeljeni (tj, ako je Liddy imala 1,6 i 1,12, priznat ce se 1,6 kombinacija, 1,12 kombinacija, ali NE i 6,12 ili 1,1) jer naravno da se ne ocekuje da kopate po listi "a bas me zanima jesam JOS negdje..." Do greske je doslo zbog toga jer niste svi upisani u bazu i zbog toga jer ja nisam ocekivala takvu gresku (iskreno, nije mi palo na pamet da bi se to moglo desiti... pametnija sam za iducu godinu!), i ne bi bilo fer da vi onda ispastate zbog toga.

Treca sreca... :roll:
Jos nesto. Svim studentima koji su bili dvaput na popisu za 1.dz priznat ce se bilo koji od zadataka koji su im bili dodijeljeni (tj, ako je Liddy imala 1,6 i 1,12, priznat ce se 1,6 kombinacija, 1,12 kombinacija, ali NE i 6,12 ili 1,1) jer naravno da se ne ocekuje da kopate po listi "a bas me zanima jesam JOS negdje..." Do greske je doslo zbog toga jer niste svi upisani u bazu i zbog toga jer ja nisam ocekivala takvu gresku (iskreno, nije mi palo na pamet da bi se to moglo desiti... pametnija sam za iducu godinu!), i ne bi bilo fer da vi onda ispastate zbog toga.

Treca sreca... Rolling Eyes

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 20:23 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, teta Martina, puno hvala. :lol:
Ok, teta Martina, puno hvala. Laughing

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 21:46 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam se već večeras bacila na drugu domaću zadaću :D i primjetih nešto vrlo očito:

[b]1. DOMAĆA ZADAĆA - 11. ZADATAK[/b]
[i]Dokažite da je trokut u kojem su dvije visine jednakih duljina jednakokračan.[/i]

[b]2. DOMAĆA ZADAĆA - 2. ZADATAK[/b]
[i]Dokažite: ako su u trokutu dvije visine jednako duge, trokut je jednakokračan.[/i]

----------------------------------------------------------------

Da li su to isti zadaci?! :shock:

Nadam se da nisam pitala glupost. :roll:
Ja sam se već večeras bacila na drugu domaću zadaću Very Happy i primjetih nešto vrlo očito:

1. DOMAĆA ZADAĆA - 11. ZADATAK
Dokažite da je trokut u kojem su dvije visine jednakih duljina jednakokračan.

2. DOMAĆA ZADAĆA - 2. ZADATAK
Dokažite: ako su u trokutu dvije visine jednako duge, trokut je jednakokračan.

----------------------------------------------------------------

Da li su to isti zadaci?! Shocked

Nadam se da nisam pitala glupost. Rolling Eyes

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 10:19 pet, 4. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, zadaci jesu jednaki. Ako pogledate drugu zadacu vidjet cete da je light motiv karakterizacija jednakokracnog trokuta, i trebao mi je taj zadatak za potpunost (nekak u toj zadaci 2 zadaci dolaze u parovima). Ako je netko dobio dvaput isti zadatak- lucky him.
Alternativno, mozete to promatrati kao nagradu za studente koji su rijesili cijelu prvu zadacu- da im onda druga zadaca ima jedan zadatak manje... :)
Da, zadaci jesu jednaki. Ako pogledate drugu zadacu vidjet cete da je light motiv karakterizacija jednakokracnog trokuta, i trebao mi je taj zadatak za potpunost (nekak u toj zadaci 2 zadaci dolaze u parovima). Ako je netko dobio dvaput isti zadatak- lucky him.
Alternativno, mozete to promatrati kao nagradu za studente koji su rijesili cijelu prvu zadacu- da im onda druga zadaca ima jedan zadatak manje... Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:45 ned, 6. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad ce bit rezultati prosle zadace?
kad ce bit rezultati prosle zadace?

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 19:58 ned, 6. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sto ste navalili toliko na tu zadacu, kada bude bit ce!! Dajte malo mira asistenticama.
Sto ste navalili toliko na tu zadacu, kada bude bit ce!! Dajte malo mira asistenticama.

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:00 ned, 6. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fala najljepsa Liddy.
Fala najljepsa Liddy.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:39 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Da, zadaci jesu jednaki. (...) Ako je netko dobio dvaput isti zadatak- lucky him.[/quote]
Isuse Kriste! :D Lucky me! :verycool:

[quote="Martinab"]Alternativno, mozete to promatrati kao nagradu za studente koji su rijesili cijelu prvu zadacu- da im onda druga zadaca ima jedan zadatak manje... :)[/quote]

:thankyou:

----------------------------------------------------------------------------------

(Sva sreća, inače, jer sam već pomislila da ću sada dobiti umjesto toga neki teeeškiii zadatak. :wink:)
Martinab (napisa):
Da, zadaci jesu jednaki. (...) Ako je netko dobio dvaput isti zadatak- lucky him.

Isuse Kriste! Very Happy Lucky me! Very cool

Martinab (napisa):
Alternativno, mozete to promatrati kao nagradu za studente koji su rijesili cijelu prvu zadacu- da im onda druga zadaca ima jedan zadatak manje... Smile

Thank you

----------------------------------------------------------------------------------

(Sva sreća, inače, jer sam već pomislila da ću sada dobiti umjesto toga neki teeeškiii zadatak. Wink)

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 13:30 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na http://web.math.hr/nastava/eg/zadace/EGdz-rez.htm su objavljeni rezultati prve zadace iz Elementarne geometrije. Tu ce se objavljivati i rezultati ostalih zadaca, te zadatka u Sketchpadu i seminara.
Prazna kucica znaci da zadaca nije predana, 0 bodova znaci da rjesenja nisu tocna.
Potrebno je 8 od 15 bodova iz zadaca, Sketchpada i seminara za prolaz ove komponente.
Na http://web.math.hr/nastava/eg/zadace/EGdz-rez.htm su objavljeni rezultati prve zadace iz Elementarne geometrije. Tu ce se objavljivati i rezultati ostalih zadaca, te zadatka u Sketchpadu i seminara.
Prazna kucica znaci da zadaca nije predana, 0 bodova znaci da rjesenja nisu tocna.
Potrebno je 8 od 15 bodova iz zadaca, Sketchpada i seminara za prolaz ove komponente.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:29 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

znam da postoji ideja da nam demosi rjesavaju zadacu,nakon sto su predane naravno,na demonstraturama,ali cini mi se da su ta rijesavanja i iz elementarne i iz analiticke u ponedjeljak u isto vrijeme (18:00-20:00)ner znam da li je to vec neko smislio ali bilo bi dobro da budu barem naizmjence svaki tjedan tak da mozemo ici na obje :roll:
znam da postoji ideja da nam demosi rjesavaju zadacu,nakon sto su predane naravno,na demonstraturama,ali cini mi se da su ta rijesavanja i iz elementarne i iz analiticke u ponedjeljak u isto vrijeme (18:00-20:00)ner znam da li je to vec neko smislio ali bilo bi dobro da budu barem naizmjence svaki tjedan tak da mozemo ici na obje Rolling Eyes

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:29 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitajete demose od utorka da vam ponove rjesenja ako su bas u isto vrijeme. Ubuduce, mislim da vise-manje zadace iz analiticke i elementarne idu anticiklicki, pa se nece poklapati...
Pitajete demose od utorka da vam ponove rjesenja ako su bas u isto vrijeme. Ubuduce, mislim da vise-manje zadace iz analiticke i elementarne idu anticiklicki, pa se nece poklapati...

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 19:58 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jeste li sada :lol: , ako jos niste rezultati prve zadace su na netu :D
Jeste li sada Laughing , ako jos niste rezultati prve zadace su na netu Very Happy

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 18:56 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, rezultati ove zadace su dosta dobri. Nadam se da to znaci da ste te zadatke STVARNO uzeli za ozbiljno i znali rijesiti (mozda i nakon male asistencije). Nastavite tako i sa sljedecim zadacama!
Da, rezultati ove zadace su dosta dobri. Nadam se da to znaci da ste te zadatke STVARNO uzeli za ozbiljno i znali rijesiti (mozda i nakon male asistencije). Nastavite tako i sa sljedecim zadacama!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum