Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rasvjeta
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:47 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shokre"][quote="buba"][quote="shokre"]Ja sam u 003 prvi put primjetio da iz zadnjih redova ne vidim dobro i otisao si po naocale. Sa naocalama sam vidio sve super, tako da i tebi mozda nije problem u slabom osvjetljenju nego u neostrom vidu.[/quote]
Pričaš gluposti. Ja ni sa naočalama ne vidim ni iz prvog reda drugog dijela predavaone, a kamo li iz zadnjeg.[/quote]
To bi trebalo nesto reci o tvojim naocalama, a ne o mojem glupom pricanju, jer ja sa svojim naocalama vidim super-ostro i iz zadnje klupe, a bez naocala ne vidim ni iz 3. reda.[/quote]
I ja sa svojim naočalama u 002 i svim ne-amfiteatralim i ne obično-svjetlečim-žaruljnim predavaonama vidim [i]super-oštro[/i], pa ti sada sam zaključi.

[quote="vsego"]A mozda jednostavno ne pricate o istom predavanju? :-k Neki prof/asist pisu sitnije, neki krupnije, neki ljepse, neki manje lijepo,... :/[/quote]
[u]Uvod u matematiku[/u]
:arrow: prof. Tambača - srednje krupno, poprilično čitko
:arrow: asisten Čačić - dosta krupno, srednje čitko
[u]Analitička geometrija[/u]
:arrow: prof. Milin-Šipuš - trudi se stisnuti kredu i pisati krupnije svaki puta kada ju zamolimo i onda za 5min zaboravi :D pa opet piše po svom, ženski rukopis = jako čitko :D
:arrow: asistent Beroš - srednje krupno, veoma uredno 8)
[u]itd.[/u]

ZAKLJUČAK: Dalmatinci se trude! :lovegreen:
shokre (napisa):
buba (napisa):
shokre (napisa):
Ja sam u 003 prvi put primjetio da iz zadnjih redova ne vidim dobro i otisao si po naocale. Sa naocalama sam vidio sve super, tako da i tebi mozda nije problem u slabom osvjetljenju nego u neostrom vidu.

Pričaš gluposti. Ja ni sa naočalama ne vidim ni iz prvog reda drugog dijela predavaone, a kamo li iz zadnjeg.

To bi trebalo nesto reci o tvojim naocalama, a ne o mojem glupom pricanju, jer ja sa svojim naocalama vidim super-ostro i iz zadnje klupe, a bez naocala ne vidim ni iz 3. reda.

I ja sa svojim naočalama u 002 i svim ne-amfiteatralim i ne obično-svjetlečim-žaruljnim predavaonama vidim super-oštro, pa ti sada sam zaključi.

vsego (napisa):
A mozda jednostavno ne pricate o istom predavanju? Think Neki prof/asist pisu sitnije, neki krupnije, neki ljepse, neki manje lijepo,... Ehm?

Uvod u matematiku
Arrow prof. Tambača - srednje krupno, poprilično čitko
Arrow asisten Čačić - dosta krupno, srednje čitko
Analitička geometrija
Arrow prof. Milin-Šipuš - trudi se stisnuti kredu i pisati krupnije svaki puta kada ju zamolimo i onda za 5min zaboravi Very Happy pa opet piše po svom, ženski rukopis = jako čitko Very Happy
Arrow asistent Beroš - srednje krupno, veoma uredno Cool
itd.

ZAKLJUČAK: Dalmatinci se trude! Mr.Green in love

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:36 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ideja! :idea:

Genetski modificirat alge kremenjasice tak da svijetle u mraku, pa od toga pravit kredu. Rasvjeta uopce ne bi bila potrebna, stedili bi hrpu struje.
Ideja! Idea

Genetski modificirat alge kremenjasice tak da svijetle u mraku, pa od toga pravit kredu. Rasvjeta uopce ne bi bila potrebna, stedili bi hrpu struje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 21:39 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A prije toga naucit alge linearnu algebru da bi jel krede bile kakve smo vec ustanovili da trebaju bit.
A prije toga naucit alge linearnu algebru da bi jel krede bile kakve smo vec ustanovili da trebaju bit.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 21:44 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Zapocet cemo Vjeko i ja odbor za borbu za prava asistenata. Prva akcija ce nam biti da natjeramo sve studente koji njurgaju da pola sata pred nama pisu (ili crtaju! :farbfarb: ) po ploci s tim kredama. Onda cemo im se smijat kak ce se svi zaprasit s kredom, zamrljat sa spuzvom, upackat si traperice i polomit krede :D
Mislim da je to vazan dio edukacije svakog matematicara, osobito na prof smjeru.[/quote]
Svaka čast, Martina! :thumbup:
Zašto ne bi malo mi sjedili u "publici", a studenti da skaču pred pločom, mašu rukama, gube glas, znoje se, packaju se s kredom i tako to.
Zamisli samo,
:cackalica: :perezube:
umjesto
:prodike: :tso: :znoj: :anishock: :tso: :/ :bigshock: :fly: :doh: :neznam:
-----------
Zapravo, ja već polako probavam to provesti u djelo. Na svakim vježbama iz MA barem nekog prozovem na ploču, a desi se i da po nekoliko uzastopnih zadataka odgledam s prekriženim rukama naslonjen na zid. 8) Naravno, na veliku radost svekolikog pučanstva. :mrgreen:
------------
Inače, ja se manje-više držim ovog:
http://www.math.yale.edu/public_html/GSM/TeachInstr.html
Ovo su kao ful ozbiljne upute za držanje nastave.
Martinab (napisa):
Zapocet cemo Vjeko i ja odbor za borbu za prava asistenata. Prva akcija ce nam biti da natjeramo sve studente koji njurgaju da pola sata pred nama pisu (ili crtaju! Sizifovo farbanje ) po ploci s tim kredama. Onda cemo im se smijat kak ce se svi zaprasit s kredom, zamrljat sa spuzvom, upackat si traperice i polomit krede Very Happy
Mislim da je to vazan dio edukacije svakog matematicara, osobito na prof smjeru.

Svaka čast, Martina! Thumb up!
Zašto ne bi malo mi sjedili u "publici", a studenti da skaču pred pločom, mašu rukama, gube glas, znoje se, packaju se s kredom i tako to.
Zamisli samo,
Cackam zube... Sto Mr. Green radi u slobodno vrijeme?
umjesto
Drzim prodike Trudim Se Objasniti... Kako je vruce... Zasto netko ne upali klimu? Jos jedan shock Trudim Se Objasniti... Ehm? Jako shokiran! Ja letim, ja letim... Ja vise ne letim... Joj, pa da! Ja to stvarno ne znam
-----------
Zapravo, ja već polako probavam to provesti u djelo. Na svakim vježbama iz MA barem nekog prozovem na ploču, a desi se i da po nekoliko uzastopnih zadataka odgledam s prekriženim rukama naslonjen na zid. Cool Naravno, na veliku radost svekolikog pučanstva. Mr. Green
------------
Inače, ja se manje-više držim ovog:
http://www.math.yale.edu/public_html/GSM/TeachInstr.html
Ovo su kao ful ozbiljne upute za držanje nastave.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 22:02 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... :) A sad... :cry:[/quote]
A šta vam sad fali?
Nekim "sretnicima" držim opet. Iste zadatke, sve isto! Ne znam kako je njima. :roll:
Ipak, pazim da baš ne prodajem lanjske fore. :clown:

[quote="krcko"]Genetski modificirat alge kremenjasice tak da svijetle u mraku, pa od toga pravit kredu. Rasvjeta uopce ne bi bila potrebna, stedili bi hrpu struje.[/quote]
Ne znam jel bi to dobro radilo.
Zamisli: Mračna učionica, studenti sjede u mraku, nazire se asistentova silueta. Samo zadatak na ploči sablasno svijetli u mraku. Brrrrr. :fstein:
Anđelčić (napisa):
A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... Smile A sad... Crying or Very sad

A šta vam sad fali?
Nekim "sretnicima" držim opet. Iste zadatke, sve isto! Ne znam kako je njima. Rolling Eyes
Ipak, pazim da baš ne prodajem lanjske fore. Klaun

krcko (napisa):

Ne znam jel bi to dobro radilo.
Zamisli: Mračna učionica, studenti sjede u mraku, nazire se asistentova silueta. Samo zadatak na ploči sablasno svijetli u mraku. Brrrrr. Frankenstein

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:02 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovcev sajt"]"What do you get when you cross an elephant with a monkey?"
"Elephant monkey sin(theta)."[/quote]

Zaboravili su stavit normu na slona i majmuna :nonono:
vjekovcev sajt (napisa):
"What do you get when you cross an elephant with a monkey?"
"Elephant monkey sin(theta)."

Zaboravili su stavit normu na slona i majmuna Ne, ne, ne, samo to neee

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:06 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Super su!
Amerikanci su tak dobri u pisanju ocitog. "Ako se smjeskate cijeli dan, dan ce vam biti uspjesan!!" i sl.

Anyway, personal favourit mi je [quote] Read your students' evaluations and their comments at the url provided after the end of the semester.
Some of their remarks might be very reasonable, but even [b]a nasty and obnoxious comment[/b] may contain a useful information.
[/quote]
:rotfl:

A vic o vektorskom i skalarnom produktu, slonu, majmunu i kozi cu obavezno ispricat na Analitickoj geometriji (bas sad radimo to, tj samo ove produkte bez zivotinja) prvi sljedeci put kad budem imala neodoljivu potrebu ispast blesava pred 60 ljudi.
Super su!
Amerikanci su tak dobri u pisanju ocitog. "Ako se smjeskate cijeli dan, dan ce vam biti uspjesan!!" i sl.

Anyway, personal favourit mi je
Citat:
Read your students' evaluations and their comments at the url provided after the end of the semester.
Some of their remarks might be very reasonable, but even a nasty and obnoxious comment may contain a useful information.

Valjam se po podu od smijeha

A vic o vektorskom i skalarnom produktu, slonu, majmunu i kozi cu obavezno ispricat na Analitickoj geometriji (bas sad radimo to, tj samo ove produkte bez zivotinja) prvi sljedeci put kad budem imala neodoljivu potrebu ispast blesava pred 60 ljudi.

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:38 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja ne kuzim vic o slonu i majmunu :| al stvarno...

enivej... ja sam odvalila na [quote]Try to relate your math with the students' world. Refer to famous TV characters. "The Simpsons" appear to be best-recognized now. [b]Avoid characters that reveal you are a geek[/b]. For example, don't refer to Batou from "Ghost in the Shell." In fact, don't mention anything Anime.[/quote]
:rotfl:

inace, znaci li to da nam se prof. Hrvoje Sikic odao jerbo nam je pricao nesto iz Hitchikera (prije filma ;) ) :PPP
ja ne kuzim vic o slonu i majmunu Neutral al stvarno...

enivej... ja sam odvalila na
Citat:
Try to relate your math with the students' world. Refer to famous TV characters. "The Simpsons" appear to be best-recognized now. Avoid characters that reveal you are a geek. For example, don't refer to Batou from "Ghost in the Shell." In fact, don't mention anything Anime.

Valjam se po podu od smijeha

inace, znaci li to da nam se prof. Hrvoje Sikic odao jerbo nam je pricao nesto iz Hitchikera (prije filma Wink ) Imam lijepi jezik

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 0:10 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]ja ne kuzim vic o slonu i majmunu :| al stvarno...[/quote]
križaju se / množe se vektorski x
A sad da je bas za odvalit se od smijeha, i nije.
Ali valjda se očekuje od predavača da izmisli ili nađe neki drugi vic.
Zamisli da kao brucoš prvi dan dođeš na faks, sjedneš u klupu i svaki predavač ti ispriča isti vic (i to ovakav). To je da odmah povratiš i ispišeš se s faksa. :lol:
koryanshea (napisa):
ja ne kuzim vic o slonu i majmunu Neutral al stvarno...

križaju se / množe se vektorski x
A sad da je bas za odvalit se od smijeha, i nije.
Ali valjda se očekuje od predavača da izmisli ili nađe neki drugi vic.
Zamisli da kao brucoš prvi dan dođeš na faks, sjedneš u klupu i svaki predavač ti ispriča isti vic (i to ovakav). To je da odmah povratiš i ispišeš se s faksa. Laughing

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 9:04 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Anđelčić"]A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... :) A sad... :cry:[/quote]
A šta vam sad fali?
[/quote]
Koji riješeni zadatak u biljci... :cry:
vjekovac (napisa):
Anđelčić (napisa):
A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... Smile A sad... Crying or Very sad

A šta vam sad fali?

Koji riješeni zadatak u biljci... Crying or Very sad

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:06 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zasto je divokoza skalar??? :zbunj:
a zasto je divokoza skalar??? Ojoooj...

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 11:03 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="vjekovac"]Ali krede jesu loše, čini mi se da uopće nisu homogene.[/quote]

A bome nisu ni aditivne. Netko tko ima nastavu u 005 prije mene uvijek ih izlomi na hrpu malih komadica, koje nikako ne uspijevam spojiti u vece. Trebali bi od Karbona traziti posiljku [b]linearnih[/b] kreda.[/quote]

:biglol:

a da nabavite one ploče od nekog plastičnog materijala (ili takvog nečega) pa pišete sa flomasterima (koji nisu definirani po dijelovima, nego neprekidni na R^n)? Nećete više imati problema ni sa kredama ni sa spužvama :)
Mislim da bi jedino prof. Sarapi bilo žao jer ne bi mogao više upotrebljavati onu svoju specijalnu spužvu :D
krcko (napisa):
vjekovac (napisa):
Ali krede jesu loše, čini mi se da uopće nisu homogene.

A bome nisu ni aditivne. Netko tko ima nastavu u 005 prije mene uvijek ih izlomi na hrpu malih komadica, koje nikako ne uspijevam spojiti u vece. Trebali bi od Karbona traziti posiljku linearnih kreda.

Uber-zabavno!

a da nabavite one ploče od nekog plastičnog materijala (ili takvog nečega) pa pišete sa flomasterima (koji nisu definirani po dijelovima, nego neprekidni na R^n)? Nećete više imati problema ni sa kredama ni sa spužvama Smile
Mislim da bi jedino prof. Sarapi bilo žao jer ne bi mogao više upotrebljavati onu svoju specijalnu spužvu Very Happy

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:17 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]a da nabavite one ploče od nekog plastičnog materijala (ili takvog nečega) pa pišete sa flomasterima (...)[/quote]
Zato ću ja raditi u privatnoj školi - da nemam posla s kredom. 8)

Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? :-k

Možda kada bi se uvele takve ploče i flomiči samo u velike amfiteatralne predavaone (003, 004, 005), jer u ovim malima se tako i onako dosta dobro vidi kada su svi u istoj ravnini.
Lord Sirius (napisa):
a da nabavite one ploče od nekog plastičnog materijala (ili takvog nečega) pa pišete sa flomasterima (...)

Zato ću ja raditi u privatnoj školi - da nemam posla s kredom. Cool

Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? Think

Možda kada bi se uvele takve ploče i flomiči samo u velike amfiteatralne predavaone (003, 004, 005), jer u ovim malima se tako i onako dosta dobro vidi kada su svi u istoj ravnini.

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 13:03 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu.

Smartboard je fancy- ogromna ploca osjetljiva na dodir na kojoj ja pisem nekim stapicem, a sve se automatski savea u moj laptop prikopcan na plocu, studenti samo sjede i gledaju me, a poslje vjezbi ja jos dodam komentare u drugoj boji na ovo sto sam napisala na plocu i stavim sve skupa na web.
Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu.

Smartboard je fancy- ogromna ploca osjetljiva na dodir na kojoj ja pisem nekim stapicem, a sve se automatski savea u moj laptop prikopcan na plocu, studenti samo sjede i gledaju me, a poslje vjezbi ja jos dodam komentare u drugoj boji na ovo sto sam napisala na plocu i stavim sve skupa na web.

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 13:47 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Smartboard je fancy- ogromna ploca osjetljiva na dodir na kojoj ja pisem nekim stapicem, a sve se automatski savea u moj laptop prikopcan na plocu, studenti samo sjede i gledaju me, a poslje vjezbi ja jos dodam komentare u drugoj boji na ovo sto sam napisala na plocu i stavim sve skupa na web.[/quote]
Iiiiiooooo! :shock:
Mi obični smrtnici među asistentima, možda u životu nećemo imat priliku koristit takvo nešto. :roll:
Stvarno ti zavidim...
Sigurno se i briše na gumb. Meni je brisanje ploče najmrskiji dio vježbi.
Martinab (napisa):

Iiiiiooooo! Shocked
Mi obični smrtnici među asistentima, možda u životu nećemo imat priliku koristit takvo nešto. Rolling Eyes
Stvarno ti zavidim...
Sigurno se i briše na gumb. Meni je brisanje ploče najmrskiji dio vježbi.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:26 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"](cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise).[/quote]
A kako se ta spužva čisti? :-k

Jel se isto pere ili šta? :?

[quote="Martinab"]Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu.[/quote]
E, al pred bijelom pločom su studenti barem budni. :D
Martinab (napisa):
(cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise).

A kako se ta spužva čisti? Think

Jel se isto pere ili šta? Confused

Martinab (napisa):
Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu.

E, al pred bijelom pločom su studenti barem budni. Very Happy

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 19:58 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"][quote="vjekovac"][quote="Anđelčić"]A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... :) A sad... :cry:[/quote]
A šta vam sad fali?
[/quote]
Koji riješeni zadatak u biljci... :cry:[/quote]

ja se isto sa sjetom prisjecam tog predivnog zivotnog razdoblja... :inlove: :sadwave: :D
ma zapravo, meni su ful ok i sad vjezbe, ali nije isto...
Anđelčić (napisa):
vjekovac (napisa):
Anđelčić (napisa):

A šta vam sad fali?

ja se isto sa sjetom prisjecam tog predivnog zivotnog razdoblja... In love :sadwave: Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 21:39 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="Anđelčić"][quote="vjekovac"][quote="Anđelčić"]A di su ta dobra stara vremena kad nam je vjekovac držao vježbe iz analize. Mogao si sve pročitati... :) A sad... :cry:[/quote]
A šta vam sad fali?
[/quote]
Koji riješeni zadatak u biljci... :cry:[/quote]
ja se isto sa sjetom prisjecam tog predivnog zivotnog razdoblja... :inlove: :sadwave: :D
ma zapravo, meni su ful ok i sad vjezbe, ali nije isto...[/quote]
Vaaauuu! Sad sam stvarno dirnut! :D

Ali treba priznati da stil držanja predavanja/vježbi najvećim dijelom diktira sadržaj kolegija. Na prvoj godini se uče relativno osnovne stvari i satnica je sasvim komotna, tako da se sve stigne ispredavati u ležernom stilu, polako, uredno i krupno pisati po ploči, rješavati zadatke na licu mjesta i sl.
Kasnije je satnica dosta manja pa se stalno žuri s gradivom, očekuje se da studenti već sami mogu dosta toga raspisati, a i gradivo je složenije.

No to je normalno i to je u redu. Na prvoj godini se studenti još aklimatiziraju, a kasnije moraju malo osjetiti surovost života u (kao nekoj) ozbiljnoj matematici.
Ignavia (napisa):
Anđelčić (napisa):
vjekovac (napisa):
Anđelčić (napisa):

A šta vam sad fali?

ja se isto sa sjetom prisjecam tog predivnog zivotnog razdoblja... In love :sadwave: Very Happy

Vaaauuu! Sad sam stvarno dirnut! Very Happy

Ali treba priznati da stil držanja predavanja/vježbi najvećim dijelom diktira sadržaj kolegija. Na prvoj godini se uče relativno osnovne stvari i satnica je sasvim komotna, tako da se sve stigne ispredavati u ležernom stilu, polako, uredno i krupno pisati po ploči, rješavati zadatke na licu mjesta i sl.
Kasnije je satnica dosta manja pa se stalno žuri s gradivom, očekuje se da studenti već sami mogu dosta toga raspisati, a i gradivo je složenije.

No to je normalno i to je u redu. Na prvoj godini se studenti još aklimatiziraju, a kasnije moraju malo osjetiti surovost života u (kao nekoj) ozbiljnoj matematici.

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 22:39 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

aaaa....sad mu je bed :lurker:
zato i ima tolko izgovora.. :oops:
:wink:
aaaa....sad mu je bed Ja samo lurkam, nista ne pisem
zato i ima tolko izgovora.. Embarassed
Wink

hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 13:38 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene je moj prof matematike naucio da krede nece pucati ako se drzi sta paralelnije sa plocom sa svim prstima na kredi...Vrijedi isprobati
A spuzva za flomastreree cisti se sa alkoholom.... :D
Mene je moj prof matematike naucio da krede nece pucati ako se drzi sta paralelnije sa plocom sa svim prstima na kredi...Vrijedi isprobati
A spuzva za flomastreree cisti se sa alkoholom.... Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum