Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanima)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 19:29 sub, 3. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Ako malo bolje pogledas moj prethodni post vidjet ces da stoji i napomena da nije tezak bar za sakupiti 50% bodova.[/quote]
... ne kuzim sta to znaci sa 50% bodova :?
[quote]U stvari skoro cijeli kolokvij se svodi na poznavanje definicija i rjesavanje jednadzbi i nejednadzbi. Tesko? I don't think so.[/quote]
postoje teske jednadzbe i nejednadzbe i postoje lagane jednadzbe i nejednadzbe. postoje "kao sto su se rjesavale na vjezbama" i postoje "ne znam odakle da pocnem!". ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat". nisam zadovoljna argumentacijom, probaj opet :)
mdoko (napisa):
Ako malo bolje pogledas moj prethodni post vidjet ces da stoji i napomena da nije tezak bar za sakupiti 50% bodova.

... ne kuzim sta to znaci sa 50% bodova Confused
Citat:
U stvari skoro cijeli kolokvij se svodi na poznavanje definicija i rjesavanje jednadzbi i nejednadzbi. Tesko? I don't think so.

postoje teske jednadzbe i nejednadzbe i postoje lagane jednadzbe i nejednadzbe. postoje "kao sto su se rjesavale na vjezbama" i postoje "ne znam odakle da pocnem!". ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat". nisam zadovoljna argumentacijom, probaj opet Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 19:45 sub, 3. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="mdoko"]Ako malo bolje pogledas moj prethodni post vidjet ces da stoji i napomena da nije tezak bar za sakupiti 50% bodova.[/quote]
... ne kuzim sta to znaci sa 50% bodova :?
[/quote]
Pa to znaci da nije bilo tesko od x bodova koliko ih ukupno nosi kolikvij sakupiti x/2 :roll:

[quote]
postoje teske jednadzbe i nejednadzbe i postoje lagane jednadzbe i nejednadzbe. postoje "kao sto su se rjesavale na vjezbama" i postoje "ne znam odakle da pocnem!".
[/quote]
Postoje, s tim da moras priznat da ta tvoja dva tipa u uniji ne daju sve jednadzbe. Postoje i one "nisu bile na vjezbama, ali ako kombiniram dva-tri primjera s vjezbi rijesim ih bez vecih problema", kakve su i bile na kolokviju.

[quote]ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat".
[/quote]
E, bas nije tako, jer to uopce nije radjeno na vjezbama, dok se jednadzbe rjesavale jesu.

[quote]
nisam zadovoljna argumentacijom, probaj opet :)[/quote]
Pogledaj [url=http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace.html]zadacu broj 2[/url]. Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije). Sada pitaj demose i asistente koliko ih je postavilo neko pitanje. Dakle vecini je ili sve jasno ili ih nije briga. ("neugodno im je postaviti pitanje" nije validan argument jer studenti nisu djeca nego odrasli ljudi)
koryanshea (napisa):
mdoko (napisa):
Ako malo bolje pogledas moj prethodni post vidjet ces da stoji i napomena da nije tezak bar za sakupiti 50% bodova.

... ne kuzim sta to znaci sa 50% bodova Confused

Pa to znaci da nije bilo tesko od x bodova koliko ih ukupno nosi kolikvij sakupiti x/2 Rolling Eyes

Citat:

postoje teske jednadzbe i nejednadzbe i postoje lagane jednadzbe i nejednadzbe. postoje "kao sto su se rjesavale na vjezbama" i postoje "ne znam odakle da pocnem!".

Postoje, s tim da moras priznat da ta tvoja dva tipa u uniji ne daju sve jednadzbe. Postoje i one "nisu bile na vjezbama, ali ako kombiniram dva-tri primjera s vjezbi rijesim ih bez vecih problema", kakve su i bile na kolokviju.

Citat:
ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat".

E, bas nije tako, jer to uopce nije radjeno na vjezbama, dok se jednadzbe rjesavale jesu.

Citat:

nisam zadovoljna argumentacijom, probaj opet Smile

Pogledaj zadacu broj 2. Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije). Sada pitaj demose i asistente koliko ih je postavilo neko pitanje. Dakle vecini je ili sve jasno ili ih nije briga. ("neugodno im je postaviti pitanje" nije validan argument jer studenti nisu djeca nego odrasli ljudi)

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:18 sub, 3. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]spominjalo se i otezavanje prijemnih jer se pokazalo da ima gro studenata koji u dvije godine ne poloze niti jedan ispit. kome se nece dat trudit za ispite nece mu se dat trudit ni za prijemni... ako je prijemni takav da se triba potrudit...[/quote]

Jako se ne slazem s otezavanjem prijemnog. Zadatak prijemnog nije smanjiti preveliku kvotu, nego napraviti rang-listu koja sto bolje odrazava stvarno znanje kandidata. Ako se ne popunimo na prvom roku, odrzat ce se drugi, treci, ... dok se kvota ne popuni. Vjeruj mi, ljudi koji ce se upisivati na trecem roku sigurno nisu bolji od onih koje smo otpilili na prvom.

Ako je kvota prevelika, treba je smanjiti. A problem studenata koji 2 godine ne poloze niti jedan ispit takodjer nema veze s prijemnim. Takve stvari nastoje se sprijeciti reformama u sklopu Bolonje.
koryanshea (napisa):
spominjalo se i otezavanje prijemnih jer se pokazalo da ima gro studenata koji u dvije godine ne poloze niti jedan ispit. kome se nece dat trudit za ispite nece mu se dat trudit ni za prijemni... ako je prijemni takav da se triba potrudit...

Jako se ne slazem s otezavanjem prijemnog. Zadatak prijemnog nije smanjiti preveliku kvotu, nego napraviti rang-listu koja sto bolje odrazava stvarno znanje kandidata. Ako se ne popunimo na prvom roku, odrzat ce se drugi, treci, ... dok se kvota ne popuni. Vjeruj mi, ljudi koji ce se upisivati na trecem roku sigurno nisu bolji od onih koje smo otpilili na prvom.

Ako je kvota prevelika, treba je smanjiti. A problem studenata koji 2 godine ne poloze niti jedan ispit takodjer nema veze s prijemnim. Takve stvari nastoje se sprijeciti reformama u sklopu Bolonje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:47 sub, 3. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]

Ako je kvota prevelika, treba je smanjiti. A problem studenata koji 2 godine ne poloze niti jedan ispit takodjer nema veze s prijemnim. Takve stvari nastoje se sprijeciti reformama u sklopu Bolonje.[/quote]
Agreed! :iagree: Kolika god bila kvota ona ce se popuniti bez obzira na tezinu prijemnog.
krcko (napisa):

Agreed! I agree Kolika god bila kvota ona ce se popuniti bez obzira na tezinu prijemnog.

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 0:29 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote]ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat".
[/quote]
E, bas nije tako, jer to uopce nije radjeno na vjezbama, dok se jednadzbe rjesavale jesu.[/quote]
ma mislila sam hipotetski, za kolokvij sa derivacijama i integralima :)

[quote]Pogledaj [url=http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace.html]zadacu broj 2[/url]. Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije).[/quote]
vidila sam to i to je prvi argument o studentskoj neodgovornosti (po ovom pitanju) koja mi cvrsto stoji na nogama. moje oci su otvorene i nikad vise necu pokusat sagledat pricu sa svih mogucih strana i branit studente na kojima se testira potpuno nov sustav... :PPP

sto se tice prijemnog, nisam puno razmisljala o tome... al definitivno stoji to sta kazete...
mdoko (napisa):
Citat:

ma mislila sam hipotetski, za kolokvij sa derivacijama i integralima Smile

Citat:
Pogledaj zadacu broj 2. Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije).

vidila sam to i to je prvi argument o studentskoj neodgovornosti (po ovom pitanju) koja mi cvrsto stoji na nogama. moje oci su otvorene i nikad vise necu pokusat sagledat pricu sa svih mogucih strana i branit studente na kojima se testira potpuno nov sustav... Imam lijepi jezik

sto se tice prijemnog, nisam puno razmisljala o tome... al definitivno stoji to sta kazete...

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 0:39 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije). Sada pitaj demose i asistente koliko ih je postavilo neko pitanje. Dakle vecini je ili sve jasno ili ih nije briga. ("neugodno im je postaviti pitanje" nije validan argument jer studenti nisu djeca nego odrasli ljudi)[/quote]

posto se u neku ruku osjećam prozvano pa da kažem i ja neš. zadaci na kolokviju nisu bili puno teži od druge zadaće oko koje se trebalo pomućiti ali čije rezultate još nije nitko vidio, pa tako nismo ni mogli znat šta je krivo a šta ne. što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.
mdoko (napisa):
Zadaci na kolokviju nisu bili tezi od onih na zadaci. Dakle ako nekome nesto nije bilo jasno trebao je pitati (po tko zna koji put: postoje demonstrature i konzultacije). Sada pitaj demose i asistente koliko ih je postavilo neko pitanje. Dakle vecini je ili sve jasno ili ih nije briga. ("neugodno im je postaviti pitanje" nije validan argument jer studenti nisu djeca nego odrasli ljudi)

posto se u neku ruku osjećam prozvano pa da kažem i ja neš. zadaci na kolokviju nisu bili puno teži od druge zadaće oko koje se trebalo pomućiti ali čije rezultate još nije nitko vidio, pa tako nismo ni mogli znat šta je krivo a šta ne. što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 3:18 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.[/quote]

pretpostavimo da su pocele u 2.om tjednu, da ovaj tjedan nije bilo i da su jednom tjedno - to je 8 tjedana.... ti nisi bila na njih 5..... znaci, bila si na 3?
cisto odokativna procjena... (ako su demonstrature vise puta tjedno, I apologise)

inace, nijednom ispitu i kolokviju nije namjera da bude lagan, vec da provjeri odredjeni opseg znanja.... :!:

netko je rekao da vas ima i po 20 na demonstraturama.... koliko ljudi od tih 20 nesto i pita i postavlja podpitanja i rijesi zadatak na ploci, a koliko ih samo puko prepisuje i uvjerava se da im je jasno jer su culi obrazlozenje?
retoricko

naime, ljudi koji meni dodju na ovaj mali kolegij UUR koji cak ni usmenog nema.... recimo da ih davim i gnjavim i da moraju programe i po ploci pisati neovisno o tome koliko je ljudi u praktikumu i da moraju pitati i da ja pitam njih.... ali sve to im kazem prije nego me nesto pitaju - da ne zelim mrtva puhala vec interkaciju
do sad sam ju uvijek dobila..... :wink:
mladac (napisa):
ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.

pretpostavimo da su pocele u 2.om tjednu, da ovaj tjedan nije bilo i da su jednom tjedno - to je 8 tjedana.... ti nisi bila na njih 5..... znaci, bila si na 3?
cisto odokativna procjena... (ako su demonstrature vise puta tjedno, I apologise)

inace, nijednom ispitu i kolokviju nije namjera da bude lagan, vec da provjeri odredjeni opseg znanja.... Exclamation

netko je rekao da vas ima i po 20 na demonstraturama.... koliko ljudi od tih 20 nesto i pita i postavlja podpitanja i rijesi zadatak na ploci, a koliko ih samo puko prepisuje i uvjerava se da im je jasno jer su culi obrazlozenje?
retoricko

naime, ljudi koji meni dodju na ovaj mali kolegij UUR koji cak ni usmenog nema.... recimo da ih davim i gnjavim i da moraju programe i po ploci pisati neovisno o tome koliko je ljudi u praktikumu i da moraju pitati i da ja pitam njih.... ali sve to im kazem prije nego me nesto pitaju - da ne zelim mrtva puhala vec interkaciju
do sad sam ju uvijek dobila..... Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:37 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]...čut [color=red]ć[/color]eš od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20.[/quote]

Kakva je prolaznost onih koji dolaze na demonstrature i aktivno sudjeluju u njima? :-k
mladac (napisa):
...čut ćeš od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20.

Kakva je prolaznost onih koji dolaze na demonstrature i aktivno sudjeluju u njima? Think

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:56 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:idea: nova pitanja za evaluacijske ankete:
"Koristio sam se mogucnoscu dolaska na demonstrature i konzultacije
nikada
1-2 puta
ponekad
skoro svaki tjedan
svaki tjedan"

i

"zadovoljan sam uspjehom na kolokviju
..."
Idea nova pitanja za evaluacijske ankete:
"Koristio sam se mogucnoscu dolaska na demonstrature i konzultacije
nikada
1-2 puta
ponekad
skoro svaki tjedan
svaki tjedan"

i

"zadovoljan sam uspjehom na kolokviju
..."

vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 12:35 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]zadaci na kolokviju nisu bili puno teži od druge zadaće oko koje se trebalo pomućiti ali čije rezultate još nije nitko vidio, pa tako nismo ni mogli znat šta je krivo a šta ne.[/quote]

Zašto niste pitali na demonstraturama da vam pokažu stvari koje niste znali iz te zadaće?
Znam da je sigurno bilo i malo vremena između te zadaće i kolokvija, ali sigurno ste mogli uhvatit još nekog demosa dan-dva prije ili asistenta na konzultacijama :?

Siguran sam da ima i hrpa studenata koji to kuže (barem 10% :wink: ) i da im ne bi bio problem pojasnit vam to.

U krajnjem slučaju, mislim da većina asistenata ne bi imala ništa protiv da ih na hodniku zaustavite i pitate imaju li malo vremena da vam pojasne neke stvari.
mladac (napisa):
zadaci na kolokviju nisu bili puno teži od druge zadaće oko koje se trebalo pomućiti ali čije rezultate još nije nitko vidio, pa tako nismo ni mogli znat šta je krivo a šta ne.

Zašto niste pitali na demonstraturama da vam pokažu stvari koje niste znali iz te zadaće?
Znam da je sigurno bilo i malo vremena između te zadaće i kolokvija, ali sigurno ste mogli uhvatit još nekog demosa dan-dva prije ili asistenta na konzultacijama Confused

Siguran sam da ima i hrpa studenata koji to kuže (barem 10% Wink ) i da im ne bi bio problem pojasnit vam to.

U krajnjem slučaju, mislim da većina asistenata ne bi imala ništa protiv da ih na hodniku zaustavite i pitate imaju li malo vremena da vam pojasne neke stvari.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:56 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="mdoko"][quote]ko da kazes "trebalo je samo znat derivirat i integrirat".
[/quote]
E, bas nije tako, jer to uopce nije radjeno na vjezbama, dok se jednadzbe rjesavale jesu.[/quote]
ma mislila sam hipotetski, za kolokvij sa derivacijama i integralima :)
[/quote]
Za kolokvij s derivacijama i integralima stvar je takva da stvarno samo treba znati derivirati i znati tj. razumjeti Newton-Leibnitzovu formulu. S naglaskom na razumjeti.

[quote]moje oci su otvorene i nikad vise necu pokusat sagledat pricu sa svih mogucih strana i branit studente na kojima se testira potpuno nov sustav... :PPP
[/quote]
Odlican ti je ovaj argument. :roll:

FYI nitko studente ne napada, pa ih nemas niti od cega braniti.
koryanshea (napisa):
mdoko (napisa):
Citat:

ma mislila sam hipotetski, za kolokvij sa derivacijama i integralima Smile

Za kolokvij s derivacijama i integralima stvar je takva da stvarno samo treba znati derivirati i znati tj. razumjeti Newton-Leibnitzovu formulu. S naglaskom na razumjeti.

Citat:
moje oci su otvorene i nikad vise necu pokusat sagledat pricu sa svih mogucih strana i branit studente na kojima se testira potpuno nov sustav... Imam lijepi jezik

Odlican ti je ovaj argument. Rolling Eyes

FYI nitko studente ne napada, pa ih nemas niti od cega braniti.

Gost

PostPostano: 22:31 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

daj malo budite realni, studirate matematiku!!! pa zar ste očekivali da će studiranje biti lagano? ima puno lakših (i težih,makar ne toliko puno) fakseva po cijeloj hrvatskoj! sami ste odabrali šta ćete studirati! više niste djeca i nitko vas neće za rukav vući i tjerati vas da učite! kolokvij nije bio težak toliko koliko se govori! shvatite da ste sad studenti i da sami odgovarate za svoju uspješnost u studiranju. prošlo je vrijeme kad su vas profesori mazili i pazili i brinuli se hoćete li proći ili nećete (makar neki asistenti to još uvijek rade... Ilja,hvala ti na tome). sve u svemu,imam osjećaj da previše krivite asistente za vaš neuspijeh, pa sam htijela da se zna da postoje neki od nas koji smatraju da su baš oni odgovorni za naš uspijeh na kolokviju, jer postoje i oni koji su prezadovoljni sa rezultatima i kolokvijem općenito. ILJA,SVAKA TI ČAST!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj malo budite realni, studirate matematiku!!! pa zar ste očekivali da će studiranje biti lagano? ima puno lakših (i težih,makar ne toliko puno) fakseva po cijeloj hrvatskoj! sami ste odabrali šta ćete studirati! više niste djeca i nitko vas neće za rukav vući i tjerati vas da učite! kolokvij nije bio težak toliko koliko se govori! shvatite da ste sad studenti i da sami odgovarate za svoju uspješnost u studiranju. prošlo je vrijeme kad su vas profesori mazili i pazili i brinuli se hoćete li proći ili nećete (makar neki asistenti to još uvijek rade... Ilja,hvala ti na tome). sve u svemu,imam osjećaj da previše krivite asistente za vaš neuspijeh, pa sam htijela da se zna da postoje neki od nas koji smatraju da su baš oni odgovorni za naš uspijeh na kolokviju, jer postoje i oni koji su prezadovoljni sa rezultatima i kolokvijem općenito. ILJA,SVAKA TI ČAST!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 14:56 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"] što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.[/quote]

cula sam vec od vedrana da mu uvijek dolazi puno ljudi, ali npr. kod vanje i mene nikad nije bilo vise od negdje 5, 6 osoba, a nekad nije nikog bilo, i nitko nije imao nejasnoce vezane uz 2. zadacu :shock: ; pa isto tako i tjedan prije kolokvija je doslo par ljudi samo... to mi nije bas posve jasno jer smo stavile termin koji pase za obje grupe, jest da je u petak, ali sigurna sam da niti ne idu bas svi doma u petak, a i ne moraju ostat puna dva sata, mogli bi pitat jedno, dva pitanja u 15 min i onda otic... eh, da , zaboravila sam napomenut da bi gotovo svaki put dosle [b]iste[/b] cure (za koje se btw nadam da su dobro prosle :D )
mladac (napisa):
što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.

cula sam vec od vedrana da mu uvijek dolazi puno ljudi, ali npr. kod vanje i mene nikad nije bilo vise od negdje 5, 6 osoba, a nekad nije nikog bilo, i nitko nije imao nejasnoce vezane uz 2. zadacu Shocked ; pa isto tako i tjedan prije kolokvija je doslo par ljudi samo... to mi nije bas posve jasno jer smo stavile termin koji pase za obje grupe, jest da je u petak, ali sigurna sam da niti ne idu bas svi doma u petak, a i ne moraju ostat puna dva sata, mogli bi pitat jedno, dva pitanja u 15 min i onda otic... eh, da , zaboravila sam napomenut da bi gotovo svaki put dosle iste cure (za koje se btw nadam da su dobro prosle Very Happy )

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:01 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

(Ovo je samo ideja)
Možda da se ti i Vanja dogovorite sa Vedranom da zajedno održite te demonstrature pošto kod njega dolazi tak puno studenata. Naravno, ak vama dvjema to paše. :D
(Ovo je samo ideja)
Možda da se ti i Vanja dogovorite sa Vedranom da zajedno održite te demonstrature pošto kod njega dolazi tak puno studenata. Naravno, ak vama dvjema to paše. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:16 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"](Ovo je samo ideja)
Možda da se ti i Vanja dogovorite sa Vedranom da zajedno održite te demonstrature pošto kod njega dolazi tak puno studenata. Naravno, ak vama dvjema to paše. :D[/quote]

IMO, zdravije je pokriti siri raspon termina. :) Mozda se netko i sjeti doci... 8)
andreao (napisa):
(Ovo je samo ideja)
Možda da se ti i Vanja dogovorite sa Vedranom da zajedno održite te demonstrature pošto kod njega dolazi tak puno studenata. Naravno, ak vama dvjema to paše. Very Happy

IMO, zdravije je pokriti siri raspon termina. Smile Mozda se netko i sjeti doci... Cool

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 15:17 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="mladac"] što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.[/quote]
cula sam vec od vedrana da mu uvijek dolazi puno ljudi, ali npr. kod vanje i mene nikad nije bilo vise od negdje 5, 6 osoba, a nekad nije nikog bilo, i nitko nije imao nejasnoce vezane uz 2. zadacu :shock: ; pa isto tako i tjedan prije kolokvija je doslo par ljudi samo... to mi nije bas posve jasno jer smo stavile termin koji pase za obje grupe, jest da je u petak, ali sigurna sam da niti ne idu bas svi doma u petak, a i ne moraju ostat puna dva sata, mogli bi pitat jedno, dva pitanja u 15 min i onda otic... eh, da , zaboravila sam napomenut da bi gotovo svaki put dosle [b]iste[/b] cure (za koje se btw nadam da su dobro prosle :D )[/quote]
Evo, pripremite se onda ti i Vanja za ovaj petak, sad bi moglo doći više ljudi.
Malo ćemo vas reklamirati na vježbama.
Dakle, brucoši,
-----------------------------------------------------------
[size=6]spektakularne demonstrature iz MA1[/size]
[size=6](povodom popravnog kolokvija)[/size]
[size=6]petak, 9.12., 14-16[/size]
Ignavia (napisa):
mladac (napisa):
što se tiče demonstratura iz analize ni tu se nebi složila s tobom jer ako pitaš vedrana čut češ od njega da nas na demonstraturama zna biti i preko 20. ja nisam bila na svega možda 5 demonstratura od kad je faks počeo pa nemogu reć da mi je kolokvij bio lagan.

cula sam vec od vedrana da mu uvijek dolazi puno ljudi, ali npr. kod vanje i mene nikad nije bilo vise od negdje 5, 6 osoba, a nekad nije nikog bilo, i nitko nije imao nejasnoce vezane uz 2. zadacu Shocked ; pa isto tako i tjedan prije kolokvija je doslo par ljudi samo... to mi nije bas posve jasno jer smo stavile termin koji pase za obje grupe, jest da je u petak, ali sigurna sam da niti ne idu bas svi doma u petak, a i ne moraju ostat puna dva sata, mogli bi pitat jedno, dva pitanja u 15 min i onda otic... eh, da , zaboravila sam napomenut da bi gotovo svaki put dosle iste cure (za koje se btw nadam da su dobro prosle Very Happy )

Dakle, brucoši,
spektakularne demonstrature iz MA1
(povodom popravnog kolokvija)
petak, 9.12., 14-16

Zadnja promjena: vjekovac; 23:30 uto, 6. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:27 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Evo, pripremite se onda ti i Vanja za ovaj petak, sad bi moglo doći više ljudi.
Dakle, brucoši,
[size=4]spektakularne demonstrature iz MA1[/size]
[size=4](povodom popravnog kolokvija)[/size]
[size=4]petak, 9.12., 14-16[/size]
-----------------------------------------------------------[/quote]

NEEEEEEEEEEE!!!!! pa mi imamo kolokvij ovaj tjedan iz odj-a u petak u to doba i stoga smo na oglasnoj ploci ostavile poruku da nam se slobodno jave na mejl (ili osobno) i kazu kad hoce... (a da to nije petak u 2)
slijedeci tjedan isto tak, tj. ak ce sad bit preinertni, onda cemo stavit same neki termin...
a moze, evo i tu netko rec kad bi otprilike (koji dan il tak nesto)

a inace, mi ne mozemo u vrijeme kad ima vedran, al meni se isto cini bas ok da ima vise razlicitih termina...
vjekovac (napisa):
Dakle, brucoši,
spektakularne demonstrature iz MA1
(povodom popravnog kolokvija)
petak, 9.12., 14-16

NEEEEEEEEEEE!!!!! pa mi imamo kolokvij ovaj tjedan iz odj-a u petak u to doba i stoga smo na oglasnoj ploci ostavile poruku da nam se slobodno jave na mejl (ili osobno) i kazu kad hoce... (a da to nije petak u 2)
slijedeci tjedan isto tak, tj. ak ce sad bit preinertni, onda cemo stavit same neki termin...
a moze, evo i tu netko rec kad bi otprilike (koji dan il tak nesto)

a inace, mi ne mozemo u vrijeme kad ima vedran, al meni se isto cini bas ok da ima vise razlicitih termina...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 22:33 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]
[/quote]

E, sad je kasno. Već vas je Vjeko izraklamirao i ak se ne pojavite u "reklamirano" vrijeme, horda razbiješnjelih brucoša će uletit na kolokvij iz ODJ-a i nasilu vas izvuć ako treba :PP :wacky: :ctebo:
Ignavia (napisa):

E, sad je kasno. Već vas je Vjeko izraklamirao i ak se ne pojavite u "reklamirano" vrijeme, horda razbiješnjelih brucoša će uletit na kolokvij iz ODJ-a i nasilu vas izvuć ako treba Weeee-heeee!!! Tup, tup, tup,... Ctebo

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 23:34 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Re: Nekoliko podataka u vezi 1. kolokvija (ako koga to zanim Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]NEEEEEEEEEEE!!!!! pa mi imamo kolokvij ovaj tjedan iz odj-a u petak u to doba i stoga smo na oglasnoj ploci ostavile poruku da nam se slobodno jave na mejl (ili osobno) i kazu kad hoce... (a da to nije petak u 2).[/quote]
Dakle, evo jednostavnog razloga zašto petak u 14 nije dobar termin.
Svaki drugi tjedan ćete imat kolokvij.

Smislite (što prije, po mogućnosti sutra) neko drugo vrijeme za ovaj tjedan i oglasite.
Ovo s mailom provjereno ne funkcionira.
Ignavia (napisa):
NEEEEEEEEEEE!!!!! pa mi imamo kolokvij ovaj tjedan iz odj-a u petak u to doba i stoga smo na oglasnoj ploci ostavile poruku da nam se slobodno jave na mejl (ili osobno) i kazu kad hoce... (a da to nije petak u 2).

Dakle, evo jednostavnog razloga zašto petak u 14 nije dobar termin.
Svaki drugi tjedan ćete imat kolokvij.

Smislite (što prije, po mogućnosti sutra) neko drugo vrijeme za ovaj tjedan i oglasite.
Ovo s mailom provjereno ne funkcionira.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
cvita
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 16:11 sri, 7. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda sam malo zakasnio, ali moram komentirati kolokvij iz analize. velika vecina okrivljuje asistente. ja sam kolokvij iz analize prosao, ali svejedno nisam zadovoljan kvalitetom rada svog asistenta. da padnem, na primjer, linearnu, sigurno ne bih optuzivao asistenticu jer mislim da se stvarno trudi da obavi svoj posao kako treba, te da nam sto bolje objasni. nazalost, to ne mogu reci i za asistenta iz analize. dakle, sto se tice okrivljavanja asistenata, mislim da se ne moze apsolutno sve svaliti na njih, znam dosta ljudi koji kazu da su zadovoljni svojim asistentima i njihovim vjezbama, no to, nazalost, nije i moj slucaj.
vidim i da veliki dio ljudi govori kako je bilo jednostavnih zadataka koji su mogli svakom donijeti dovoljno bodova za prolaz, na primjer, prvi zadatak u kojem se trazila domena. ali, morate uzeti u obzir i da se netko mogao zeznuti u nekom koraku, zaboraviti predznak ili nesto slicno, te i tu izgubiti nekoliko bodova...
mislim da cinjenica da je kolokvij palo 152 ljudi govori dovoljno...
mozda sam malo zakasnio, ali moram komentirati kolokvij iz analize. velika vecina okrivljuje asistente. ja sam kolokvij iz analize prosao, ali svejedno nisam zadovoljan kvalitetom rada svog asistenta. da padnem, na primjer, linearnu, sigurno ne bih optuzivao asistenticu jer mislim da se stvarno trudi da obavi svoj posao kako treba, te da nam sto bolje objasni. nazalost, to ne mogu reci i za asistenta iz analize. dakle, sto se tice okrivljavanja asistenata, mislim da se ne moze apsolutno sve svaliti na njih, znam dosta ljudi koji kazu da su zadovoljni svojim asistentima i njihovim vjezbama, no to, nazalost, nije i moj slucaj.
vidim i da veliki dio ljudi govori kako je bilo jednostavnih zadataka koji su mogli svakom donijeti dovoljno bodova za prolaz, na primjer, prvi zadatak u kojem se trazila domena. ali, morate uzeti u obzir i da se netko mogao zeznuti u nekom koraku, zaboraviti predznak ili nesto slicno, te i tu izgubiti nekoliko bodova...
mislim da cinjenica da je kolokvij palo 152 ljudi govori dovoljno...

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum