Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zalba na zalbe!!!
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-26 = 44 - 70

PostPostano: 9:08 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
IMO, svi skupa smo lose prosli. :( Ne toliko zbog same Bolonje, koja u osnovi i nije tako losa, nego zbog nase verzije Bolonje, s puno preopterecenim kapacitetima (podsjecam: preporucaju se grupe od 20ak studenata; 30 je teoretski maximum, a mi radimo s 90). :x[/quote]

to je ona nakaradnost kompletnog naseg sustava i nase drzave. doduse, nismo jedini koji su imali iste probleme (recimo, talijani su imali uzasno puno problema, toliko da su odgodili pocetak rada fakulteta po bolonji za par godina), ali kad cijela drzava funkcionira po tom nakaradnom sistemu, onda tu nesto definitivno ne valja :?

u svakom slucaju, svi bolonjci na faksu (studenti, asistenti i profesori koji predaju na prvog godini) su zapravo pokusni kunici i to je ono sto mene uzasno smeta (kao studenta, ali i kao studentskog predstavnika). a to je posljedica kampanjskog rada fakulteta koji nisu na vrijeme izradili programe koji bi bili 100% kompatibilni sa bolonjom, nego su sve isli raditi zbrda-zdola u zadnjih 5 mjeseci (inace, Bolonjska deklaracija od strane Vlade RH je potpisana i ratificirana 1999. godine) kad je voda dosla preko usta (u 5. mjesecu ove godine je bio rok za predaju programa, znaci fakulteti su imali 6 godina da se usuglase sa bolonjom). to je ona porazna cinjenica. nazalost, svi, koje je ta bolonja zahvatila ove godine, ce morat ovu godinu progurat tako kako jest, nadajuci se da ce sljedece godine ipak situacija biti puno bolja.
vsego (napisa):

IMO, svi skupa smo lose prosli. Sad Ne toliko zbog same Bolonje, koja u osnovi i nije tako losa, nego zbog nase verzije Bolonje, s puno preopterecenim kapacitetima (podsjecam: preporucaju se grupe od 20ak studenata; 30 je teoretski maximum, a mi radimo s 90). Mad

to je ona nakaradnost kompletnog naseg sustava i nase drzave. doduse, nismo jedini koji su imali iste probleme (recimo, talijani su imali uzasno puno problema, toliko da su odgodili pocetak rada fakulteta po bolonji za par godina), ali kad cijela drzava funkcionira po tom nakaradnom sistemu, onda tu nesto definitivno ne valja Confused

u svakom slucaju, svi bolonjci na faksu (studenti, asistenti i profesori koji predaju na prvog godini) su zapravo pokusni kunici i to je ono sto mene uzasno smeta (kao studenta, ali i kao studentskog predstavnika). a to je posljedica kampanjskog rada fakulteta koji nisu na vrijeme izradili programe koji bi bili 100% kompatibilni sa bolonjom, nego su sve isli raditi zbrda-zdola u zadnjih 5 mjeseci (inace, Bolonjska deklaracija od strane Vlade RH je potpisana i ratificirana 1999. godine) kad je voda dosla preko usta (u 5. mjesecu ove godine je bio rok za predaju programa, znaci fakulteti su imali 6 godina da se usuglase sa bolonjom). to je ona porazna cinjenica. nazalost, svi, koje je ta bolonja zahvatila ove godine, ce morat ovu godinu progurat tako kako jest, nadajuci se da ce sljedece godine ipak situacija biti puno bolja.

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:17 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]nazalost, svi, koje je ta bolonja zahvatila ove godine, ce morat ovu godinu progurat tako kako jest, nadajuci se da ce sljedece godine ipak situacija biti puno bolja.[/quote]

Tako sam ja odgulio 5 godina studija nadajuci se da ce slijedece godine ipak otvoriti kantinu (koju su na uvodnom predavanju obecali "za tri mjeseca"). :twisted:

Sve ovo je sada [b]debeli[/b] off-topic; predlazem novi topic ako se nekome prica o Balkonji (meni je malo dosta te teme, pa necu otvarati topic)... 8)
HijenA (napisa):
nazalost, svi, koje je ta bolonja zahvatila ove godine, ce morat ovu godinu progurat tako kako jest, nadajuci se da ce sljedece godine ipak situacija biti puno bolja.

Tako sam ja odgulio 5 godina studija nadajuci se da ce slijedece godine ipak otvoriti kantinu (koju su na uvodnom predavanju obecali "za tri mjeseca"). Twisted Evil

Sve ovo je sada debeli off-topic; predlazem novi topic ako se nekome prica o Balkonji (meni je malo dosta te teme, pa necu otvarati topic)... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 10:04 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Re: zalba na zalbe!!! Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]u prvom zadatku, u prvom i drugom dijelu, sve je ok, samo stoji napomena da malo vise pisanja ne bi skodilo.. ok.. u trecem dijelu, stoji mali upitnik. upitam asistenta kako je trebalo to glasit (jer otisla su mi tu 2 boda). [/quote]
Dva boda u 1.c) zadatku izgubili ste jer...
Trebalo je napisati obrat po kontrapoziciji rečenice "Ako je trokut jednakokračan, onda su dvije njegove visine sukladne" (ili neke slične).
Vjerojatno ste napisali nešto poput "Ako dvije visine trokuta nisu sukladne, onda taj trokut nije jednakokračan", a to nije dobro.
Zamislimo jednakokračni trokut sa stranicama duljina a,a, b i visinama v_a, v_a i v_b. Dvije visine trokuta su v_a i v_b, one nisu jednake... a trokut je ipak jednakokračan. Sjetite se da je obrat po kontrapoziciji istinite tvrdnje istinit!
U rečenici "onda su dvije njegove visine sukladne" krije se riječ "neke" - neke dvije visine su sukladne, postoje dvije međusobno sukladne visine. Zato negacija od "dvije visine trokuta su sukladne" glasi "nikoje dvije visine trokuta nisu sukladne".
Trip (napisa):
u prvom zadatku, u prvom i drugom dijelu, sve je ok, samo stoji napomena da malo vise pisanja ne bi skodilo.. ok.. u trecem dijelu, stoji mali upitnik. upitam asistenta kako je trebalo to glasit (jer otisla su mi tu 2 boda).

Dva boda u 1.c) zadatku izgubili ste jer...
Trebalo je napisati obrat po kontrapoziciji rečenice "Ako je trokut jednakokračan, onda su dvije njegove visine sukladne" (ili neke slične).
Vjerojatno ste napisali nešto poput "Ako dvije visine trokuta nisu sukladne, onda taj trokut nije jednakokračan", a to nije dobro.
Zamislimo jednakokračni trokut sa stranicama duljina a,a, b i visinama v_a, v_a i v_b. Dvije visine trokuta su v_a i v_b, one nisu jednake... a trokut je ipak jednakokračan. Sjetite se da je obrat po kontrapoziciji istinite tvrdnje istinit!
U rečenici "onda su dvije njegove visine sukladne" krije se riječ "neke" - neke dvije visine su sukladne, postoje dvije međusobno sukladne visine. Zato negacija od "dvije visine trokuta su sukladne" glasi "nikoje dvije visine trokuta nisu sukladne".

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:39 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Istina je da smo u Bolonjske reforme krenuli nepripremljeni. Istina je da su upisne kvote prevelike i nastavne grupe bar dvostruko vece nego sto bi trebale biti. Istina je da su asistenti preoptereceni. No to sa rezultatima kolokvija iz Elementarne nema bas nikakve veze. Za svoj uspjeh ili neuspjeh zasluzni ste sami - mislim da su asistenti svoj dio posla odradili maksimalno korektno.

A nazicavanje jednog boda na kolokviju o kojem ne ovisi bas nista dozivljavam kao vrlo nepristojno. :evil:
Istina je da smo u Bolonjske reforme krenuli nepripremljeni. Istina je da su upisne kvote prevelike i nastavne grupe bar dvostruko vece nego sto bi trebale biti. Istina je da su asistenti preoptereceni. No to sa rezultatima kolokvija iz Elementarne nema bas nikakve veze. Za svoj uspjeh ili neuspjeh zasluzni ste sami - mislim da su asistenti svoj dio posla odradili maksimalno korektno.

A nazicavanje jednog boda na kolokviju o kojem ne ovisi bas nista dozivljavam kao vrlo nepristojno. Evil or Very Mad

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 12:48 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
A nazicavanje jednog boda na kolokviju o kojem ne ovisi bas nista dozivljavam kao vrlo nepristojno. :evil:[/quote]

to nije bilo nazicavanje.. ja sam samo trazila obrazlozenje zasto je bod oduzet.. a -To je tocno, jeste sretni i ne da mi ga se pisat- bas i ne ocekujem kao odgovor :evil:

i nisam rekla da zalbe sluze za utvrdjivanje gradiva, vec da vidimo sta smo mi krivo napisali.. tipfeleri i sl koji opravdano skidaju bodove..

i sto se tice zadaca, kako onda dvije identicne (klonirane) zadace, potpuno istog rukopisa, istog autora i rjesenja imaju jedna 7, a druga 4 boda?!? s tim da su oba dvije trebale imat 4, ali ok.. netko se izvukao..

ne zelim da ovo preraste u svadju ili nes takvo. slazem se da nas je ta bolonja samo sve usosila, ali nismo mi krivi.

[color=cyan]Mea[/color] - napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci najmanje dvije.. iako, grupa je bilo dosta i sa slicnim zadatkom, pa je u nekima to bilo tocno, a u nekima ne..to uopce nije vazno trenutno..
krcko (napisa):

A nazicavanje jednog boda na kolokviju o kojem ne ovisi bas nista dozivljavam kao vrlo nepristojno. Evil or Very Mad

to nije bilo nazicavanje.. ja sam samo trazila obrazlozenje zasto je bod oduzet.. a -To je tocno, jeste sretni i ne da mi ga se pisat- bas i ne ocekujem kao odgovor Evil or Very Mad

i nisam rekla da zalbe sluze za utvrdjivanje gradiva, vec da vidimo sta smo mi krivo napisali.. tipfeleri i sl koji opravdano skidaju bodove..

i sto se tice zadaca, kako onda dvije identicne (klonirane) zadace, potpuno istog rukopisa, istog autora i rjesenja imaju jedna 7, a druga 4 boda?!? s tim da su oba dvije trebale imat 4, ali ok.. netko se izvukao..

ne zelim da ovo preraste u svadju ili nes takvo. slazem se da nas je ta bolonja samo sve usosila, ali nismo mi krivi.

Mea - napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci najmanje dvije.. iako, grupa je bilo dosta i sa slicnim zadatkom, pa je u nekima to bilo tocno, a u nekima ne..to uopce nije vazno trenutno..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 13:13 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci [u]najmanje dvije[/u].. iako, grupa je bilo dosta i sa slicnim zadatkom, pa je u nekima to bilo tocno, a u nekima ne..to uopce nije vazno trenutno..[/quote]

Obrat po kontrapoziciji suda (A=>B) je sud ((ne B)=>(ne A)).
Dakle, trebate točnu negaciju suda A i suda B.

Negacija od "dvije njegove težišnice su sukladne" nije "njegove težišnice nisu sukladne", jer (iako možda malo neprecizna) ta rečenica znači (bar se meni tako čini) "nije istina da su [u]sve[/u] njegove težišnice sukladne".
Ako netko ustvrdi da se njemu čini drugačije - to samo potvrđuje ono moje, da je trebalo bar još jednu riječ ubaciti.
Trip (napisa):
napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci najmanje dvije.. iako, grupa je bilo dosta i sa slicnim zadatkom, pa je u nekima to bilo tocno, a u nekima ne..to uopce nije vazno trenutno..

Obrat po kontrapoziciji suda (A⇒B) je sud ((ne B)⇒(ne A)).
Dakle, trebate točnu negaciju suda A i suda B.

Negacija od "dvije njegove težišnice su sukladne" nije "njegove težišnice nisu sukladne", jer (iako možda malo neprecizna) ta rečenica znači (bar se meni tako čini) "nije istina da su sve njegove težišnice sukladne".
Ako netko ustvrdi da se njemu čini drugačije - to samo potvrđuje ono moje, da je trebalo bar još jednu riječ ubaciti.

[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 13:18 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

..stvarno mi se sad ne da o tome.. al znam sta je obrat po kontrapoziciji.. i rastavila sam sud na A i B i napravila sam to sve i uvrstila...
Mozda sam trebala to malo dotjerat, al ponavljam, ovo nema veze s tim.
..stvarno mi se sad ne da o tome.. al znam sta je obrat po kontrapoziciji.. i rastavila sam sud na A i B i napravila sam to sve i uvrstila...
Mozda sam trebala to malo dotjerat, al ponavljam, ovo nema veze s tim.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:42 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]alo ekipa...
može jedan lipi prijedlog...
gospodin krcko :wink: , zašto ne bacite neku lipu ispriku, ni dobro uvaljivat se sve dublje i dublje...

siguran san da bi trip, a i svi ostali prihvatili ispriku i sve će onda opet bit r'n'r... :)[/quote]

[quote="sorrow"]provociranje? pa jesi ti čovik normalan, krcka su napadali sa sviju strana i nije se u redu ponia, fula je sa svojin postupcima i triba se ispričat, pa ljudi smo za boga miloga, nece ga ubit jedna isprika u smislu boljeg funkioniranja nastave... samo san mu da savjet da ka odrasli čovik prikine sve te gluposti...

a i samo da se razumimo, ja neman veze sa anchy nemora se on njoj ispricat, zenska je neopravdano napala ali nije bilo u redu prema trip... svi sad misle, ka da se oće žalit bezveze samo da bi se digla prašina, ali stvarno je bilo opravdano...

ps. stanite sa tin glupostima, sta je bilo bilo je...[/quote]

[quote="sorrow"]niko nije ni trazi da se asistent isprica zbog pada kolokvija... ispricajen se ako san na krivi topic ubacia zelju za isprikon, pa je tonu ljudi krivo skuzilo... gledajte, zenska (anchy) je pala i tu asistent nije nista kriv, ali jedna druga stvar je bila u pitanju, a ta stvar se dogodila nekoliko dana prije kad je i otvoren ovaj topic:

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5649

jos jednon se ispricajen na krivon tekstu za ovaj topic... olitiga ups... :wink:[/quote]

Meni je isto kao i Trip vec dosta ove price, ali kad sorrow navaljuje ajmo rascistiti neke stvari.

Prvo, ja se na zalbama jesam ispricao Dragutinu Viheru kojem zabunom nismo uopce bodovali 2. zadatak i Ani Tomic koja je greskom u 1. zadatku izgubila 12 bodova. Naravno da smo te greske ispravili.

Drugo, mislim da se ne trebam ispricavati studentima kojima sam navukao bod-dva do vise ocjene (bilo ih je 7). Nije mi zao sto su dosli na zalbe i dobili ocjenu vise.

Trece, slazem se s cinjenicama koje je Trip napisala u prvom postu, ali nacin na koji ih interpretira potpuno je pogresan. Zalila se na prvi zadatak, pogledao sam ga i procijenio da je dobila vise bodova nego sto je trebala. To sam joj i rekao: "zelite li da vam ja bodujem taj zadatak?"; rekla je ne. U drugom zadatku konacno rjesenje bilo je tocno. Asistent koji je ispravljao dao je 14 od 15 bodova, ali nije naznacio zbog cega je skinuo taj bod (iracionalna nejednadzba, cca. jedna stranica postupka). Njezino inzistiranje da moram pronaci gdje je greska bilo je potpuno neprimjereno okolnostima, jer joj o tom bodu ne ovisi ocjena, a na zalbe je cekalo jos 50-tak studenata.

[b]Licemjerno[/b] je traziti da unosim u bazu jedan bod koji je mozda trebala dobiti na 2. zadatku, ali ne diram bodove viska koje je dobila na 1. zadatku. [b]Nepristojno[/b] je trositi moje vrijeme i vrijeme studenata koji su cekali na zalbe zbog jednog boda o kojem joj apsolutno nista ne ovisi. Kako ja vidim stvari, ona bi se trebala meni ispricati.

Da ne zavrsi sve na prepucavanju, evo vam informacije o tome sto jos mozete poduzeti. Ja cvrsto stojim iza toga da je kolokvij bodovan s vise bodova nego sto je trebao biti i da studentica nije nikako ostecena. Ako se s time ne slazete, prva instanca je da odete predmetnim nastavnicima, prof. Adamovicu i doc. Tomasicu. Rado cu im dostaviti kolokvij pa neka oni provjere je li bodovanje korektno. Ako ni tada ne budete zadovoljni, mozete traziti da kolokvij ocijeni troclano povjerenstvo u kojem predmetni nastavnici nece biti predsjednici. To pravilo prije se primjenjivalo na pismene i usmene ispite, ali kako su kolokviji sada zamjena za pismene i kako su eliminatorni, mislim da ce vam se izaci ususret.
sorrow (napisa):
alo ekipa...
može jedan lipi prijedlog...
gospodin krcko Wink , zašto ne bacite neku lipu ispriku, ni dobro uvaljivat se sve dublje i dublje...

siguran san da bi trip, a i svi ostali prihvatili ispriku i sve će onda opet bit r'n'r... Smile

sorrow (napisa):
provociranje? pa jesi ti čovik normalan, krcka su napadali sa sviju strana i nije se u redu ponia, fula je sa svojin postupcima i triba se ispričat, pa ljudi smo za boga miloga, nece ga ubit jedna isprika u smislu boljeg funkioniranja nastave... samo san mu da savjet da ka odrasli čovik prikine sve te gluposti...

a i samo da se razumimo, ja neman veze sa anchy nemora se on njoj ispricat, zenska je neopravdano napala ali nije bilo u redu prema trip... svi sad misle, ka da se oće žalit bezveze samo da bi se digla prašina, ali stvarno je bilo opravdano...

ps. stanite sa tin glupostima, sta je bilo bilo je...

sorrow (napisa):
niko nije ni trazi da se asistent isprica zbog pada kolokvija... ispricajen se ako san na krivi topic ubacia zelju za isprikon, pa je tonu ljudi krivo skuzilo... gledajte, zenska (anchy) je pala i tu asistent nije nista kriv, ali jedna druga stvar je bila u pitanju, a ta stvar se dogodila nekoliko dana prije kad je i otvoren ovaj topic:

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5649

jos jednon se ispricajen na krivon tekstu za ovaj topic... olitiga ups... Wink

Meni je isto kao i Trip vec dosta ove price, ali kad sorrow navaljuje ajmo rascistiti neke stvari.

Prvo, ja se na zalbama jesam ispricao Dragutinu Viheru kojem zabunom nismo uopce bodovali 2. zadatak i Ani Tomic koja je greskom u 1. zadatku izgubila 12 bodova. Naravno da smo te greske ispravili.

Drugo, mislim da se ne trebam ispricavati studentima kojima sam navukao bod-dva do vise ocjene (bilo ih je 7). Nije mi zao sto su dosli na zalbe i dobili ocjenu vise.

Trece, slazem se s cinjenicama koje je Trip napisala u prvom postu, ali nacin na koji ih interpretira potpuno je pogresan. Zalila se na prvi zadatak, pogledao sam ga i procijenio da je dobila vise bodova nego sto je trebala. To sam joj i rekao: "zelite li da vam ja bodujem taj zadatak?"; rekla je ne. U drugom zadatku konacno rjesenje bilo je tocno. Asistent koji je ispravljao dao je 14 od 15 bodova, ali nije naznacio zbog cega je skinuo taj bod (iracionalna nejednadzba, cca. jedna stranica postupka). Njezino inzistiranje da moram pronaci gdje je greska bilo je potpuno neprimjereno okolnostima, jer joj o tom bodu ne ovisi ocjena, a na zalbe je cekalo jos 50-tak studenata.

Licemjerno je traziti da unosim u bazu jedan bod koji je mozda trebala dobiti na 2. zadatku, ali ne diram bodove viska koje je dobila na 1. zadatku. Nepristojno je trositi moje vrijeme i vrijeme studenata koji su cekali na zalbe zbog jednog boda o kojem joj apsolutno nista ne ovisi. Kako ja vidim stvari, ona bi se trebala meni ispricati.

Da ne zavrsi sve na prepucavanju, evo vam informacije o tome sto jos mozete poduzeti. Ja cvrsto stojim iza toga da je kolokvij bodovan s vise bodova nego sto je trebao biti i da studentica nije nikako ostecena. Ako se s time ne slazete, prva instanca je da odete predmetnim nastavnicima, prof. Adamovicu i doc. Tomasicu. Rado cu im dostaviti kolokvij pa neka oni provjere je li bodovanje korektno. Ako ni tada ne budete zadovoljni, mozete traziti da kolokvij ocijeni troclano povjerenstvo u kojem predmetni nastavnici nece biti predsjednici. To pravilo prije se primjenjivalo na pismene i usmene ispite, ali kako su kolokviji sada zamjena za pismene i kako su eliminatorni, mislim da ce vam se izaci ususret.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:11 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

joj da, skroz san zaboravi... :-)

uglavnom, davno je to preslo vas i trip i sami to znate, sad je to bila neka glupa prepirka ko je sta napisa... u redu, spustili ste mi s pravon,nije bilo moje da se tako umisan u sve to... za mi je... :wink:
joj da, skroz san zaboravi... Smile

uglavnom, davno je to preslo vas i trip i sami to znate, sad je to bila neka glupa prepirka ko je sta napisa... u redu, spustili ste mi s pravon,nije bilo moje da se tako umisan u sve to... za mi je... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 23:26 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a što ako je netko bolestan na dan tog OBAVEZNOG kolokvija?

jel onda piše s ovima kad imaju popravni ili na kraju,ili ništa,pa se na usmenom ispita...?
a što ako je netko bolestan na dan tog OBAVEZNOG kolokvija?

jel onda piše s ovima kad imaju popravni ili na kraju,ili ništa,pa se na usmenom ispita...?

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 10:07 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta, al ako je to nepristojno i licmjerno, stvarno se ispricavam.. ocito sam ja (a i ne samo ja) onda puno toga krivo shvatila...
...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta, al ako je to nepristojno i licmjerno, stvarno se ispricavam.. ocito sam ja (a i ne samo ja) onda puno toga krivo shvatila...

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:33 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta[/quote]

Potrosio sam par minuta na tebe i saznala si da si u drugom zadatku dobila jedan bod premalo, a u prvom nekoliko bodova previse. Na sto se ti zapravo zalis u ovom topicu? Ponovit cu pitanje s onog drugog topica: jesam li vikao na tebe ili bio nepristojan na neki drugi nacin? Ako jesam ispricavam se.
Trip (napisa):
...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta

Potrosio sam par minuta na tebe i saznala si da si u drugom zadatku dobila jedan bod premalo, a u prvom nekoliko bodova previse. Na sto se ti zapravo zalis u ovom topicu? Ponovit cu pitanje s onog drugog topica: jesam li vikao na tebe ili bio nepristojan na neki drugi nacin? Ako jesam ispricavam se.

[Vrh]
Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 10:39 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta, al ako je to nepristojno i licmjerno, stvarno se ispricavam.. ocito sam ja (a i ne samo ja) onda puno toga krivo shvatila...[/quote]

rjesi taj zadatak iz kolokvija ponovo, stavi ovdje na forum ili odi na konzultacije i tako ces provjeriti ako radis nesto krivo ili ne. Ipak najvaznije je [b]znanje[/b] a ne jedan (beznacajni) bod.
Trip (napisa):
...

rjesi taj zadatak iz kolokvija ponovo, stavi ovdje na forum ili odi na konzultacije i tako ces provjeriti ako radis nesto krivo ili ne. Ipak najvaznije je znanje a ne jedan (beznacajni) bod.

Tonci
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 3

PostPostano: 12:06 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]
[color=cyan]Mea[/color] - napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci najmanje dvije.. [/quote]

Najmanje dvije tezisnice nisu sukladne?
Ne zelim te uvrijediti, ali meni se cini da nije bas istina da ti skroz razumijes obrat po kontrapoziciji.

Tome mozemo dodati i namjerne logicke greske:

[quote="Trip"]
...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta, al ako je [b]to[/b] nepristojno i licmjerno, stvarno se ispricavam.. ocito sam ja (a i ne samo ja) onda puno toga krivo shvatila...
[/quote]

Nije Krcko rekao da je [b]to[/b] licemjerno, nego da je licemjerno da zelis samo reviziju zadataka na kojima si mislis da si dobila manje bodova, a odbijas pricat o onome na kojem si dobila vise. To nekako zaboravljas spomenuti.

Ja znam da se ne bih trebao mijesati u ovo jer se mene ne tice, ali kad si ti vec potaknula javnu raspravu o ovome, zelim reci svoje misljenje.

Ja sam student kao i ti i u nekim prigodama se i meni ucinilo da asistenti na nasem faksu nisu bili u redu ili prema meni ili prema nekom od drugih studenata.
Zato bih ti i povjerovao da je asistent bio bezobrazan prema tebi na zalbama - da se ne radi o Krcku, o kojem i iz iskustva i iz prica drugih ne mogu reci nista lose. Moj savjet kao starijeg studenta ti je: Prekini ovu raspravu jer nisi u pravu i nista neces postici i moli se svaku vecer da svi svi asistenti budu dobri kao Krcko.
Trip (napisa):

Mea - napisala sam da tezisnice nisu.. bla bla bla.. ne dvije, ne neke, vec mnozinu- znaci najmanje dvije..

Najmanje dvije tezisnice nisu sukladne?
Ne zelim te uvrijediti, ali meni se cini da nije bas istina da ti skroz razumijes obrat po kontrapoziciji.

Tome mozemo dodati i namjerne logicke greske:

Trip (napisa):

...

Nije Krcko rekao da je to licemjerno, nego da je licemjerno da zelis samo reviziju zadataka na kojima si mislis da si dobila manje bodova, a odbijas pricat o onome na kojem si dobila vise. To nekako zaboravljas spomenuti.

Ja znam da se ne bih trebao mijesati u ovo jer se mene ne tice, ali kad si ti vec potaknula javnu raspravu o ovome, zelim reci svoje misljenje.

Ja sam student kao i ti i u nekim prigodama se i meni ucinilo da asistenti na nasem faksu nisu bili u redu ili prema meni ili prema nekom od drugih studenata.
Zato bih ti i povjerovao da je asistent bio bezobrazan prema tebi na zalbama - da se ne radi o Krcku, o kojem i iz iskustva i iz prica drugih ne mogu reci nista lose. Moj savjet kao starijeg studenta ti je: Prekini ovu raspravu jer nisi u pravu i nista neces postici i moli se svaku vecer da svi svi asistenti budu dobri kao Krcko.

[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 15:46 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Casper"][quote="Trip"]...
mislila sam da svaki student koji dodje i ceka u redu za zalbe ima pravo znati zasto mu je bod oduzet i zasluzuje par minuta, al ako je to nepristojno i licmjerno, stvarno se ispricavam.. ocito sam ja (a i ne samo ja) onda puno toga krivo shvatila...[/quote]

rjesi taj zadatak iz kolokvija ponovo, stavi ovdje na forum ili odi na konzultacije i tako ces provjeriti ako radis nesto krivo ili ne. Ipak najvaznije je [b]znanje[/b] a ne jedan (beznacajni) bod.[/quote]

nije stvar u tome.. mogu ja sad taj zadatak ponovo rijesit i dobit isto rjesenje ili ne. i lako moguce da sam ja tad i nes zbija krivo rijesila (ne kazem da mi je bilo sve 100% tocno) pa mi je bod s pravom uzet, jer svasta se zna desit na kolokvijima pod tremom i sl. stvar je u tome, da se onda ide vidit sta je i zasto bilo..

a sto se tice boda kojeg sam *dobila vise*,krcko je samo reko da bi mi on dao manje. necemo sudit tko je i sta kako ocijenio (jer onda mozemo raspravljat i o onom tko je ispravljao), vec zasto..
i ne kazem da je krcko los, da pace, mislim da moja grupa ima najbolje asistente koji fakat super objasnjavaju...

i daj ajde, ajmo vise ovo zavrsit, jer mslim da su svi preburno reagirali, ukljucujuci i mene, i stvarno mi je vec naporno i imam i drugih briga.
ovdje ljudi previse vade stvari iz kontexta..

isprika prihvacena, i, ja upucujem svoju.
Casper (napisa):
Trip (napisa):
...

rjesi taj zadatak iz kolokvija ponovo, stavi ovdje na forum ili odi na konzultacije i tako ces provjeriti ako radis nesto krivo ili ne. Ipak najvaznije je znanje a ne jedan (beznacajni) bod.

nije stvar u tome.. mogu ja sad taj zadatak ponovo rijesit i dobit isto rjesenje ili ne. i lako moguce da sam ja tad i nes zbija krivo rijesila (ne kazem da mi je bilo sve 100% tocno) pa mi je bod s pravom uzet, jer svasta se zna desit na kolokvijima pod tremom i sl. stvar je u tome, da se onda ide vidit sta je i zasto bilo..

a sto se tice boda kojeg sam *dobila vise*,krcko je samo reko da bi mi on dao manje. necemo sudit tko je i sta kako ocijenio (jer onda mozemo raspravljat i o onom tko je ispravljao), vec zasto..
i ne kazem da je krcko los, da pace, mislim da moja grupa ima najbolje asistente koji fakat super objasnjavaju...

i daj ajde, ajmo vise ovo zavrsit, jer mslim da su svi preburno reagirali, ukljucujuci i mene, i stvarno mi je vec naporno i imam i drugih briga.
ovdje ljudi previse vade stvari iz kontexta..

isprika prihvacena, i, ja upucujem svoju.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:54 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Glavnim akterima je ocito dosta natezanja, pa cu ja sada lijepo i miroljubivo nabaciti jedan :lockdance: Krcko, kao moderator, moze otkljucati topic ako ima neizmjernu zelju nastaviti pricu. 8) Ako netko od ostalih osjeti duboku dusevnu prazninu zbog mog postupka, moze me [b]pokušati[/b] preko PMa uvjeriti da revidiram svoju odluku...[/color] O:)

:wave:
Glavnim akterima je ocito dosta natezanja, pa cu ja sada lijepo i miroljubivo nabaciti jedan Lokot koji plese Krcko, kao moderator, moze otkljucati topic ako ima neizmjernu zelju nastaviti pricu. Cool Ako netko od ostalih osjeti duboku dusevnu prazninu zbog mog postupka, moze me pokušati preko PMa uvjeriti da revidiram svoju odluku... Angel

Wave

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum