Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Pušiš? |
Da, ko turčin (>= 1 kutije) |
|
10% |
[ 12 ] |
Da, al ko mali turčin (< 1 kutije) |
|
9% |
[ 10 ] |
Tu i tam (povremeno zapalim) |
|
10% |
[ 12 ] |
Ne, al mi ne smeta ak netko pored mene puši |
|
17% |
[ 19 ] |
Ne, i smeta mi ak netko kraj mene dimi |
|
51% |
[ 57 ] |
|
Ukupno glasova : 110 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:22 čet, 9. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :| Takvi sigurno nemaju problema sa zabranama pusenja na faxu (a o tome se ovdje prica, vec u tri topica :roll:).
[quote="Grga"]Inace, slazem se s onime sto Nesi pricha, a isto tako bih bilo koju informaciju koja potjece iz novina od "strucnjaka" uzeo s debelom rezervom[/quote]
Onaj citat i tako prica o duhanu, a ovdje se prica o cigaretama... 8)
Grga (napisa): | Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat. |
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. Takvi sigurno nemaju problema sa zabranama pusenja na faxu (a o tome se ovdje prica, vec u tri topica ).
Grga (napisa): | Inace, slazem se s onime sto Nesi pricha, a isto tako bih bilo koju informaciju koja potjece iz novina od "strucnjaka" uzeo s debelom rezervom |
Onaj citat i tako prica o duhanu, a ovdje se prica o cigaretama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:54 čet, 9. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :|[/quote]
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. :D Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. [size=8](za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/size] Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. :wink:
vsego (napisa): | Grga (napisa): | Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat. |
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace.  |
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. (za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta) Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:03 čet, 9. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="vsego"][quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :|[/quote]
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. :D Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. [b][size=16](za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/size][/b] Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. :wink:[/quote]
ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda
buba (napisa): | vsego (napisa): | Grga (napisa): | Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat. |
Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace.  |
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. (za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta) Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego.  |
ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:10 čet, 9. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"][quote="buba"](za one koji ne znaju - jedna [size=16][b]normalna[/b][/size] kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/quote]
ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda[/quote]
Zato sam ja napisla [size=16][b]normalna[/b][/size] a pod time sam mislila na Ronhil, Walter, Mrlbr i dr. često kupovana pakiranja od po 20. Ovo ostalo ne pušim pa ne znam koliko unutra ima cigareta, ali znam da su ova pakirana po 20.
fireball (napisa): | buba (napisa): | (za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta) |
ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda |
Zato sam ja napisla normalna a pod time sam mislila na Ronhil, Walter, Mrlbr i dr. često kupovana pakiranja od po 20. Ovo ostalo ne pušim pa ne znam koliko unutra ima cigareta, ali znam da su ova pakirana po 20.
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 1:46 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="PIPboy"]Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji :wink: , ali mislim da ima laksativan ucinak... :)[/quote]
Toga sam se nakupoval u vojsci. Bijah teklić ("ćato" za neprosvijecene), a prčo je to dimil ko lud (prčo=poručnik). Fest smrdi, ali nisam primijetio ucinak. Doduse, cucavci u toj vojarni djelovali su opstipativno pa su mozda neutralizirali ucinak.
PIPboy (napisa): | Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji , ali mislim da ima laksativan ucinak...  |
Toga sam se nakupoval u vojsci. Bijah teklić ("ćato" za neprosvijecene), a prčo je to dimil ko lud (prčo=poručnik). Fest smrdi, ali nisam primijetio ucinak. Doduse, cucavci u toj vojarni djelovali su opstipativno pa su mozda neutralizirali ucinak.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:57 pet, 10. 2. 2006 Naslov: Re: evo... |
|
|
[quote="kljuki"]znam da nije fer od mene, al briga me... :twisted:[/quote]
... al ti barem znas da nije fer :) dakle ipak nisi izgubio perspektivu.
ja ne pusim puno, ustvari pusim samo na pauzama na faksu i kad sam na kavi ili pivi ili tako necem. uglavnom, moja osnovna pusacka lokacija je pred faksom. a 100% podrzavam nepusenje u smrdioni. jer bome, ni meni nije bilo lako (unatoc cigareti u ruci) tamo stajat.
jos jedna stvar. ne mogu sad nac taj clanak (na iskonu), al neki dan sam citala kako je od svih stvari kojima se trujemo kad izademo vani (alkohol, kasno odlazenje na spavanje, cigarete, ...) za onaj izgled "dana poslije" (lice suho, sivo i "istroseno") kriv najvise dim od cigarete, i to ne onaj kojeg pusaci udisu pusenjem nego onaj koji svi udisu pasivnim pusenjem. sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.
kljuki (napisa): | znam da nije fer od mene, al briga me...  |
... al ti barem znas da nije fer dakle ipak nisi izgubio perspektivu.
ja ne pusim puno, ustvari pusim samo na pauzama na faksu i kad sam na kavi ili pivi ili tako necem. uglavnom, moja osnovna pusacka lokacija je pred faksom. a 100% podrzavam nepusenje u smrdioni. jer bome, ni meni nije bilo lako (unatoc cigareti u ruci) tamo stajat.
jos jedna stvar. ne mogu sad nac taj clanak (na iskonu), al neki dan sam citala kako je od svih stvari kojima se trujemo kad izademo vani (alkohol, kasno odlazenje na spavanje, cigarete, ...) za onaj izgled "dana poslije" (lice suho, sivo i "istroseno") kriv najvise dim od cigarete, i to ne onaj kojeg pusaci udisu pusenjem nego onaj koji svi udisu pasivnim pusenjem. sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pbanicev Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:20 pet, 10. 2. 2006 Naslov: evo me opet |
|
|
ja stvarno volim pušiti cigarete. najslađa mi je nakon jela, a najdraža prva jutarnja. ali ja ne mislim da ovdje treba naći prostor za nas pušače. ako oćeš pušit, smrzavaj se vani. a tako i bude. i ne bude mi žao. :D
mislim da je nerazumno tražit veća prava pušača... :lol:
usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.
i još sam da velim: kory, ja sam žensko... al nećem se ljutit... :wink:
e, da, notice my signature... 8)
ja stvarno volim pušiti cigarete. najslađa mi je nakon jela, a najdraža prva jutarnja. ali ja ne mislim da ovdje treba naći prostor za nas pušače. ako oćeš pušit, smrzavaj se vani. a tako i bude. i ne bude mi žao.
mislim da je nerazumno tražit veća prava pušača...
usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.
i još sam da velim: kory, ja sam žensko... al nećem se ljutit...
e, da, notice my signature...
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:38 pet, 10. 2. 2006 Naslov: Re: evo me opet |
|
|
[quote="kljuki"]usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.[/quote]
Tamo gdje je pusenje zabranjeno u [b]svim[/b] kaficima (cini mi se u Irskoj, ali nemoj me drzati za rijec), pad prometa je bio kratkog vijeka. :-s S dolaskom zime, ljudi su shvatili da im cigarete nisu bas toliki gust... :twisted:
[quote="kljuki"]i još sam da velim: kory, ja sam žensko...[/quote]
U profilu ti pise (i stoji oznaka kraj svakog posta) da si "kucni ljubimac". :gg:
kljuki (napisa): | usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi. |
Tamo gdje je pusenje zabranjeno u svim kaficima (cini mi se u Irskoj, ali nemoj me drzati za rijec), pad prometa je bio kratkog vijeka. S dolaskom zime, ljudi su shvatili da im cigarete nisu bas toliki gust...
kljuki (napisa): | i još sam da velim: kory, ja sam žensko... |
U profilu ti pise (i stoji oznaka kraj svakog posta) da si "kucni ljubimac".
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|