Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko puši?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Pušiš?
Da, ko turčin (>= 1 kutije)
10%
 10%  [ 12 ]
Da, al ko mali turčin (< 1 kutije)
9%
 9%  [ 10 ]
Tu i tam (povremeno zapalim)
10%
 10%  [ 12 ]
Ne, al mi ne smeta ak netko pored mene puši
17%
 17%  [ 19 ]
Ne, i smeta mi ak netko kraj mene dimi
51%
 51%  [ 57 ]
Ukupno glasova : 110

Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:02 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda zato sto duhan kojeg kupujes u rinfuzi nije kemijski toliko obradjen kao duhan koji je u cigaretama.... :roll:
bar u tom clanku lijepo pise u cem je problem... :roll:
i da nije jedino u papiru problem, ali da i on snosi dio krivice....
ali naravno, ljudi cupaju samo ono sto im pase :roll:
mozda zato sto duhan kojeg kupujes u rinfuzi nije kemijski toliko obradjen kao duhan koji je u cigaretama.... Rolling Eyes
bar u tom clanku lijepo pise u cem je problem... Rolling Eyes
i da nije jedino u papiru problem, ali da i on snosi dio krivice....
ali naravno, ljudi cupaju samo ono sto im pase Rolling Eyes

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
99 = 124 - 25

PostPostano: 14:36 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Ja nisam niti znala da ima ovoliko aktivnih Forumaša koji vrlo rado sudjeluju u anketama. :)

Baš mi je drago, da vas nema puno koji pušite. :thumbup:[/quote]

Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.
Inace, slazem se s onime sto Nesi pricha, a isto tako bih bilo koju informaciju koja potjece iz novina od "strucnjaka" uzeo s debelom rezervom
buba (napisa):
Ja nisam niti znala da ima ovoliko aktivnih Forumaša koji vrlo rado sudjeluju u anketama. Smile

Baš mi je drago, da vas nema puno koji pušite. Thumb up!

Inace, slazem se s onime sto Nesi pricha, a isto tako bih bilo koju informaciju koja potjece iz novina od "strucnjaka" uzeo s debelom rezervom

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:22 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :| Takvi sigurno nemaju problema sa zabranama pusenja na faxu (a o tome se ovdje prica, vec u tri topica :roll:).

[quote="Grga"]Inace, slazem se s onime sto Nesi pricha, a isto tako bih bilo koju informaciju koja potjece iz novina od "strucnjaka" uzeo s debelom rezervom[/quote]

Onaj citat i tako prica o duhanu, a ovdje se prica o cigaretama... 8)
Grga (napisa):

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. Neutral Takvi sigurno nemaju problema sa zabranama pusenja na faxu (a o tome se ovdje prica, vec u tri topica Rolling Eyes).

Grga (napisa):

Onaj citat i tako prica o duhanu, a ovdje se prica o cigaretama... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 15:54 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :|[/quote]
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. :D Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. [size=8](za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/size] Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. :wink:
vsego (napisa):
Grga (napisa):

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. Neutral

Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. Very Happy Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. (za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta) Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. Wink

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 18:03 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="vsego"][quote="Grga"]Pa meni se cini da je 30% puno, ali necu sad tu previse zanovijetat.[/quote]

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. :|[/quote]
Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. :D Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. [b][size=16](za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/size][/b] Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. :wink:[/quote]

ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda
buba (napisa):
vsego (napisa):
Grga (napisa):

Pa, ja ove "tu i tam" bas i ne bih trpao pod pusace. Neutral

Meni je jedna kolegica uvijek uspoređivala pušenje sa trudnoćom - ne možeš biti malo trudna - il si trudna ili nisi. Very Happy Ali meni je to uvijek bilo samo smiješno, jer, recimo, nije isto kada netko čufta jednu cigaretu dnevno, a netko jednu kutiju dnevno. (za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta) Tako da se tu u potpunosti slažemo vsego. Wink

ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:10 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"][quote="buba"](za one koji ne znaju - jedna [size=16][b]normalna[/b][/size] kutija cigareta sadrži 20 cigareta)[/quote]
ispravak netočnog navoda. kutija cigareta im uglavnom 20 kom untra, ali ima ih i po 25, 15 ili 10, zavisi od branda[/quote]
Zato sam ja napisla [size=16][b]normalna[/b][/size] a pod time sam mislila na Ronhil, Walter, Mrlbr i dr. često kupovana pakiranja od po 20. Ovo ostalo ne pušim pa ne znam koliko unutra ima cigareta, ali znam da su ova pakirana po 20.
fireball (napisa):
buba (napisa):
(za one koji ne znaju - jedna normalna kutija cigareta sadrži 20 cigareta)

Zato sam ja napisla normalna a pod time sam mislila na Ronhil, Walter, Mrlbr i dr. često kupovana pakiranja od po 20. Ovo ostalo ne pušim pa ne znam koliko unutra ima cigareta, ali znam da su ova pakirana po 20.

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 22:59 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji :wink: , ali mislim da ima laksativan ucinak... :)
Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji Wink , ali mislim da ima laksativan ucinak... Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 23:03 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tko puši, ugled si ruši
Tko puši, ugled si ruši

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 1:46 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji :wink: , ali mislim da ima laksativan ucinak... :)[/quote]

Toga sam se nakupoval u vojsci. Bijah teklić ("ćato" za neprosvijecene), a prčo je to dimil ko lud (prčo=poručnik). Fest smrdi, ali nisam primijetio ucinak. Doduse, cucavci u toj vojarni djelovali su opstipativno pa su mozda neutralizirali ucinak.
PIPboy (napisa):
Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji Wink , ali mislim da ima laksativan ucinak... Smile

Toga sam se nakupoval u vojsci. Bijah teklić ("ćato" za neprosvijecene), a prčo je to dimil ko lud (prčo=poručnik). Fest smrdi, ali nisam primijetio ucinak. Doduse, cucavci u toj vojarni djelovali su opstipativno pa su mozda neutralizirali ucinak.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:51 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Kupi si Largo ima 25 cigareta u kutiji :wink: , ali mislim da ima laksativan ucinak... :)[/quote]
[size=8]Ako je ovo komentar za mene, onda ne hvala - Valter i ja se volimo.[/size] :wink:
PIPboy (napisa):

Ako je ovo komentar za mene, onda ne hvala - Valter i ja se volimo. Wink

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 9:03 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma daj! Jednom sam kupila taj largo (prije 100 godina). Užas živi. Bacila sam skoro cijeu kutiju. Izbor je očit: najbolji je Vaso, ali ne prof. Sarapa (iako ni on nije loš :wink: ), nego plavi Walter
Ma daj! Jednom sam kupila taj largo (prije 100 godina). Užas živi. Bacila sam skoro cijeu kutiju. Izbor je očit: najbolji je Vaso, ali ne prof. Sarapa (iako ni on nije loš Wink ), nego plavi Walter

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:51 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Valter i ja se volimo. :wink:[/quote]

Fatalna ljubav... :twisted:

Taj Largo mi se cini dobar za odvikavanje od pusenja... :D
buba (napisa):
Valter i ja se volimo. Wink

Fatalna ljubav... Twisted Evil

Taj Largo mi se cini dobar za odvikavanje od pusenja... Very Happy

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 13:12 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam ljetos dobila od nekog skoro punu kutiju Herbaleta...kao cigarete bez duhana nikotina i svih tih stetnosti...vec neke trave ( mislim na kamilicu i slicno :twisted: ) i znate da mi je ta kutija stajala doma..isto tako skoro puno kao sto sam ju dobila dok nije naletio netko znatizeljan :twisted:

ne bi dala da mi to netko zapali u stanu...fuj
ja sam ljetos dobila od nekog skoro punu kutiju Herbaleta...kao cigarete bez duhana nikotina i svih tih stetnosti...vec neke trave ( mislim na kamilicu i slicno Twisted Evil ) i znate da mi je ta kutija stajala doma..isto tako skoro puno kao sto sam ju dobila dok nije naletio netko znatizeljan Twisted Evil

ne bi dala da mi to netko zapali u stanu...fuj

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 15:16 pet, 10. 2. 2006    Naslov: evo... Citirajte i odgovorite

... ja malo popravljam statistiku pušačima... ja sam turčin porijeklom... :lol:

ja sam jedna od onih koji puše i smeta im kad ljudima oko njih smeta što netko puši... totalno me to iritira. znam da nije fer od mene, al briga me... :twisted:
... ja malo popravljam statistiku pušačima... ja sam turčin porijeklom... Laughing

ja sam jedna od onih koji puše i smeta im kad ljudima oko njih smeta što netko puši... totalno me to iritira. znam da nije fer od mene, al briga me... Twisted Evil

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 15:57 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Re: evo... Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]znam da nije fer od mene, al briga me... :twisted:[/quote]
... al ti barem znas da nije fer :) dakle ipak nisi izgubio perspektivu.

ja ne pusim puno, ustvari pusim samo na pauzama na faksu i kad sam na kavi ili pivi ili tako necem. uglavnom, moja osnovna pusacka lokacija je pred faksom. a 100% podrzavam nepusenje u smrdioni. jer bome, ni meni nije bilo lako (unatoc cigareti u ruci) tamo stajat.
jos jedna stvar. ne mogu sad nac taj clanak (na iskonu), al neki dan sam citala kako je od svih stvari kojima se trujemo kad izademo vani (alkohol, kasno odlazenje na spavanje, cigarete, ...) za onaj izgled "dana poslije" (lice suho, sivo i "istroseno") kriv najvise dim od cigarete, i to ne onaj kojeg pusaci udisu pusenjem nego onaj koji svi udisu pasivnim pusenjem. sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.
kljuki (napisa):
znam da nije fer od mene, al briga me... Twisted Evil

... al ti barem znas da nije fer Smile dakle ipak nisi izgubio perspektivu.

ja ne pusim puno, ustvari pusim samo na pauzama na faksu i kad sam na kavi ili pivi ili tako necem. uglavnom, moja osnovna pusacka lokacija je pred faksom. a 100% podrzavam nepusenje u smrdioni. jer bome, ni meni nije bilo lako (unatoc cigareti u ruci) tamo stajat.
jos jedna stvar. ne mogu sad nac taj clanak (na iskonu), al neki dan sam citala kako je od svih stvari kojima se trujemo kad izademo vani (alkohol, kasno odlazenje na spavanje, cigarete, ...) za onaj izgled "dana poslije" (lice suho, sivo i "istroseno") kriv najvise dim od cigarete, i to ne onaj kojeg pusaci udisu pusenjem nego onaj koji svi udisu pasivnim pusenjem. sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:44 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Re: evo... Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.[/quote]

Narocito ako si marljivi pusac ti :lol:

Mozda cak i ima smisla, jer pusac zadrzava dio katrana, nikotina i ostalih gadosti u svojim plucima. Covjece, vi pusaci mozete radit kao prociscivaci zraka. Zamisli reklamu: "kory... upija neugodne mirise :blista: "
koryanshea (napisa):
sto meni totalno ima smisla jerbo sam primijetila da dim cigarete uzasnije smrdi kad ju netko ostavi upaljenu pa sama dogorjeva nego kad ju neki marljivi pusac pusi.

Narocito ako si marljivi pusac ti Laughing

Mozda cak i ima smisla, jer pusac zadrzava dio katrana, nikotina i ostalih gadosti u svojim plucima. Covjece, vi pusaci mozete radit kao prociscivaci zraka. Zamisli reklamu: "kory... upija neugodne mirise Reklamiram neku zubnu pastu "

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 17:48 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Re: evo... Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Mozda cak i ima smisla, jer pusac zadrzava dio katrana, nikotina i ostalih gadosti u svojim plucima. Covjece, vi pusaci mozete radit kao prociscivaci zraka. Zamisli reklamu: "kory... upija neugodne mirise :blista: "[/quote]

:rotfl2: :wacky: :rotfl:
krcko (napisa):
Mozda cak i ima smisla, jer pusac zadrzava dio katrana, nikotina i ostalih gadosti u svojim plucima. Covjece, vi pusaci mozete radit kao prociscivaci zraka. Zamisli reklamu: "kory... upija neugodne mirise Reklamiram neku zubnu pastu "

Rolling on the floor laughing Tup, tup, tup,... Valjam se po podu od smijeha

pbanicev
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 18:08 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Izgleda da nam ne pada nijedna dobra ideja na pamet, meni nije smiješno, situacija nije za osudu ali nije baš ni bajna. :roll:
Izgleda da nam ne pada nijedna dobra ideja na pamet, meni nije smiješno, situacija nije za osudu ali nije baš ni bajna. Rolling Eyes

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 18:20 pet, 10. 2. 2006    Naslov: evo me opet Citirajte i odgovorite

ja stvarno volim pušiti cigarete. najslađa mi je nakon jela, a najdraža prva jutarnja. ali ja ne mislim da ovdje treba naći prostor za nas pušače. ako oćeš pušit, smrzavaj se vani. a tako i bude. i ne bude mi žao. :D

mislim da je nerazumno tražit veća prava pušača... :lol:

usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.

i još sam da velim: kory, ja sam žensko... al nećem se ljutit... :wink:

e, da, notice my signature... 8)
ja stvarno volim pušiti cigarete. najslađa mi je nakon jela, a najdraža prva jutarnja. ali ja ne mislim da ovdje treba naći prostor za nas pušače. ako oćeš pušit, smrzavaj se vani. a tako i bude. i ne bude mi žao. Very Happy

mislim da je nerazumno tražit veća prava pušača... Laughing

usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.

i još sam da velim: kory, ja sam žensko... al nećem se ljutit... Wink

e, da, notice my signature... Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:38 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Re: evo me opet Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]usput budi rečeno, svi kafići šta su se otvarali čisto za nepušače, ubrzo su se zatvorili. pa sad ti vidi.[/quote]

Tamo gdje je pusenje zabranjeno u [b]svim[/b] kaficima (cini mi se u Irskoj, ali nemoj me drzati za rijec), pad prometa je bio kratkog vijeka. :-s S dolaskom zime, ljudi su shvatili da im cigarete nisu bas toliki gust... :twisted:

[quote="kljuki"]i još sam da velim: kory, ja sam žensko...[/quote]

U profilu ti pise (i stoji oznaka kraj svakog posta) da si "kucni ljubimac". :gg:
kljuki (napisa):

Tamo gdje je pusenje zabranjeno u svim kaficima (cini mi se u Irskoj, ali nemoj me drzati za rijec), pad prometa je bio kratkog vijeka. Eh? S dolaskom zime, ljudi su shvatili da im cigarete nisu bas toliki gust... Twisted Evil

kljuki (napisa):
i još sam da velim: kory, ja sam žensko...

U profilu ti pise (i stoji oznaka kraj svakog posta) da si "kucni ljubimac". Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum