Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:49 sri, 15. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Evo, dok posten svijet spava, ja se ulizujem zbog karme. :PPP Krace, slozio sam [url=http://degiorgi.math.hr/uur/uur-kolokvij-0506-2-rj.html]rjesenja jedne grupe[/url]. :D Ostala necete dobiti; dovoljno su slicna da bi to trebali moci i sami. 8)
Btw, trebalo mi je 20ak minuta zajedno s formatiranjem HTMLa (pisem rucno, u [tt]vi[/tt]-ju; ne volim "editore"). 8) Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak [size=2](iako dosad ispravljeni kolokviji sugeriraju malo drugacije)[/size]... 8)
Evo, dok posten svijet spava, ja se ulizujem zbog karme. Krace, slozio sam rjesenja jedne grupe. Ostala necete dobiti; dovoljno su slicna da bi to trebali moci i sami.
Btw, trebalo mi je 20ak minuta zajedno s formatiranjem HTMLa (pisem rucno, u vi-ju; ne volim "editore"). Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak (iako dosad ispravljeni kolokviji sugeriraju malo drugacije)...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:36 sri, 15. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Jaja"][quote]Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak [/quote]
Nije to nužan zaključak...Ja npr. znam da mi je hrpa ljudi rekla da nisu imali što napisati pa su očajni izašli van pomireni s padom...[/quote]
Cudna je ta "hrpa" ljudi... :? Odokativno, imam dojam da nema puno studenata s nula bodova, a pogotovo ne onih koji su predali prazan ispit (u 003, gdje sam dezurao, mozda 5 studenata). :)
Jaja (napisa): | Citat: | Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak |
Nije to nužan zaključak...Ja npr. znam da mi je hrpa ljudi rekla da nisu imali što napisati pa su očajni izašli van pomireni s padom... |
Cudna je ta "hrpa" ljudi... Odokativno, imam dojam da nema puno studenata s nula bodova, a pogotovo ne onih koji su predali prazan ispit (u 003, gdje sam dezurao, mozda 5 studenata).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:11 sri, 15. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]sego da li ste mozda saznali kakav ce biti popravni kolokvij?
buduci da ce najveca ocjena biti 2,koliko ce biti zadataka?i sto ce biti uvjet za prolaz?[/quote]
To namjeravam danas raspraviti s profesorima. :) Javit cu najkasnije nakon zalbi (a nadam se danas poslije podne). 8)
:OT: Ako se obracas s "Vi", onda je prikladno ubaciti "titulu": "kolega Sego", "asistente Sego" (ovo se rijetko koristi),... :) Ipak, ja preferiram bez "titule" i "ti" (barem na Mrezi, za one kojima je neugodno reci mi "ti" u zivo). ;)
P.S. Primjer pretjerivanja s titulama (koji dozivjeh): "Oprostite, gospodine profesore doktore [tt]<ime cemo izostaviti>[/tt]". :lol:
Anonymous (napisa): | sego da li ste mozda saznali kakav ce biti popravni kolokvij?
buduci da ce najveca ocjena biti 2,koliko ce biti zadataka?i sto ce biti uvjet za prolaz? |
To namjeravam danas raspraviti s profesorima. Javit cu najkasnije nakon zalbi (a nadam se danas poslije podne).
Ako se obracas s "Vi", onda je prikladno ubaciti "titulu": "kolega Sego", "asistente Sego" (ovo se rijetko koristi),... Ipak, ja preferiram bez "titule" i "ti" (barem na Mrezi, za one kojima je neugodno reci mi "ti" u zivo).
P.S. Primjer pretjerivanja s titulama (koji dozivjeh): "Oprostite, gospodine profesore doktore <ime cemo izostaviti>".
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Lucy Forumaš(ica)

Spol: 
|