Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena termina vjezbi: uto -> pet
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 5

PostPostano: 19:50 sri, 15. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Istina,asistent Puljic je super na vjezbama...a ja cak nisam primjetila prosle godine da se nesto zaletavao prilikom kompajliranja,odnosno nekompajliranja i mislim da nitko nece bit zakinut ak ide na vjezbe k njemu a ne k vsegi :wink:
Istina,asistent Puljic je super na vjezbama...a ja cak nisam primjetila prosle godine da se nesto zaletavao prilikom kompajliranja,odnosno nekompajliranja i mislim da nitko nece bit zakinut ak ide na vjezbe k njemu a ne k vsegi Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 3 - 2

PostPostano: 12:38 čet, 16. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Asistent Kruno je stvarno mrak... pa šta onda ako se tu i tamo zaleti s nekompajliranjem...k'o da se to njemu ne smije dopustiti, pa i on je čovjek... :) Drago mi je da se predavanja i vježbe nadopunjuju... sad je čak i meni (koja nikad nisam radila na C-u) sve jasno...bar za sada...

Problemčić je jedino što je predavaonica 005 premala za sve koji žele tamo biti...sva sreća da imamo dosta stepenica :D
Asistent Kruno je stvarno mrak... pa šta onda ako se tu i tamo zaleti s nekompajliranjem...k'o da se to njemu ne smije dopustiti, pa i on je čovjek... Smile Drago mi je da se predavanja i vježbe nadopunjuju... sad je čak i meni (koja nikad nisam radila na C-u) sve jasno...bar za sada...

Problemčić je jedino što je predavaonica 005 premala za sve koji žele tamo biti...sva sreća da imamo dosta stepenica Very Happy

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:55 čet, 16. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi smo ti takav problem prošli semestar na elementarnoj rješavali tako da smo po dvoje sjedili na jednom mjestu. Je da malo našiljiš dupe tokom vježbi, ali sve to brzo prođe. :D
Mi smo ti takav problem prošli semestar na elementarnoj rješavali tako da smo po dvoje sjedili na jednom mjestu. Je da malo našiljiš dupe tokom vježbi, ali sve to brzo prođe. Very Happy

Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:07 pet, 24. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo [color=green][b]petkom, 10-12[/b][/color] [ :tired: :jutro: :( ] [color=green][b]u 004[/b][/color].
Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo petkom, 10-12 [ Umoran... Tesko je biti budan... Sad ] u 004.

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 23:57 pet, 24. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zar nemaju tada Algebru II u 004? :oops:
Zar nemaju tada Algebru II u 004? Embarassed

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:05 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Zar nemaju tada Algebru II u 004? :oops:[/quote]

Nju su prebacili u moj (pra)stari termin, utorak 14-16 u 002. 8) Taj termin je ok, ali ne za Prog(C) zbog projektora (koji za LA2 nije nuzan :g:).
Gordan (napisa):
Zar nemaju tada Algebru II u 004? Embarassed

Nju su prebacili u moj (pra)stari termin, utorak 14-16 u 002. Cool Taj termin je ok, ali ne za Prog(C) zbog projektora (koji za LA2 nije nuzan Mr. Green).

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum