Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

konzultacije za tjelesni???
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bla bla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 4

PostPostano: 18:08 pon, 17. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]kaj mi sutra nemamo tjelesni? :shock:[/quote]

to i mene zanima :roll: , ali pošto je u utorak i srijedu malonogometni turnir na martinovki (mislim od 8-12), ja bih rekla da nemamo. no to je samo moje mišljenje 8)
bilo bi super kad bi to još netko potvrdio...
Pukica (napisa):
kaj mi sutra nemamo tjelesni? Shocked

to i mene zanima Rolling Eyes , ali pošto je u utorak i srijedu malonogometni turnir na martinovki (mislim od 8-12), ja bih rekla da nemamo. no to je samo moje mišljenje Cool
bilo bi super kad bi to još netko potvrdio...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:37 pon, 17. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

bilo bi super da to još netko danas potvrdi da se ne dižem sutra ak mogu pavati ;)

ja na forumu prvi put i čujem da nema tjelesnog... kaj nam nebi rekli zadnji put na tjelesnom da ga nema :?:
bilo bi super da to još netko danas potvrdi da se ne dižem sutra ak mogu pavati Wink

ja na forumu prvi put i čujem da nema tjelesnog... kaj nam nebi rekli zadnji put na tjelesnom da ga nema Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 23:12 pon, 17. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jednoj curi sa druge godine koja inace ima srijedom receno je da oni nemaju tjelesni...e pa sad... :roll:
jednoj curi sa druge godine koja inace ima srijedom receno je da oni nemaju tjelesni...e pa sad... Rolling Eyes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 7:26 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja koliko znam, na vratima je obješen jedan papir A4 i piše da nema tjelesnog zbog izvanrednih rokova. Niste mogli fulat papir. :wink:
Ja koliko znam, na vratima je obješen jedan papir A4 i piše da nema tjelesnog zbog izvanrednih rokova. Niste mogli fulat papir. Wink

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 8:44 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da nisam mogla fulat papir danas kad sam došla na tjelesni kojeg nema. al glavno da ga sljedeći tjedan ima kad su nama kolokviji. ma mislim ovo je tolko glupo, šta nisu na zadnjem tjelesnom mogli reć: btw nemate tjelesni sljedeći tjedan. jer fakat nije da je danas došlo malo ljudi.
da nisam mogla fulat papir danas kad sam došla na tjelesni kojeg nema. al glavno da ga sljedeći tjedan ima kad su nama kolokviji. ma mislim ovo je tolko glupo, šta nisu na zadnjem tjelesnom mogli reć: btw nemate tjelesni sljedeći tjedan. jer fakat nije da je danas došlo malo ljudi.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:16 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo baš sam upravo o tome razgovarala sa likom koji je došao na tjelesni. Ovako, taj zloglasni papir je bio obješen još prošli tjedan na ulaznim vratima i to još masnim debelim slovima otisnuto kada nemamo tjelesni. Tako rano ujutro niste ni mogli vidjeti papir jer su vam još uvijek bili kapci slijepljeni od spavanja. Ajd, bar ste imali jutarnju gimnastiku. :D
Evo baš sam upravo o tome razgovarala sa likom koji je došao na tjelesni. Ovako, taj zloglasni papir je bio obješen još prošli tjedan na ulaznim vratima i to još masnim debelim slovima otisnuto kada nemamo tjelesni. Tako rano ujutro niste ni mogli vidjeti papir jer su vam još uvijek bili kapci slijepljeni od spavanja. Ajd, bar ste imali jutarnju gimnastiku. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 21 - 7

PostPostano: 9:39 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nije tako ni strašno što sam jutros bez veze dolazila na Martinovku, ali stvarno nije ok ako ćemo idući tjedan imati tjelesni.
Ma nije tako ni strašno što sam jutros bez veze dolazila na Martinovku, ali stvarno nije ok ako ćemo idući tjedan imati tjelesni.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 10:33 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U potpunosti se slažem s tobom. Ajd zamisli ovo. To bi nam ustvari trebao biti slobodan dan uoči kolokvija iz em2, e a ja ti svaki dan putujem pa moram sve od Siska putovati do Zagreba radi 1 i pol sata tjelesnog pa opet ponovo ići na vlak, pa dođem doma za 1 sat (i 1 minutu :wink: ), s time da moram čekat vlak da pođe. Ah, čista gnjavaža.
Zato, moja draga renatice, ja sam odlučila ostati doma i spavati koju uru više. :headbanging:
U potpunosti se slažem s tobom. Ajd zamisli ovo. To bi nam ustvari trebao biti slobodan dan uoči kolokvija iz em2, e a ja ti svaki dan putujem pa moram sve od Siska putovati do Zagreba radi 1 i pol sata tjelesnog pa opet ponovo ići na vlak, pa dođem doma za 1 sat (i 1 minutu Wink ), s time da moram čekat vlak da pođe. Ah, čista gnjavaža.
Zato, moja draga renatice, ja sam odlučila ostati doma i spavati koju uru više. Headbanging

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 10:49 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja isto nemam namjeru doć sljedeći tjedan... došla sam ovaj... sljedeći spavam i spašavam što se spasit da prije kolokvija... pa nek me šalju poslje na sljeme :(

nije tolki bed ni otić na taj tjelesni kolko više gubiš na taj dolazak - odlazak
ja isto nemam namjeru doć sljedeći tjedan... došla sam ovaj... sljedeći spavam i spašavam što se spasit da prije kolokvija... pa nek me šalju poslje na sljeme Sad

nije tolki bed ni otić na taj tjelesni kolko više gubiš na taj dolazak - odlazak

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 10:51 uto, 18. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nije meni bed, al mi se neda bezveze dolaziti. Radije ću doma trčati uz Kupu i Savu. :D
Pa za rashlađivanje skočim u vodu. :wink:
Ma nije meni bed, al mi se neda bezveze dolaziti. Radije ću doma trčati uz Kupu i Savu. Very Happy
Pa za rashlađivanje skočim u vodu. Wink

PostPostano: 20:11 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmmm... kasno palim,al jel danas bio tjelesni?

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 20:16 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Ma nije meni bed, al mi se neda bezveze dolaziti. Radije ću doma trčati uz Kupu i Savu. :D
Pa za rashlađivanje skočim u vodu. :wink:[/quote]

da, to bi ti bilo strasno zdravo... bia bi sritan kad bi prosa samo sa upalon pluca...
andreao (napisa):
Ma nije meni bed, al mi se neda bezveze dolaziti. Radije ću doma trčati uz Kupu i Savu. Very Happy
Pa za rashlađivanje skočim u vodu. Wink

da, to bi ti bilo strasno zdravo... bia bi sritan kad bi prosa samo sa upalon pluca...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 6:56 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]hmmm... kasno palim,al jel danas bio tjelesni?[/quote]
Jeste. :D

Ali ja isto nisam bila jer sam imala ispit u 8 a. m. :roll:

Ja, inače, "slušam" aerobic, a moje kolegice su neki dan srele našu trenericu u Tangenti i rekla je da zna da prošli tjedan nismo imale, a da ovaj imamo, ali da će ona nazvat svoju profu da ju pita šta će biti s nama koji smo fizički spriječeni doći (jer je kod nas [b]ovaj[/b] tjedan izvanredni ispitni rok). Profesorica je rekla da ne zna šta će bit s nama.

:neznam:

Ali koliko ja znam, ne dobije se minus za one dane kada si spriječen doć na tjelesni radi drugih obaveza prema faksu. Ili? :-k
Anonymous (napisa):

Jeste. Very Happy

Ali ja isto nisam bila jer sam imala ispit u 8 a. m. Rolling Eyes

Ja, inače, "slušam" aerobic, a moje kolegice su neki dan srele našu trenericu u Tangenti i rekla je da zna da prošli tjedan nismo imale, a da ovaj imamo, ali da će ona nazvat svoju profu da ju pita šta će biti s nama koji smo fizički spriječeni doći (jer je kod nas ovaj tjedan izvanredni ispitni rok). Profesorica je rekla da ne zna šta će bit s nama.

Ja to stvarno ne znam

Ali koliko ja znam, ne dobije se minus za one dane kada si spriječen doć na tjelesni radi drugih obaveza prema faksu. Ili? Think

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum