Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nastava za vrijeme uskrsa...
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 10:43 ned, 9. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

morat ću se složiti9 sa krckom za ovo sa nadoknadom...
nadoknada gradiva koje se nije održalo (a nadoknada se održava u vrijeme kada nije neki praznik ili nešto slično) uopće nije zakidanje studenta, već mu se izlazi u susret kako bi se to gradivo ispredavalo.
meni je bolje da mi ga neko ispredaje nego da sam moram ići učiti to gradivo
morat ću se složiti9 sa krckom za ovo sa nadoknadom...
nadoknada gradiva koje se nije održalo (a nadoknada se održava u vrijeme kada nije neki praznik ili nešto slično) uopće nije zakidanje studenta, već mu se izlazi u susret kako bi se to gradivo ispredavalo.
meni je bolje da mi ga neko ispredaje nego da sam moram ići učiti to gradivo

Zivac
Forumaš s poteškoćama u pisanju

10 = 30 - 20

PostPostano: 13:08 ned, 9. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Zivac"]Da li sam ja (u principu, znam da nitko neće popisivati) dužan doći na tu odradu? Ok, pretpostavaljm da će odgovor biti ne.[/quote]

IMO, principijelni odgovor je DA. Predavanja i vjezbe su po statutu obavezni, iako se na vecini kolegija ne provjerava prisustvo.

(...)

Po kojem kriteriju odredjena predavanja proglasavas regularnim, a druga neregularnim?[/quote]
A da pročitaš razgovor u cijelosti? Nenad je izjavio da se predavanja ne nadoknađuju (jer bi to bilo kršenje prava nastavnika koji za to nisu plaćeni) nego ih nastavnici dobrovoljno poklanjaju studentima van regularne satnice.

[quote]Tjedni raspored predavanja je dogovorna stvar i odstupanje od njega nikako se ne moze smatrati krsenjem statuta ili zakona. Od pocetka godine znalo se da zbog Uskrsa i 1. maja gubimo dva ponedjeljka i da ce se gradivo nadoknaditi u nekim drugim terminima, ali je odredjivanje tih termina prepusteno nastavnicima jer je tako prakticnije.[/quote]
Ok, stav je konzistenten. Premda mislim da bi onda bilo poštenije da se nekako predvidi ta perturbacija rasporeda (recimo onaj moj prijedlog da mjesto jednog utorka bude ponedjeljni raspored bi ublažio problem).

Nenad je rekao nešto u potpunosti suprotno od ovoga, a ne ja. Zašto onda meni odgovaraš? Izgleda da je za neke na ovom forumu popularno mene napadat, a nekima drugima se bolje ne zamjerat...
krcko (napisa):
Zivac (napisa):
Da li sam ja (u principu, znam da nitko neće popisivati) dužan doći na tu odradu? Ok, pretpostavaljm da će odgovor biti ne.

IMO, principijelni odgovor je DA. Predavanja i vjezbe su po statutu obavezni, iako se na vecini kolegija ne provjerava prisustvo.

(...)

Po kojem kriteriju odredjena predavanja proglasavas regularnim, a druga neregularnim?

A da pročitaš razgovor u cijelosti? Nenad je izjavio da se predavanja ne nadoknađuju (jer bi to bilo kršenje prava nastavnika koji za to nisu plaćeni) nego ih nastavnici dobrovoljno poklanjaju studentima van regularne satnice.

Citat:
Tjedni raspored predavanja je dogovorna stvar i odstupanje od njega nikako se ne moze smatrati krsenjem statuta ili zakona. Od pocetka godine znalo se da zbog Uskrsa i 1. maja gubimo dva ponedjeljka i da ce se gradivo nadoknaditi u nekim drugim terminima, ali je odredjivanje tih termina prepusteno nastavnicima jer je tako prakticnije.

Ok, stav je konzistenten. Premda mislim da bi onda bilo poštenije da se nekako predvidi ta perturbacija rasporeda (recimo onaj moj prijedlog da mjesto jednog utorka bude ponedjeljni raspored bi ublažio problem).

Nenad je rekao nešto u potpunosti suprotno od ovoga, a ne ja. Zašto onda meni odgovaraš? Izgleda da je za neke na ovom forumu popularno mene napadat, a nekima drugima se bolje ne zamjerat...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:55 ned, 9. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]Ok, stav je konzistenten. Premda mislim da bi onda bilo poštenije da se nekako predvidi ta perturbacija rasporeda (recimo onaj moj prijedlog da mjesto jednog utorka bude ponedjeljni raspored bi ublažio problem).[/quote]

Najbolje ti je takve prijedloge preko studentskih predstavnika uputiti vijecu voditelja studija (naravno za iducu godinu). Od rogoborenja na forumu nema puno koristi, a fakultet je znao uvaziti slicne organizacijske prijedloge studenata, npr. oko rasporeda kolokvija.

[quote="Zivac"]Nenad je rekao nešto u potpunosti suprotno od ovoga, a ne ja. Zašto onda meni odgovaraš? Izgleda da je za neke na ovom forumu popularno mene napadat, a nekima drugima se bolje ne zamjerat...[/quote]

S Nenadovim stavom ne slazem se u potpunosti. Tebi sam replicirao jer si spomenuo krsenje zakona tamo gdje ga nema. Nadam se da osporavanje neceg sto si napisao ne dozivljavas kao napad na sebe. Mnogo puta sam na forumu napisao krive stvari koje su drugi ispravili (cesto upravo Nenad) - na tome im mogu samo zahvaliti.
Zivac (napisa):

Najbolje ti je takve prijedloge preko studentskih predstavnika uputiti vijecu voditelja studija (naravno za iducu godinu). Od rogoborenja na forumu nema puno koristi, a fakultet je znao uvaziti slicne organizacijske prijedloge studenata, npr. oko rasporeda kolokvija.

Zivac (napisa):

S Nenadovim stavom ne slazem se u potpunosti. Tebi sam replicirao jer si spomenuo krsenje zakona tamo gdje ga nema. Nadam se da osporavanje neceg sto si napisao ne dozivljavas kao napad na sebe. Mnogo puta sam na forumu napisao krive stvari koje su drugi ispravili (cesto upravo Nenad) - na tome im mogu samo zahvaliti.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 21:23 ned, 9. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ne bih dijelio predavanja na ona na kojima se uči novo gradivo, i ona na kojima se ponavlja.
To se tako gleda u školi, ali na fakultetu nema smisla.

Isto tako, na fakultetu se podrazumijeva da studenti koriste i literaturu, rade samostalno, ...
Iz pedagoških predmeta sam tijekom studija znao dobiti i po 8 naslova za pročitati.
Da sam profesoru tada rekao da me smije pitati samo ono što je predavao, a ne i ono što piše u literaturi, sigurno bih ga
iznenadio svojom domišljatošću, ali se ne bih dobro proveo.

Mislim da se kod nas previše pokušava reproducirati ispredavano.
Tako je za obje strane lakše, ali nije i bolje.

@Živac: Ono napisano nema puno smisla. Čitav sustav počiva na tome da se nastavnici trude dobro obaviti posao.
Samo bi trebalo da i mi postanemo tako sitničavi kao što je bio gornji post o zakonitosti.
Ali nećemo :-)

[Netko s Vaše godine će se sjetiti dolaska sa zakašnjenjem na usmeni iz LA2.
[i]Kolega, bojim se da ste zakasnili.[/i]
Izraz studentovog lica se mijenja.
[i]Ali slobodno možete pristupiti ispitu.[/i]
Uz smješak na mom licu.
Da sam htio biti sitničav, bila bi samo prva rečenica. Nisam dužan ispitivati studente koji kasne bez vrlo opravdanog razloga.]

- Nenad
Ja ne bih dijelio predavanja na ona na kojima se uči novo gradivo, i ona na kojima se ponavlja.
To se tako gleda u školi, ali na fakultetu nema smisla.

Isto tako, na fakultetu se podrazumijeva da studenti koriste i literaturu, rade samostalno, ...
Iz pedagoških predmeta sam tijekom studija znao dobiti i po 8 naslova za pročitati.
Da sam profesoru tada rekao da me smije pitati samo ono što je predavao, a ne i ono što piše u literaturi, sigurno bih ga
iznenadio svojom domišljatošću, ali se ne bih dobro proveo.

Mislim da se kod nas previše pokušava reproducirati ispredavano.
Tako je za obje strane lakše, ali nije i bolje.

@Živac: Ono napisano nema puno smisla. Čitav sustav počiva na tome da se nastavnici trude dobro obaviti posao.
Samo bi trebalo da i mi postanemo tako sitničavi kao što je bio gornji post o zakonitosti.
Ali nećemo Smile

[Netko s Vaše godine će se sjetiti dolaska sa zakašnjenjem na usmeni iz LA2.
Kolega, bojim se da ste zakasnili.
Izraz studentovog lica se mijenja.
Ali slobodno možete pristupiti ispitu.
Uz smješak na mom licu.
Da sam htio biti sitničav, bila bi samo prva rečenica. Nisam dužan ispitivati studente koji kasne bez vrlo opravdanog razloga.]

- Nenad

[Vrh]
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 3 - 2

PostPostano: 20:06 pon, 10. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad ste počeli raspravljati, a opet nitko konkretno nije rekao u koje dane nema predavanja... :buba:
Sad ste počeli raspravljati, a opet nitko konkretno nije rekao u koje dane nema predavanja... Buba

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:09 pon, 10. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Chatarin"]Sad ste počeli raspravljati, a opet nitko konkretno nije rekao u koje dane nema predavanja... :buba:[/quote]

Samo na uskrsnji ponedjeljak nema predavanja; ostale dane se radi. 8) Provjerih u Dekanatu cim ste pitali (ali sam zaboravio prenijeti, sorry :oops:).
Chatarin (napisa):
Sad ste počeli raspravljati, a opet nitko konkretno nije rekao u koje dane nema predavanja... Buba

Samo na uskrsnji ponedjeljak nema predavanja; ostale dane se radi. Cool Provjerih u Dekanatu cim ste pitali (ali sam zaboravio prenijeti, sorry Embarassed).

[Vrh]
Zivac

10 = 30 - 20

PostPostano: 23:13 pon, 10. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Najbolje ti je takve prijedloge preko studentskih predstavnika uputiti vijecu voditelja studija (naravno za iducu godinu).[/quote]
Nije da mi se baš radi o glavi, pa mi se ne da. Napisao sam prijelog tu na forumu, pa neka neki predstavnik ili drugi vidi.

[quote]Nadam se da osporavanje neceg sto si napisao ne dozivljavas kao napad na sebe.[/quote]
Ne brini, ništa tu ja ne doživljavam kao osobni napad. :wink:
krcko (napisa):
Najbolje ti je takve prijedloge preko studentskih predstavnika uputiti vijecu voditelja studija (naravno za iducu godinu).

Nije da mi se baš radi o glavi, pa mi se ne da. Napisao sam prijelog tu na forumu, pa neka neki predstavnik ili drugi vidi.

Citat:
Nadam se da osporavanje neceg sto si napisao ne dozivljavas kao napad na sebe.

Ne brini, ništa tu ja ne doživljavam kao osobni napad. Wink

[Vrh]
Zivac

10 = 30 - 20

PostPostano: 23:28 pon, 10. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nenad"]@Živac: Ono napisano nema puno smisla. Čitav sustav počiva na tome da se nastavnici trude dobro obaviti posao.
Ali nećemo :-)[/quote]
Nisam ja sitničav, treba biti fleksibilniji. Ali pravni okviri bi trebali biti takvi da dopuštaju tu fleksibilnost, a ne da svaki put kada se hoće dobro napraviti posao treba zažmiriti na koji zakon... :wink:
nenad (napisa):
Ali nećemo Smile

Nisam ja sitničav, treba biti fleksibilniji. Ali pravni okviri bi trebali biti takvi da dopuštaju tu fleksibilnost, a ne da svaki put kada se hoće dobro napraviti posao treba zažmiriti na koji zakon... Wink

[Vrh]
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 18:56 uto, 11. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Samo na uskrsnji ponedjeljak nema predavanja; ostale dane se radi. 8) Provjerih u Dekanatu cim ste pitali (ali sam zaboravio prenijeti, sorry :oops:).[/quote]

E pa to! Napokon da netko kaže [b]TAD[/b] i [b]TAD[/b] imate/nemate! Već mi je bilo dosta nagađanja.. ljudi su već počeli pričati da imamo praznike po tjedan dana pa mi je bilo sumnjivo. :-s
Hvala ti! :happypuppy:
vsego (napisa):
Samo na uskrsnji ponedjeljak nema predavanja; ostale dane se radi. Cool Provjerih u Dekanatu cim ste pitali (ali sam zaboravio prenijeti, sorry Embarassed).

E pa to! Napokon da netko kaže TAD i TAD imate/nemate! Već mi je bilo dosta nagađanja.. ljudi su već počeli pričati da imamo praznike po tjedan dana pa mi je bilo sumnjivo. Eh?
Hvala ti! Pas pleshe

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:36 uto, 11. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Chatarin"]E pa to! Napokon da netko kaže [b]TAD[/b] i [b]TAD[/b] imate/nemate! Već mi je bilo dosta nagađanja..[/quote]

Gle [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=231]ovdje[/url] kalendar nastave i rokova (a [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=226]ovdje[/url] za bolonjce). Na MO ne moras nagadjati o terminima nastave i ispitnih rokova, sve se zna godinu dana unaprijed.
Chatarin (napisa):
E pa to! Napokon da netko kaže TAD i TAD imate/nemate! Već mi je bilo dosta nagađanja..

Gle ovdje kalendar nastave i rokova (a ovdje za bolonjce). Na MO ne moras nagadjati o terminima nastave i ispitnih rokova, sve se zna godinu dana unaprijed.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 21:26 uto, 11. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Gle [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=231]ovdje[/url] kalendar nastave i rokova (a [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=226]ovdje[/url] za bolonjce). Na MO ne moras nagadjati o terminima nastave i ispitnih rokova, sve se zna godinu dana unaprijed.[/quote]

Zašto ti mene uvijek moraš [i]poklopiti[/i] s nečim? Znam ja šta piše na netu i sve sam ja to još prije proučila, ali ne mogu si pomoći :buba: kad sam VEEELIKI ziheraš... jednostavno volim kad mi se sve potvrdi..
Bez ljutnje :mig:
krcko (napisa):
Gle ovdje kalendar nastave i rokova (a ovdje za bolonjce). Na MO ne moras nagadjati o terminima nastave i ispitnih rokova, sve se zna godinu dana unaprijed.

Zašto ti mene uvijek moraš poklopiti s nečim? Znam ja šta piše na netu i sve sam ja to još prije proučila, ali ne mogu si pomoći Buba kad sam VEEELIKI ziheraš... jednostavno volim kad mi se sve potvrdi..
Bez ljutnje Namigujem ti, a ti ne gledas...

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:50 uto, 11. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto ljudi jednostavno ne mogu prihvatiti da se nastava najnormalnije odrzava u petak jer je to najnormalniji radni dan? :roll:
Zasto ljudi jednostavno ne mogu prihvatiti da se nastava najnormalnije odrzava u petak jer je to najnormalniji radni dan? Rolling Eyes

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 0:20 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zato sta je uskrs jos uvik jako ukorjenjen blagdan u nas...
gle, znan da virujes u velikog limuna i slazen se s time, ali daj molin te, budi malo kolegijalan prema ljudima koji bi ipak volili neke svoje jako vazne blagdane provest sa svojima, a tih je ipak jako puno...
npr. ja... ne virujen toliko, ma mi je ipak uskrs jako vazan... jer, najbolji kolaci se rade za taj blagdan i stvarno je lipo bit sa obitelji tih dana( a i jos neki osjecaj u meni se budi tih dana, ukorjenjen jos iz djetinjstva)... eto, slucajno se pogodilo da san se bas sada razbolia pa san doma ove dane, ali da se nisan razbolia, otisa bi doma svejedno na veliku sridu ili cetvrtak da mogu sta duze bit doma... :wink:
a jako jako jako lipi kolaci se u dalmaciji rade za uskrs... jako jako lipi... 8)

lipo bi bilo da tih dana nema faksa, ali pogledajte malo situaciju u petak na faksu pa mi recite koliko je stvarno ljudi koji nisu iz Zg-a ili blize okolice bilo na faksu u petak(to znaci na veliki petak), pazite pa mi javite... :wink:

ps. eto ekipi dobra ideja za prosvjede studenata, produljite nan slobodne dane tokom godine... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (zezancija, naravno)
gle, znan da virujes u velikog limuna i slazen se s time, ali daj molin te, budi malo kolegijalan prema ljudima koji bi ipak volili neke svoje jako vazne blagdane provest sa svojima, a tih je ipak jako puno...
npr. ja... ne virujen toliko, ma mi je ipak uskrs jako vazan... jer, najbolji kolaci se rade za taj blagdan i stvarno je lipo bit sa obitelji tih dana( a i jos neki osjecaj u meni se budi tih dana, ukorjenjen jos iz djetinjstva)... eto, slucajno se pogodilo da san se bas sada razbolia pa san doma ove dane, ali da se nisan razbolia, otisa bi doma svejedno na veliku sridu ili cetvrtak da mogu sta duze bit doma... Wink
a jako jako jako lipi kolaci se u dalmaciji rade za uskrs... jako jako lipi... Cool

lipo bi bilo da tih dana nema faksa, ali pogledajte malo situaciju u petak na faksu pa mi recite koliko je stvarno ljudi koji nisu iz Zg-a ili blize okolice bilo na faksu u petak(to znaci na veliki petak), pazite pa mi javite... Wink

ps. eto ekipi dobra ideja za prosvjede studenata, produljite nan slobodne dane tokom godine... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (zezancija, naravno)

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 0:36 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]zato sta je uskrs jos uvik jako ukorjenjen blagdan u nas...
gle, znan da virujes u velikog limuna i slazen se s time, ali daj molin te, budi malo kolegijalan prema ljudima koji bi ipak volili neke svoje jako vazne blagdane provest sa svojima, a tih je ipak jako puno...[/quote]

Ja apsolutno postujem cinjenicu da je Uskrs nekima (vjerojatno vecini) vrlo vazan blagdan. Ali Uskrs je u nedjelju.

Mogli smo u prvom semestru bit svaki dan po 10 sati na faksu i odradit (nadoknadit unaprijed) cijeli drugi semestar. Sad bi svi fino bili doma i dolazili bi samo na kolokvije. :)

[quote="sorrow"]npr. ja... ne virujen toliko, ma mi je ipak uskrs jako vazan... jer, najbolji kolaci se rade za taj blagdan i stvarno je lipo bit sa obitelji tih dana( a i jos neki osjecaj u meni se budi tih dana, ukorjenjen jos iz djetinjstva)...[/quote]

Ja ne podnosim blagdane. Svi su ludi vec tri dana unaprijed oko kolaca, hrane, ogromnog pospremanja kuce, "jel ce sve proc u redu" i slicnih stvari u kojima na kraju i ja moram (bar dijelom) sudjelovati iako me se zapravo uopce ne ticu.

[quote="sorrow"]eto, slucajno se pogodilo da san se bas sada razbolia pa san doma ove dane, ali da se nisan razbolia, otisa bi doma svejedno na veliku sridu ili cetvrtak da mogu sta duze bit doma... :wink: [/quote]

Tako mogu napraviti svima kojima je vazniji Uskrs od faksa. Problem rjesen. :wink:
sorrow (napisa):

Ja apsolutno postujem cinjenicu da je Uskrs nekima (vjerojatno vecini) vrlo vazan blagdan. Ali Uskrs je u nedjelju.

Mogli smo u prvom semestru bit svaki dan po 10 sati na faksu i odradit (nadoknadit unaprijed) cijeli drugi semestar. Sad bi svi fino bili doma i dolazili bi samo na kolokvije. Smile

sorrow (napisa):
npr. ja... ne virujen toliko, ma mi je ipak uskrs jako vazan... jer, najbolji kolaci se rade za taj blagdan i stvarno je lipo bit sa obitelji tih dana( a i jos neki osjecaj u meni se budi tih dana, ukorjenjen jos iz djetinjstva)...

Ja ne podnosim blagdane. Svi su ludi vec tri dana unaprijed oko kolaca, hrane, ogromnog pospremanja kuce, "jel ce sve proc u redu" i slicnih stvari u kojima na kraju i ja moram (bar dijelom) sudjelovati iako me se zapravo uopce ne ticu.

sorrow (napisa):
eto, slucajno se pogodilo da san se bas sada razbolia pa san doma ove dane, ali da se nisan razbolia, otisa bi doma svejedno na veliku sridu ili cetvrtak da mogu sta duze bit doma... Wink

Tako mogu napraviti svima kojima je vazniji Uskrs od faksa. Problem rjesen. Wink

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 9:10 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

niste vise u srednjoj skoli...i nemate toliko praznika....slazem se...ljudi skuzite da je i Veliki petak radni dan..i to je to
niste vise u srednjoj skoli...i nemate toliko praznika....slazem se...ljudi skuzite da je i Veliki petak radni dan..i to je to

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 10:15 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo mi dakle danas odrađujemo 2 sata vježbi koje bi imali u petak, tak da smo mi preksutra slobodni. :blista:
Evo mi dakle danas odrađujemo 2 sata vježbi koje bi imali u petak, tak da smo mi preksutra slobodni. Reklamiram neku zubnu pastu

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:38 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Chatarin"]Zašto ti mene uvijek moraš [i]poklopiti[/i] s nečim?[/quote]

Sorry Cha :vrecka: Misljah da stvarno ne znas za kalendar nastave :oops:
Chatarin (napisa):
Zašto ti mene uvijek moraš poklopiti s nečim?

Sorry Cha Mene je sram... Misljah da stvarno ne znas za kalendar nastave Embarassed

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 13:01 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]niste vise u srednjoj skoli...i nemate toliko praznika....slazem se...ljudi skuzite da je i Veliki petak radni dan..i to je to[/quote]
ma ne, sve ok, zasto ne... moze bilo koji dan bit radni dan sta se mene tice...
ma mi je bilo dosta napada sa svih strana na sve strane pa san malo pokusa to razrjesit... :wink:

@sick... nemora bit tako kako si napisa, blagdani mogu bit i u opustenoj atmosferi, bez ikakvog pritiska.... dodji u kastela pa ces vidit... i okusit najlipje kolace... :wink:
Pukica (napisa):

ma ne, sve ok, zasto ne... moze bilo koji dan bit radni dan sta se mene tice...
ma mi je bilo dosta napada sa svih strana na sve strane pa san malo pokusa to razrjesit... Wink

@sick... nemora bit tako kako si napisa, blagdani mogu bit i u opustenoj atmosferi, bez ikakvog pritiska.... dodji u kastela pa ces vidit... i okusit najlipje kolace... Wink

[Vrh]
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
25 = 27 - 2

PostPostano: 14:39 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, da, Kaštela su poznata po tome što se tamo rade najbolji kolači.
Da, da, Kaštela su poznata po tome što se tamo rade najbolji kolači.

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 18:46 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:oops: joooj, sorry vanish, nisan tia...
splitski Bobis je definitivno najbolji...
samo puno volin uskrsne kolace koje radi moja mama... :wink:
Embarassed joooj, sorry vanish, nisan tia...
splitski Bobis je definitivno najbolji...
samo puno volin uskrsne kolace koje radi moja mama... Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum