Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pticja gripa u rektoratu...
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 4 - 5

PostPostano: 8:40 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] Takav ispad na privatnom webu, newsima ili nekom forumu je to sto ti pricas: iskaz protesta ili neslana shala [/quote]
Ovo je smjesno :D

Reci mi jedno:
Sto bi se dogodilo da se to naslo na ovom forumu?? Mislim da bi ga "pojela" noc 8)(na cemu ti cestitam). Ne da ne bi doslo do rektorice, vec ne bi doslo do nikoga osim vsege.

Jednako, a vjerojatno i manji odjek bi imalo da neko stavi na neku privatnu stranicu koju posjecuje nekolicina ljudi i to najcesce istomisljenika. Takodjer, sa privatnim stranicama je problem anonimnosti i odgovornosti, pa se ponovo vracamo na pocetak...

Ovo, za ove ograde kazem:Ako im je to u domeni obveza koje moraju uciniti, dobro, ako nije onda mi se cini da nije potrebno trcati pred rudo.

Na kraju krajeva, mozda je to i ucinio neki student kojega oni predstavljaju.

Smatram da je jedino predstavnistvo te organizacije, na cijim se stranicam to naslo, trebalo iskazati znak isprike i obecati trud u pronalazenju osobe, odnosno motiva, radi kojeg je to ucinjeno.
vsego (napisa):
Takav ispad na privatnom webu, newsima ili nekom forumu je to sto ti pricas: iskaz protesta ili neslana shala

Ovo je smjesno Very Happy

Reci mi jedno:
Sto bi se dogodilo da se to naslo na ovom forumu?? Mislim da bi ga "pojela" noc Cool(na cemu ti cestitam). Ne da ne bi doslo do rektorice, vec ne bi doslo do nikoga osim vsege.

Jednako, a vjerojatno i manji odjek bi imalo da neko stavi na neku privatnu stranicu koju posjecuje nekolicina ljudi i to najcesce istomisljenika. Takodjer, sa privatnim stranicama je problem anonimnosti i odgovornosti, pa se ponovo vracamo na pocetak...

Ovo, za ove ograde kazem:Ako im je to u domeni obveza koje moraju uciniti, dobro, ako nije onda mi se cini da nije potrebno trcati pred rudo.

Na kraju krajeva, mozda je to i ucinio neki student kojega oni predstavljaju.

Smatram da je jedino predstavnistvo te organizacije, na cijim se stranicam to naslo, trebalo iskazati znak isprike i obecati trud u pronalazenju osobe, odnosno motiva, radi kojeg je to ucinjeno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:07 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jp"]Da li ste ikada imali neko misljenje, koje ste se bojali javno izreci, jer ste mislili da vas nece razumjeti, da nece biti prihvaceno, da nece biti shvaceno, da cete na kraju radi toga mozda smositi kakve sankcije?

Ako da, onda mozete razumjeti i osobu koja je to napisala i ne pljuvati po njoj bez razmisljanja, a ako ne, onda mi odgovorite:cemu sluze anonimne ankete?? (koje je i sam matematicki odjel provodio, ne jedan put).
[/quote]

Kad se izrice negativno misljenje o necijem radu to treba napraviti argumentirano. U neravnopravnim situacijama anonimnost je opravdana, ali napisati za nekoga da je guska nije kritiziranje nego je jednostavno vrijedjanje. Takve se izjave na anketama zanemaruju. Jedino argumentirana kritika moze imati ucinka ("kasni na nastavu", "ne odrzava konzultacije", "necitko pise po ploci" itd.).

[quote="jp"]Takodjer smatram da je rektorica dovoljno inteligentna da to ne shvati kao napad na nju, vec , ili kao salu(sto osobno ne smatram da je) ili kao razlog da preispita svoje djelovanje, bilo ono lose ili dobro, sto nikada nije losa opcija.[/quote]

Rektoricina inteligencija ne moze opravdati nedostatak inteligencije onog tko je to napisao.

[quote="jp"]Iskreno, osobno nemam neko dobro misljenje o rektorici...

Takodjer nemam neko dobro misljenje o bolonjskom nacinu studiranja...[/quote]

Imas pravo na lose misljenje i imas ga pravo javno izreci. Ako zelis, mozes to uciniti anonimno i na ovom forumu. Nacin na koji si to ovdje napisao je korektan i omogucava drugima da se ukljuce u raspravu o problemima. Napisati "rektorica je guska" ili "bolonja je sranje" je sazetije, ali su takvi postovi potpuno bezvrjedni i zato nestaju s foruma dok vsego kaze keks :keks:

[quote="jp"]Smatram da je jedino predstavnistvo te organizacije, na cijim se stranicam to naslo, trebalo iskazati znak isprike i obecati trud u pronalazenju osobe, odnosno motiva, radi kojeg je to ucinjeno.[/quote]

Upravo to se i dogodilo. Steel i cinik jesu clanovi predsjednistva te organizacije. Pokusavaju istupiti ali situacija je pravno nejasna.
jp (napisa):
Da li ste ikada imali neko misljenje, koje ste se bojali javno izreci, jer ste mislili da vas nece razumjeti, da nece biti prihvaceno, da nece biti shvaceno, da cete na kraju radi toga mozda smositi kakve sankcije?

Ako da, onda mozete razumjeti i osobu koja je to napisala i ne pljuvati po njoj bez razmisljanja, a ako ne, onda mi odgovorite:cemu sluze anonimne ankete?? (koje je i sam matematicki odjel provodio, ne jedan put).

Kad se izrice negativno misljenje o necijem radu to treba napraviti argumentirano. U neravnopravnim situacijama anonimnost je opravdana, ali napisati za nekoga da je guska nije kritiziranje nego je jednostavno vrijedjanje. Takve se izjave na anketama zanemaruju. Jedino argumentirana kritika moze imati ucinka ("kasni na nastavu", "ne odrzava konzultacije", "necitko pise po ploci" itd.).

jp (napisa):
Takodjer smatram da je rektorica dovoljno inteligentna da to ne shvati kao napad na nju, vec , ili kao salu(sto osobno ne smatram da je) ili kao razlog da preispita svoje djelovanje, bilo ono lose ili dobro, sto nikada nije losa opcija.

Rektoricina inteligencija ne moze opravdati nedostatak inteligencije onog tko je to napisao.

jp (napisa):
Iskreno, osobno nemam neko dobro misljenje o rektorici...

Takodjer nemam neko dobro misljenje o bolonjskom nacinu studiranja...

Imas pravo na lose misljenje i imas ga pravo javno izreci. Ako zelis, mozes to uciniti anonimno i na ovom forumu. Nacin na koji si to ovdje napisao je korektan i omogucava drugima da se ukljuce u raspravu o problemima. Napisati "rektorica je guska" ili "bolonja je sranje" je sazetije, ali su takvi postovi potpuno bezvrjedni i zato nestaju s foruma dok vsego kaze keks Oce keks?

jp (napisa):

Upravo to se i dogodilo. Steel i cinik jesu clanovi predsjednistva te organizacije. Pokusavaju istupiti ali situacija je pravno nejasna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
jp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 4 - 5

PostPostano: 10:33 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zelim samo demonstrirati moc izvlacenja iz teksta:

[quote="krcko"]rektorica je guska[/quote]

[quote="krcko"]bolonja je sranje[/quote]
Krcko, ovako djelujes popricno nepristojan :wink:

[quote="krcko"]
[quote="jp"]
Da li ste ikada imali neko misljenje, koje ste se bojali javno izreci, jer ste mislili da vas nece razumjeti, da nece biti prihvaceno, da nece biti shvaceno, da cete na kraju radi toga mozda smositi kakve sankcije?

[/quote]

[/quote]

pa bi samo htio nadodati:[quote="jp"] Mozda je bas zato dobro da je ta izjava o pticjoj gripi toliko brutalna, jer ja to stvarno smatram da je, tako da "lupi" u glavu, da se glas cuje, da ljudi shvate ozbiljno. [/quote]
i
[quote="jp"]Opet ne opravdavam niti vrijedjanje. Vjerujem da se to dalo napisat jednako brutalno i bez vrijedjanja same rektorice, iako smatram ponovo da je rektorica dovoljno inteligentna da to ne shvati kao uvredu, vec samo kao pokazatelj da je potrebno preispitati ono sto radi. [/quote]

[quote="krcko"]
Rektoricina inteligencija ne moze opravdati nedostatak inteligencije onog tko je to napisao. [/quote]
1. Nedostatak inteligencije- nije li to malo pretjerano reci, mozda bi bilo primjerenije reci: nedostatak kulture drustvenog zivljenja ili nedostatak znanja o pravilima drustvenog zivljenja i hijerarihijskog poretka, al ne i same inteligencije( iako je i to moguce, ali nije toliko sigurno da se tvrdi). Smatram da je potrebna dosta dobra inteligencija za uci neprimjetno na neciji web portal. Za sto sam takodjer dao objasnjenje.
[quote="jp"] Ocito je nesto lose, neko ima problema, a vjerujem da osoba koja je to napisala nije neko neupucen, jer ili je clan tog vjeca koje ima pristup editiranju weba, ili je dovoljno informaticki potkovan da probije zastitu web servera ili je radio u suradnji s vise ljudi koji su jedno od ovoga, pa samim time problem zahvaca vece razmjere. [/quote]
2. Mislim da njezina inteligencija moze, ne bi reko opravdati taj cin, nego smanjiti obujam posljedica, jer cin samo njoj direktno nanosi stetu.

[quote="krcko"] Napisati "rektorica je guska" ili "bolonja je sranje" je sazetije, ali su takvi postovi potpuno bezvrjedni i zato nestaju s foruma dok vsego kaze keks Oce keks? [/quote]
naravno da je korektnije i ljepse govoriti argumentirano, al ne znaci li to da smo ljudima s nedostatkom kulture oduzeli pravo glasa? Netko je mozda "nesposoban" napisati dobar argument, ali ima odredjeno misljenje, ima mozda i neki bjes ili sl. U krajnju ruku cemu onda sluze odvjetnici, ako je tako lako uvijek sve argumentirati i objasniti?
Dobro, sigurno se pitate, pa sto onda takvi ljudi imaju raditi u jednom akademskom studenskom okruzenju.
Nije li takodjer rektorica djelomicno kriva za to? :wink:

[quote="krcko"]
Upravo to se i dogodilo. Steel i cinik jesu clanovi predsjednistva te organizacije. Pokusavaju istupiti ali situacija je pravno nejasna.[/quote]
A nije se upravo to dogodilo.
Ako steel predstavlja ljude koji cine skup, a cinik predstavlja ljude koji cine podskup tog skupa, onda je bilo dovljno da samo steel iskaze znak isprike i obeca trud... ili samo jedan koji ce obuhvacati cijelo predstavnistvo, ako isto ima jednaka stajalista.
I nije bilo potrebno dodavati ograde, jer kao sto sam rekao: Mozda je stvarno neko iz samog tog skupa ucinio to djelo.

krcko (napisa):
rektorica je guska

krcko (napisa):
bolonja je sranje

Krcko, ovako djelujes popricno nepristojan Wink

krcko (napisa):

jp (napisa):

pa bi samo htio nadodati:
jp (napisa):
Mozda je bas zato dobro da je ta izjava o pticjoj gripi toliko brutalna, jer ja to stvarno smatram da je, tako da "lupi" u glavu, da se glas cuje, da ljudi shvate ozbiljno.

i
jp (napisa):
Opet ne opravdavam niti vrijedjanje. Vjerujem da se to dalo napisat jednako brutalno i bez vrijedjanja same rektorice, iako smatram ponovo da je rektorica dovoljno inteligentna da to ne shvati kao uvredu, vec samo kao pokazatelj da je potrebno preispitati ono sto radi.

krcko (napisa):

1. Nedostatak inteligencije- nije li to malo pretjerano reci, mozda bi bilo primjerenije reci: nedostatak kulture drustvenog zivljenja ili nedostatak znanja o pravilima drustvenog zivljenja i hijerarihijskog poretka, al ne i same inteligencije( iako je i to moguce, ali nije toliko sigurno da se tvrdi). Smatram da je potrebna dosta dobra inteligencija za uci neprimjetno na neciji web portal. Za sto sam takodjer dao objasnjenje.
jp (napisa):
Ocito je nesto lose, neko ima problema, a vjerujem da osoba koja je to napisala nije neko neupucen, jer ili je clan tog vjeca koje ima pristup editiranju weba, ili je dovoljno informaticki potkovan da probije zastitu web servera ili je radio u suradnji s vise ljudi koji su jedno od ovoga, pa samim time problem zahvaca vece razmjere.

2. Mislim da njezina inteligencija moze, ne bi reko opravdati taj cin, nego smanjiti obujam posljedica, jer cin samo njoj direktno nanosi stetu.

krcko (napisa):
Napisati "rektorica je guska" ili "bolonja je sranje" je sazetije, ali su takvi postovi potpuno bezvrjedni i zato nestaju s foruma dok vsego kaze keks Oce keks?

naravno da je korektnije i ljepse govoriti argumentirano, al ne znaci li to da smo ljudima s nedostatkom kulture oduzeli pravo glasa? Netko je mozda "nesposoban" napisati dobar argument, ali ima odredjeno misljenje, ima mozda i neki bjes ili sl. U krajnju ruku cemu onda sluze odvjetnici, ako je tako lako uvijek sve argumentirati i objasniti?
Dobro, sigurno se pitate, pa sto onda takvi ljudi imaju raditi u jednom akademskom studenskom okruzenju.
Nije li takodjer rektorica djelomicno kriva za to? Wink

krcko (napisa):

A nije se upravo to dogodilo.
Ako steel predstavlja ljude koji cine skup, a cinik predstavlja ljude koji cine podskup tog skupa, onda je bilo dovljno da samo steel iskaze znak isprike i obeca trud... ili samo jedan koji ce obuhvacati cijelo predstavnistvo, ako isto ima jednaka stajalista.
I nije bilo potrebno dodavati ograde, jer kao sto sam rekao: Mozda je stvarno neko iz samog tog skupa ucinio to djelo.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:41 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jp"]Zelim samo demonstrirati [b]mo[/b]c izvlacen[b]ja[/b] iz [b]te[/b]ks[b]ta[/b]:

[quote="krcko"]rektorica je guska[/quote]

[quote="krcko"]bolonja je sranje[/quote]
Krcko, ovako d[b]je[/b]lujes [b]pop[/b]ricno nepristojan :wink:[/quote]

Stvarno? :pop: (boldovi su moji :mrgreen:)

[quote="jp"]Mislim da njezina inteligencija moze, ne bi reko opravdati taj cin, nego smanjiti obujam posljedica, jer cin samo njoj direktno nanosi stetu.[/quote]

Rektorici nije nanesena steta ako je dovoljno inteligentna da ignorira cin. Steta je nanesena SZ-u i njegovim clanovima, a to su svi studenti (htjeli to oni ili ne).

[quote="jp"]naravno da je korektnije i ljepse govoriti argumentirano, al ne znaci li to da smo ljudima s nedostatkom kulture oduzeli pravo glasa? Netko je mozda "nesposoban" napisati dobar argument, ali ima odredjeno misljenje, ima mozda i neki bjes ili sl.[/quote]

A psihopatima oduzimamo pravo da trce okolo i ubijaju :lol:

[quote="jp"]U krajnju ruku cemu onda sluze odvjetnici, ako je tako lako uvijek sve argumentirati i objasniti?[/quote]

Ne tvrdim da je lako, ali ako netko nije u stanju neka takve izjave mrmlja sebi u bradu, a ne pise po webu SZ-a. Moze se i tako izbaciti "neki svoj bijes". Odvjetnici trebaju zato sto su zakoni vrlo komplicirani. A zakoni su komplicirani zato sto inace odvjetnici ne bi imali posla :D
jp (napisa):

krcko (napisa):
rektorica je guska

krcko (napisa):
bolonja je sranje

Krcko, ovako djelujes popricno nepristojan Wink

Stvarno? Svecenik (boldovi su moji Mr. Green)

jp (napisa):
Mislim da njezina inteligencija moze, ne bi reko opravdati taj cin, nego smanjiti obujam posljedica, jer cin samo njoj direktno nanosi stetu.

Rektorici nije nanesena steta ako je dovoljno inteligentna da ignorira cin. Steta je nanesena SZ-u i njegovim clanovima, a to su svi studenti (htjeli to oni ili ne).

jp (napisa):
naravno da je korektnije i ljepse govoriti argumentirano, al ne znaci li to da smo ljudima s nedostatkom kulture oduzeli pravo glasa? Netko je mozda "nesposoban" napisati dobar argument, ali ima odredjeno misljenje, ima mozda i neki bjes ili sl.

A psihopatima oduzimamo pravo da trce okolo i ubijaju Laughing

jp (napisa):
U krajnju ruku cemu onda sluze odvjetnici, ako je tako lako uvijek sve argumentirati i objasniti?

Ne tvrdim da je lako, ali ako netko nije u stanju neka takve izjave mrmlja sebi u bradu, a ne pise po webu SZ-a. Moze se i tako izbaciti "neki svoj bijes". Odvjetnici trebaju zato sto su zakoni vrlo komplicirani. A zakoni su komplicirani zato sto inace odvjetnici ne bi imali posla Very Happy

Zadnja promjena: krcko; 5:49 sub, 22. 4. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pbanicev
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 4 - 0

PostPostano: 13:20 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dokle ce dakle studenti morati trpjeti ovakvu nejasnu situaciju,

dobro znam da je situacija veoma slozena i "ozbiljna" (ma sto drugi mislili o tome) ali tko je zapravo unutrasnji neprijatelj.

Uostalom, ako ste frustrirani napravite si sebi blog.
Dokle ce dakle studenti morati trpjeti ovakvu nejasnu situaciju,

dobro znam da je situacija veoma slozena i "ozbiljna" (ma sto drugi mislili o tome) ali tko je zapravo unutrasnji neprijatelj.

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 13:27 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pbanicev"]Uostalom, ako ste frustrirani napravite si sebi blog.[/quote]
:rotfl2: :rotfl: ovo je bilo zaista nisko
pbanicev (napisa):

Rolling on the floor laughing Valjam se po podu od smijeha ovo je bilo zaista nisko

jp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 4 - 5

PostPostano: 23:34 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
Stvarno? Svecenik (boldovi su moji Mr. Green) [/quote]
Onda je ovo boldano i tvoja izjava, a ne moja, a nije ni citat. Znaci, ja na tvoj tekst nisam nista svoje dodavao, jer tada to nije ni citat. (A o teti ti necu, znam da si sigurno prozivio traume na tu temu :?)

[quote="krcko"]
[quote="jp"]
Takodjer smatram da je rektorica dovoljno inteligentna da to ne shvati kao napad na nju, vec , ili kao salu(sto osobno ne smatram da je) ili kao razlog da preispita svoje djelovanje, bilo ono lose ili dobro, sto nikada nije losa opcija.

[/quote]Rektoricina inteligencija ne moze opravdati nedostatak inteligencije onog tko je to napisao. [/quote]
Ajmo ponovno:
1. Jesam li igdje napisao da ce njezina inteligencija opravdati nedostatak njegove inteligencije?
2. Ja sam rekao da ce, ako ona shvati tu poruku na pravilan nacin, za sto joj je, medjuostalim, potrebna i inteligencija (po meni najvaznija), ta poruka smo jos koristiti i studentima i rektorici.

[quote="krcko"]Rektorici nije nanesena steta ako je dovoljno inteligentna da ignorira cin. Steta je nanesena SZ-u i njegovim clanovima, a to su svi studenti (htjeli to oni ili ne). [/quote]
Daj se vec jednom odluci, ima li njena inteligencija kakvog utjecaja ili ne!

[quote="krcko"]A psihopatima oduzimamo pravo da trce okolo i ubijaju Laughing [/quote] A dobro, usporedjujes nekulturne i bolesne. A razlika je ustavnog karaktera i ogromna je. Nekulturni ZAKONSKI IMAJU pravo glasa(u isto se mozemo uvjeriti npr. slusajuci sjednice Hrvatskog sabora), a psihopati ili bilo koje ubojice NEMAJU ZAKONSKI prava ubijati.

[quote="krcko"]Ne tvrdim da je lako, ali ako netko nije u stanju neka takve izjave mrmlja sebi u bradu, a ne pise po webu SZ-a.[/quote]
Al tada se nikad nece znati da li i ti nekulturni imaju problema...
Mogli bi nekulturne sa gubavcima van zidina grada ili se vratiti u komunisticki rezim i takve po kratkom postupku, kao drzavne neprijatelje :lol:

Btw: Krcko, pokrao si mi citate u proslom postu, al nema veze. Ako te to cini sretnim uzmi si jos koji :wink:
krcko (napisa):

Stvarno? Svecenik (boldovi su moji Mr. Green)

Onda je ovo boldano i tvoja izjava, a ne moja, a nije ni citat. Znaci, ja na tvoj tekst nisam nista svoje dodavao, jer tada to nije ni citat. (A o teti ti necu, znam da si sigurno prozivio traume na tu temu Confused)

krcko (napisa):

jp (napisa):

Ajmo ponovno:
1. Jesam li igdje napisao da ce njezina inteligencija opravdati nedostatak njegove inteligencije?
2. Ja sam rekao da ce, ako ona shvati tu poruku na pravilan nacin, za sto joj je, medjuostalim, potrebna i inteligencija (po meni najvaznija), ta poruka smo jos koristiti i studentima i rektorici.

krcko (napisa):

Daj se vec jednom odluci, ima li njena inteligencija kakvog utjecaja ili ne!

krcko (napisa):
A dobro, usporedjujes nekulturne i bolesne. A razlika je ustavnog karaktera i ogromna je. Nekulturni ZAKONSKI IMAJU pravo glasa(u isto se mozemo uvjeriti npr. slusajuci sjednice Hrvatskog sabora), a psihopati ili bilo koje ubojice NEMAJU ZAKONSKI prava ubijati.

krcko (napisa):
Ne tvrdim da je lako, ali ako netko nije u stanju neka takve izjave mrmlja sebi u bradu, a ne pise po webu SZ-a.

Al tada se nikad nece znati da li i ti nekulturni imaju problema...
Mogli bi nekulturne sa gubavcima van zidina grada ili se vratiti u komunisticki rezim i takve po kratkom postupku, kao drzavne neprijatelje Laughing

Btw: Krcko, pokrao si mi citate u proslom postu, al nema veze. Ako te to cini sretnim uzmi si jos koji Wink

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 5:58 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jp"][quote="krcko"]A psihopatima oduzimamo pravo da trce okolo i ubijaju Laughing [/quote] A dobro, usporedjujes nekulturne i bolesne. A razlika je ustavnog karaktera i ogromna je. Nekulturni ZAKONSKI IMAJU pravo glasa(u isto se mozemo uvjeriti npr. slusajuci sjednice Hrvatskog sabora), a psihopati ili bilo koje ubojice NEMAJU ZAKONSKI prava ubijati.[/quote]

Imaju li nekulturni zakonsko pravo provaljivati i/ili neovlasteno postavljati informacije na portal SZ-a?

Da malo spustim loptu, ne mislim da je lov na tog "nekulturnog" od velike vaznosti za drzavu/Sveuciliste. Kolikogod bi pbanicev i ostali voljeli znati o kome je rijec, mislim da je najbolje da svi skupa odignoriraju cin i tako mu prestanu davati vaznost.

[quote="jp"]Btw: Krcko, pokrao si mi citate u proslom postu, al nema veze. Ako te to cini sretnim uzmi si jos koji :wink:[/quote]

Sorry, ispravljeno. :oops:
jp (napisa):
krcko (napisa):
A dobro, usporedjujes nekulturne i bolesne. A razlika je ustavnog karaktera i ogromna je. Nekulturni ZAKONSKI IMAJU pravo glasa(u isto se mozemo uvjeriti npr. slusajuci sjednice Hrvatskog sabora), a psihopati ili bilo koje ubojice NEMAJU ZAKONSKI prava ubijati.

Imaju li nekulturni zakonsko pravo provaljivati i/ili neovlasteno postavljati informacije na portal SZ-a?

Da malo spustim loptu, ne mislim da je lov na tog "nekulturnog" od velike vaznosti za drzavu/Sveuciliste. Kolikogod bi pbanicev i ostali voljeli znati o kome je rijec, mislim da je najbolje da svi skupa odignoriraju cin i tako mu prestanu davati vaznost.

jp (napisa):
Btw: Krcko, pokrao si mi citate u proslom postu, al nema veze. Ako te to cini sretnim uzmi si jos koji Wink

Sorry, ispravljeno. Embarassed

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 7:35 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slazem se s tobom Krcko, treba ignorirati. Sto se vise raspravlja o tome, daje mu se veca vaznost. Ovako je dana vec prevelika, a ocito se i nastavlja.
Ne slazem se s takvim nacinom iskazivanja neslaganja s rektoricom. Postoje za o bolji, kulturniji i pametniji nacini.
Dobro je da su se nasi predstavnici ogradili od toga jer se cesto dogadja da se sve studente poistovjecuje. Utoliko vise sto se pojavilo na stranicama glavne studentske udruge. Htjeli se mi iz nje izdvojiti ili ne, nije bitno. Vecini profesora mi smo jos uvijek unutra i cinimo jednu cjelinu.
Slazem se s tobom Krcko, treba ignorirati. Sto se vise raspravlja o tome, daje mu se veca vaznost. Ovako je dana vec prevelika, a ocito se i nastavlja.
Ne slazem se s takvim nacinom iskazivanja neslaganja s rektoricom. Postoje za o bolji, kulturniji i pametniji nacini.
Dobro je da su se nasi predstavnici ogradili od toga jer se cesto dogadja da se sve studente poistovjecuje. Utoliko vise sto se pojavilo na stranicama glavne studentske udruge. Htjeli se mi iz nje izdvojiti ili ne, nije bitno. Vecini profesora mi smo jos uvijek unutra i cinimo jednu cjelinu.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:55 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam neki osjećaj da se ekipa ovdje više bavi o rektoričinom "zdravstvenom stanju" od nje same.

Pa kaj vam je tak' dosadno u životu?
Ja imam neki osjećaj da se ekipa ovdje više bavi o rektoričinom "zdravstvenom stanju" od nje same.

Pa kaj vam je tak' dosadno u životu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum