Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Mad Wilson Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Geliriell Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
multiplex Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 16:57 pon, 5. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Meni je bilo super na Jasminu Stavrosu!
Još si nam samo ti Ilja falio :cry:
Još uvijek mi pjeva u glavi
[i]
...Dija, dija, dijamante, donio bih draga za te
Da te mojom zeljom krase, kad ih stavis na se
Dija, dija, dijamante, stavio bih draga na te
Da si dragi kamen mila, moja bi bila...[/i]
:pusa:
Meni je bilo super na Jasminu Stavrosu!
Još si nam samo ti Ilja falio
Još uvijek mi pjeva u glavi
Da si dragi kamen mila, moja bi bila...
_________________ Vjeko (speaking thru multiplex)
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 18:05 pon, 5. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Hm... zadaća ima 18 zadataka, a u gornjem desnom kutu je tablica bodovanja samo za prvih 17 zadataka. Možda sam prenaglio u zaključivanju, ali čini mi se da asistenti ne očekuju da će itko riješiti 18. zadatak... i onda nam to još i na ovaj suptilni način žele poručiti... :twisted: , stvarno krajnje podlo, da ne kažem čisto zlo
Hm... zadaća ima 18 zadataka, a u gornjem desnom kutu je tablica bodovanja samo za prvih 17 zadataka. Možda sam prenaglio u zaključivanju, ali čini mi se da asistenti ne očekuju da će itko riješiti 18. zadatak... i onda nam to još i na ovaj suptilni način žele poručiti... , stvarno krajnje podlo, da ne kažem čisto zlo
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 18:23 pon, 5. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]Kak, pa ja sam dokazo da se rješenje nemože prikazat elementarnim funkcijama :shock: . Čak i ako si dobro rješila imaš samo jedan protuprimjer, a ja imam dva dokaza. :lol:[/quote]
Jao alene zlo jedno LP-ovsko... Ma sve je dobro! 8) Mada mi se svidja pokusaj uvodjenja panike! [size=7]Vec te vidim za 5 godina kao asistenta analize...[/size] :D
[quote="multiplex"]
....Ali uvjerena sam da ćete dobiti rješenja uskoro.
....Meni je bilo super na Jasminu Stavrosu!
....Još uvijek mi pjeva u glavi
[i]
Da si dragi kamen mila, moja bi bila...[/i]
:pusa:[/quote]
A ovo uopće neću komentirat... Pričo si mi već da se svašta dogodi s hormonima pred magisterij... Ali baš da odeš na Stavrosa... I to u rozoj minici... Hmmm... :? Bio si mi draži kao obični dipl.ing. :( Premda ti stvarno dobro stoji ona roza minica. :thumbup: :pinkdancer: :inlove:
Hm... :grebgreb:
alen (napisa): | Kak, pa ja sam dokazo da se rješenje nemože prikazat elementarnim funkcijama . Čak i ako si dobro rješila imaš samo jedan protuprimjer, a ja imam dva dokaza.  |
Jao alene zlo jedno LP-ovsko... Ma sve je dobro! Mada mi se svidja pokusaj uvodjenja panike! Vec te vidim za 5 godina kao asistenta analize...
multiplex (napisa): |
....Ali uvjerena sam da ćete dobiti rješenja uskoro.
....Meni je bilo super na Jasminu Stavrosu!
....Još uvijek mi pjeva u glavi
Da si dragi kamen mila, moja bi bila...
 |
A ovo uopće neću komentirat... Pričo si mi već da se svašta dogodi s hormonima pred magisterij... Ali baš da odeš na Stavrosa... I to u rozoj minici... Hmmm... Bio si mi draži kao obični dipl.ing. Premda ti stvarno dobro stoji ona roza minica.
Hm...
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 23:25 pon, 5. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"]Jao alene zlo jedno LP-ovsko... Ma sve je dobro! 8) Mada mi se svidja pokusaj uvodjenja panike! [size=7]Vec te vidim za 5 godina kao asistenta analize...[/size] :D[/quote]
Šteta. Ha dobro. Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja).
P.S. Ono sa računanjem ranga dijagonalne matrice je zakon.
Ilja (napisa): | Jao alene zlo jedno LP-ovsko... Ma sve je dobro! Mada mi se svidja pokusaj uvodjenja panike! Vec te vidim za 5 godina kao asistenta analize...  |
Šteta. Ha dobro. Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja).
P.S. Ono sa računanjem ranga dijagonalne matrice je zakon.
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:19 uto, 6. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja). [/quote]
NE :bigshock: Na stranicama MA piše da su usmeni od 3.7. (pa samo bi nam još falila i analiza u tom tjednu 26.-30.6., zar nam kolokvij iz C-a i usmeni iz linearne nisu dovoljni???)
alen (napisa): | Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja). |
NE Na stranicama MA piše da su usmeni od 3.7. (pa samo bi nam još falila i analiza u tom tjednu 26.-30.6., zar nam kolokvij iz C-a i usmeni iz linearne nisu dovoljni???)
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 9:45 uto, 6. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="alen"]Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja). [/quote]
NE :bigshock: Na stranicama MA piše da su usmeni od 3.7. (pa samo bi nam još falila i analiza u tom tjednu 26.-30.6., zar nam kolokvij iz C-a i usmeni iz linearne nisu dovoljni???)[/quote]
Nažalost...................
Na dotičnoj stranici MA isto tako piše: [b]Zadnja promjena: 10.4.2006.[/b]
To su očekivani datumi dani čisto za orijentaciju, tj. ono što je pisalo na rasporedu ispita još početkom semestra. Moguće je da se nešto u međuvremenu promijenilo ili da će se promijeniti. :neznam: A odakle si ti alene iskopao ovaj 28.6.?
Anonymous (napisa): | alen (napisa): | Htio sam pitat, kad već pričamo o usmenim ispitima, analiza je u petak 23.6. (kolokvij), a shvatio sam da usmeni mora bit gotov do srijede 28.6. Jel to znači da u ponedjeljak vi (asistenti) već morate imat ispravljene kolokvije i zadaće, a profesor šikić u tri dana obavit usmeni (ako svakom da 12 minuta i ispituje samo pola dana svaki dan, onda se to čini nemoguće)?
Ako da, puno sreće i svaka vam (jednadžba) dala (jedinstvena rješenja). |
NE Na stranicama MA piše da su usmeni od 3.7. (pa samo bi nam još falila i analiza u tom tjednu 26.-30.6., zar nam kolokvij iz C-a i usmeni iz linearne nisu dovoljni???) |
Nažalost...................
Na dotičnoj stranici MA isto tako piše: Zadnja promjena: 10.4.2006.
To su očekivani datumi dani čisto za orijentaciju, tj. ono što je pisalo na rasporedu ispita još početkom semestra. Moguće je da se nešto u međuvremenu promijenilo ili da će se promijeniti. A odakle si ti alene iskopao ovaj 28.6.?
_________________ Vjeko (speaking thru multiplex)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: