Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanje vezano za upis u drugu godinu... (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:06 čet, 13. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

za pbz je uredna potvrda o placanju onaj pdf - samo ga naprintas i doneses... tak sam ja uplatila upis godine (prvo sam pitala u referadi i rekle su tete da je to sasvim ok nacin placanja, pa sam osla u praktikum, uplatila i naprintala :g:)
za pbz je uredna potvrda o placanju onaj pdf - samo ga naprintas i doneses... tak sam ja uplatila upis godine (prvo sam pitala u referadi i rekle su tete da je to sasvim ok nacin placanja, pa sam osla u praktikum, uplatila i naprintala Mr. Green)

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 22 - 13

PostPostano: 23:17 čet, 13. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

gledah po obavijesti na sluzbenoj stranici faxa gdje pise da se molbe predaju, al nigdje ne pise o placanju molbe

pa me zanima zna li netko dal se placa, i sto se tocno placa.

te na koji ziroracun i koji iznos se treba uplatit? i dal se koji slucajem to moze obaviti na faxu, tj tamo negdje predat novce ili moram prije na neku postu?
gledah po obavijesti na sluzbenoj stranici faxa gdje pise da se molbe predaju, al nigdje ne pise o placanju molbe

pa me zanima zna li netko dal se placa, i sto se tocno placa.

te na koji ziroracun i koji iznos se treba uplatit? i dal se koji slucajem to moze obaviti na faxu, tj tamo negdje predat novce ili moram prije na neku postu?

Zadnja promjena: Pukica; 23:29 čet, 13. 7. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 23:27 čet, 13. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

placa se, 50kn, podatke ne znam, nisam nikad pisala molbu... sorry...

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 7:35 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala nesi

a dal mi mozes reci ti ( ili bilootko) dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd?
hvala nesi

a dal mi mozes reci ti ( ili bilootko) dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 20 - 2

PostPostano: 8:13 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]placa se, 50kn, podatke ne znam, nisam nikad pisala molbu... sorry...[/quote]
zato sam ih se ja naplacala... :wink:

[quote="Pukica"]dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd?[/quote]

molba se placaju na faxu. ispunis molbu i u referadi ce ti sve rec.. :wink:
mislim da ti ne treba nikakva uplatnica, samo odes u onu prostoriju u prizemlju, prvu do 003 s lijeva, iza oglasne ploce, tamo ce te teta Kosjenka (ako se ne varam) zapisati u svoju knjigu i kod nje ces platit, ona ti lupi neki stambiljcek na molbu i da ti potvrdu da si platila, i onda s tim ides u referadu. 8)
Nesi (napisa):

zato sam ih se ja naplacala... Wink

Pukica (napisa):
dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd?

molba se placaju na faxu. ispunis molbu i u referadi ce ti sve rec.. Wink
mislim da ti ne treba nikakva uplatnica, samo odes u onu prostoriju u prizemlju, prvu do 003 s lijeva, iza oglasne ploce, tamo ce te teta Kosjenka (ako se ne varam) zapisati u svoju knjigu i kod nje ces platit, ona ti lupi neki stambiljcek na molbu i da ti potvrdu da si platila, i onda s tim ides u referadu. Cool

PiT_Bull
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 8:53 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

na faksu su dali uplatnice za molbe..
tako sam ja uzeo uplatnicu i uplatio je u banci..
i potvrda i to je to.. valjda..
jos samo moblu predati.. :)
jos samo moblu predati.. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 9:16 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PiT_Bull"]na faksu su dali uplatnice za molbe..
jos samo moblu predati.. :)[/quote]

:shock: zbilja?! to je nekaj novo..
mozda samo za vas bolonjce... svasta..
PiT_Bull (napisa):
jos samo moblu predati.. Smile

Shocked zbilja?! to je nekaj novo..
mozda samo za vas bolonjce... svasta..

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 9:42 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tako sam i ja platio kad sam pisao molbu za upis dodatne nastave u 2. semestru...
Tako sam i ja platio kad sam pisao molbu za upis dodatne nastave u 2. semestru...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 9:47 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Tako sam i ja platio kad sam pisao molbu za upis dodatne nastave u 2. semestru...[/quote]

kako? u banci/posti? ili na faxu..
ja sam sve molbe placala na faxu..
jedino sam upis placala u posti..

:neznam: mozda je to zato sto je to molba za UPIS dodatne nastave.. :-k
moje su sve bile za nesto drugo, za potpis, prijevremeno polaganje predmeta, prebachaj s jednog smjera na drugi..
SickJedi (napisa):

kako? u banci/posti? ili na faxu..
ja sam sve molbe placala na faxu..
jedino sam upis placala u posti..

Ja to stvarno ne znam mozda je to zato sto je to molba za UPIS dodatne nastave.. Think
moje su sve bile za nesto drugo, za potpis, prijevremeno polaganje predmeta, prebachaj s jednog smjera na drugi..

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 10:09 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Inace, bilo je jos zanimljivosti na sjednici. :-s Npr. kolokviji (za obje bolonjske godine) i pismeni ispiti za starije studente ce biti unutar [b]istog[/b] tjedna. :shock: It oughta be fun... :grrr:[/quote]
Da li možeš ovo malo detaljnije objasniti? Da li su stariji studenti == svi studenti koji su na starom programu?
Da li to znači da više neće biti rokova, tj. sve će se u jednom tjednu pisati ili?
vsego (napisa):
Inace, bilo je jos zanimljivosti na sjednici. Eh? Npr. kolokviji (za obje bolonjske godine) i pismeni ispiti za starije studente ce biti unutar istog tjedna. Shocked It oughta be fun... Grrrrr....

Da li možeš ovo malo detaljnije objasniti? Da li su stariji studenti == svi studenti koji su na starom programu?
Da li to znači da više neće biti rokova, tj. sve će se u jednom tjednu pisati ili?

petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 10:13 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"]Da li to znači da više neće biti rokova[/quote]

[quote="vsego"][b]pismeni ispiti [/b]za starije studente [/quote]

[color=green]Edit: sad skuzih tek sto si pitao.. #-o
ma pa, bit ce rokova...
al vjerojatno ce bit sve u isto vrijeme.. pa ni kolokoviji ne budu svi inace u istom tjednu... rastegne se to, a sad ce ih bit i sa prve i sa druge godine.. [/color]
goranm (napisa):
Da li to znači da više neće biti rokova

vsego (napisa):
pismeni ispiti za starije studente

Edit: sad skuzih tek sto si pitao.. d'oh!
ma pa, bit ce rokova...
al vjerojatno ce bit sve u isto vrijeme.. pa ni kolokoviji ne budu svi inace u istom tjednu... rastegne se to, a sad ce ih bit i sa prve i sa druge godine..

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 11:18 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti [b]konzultacije[/b], a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. :tso: Dakle, [b]pomucite se sami[/b] i [b]pitajte za pomoc[/b] ako zapnete! :prodike: Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9. :)
[/quote]
Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvije (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora?
Ili cemo imati nesto kao sto imaju studenti na visoj godini (jedan pismeni koji ce obuhvatiti sve gradivo i onda ako polozis pismeni ides na usmeni? Jesam li ja to dobro skuzila?
vsego (napisa):

Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti konzultacije, a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. Trudim Se Objasniti... Dakle, pomucite se sami i pitajte za pomoc ako zapnete! Drzim prodike Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9. Smile

Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvije (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora?
Ili cemo imati nesto kao sto imaju studenti na visoj godini (jedan pismeni koji ce obuhvatiti sve gradivo i onda ako polozis pismeni ides na usmeni? Jesam li ja to dobro skuzila?

petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 11:22 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]
Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvij (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora? Jesam li ja to dobro skuzila?[/quote]

aha, mislim da jesi..
cuj, ak malo razmislis, mislim da nebi ni bilo izvedivo odrzati 'pravu' dopunsku nastavu u samo mjesec dana i to za vrijeme rokova..
Liddy (napisa):

Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvij (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora? Jesam li ja to dobro skuzila?

aha, mislim da jesi..
cuj, ak malo razmislis, mislim da nebi ni bilo izvedivo odrzati 'pravu' dopunsku nastavu u samo mjesec dana i to za vrijeme rokova..

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:52 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. :( To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana. 8)

2. [b]Neki[/b] rokovi se poklapaju s bolonjskim kolokvijima: jesenski i proljetni izvanredni, te - cini mi se - prvi zimski i oba ljetna. :-s [b]Tada[/b] ce biti zanimljive guzve oko prostorija i asistenata za dezurstva, vjerojatno ce pokoji kolokviji i kasniti zbog zauzeca prostorija,... :? Ukupni broj rokova za nebolonjce ostaje nepromijenjen... 8)

3. Kolokviji su se ove godine "rastezali", no plan je bio - kao i za iducu godinu - da budu u jednom tjednu. :| Treba planirati kao da ce se to tako i provoditi, a ne oslanjati se na izvrtanje pravila "u hodu". :ccc:

4. Svaki nastavnik ce odrediti kako ce drzati nastavu u 9. mjesecu. :| Recimo, doc. Singer je nesto spominjao da ce biti bas to: konzultativna nastava i da je ideja da se sami potrudite ([b]ukljucujuci[/b] i preko ljeta, sto sam vec savjetovao). :)
1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. Sad To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana. Cool

2. Neki rokovi se poklapaju s bolonjskim kolokvijima: jesenski i proljetni izvanredni, te - cini mi se - prvi zimski i oba ljetna. Eh? Tada ce biti zanimljive guzve oko prostorija i asistenata za dezurstva, vjerojatno ce pokoji kolokviji i kasniti zbog zauzeca prostorija,... Confused Ukupni broj rokova za nebolonjce ostaje nepromijenjen... Cool

3. Kolokviji su se ove godine "rastezali", no plan je bio - kao i za iducu godinu - da budu u jednom tjednu. Neutral Treba planirati kao da ce se to tako i provoditi, a ne oslanjati se na izvrtanje pravila "u hodu". Ccc.... Sram te bilo...

4. Svaki nastavnik ce odrediti kako ce drzati nastavu u 9. mjesecu. Neutral Recimo, doc. Singer je nesto spominjao da ce biti bas to: konzultativna nastava i da je ideja da se sami potrudite (ukljucujuci i preko ljeta, sto sam vec savjetovao). Smile

[Vrh]
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 12:04 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. :( To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana. 8)[/quote]

:shock: da, nisam ja vec neko vrijeme pisala nikakvu molbicu..
moje isprike na dezinformaciji.. :oops:
vsego (napisa):
1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. Sad To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana. Cool

Shocked da, nisam ja vec neko vrijeme pisala nikakvu molbicu..
moje isprike na dezinformaciji.. Embarassed

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 12:19 pet, 14. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, ja sam svoje obavila kaj se tice molbe za dopunsku nastavu 8)

ovakva je stvar. dodete gore u uzmete vec isprintane uplatnice ( tj uzmete jednu) na kojoj vec sve pise, samo morate dopisati svoje ime prezime (i adresu) to uplatite u banci i onda uzmete onu potvrdicu o placanju i onda opet na fax. Tamo kupite molbu u skriptarnici ispunite je i sve to skupa SA INDEXOM predate teti Kosjenki

naravno prakticno je ak vam netko moze donijet te uplatnice da ne morate ic dvaput, a vjerojatno je i prakticnije ako placate preko neta, pa sve u jednom potezu obavite na faxu
evo, ja sam svoje obavila kaj se tice molbe za dopunsku nastavu Cool

ovakva je stvar. dodete gore u uzmete vec isprintane uplatnice ( tj uzmete jednu) na kojoj vec sve pise, samo morate dopisati svoje ime prezime (i adresu) to uplatite u banci i onda uzmete onu potvrdicu o placanju i onda opet na fax. Tamo kupite molbu u skriptarnici ispunite je i sve to skupa SA INDEXOM predate teti Kosjenki

naravno prakticno je ak vam netko moze donijet te uplatnice da ne morate ic dvaput, a vjerojatno je i prakticnije ako placate preko neta, pa sve u jednom potezu obavite na faxu

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 16:08 ned, 16. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]...i sve to skupa SA INDEXOM predate teti Kosjenki[/quote]

Teti Kosjenki ili u referadu?
:?:
Pukica (napisa):
...i sve to skupa SA INDEXOM predate teti Kosjenki

Teti Kosjenki ili u referadu?
Question

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 17:03 ned, 16. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

...teti kosjenki...
...teti kosjenki...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
kus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 7 - 4

PostPostano: 17:22 pon, 17. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel može netko reći što treba napisati na praznu uplatnicu da ne moram ići na faks po već ispunjenu. Tj što piše na toj već ispunjenoj, onaj broj žiro računa i ono ostalo.
Jel može netko reći što treba napisati na praznu uplatnicu da ne moram ići na faks po već ispunjenu. Tj što piše na toj već ispunjenoj, onaj broj žiro računa i ono ostalo.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:37 pon, 17. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@kus: [url]http://www.math.hr/fgs.axd?id=1375[/url] 8)
@kus: http://www.math.hr/fgs.axd?id=1375 Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum