Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:13 pet, 14. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]placa se, 50kn, podatke ne znam, nisam nikad pisala molbu... sorry...[/quote]
zato sam ih se ja naplacala... :wink:
[quote="Pukica"]dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd?[/quote]
molba se placaju na faxu. ispunis molbu i u referadi ce ti sve rec.. :wink:
mislim da ti ne treba nikakva uplatnica, samo odes u onu prostoriju u prizemlju, prvu do 003 s lijeva, iza oglasne ploce, tamo ce te teta Kosjenka (ako se ne varam) zapisati u svoju knjigu i kod nje ces platit, ona ti lupi neki stambiljcek na molbu i da ti potvrdu da si platila, i onda s tim ides u referadu. 8)
Nesi (napisa): | placa se, 50kn, podatke ne znam, nisam nikad pisala molbu... sorry... |
zato sam ih se ja naplacala...
Pukica (napisa): | dal to mogu platit na faxu ili prije u nekoj posti itd? |
molba se placaju na faxu. ispunis molbu i u referadi ce ti sve rec..
mislim da ti ne treba nikakva uplatnica, samo odes u onu prostoriju u prizemlju, prvu do 003 s lijeva, iza oglasne ploce, tamo ce te teta Kosjenka (ako se ne varam) zapisati u svoju knjigu i kod nje ces platit, ona ti lupi neki stambiljcek na molbu i da ti potvrdu da si platila, i onda s tim ides u referadu.
_________________  Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 11:18 pet, 14. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti [b]konzultacije[/b], a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. :tso: Dakle, [b]pomucite se sami[/b] i [b]pitajte za pomoc[/b] ako zapnete! :prodike: Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9. :)
[/quote]
Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvije (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora?
Ili cemo imati nesto kao sto imaju studenti na visoj godini (jedan pismeni koji ce obuhvatiti sve gradivo i onda ako polozis pismeni ides na usmeni? Jesam li ja to dobro skuzila?
vsego (napisa): |
Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti konzultacije, a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. Dakle, pomucite se sami i pitajte za pomoc ako zapnete! Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9.
|
Kaj to znaci?
Nece biti predavanja i vjezbi kao oni sto su imali dopunsku nastavu iz zimskog semestra, nego cemo doma uciti iz predavanja i vjezbi koje smo slusali u ljetnom semestru i koji put ako nam nesto nije jasno otici na konzultacije kod profesora i onda cemo imati normalne kolokvije (dva kolokvija + popravni) i onda usmeni kod profesora?
Ili cemo imati nesto kao sto imaju studenti na visoj godini (jedan pismeni koji ce obuhvatiti sve gradivo i onda ako polozis pismeni ides na usmeni? Jesam li ja to dobro skuzila?
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:52 pet, 14. 7. 2006 Naslov: |
|
|
1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. :( To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana. 8)
2. [b]Neki[/b] rokovi se poklapaju s bolonjskim kolokvijima: jesenski i proljetni izvanredni, te - cini mi se - prvi zimski i oba ljetna. :-s [b]Tada[/b] ce biti zanimljive guzve oko prostorija i asistenata za dezurstva, vjerojatno ce pokoji kolokviji i kasniti zbog zauzeca prostorija,... :? Ukupni broj rokova za nebolonjce ostaje nepromijenjen... 8)
3. Kolokviji su se ove godine "rastezali", no plan je bio - kao i za iducu godinu - da budu u jednom tjednu. :| Treba planirati kao da ce se to tako i provoditi, a ne oslanjati se na izvrtanje pravila "u hodu". :ccc:
4. Svaki nastavnik ce odrediti kako ce drzati nastavu u 9. mjesecu. :| Recimo, doc. Singer je nesto spominjao da ce biti bas to: konzultativna nastava i da je ideja da se sami potrudite ([b]ukljucujuci[/b] i preko ljeta, sto sam vec savjetovao). :)
1. Nema vise placanja kod tete Kosjenke. To sam napisao na Forumu prije cca godinu dana.
2. Neki rokovi se poklapaju s bolonjskim kolokvijima: jesenski i proljetni izvanredni, te - cini mi se - prvi zimski i oba ljetna. Tada ce biti zanimljive guzve oko prostorija i asistenata za dezurstva, vjerojatno ce pokoji kolokviji i kasniti zbog zauzeca prostorija,... Ukupni broj rokova za nebolonjce ostaje nepromijenjen...
3. Kolokviji su se ove godine "rastezali", no plan je bio - kao i za iducu godinu - da budu u jednom tjednu. Treba planirati kao da ce se to tako i provoditi, a ne oslanjati se na izvrtanje pravila "u hodu".
4. Svaki nastavnik ce odrediti kako ce drzati nastavu u 9. mjesecu. Recimo, doc. Singer je nesto spominjao da ce biti bas to: konzultativna nastava i da je ideja da se sami potrudite (ukljucujuci i preko ljeta, sto sam vec savjetovao).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|