Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Poskupljenje autobusnih karata i ukidanje popusta na iksicu (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
suni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 13:47 ned, 30. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja jucer putovala s Autotransom Ri-Zg i dobila popust, zena mi upisala ime na kartu. U busu me nikad nisu provjeravali. Isto znam da i Brioni daju popuste. Inace ja prvo posjetim akz.hr i pogledam tko daje popust. Odete na vozni red i za svaku liniju pise koliki je popust i za koga.
Ja jucer putovala s Autotransom Ri-Zg i dobila popust, zena mi upisala ime na kartu. U busu me nikad nisu provjeravali. Isto znam da i Brioni daju popuste. Inace ja prvo posjetim akz.hr i pogledam tko daje popust. Odete na vozni red i za svaku liniju pise koliki je popust i za koga.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
34 = 91 - 57

PostPostano: 7:56 pon, 31. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja ili nemam sreće ili sam mutava. išla kupit kartu za st i opet mi kažu nema popusta. istina za st nisam vidla ni jedan od ovih kompanija da vozi što ste nabrojali. tak da sam uzela nagibni vlak. jeftiniji a i bar znam da necu zapest na autocesti pred tunelima ;) a 5 sati vozi. sam kaj je kod nagibnog glupo što ako hoćeš povratnu moraš znat točno vrijeme povratka :roll:
uglavnom kak nemam povratnu sad jer ja, luzer, nemam pojma kad bi se vračala, probat ću u st na iksicu kupit ,pošto mi je hž-ova iskaznica istekla, pa vam javim :wink:
ja ili nemam sreće ili sam mutava. išla kupit kartu za st i opet mi kažu nema popusta. istina za st nisam vidla ni jedan od ovih kompanija da vozi što ste nabrojali. tak da sam uzela nagibni vlak. jeftiniji a i bar znam da necu zapest na autocesti pred tunelima Wink a 5 sati vozi. sam kaj je kod nagibnog glupo što ako hoćeš povratnu moraš znat točno vrijeme povratka Rolling Eyes
uglavnom kak nemam povratnu sad jer ja, luzer, nemam pojma kad bi se vračala, probat ću u st na iksicu kupit ,pošto mi je hž-ova iskaznica istekla, pa vam javim Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum