Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
aenima Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:44 sri, 27. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="aenima"]oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ?[/quote]
FALSE! 8)
neka nova obavijest je na faksu (datum 26.9.), moguć je upis sljedećih predmeta s 3.god profila dip. ing. mat. -> koji se priznaju kao predmeti s 3.god. preddiplomskog studija mat: (u zagradi su ECTS bod.)
Vektorski prostori 1 i 2 -> vektorski prostori (7)
MA4 -> Kompleksna analiza (6)
Teorija skupova -> Teorija skupova (6)
Integral i mjera -> Mjera i integral (6)
Matematička logika 1 -> Matematička logika (5)
Euklidski prostori -> Euklidski prostori (5)
Uvod u dif. geometriju -> Uvod u dif. geometriju (5)
treba se pisat molba, koje će se individualno razmatrati (u obzir se uzimaju do sad položeni kolegije i ocjene :!: ), po semestru opterečenje ne smije prijeći 30 bodova, a na toj obavijesti čini mi se nije ništa pisalo o potrebnim položenim prethodnicima...
e da, to je za one koji prvi put ponavljaju 2.godinu, za one koji 2.put ponavljaju ima neka posebna stavka na koju nisam obračala previše pažnje.
i dobro, sad sam ja pokupila tu neku zamolbu u skriptarnici, a 100kn koje se treba platiti za tu molbu platim preko opće uplatnice? Pod opis plačanja pretpostavljam treba pisat - molba za upis predmeta s više godine, ili šta?
A koji pak sad poziv na broj? :shock:
ma, koje komplikacije.. ovo ponavljanje godine nas košta 500 kuna :evil:
aenima (napisa): | oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ? |
FALSE!
neka nova obavijest je na faksu (datum 26.9.), moguć je upis sljedećih predmeta s 3.god profila dip. ing. mat. → koji se priznaju kao predmeti s 3.god. preddiplomskog studija mat: (u zagradi su ECTS bod.)
Vektorski prostori 1 i 2 → vektorski prostori (7)
MA4 → Kompleksna analiza (6)
Teorija skupova → Teorija skupova (6)
Integral i mjera → Mjera i integral (6)
Matematička logika 1 → Matematička logika (5)
Euklidski prostori → Euklidski prostori (5)
Uvod u dif. geometriju → Uvod u dif. geometriju (5)
treba se pisat molba, koje će se individualno razmatrati (u obzir se uzimaju do sad položeni kolegije i ocjene ), po semestru opterečenje ne smije prijeći 30 bodova, a na toj obavijesti čini mi se nije ništa pisalo o potrebnim položenim prethodnicima...
e da, to je za one koji prvi put ponavljaju 2.godinu, za one koji 2.put ponavljaju ima neka posebna stavka na koju nisam obračala previše pažnje.
i dobro, sad sam ja pokupila tu neku zamolbu u skriptarnici, a 100kn koje se treba platiti za tu molbu platim preko opće uplatnice? Pod opis plačanja pretpostavljam treba pisat - molba za upis predmeta s više godine, ili šta?
A koji pak sad poziv na broj?
ma, koje komplikacije.. ovo ponavljanje godine nas košta 500 kuna
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
hana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:43 pet, 29. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Ja imam malo drukčiji problem. cry Na drugoj sam godini prof.smjera.I imam ukupno 49 bodova,a bodovni prag za 3 godinu je 50.Već jesam na onom novom 4.godišnjem studiju,ali... oops cry Stavr je u tome što meni i još nekima sa mog smjera fali taj 1 bod ,pa jel je moguće da se možda spusti bodni prag za 1 bod da ne padamo na bolonju.
Stvarno bi bilo šteta.Jer ja sam baš gledala raspored nastavničkog smjera za 2. godinu,ja bih trebala slušat SAMO 1 kolegij,a parcijala će nam garant bit siromašna,jer je tak bilo i prošle godine onima koji su upisivali parcijalu 2.Mogli su upisat jedan kolegij + tjelesni.Tak da bih ja po tome morala praktički past cijelu godinu za slušanje dva kolegija??A da ne govorim da imam stipendiju koju onda trebam vraćat... cry cry Sljedeći tjedan idem kod nove prodekanice,jel bi moglo što bit od toga?
Svaka točna vijest,dobrodošla je ili savjet,naravno!
Ja imam malo drukčiji problem. Na drugoj sam godini prof.smjera.I imam ukupno 49 bodova,a bodovni prag za 3 godinu je 50.Već jesam na onom novom 4.godišnjem studiju,ali... Stavr je u tome što meni i još nekima sa mog smjera fali taj 1 bod ,pa jel je moguće da se možda spusti bodni prag za 1 bod da ne padamo na bolonju.
Stvarno bi bilo šteta.Jer ja sam baš gledala raspored nastavničkog smjera za 2. godinu,ja bih trebala slušat SAMO 1 kolegij,a parcijala će nam garant bit siromašna,jer je tak bilo i prošle godine onima koji su upisivali parcijalu 2.Mogli su upisat jedan kolegij + tjelesni.Tak da bih ja po tome morala praktički past cijelu godinu za slušanje dva kolegija??A da ne govorim da imam stipendiju koju onda trebam vraćat... Sljedeći tjedan idem kod nove prodekanice,jel bi moglo što bit od toga?
Svaka točna vijest,dobrodošla je ili savjet,naravno!
|
|
[Vrh] |
|
Blah Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nerky1 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:48 sri, 4. 10. 2006 Naslov: |
|
|
ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?
ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.
ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?
ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.
|
|
[Vrh] |
|
aenima Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|