Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ponavljanje 2. godine (studij)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 20:26 ned, 24. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja po novom imam točno 60 (inače malo više).

@me_me, imaš PM.
Ja po novom imam točno 60 (inače malo više).

@me_me, imaš PM.

vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
26 = 28 - 2

PostPostano: 21:13 ned, 24. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

u donjem lijevom kutu me_me-inog/ovog posta klikni na pp :)
u donjem lijevom kutu me_me-inog/ovog posta klikni na pp Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
aenima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 13:02 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ? true or false
oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ? true or false

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:25 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

TRUE! :ok:
TRUE! O-kay!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 22:20 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može li mi netko reći što će biti s engleskim za one koji će sada ponavljati 2. godinu? Hvala

P.S. Ekonomija je dobila bezuvjetni, pa mislim da je i naš faks onda mogao tako odlučiti. Dao Bog da ikad završim ovaj faks i da odem i nikad se više ne osvrnem!
Može li mi netko reći što će biti s engleskim za one koji će sada ponavljati 2. godinu? Hvala

P.S. Ekonomija je dobila bezuvjetni, pa mislim da je i naš faks onda mogao tako odlučiti. Dao Bog da ikad završim ovaj faks i da odem i nikad se više ne osvrnem!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:18 sri, 27. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi kopiramo FER, a ne Ekonomiju :P
Mi kopiramo FER, a ne Ekonomiju Razz

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Bee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 21 - 2

PostPostano: 13:44 sri, 27. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="aenima"]oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ?[/quote]

FALSE! 8)

neka nova obavijest je na faksu (datum 26.9.), moguć je upis sljedećih predmeta s 3.god profila dip. ing. mat. -> koji se priznaju kao predmeti s 3.god. preddiplomskog studija mat: (u zagradi su ECTS bod.)

Vektorski prostori 1 i 2 -> vektorski prostori (7)
MA4 -> Kompleksna analiza (6)
Teorija skupova -> Teorija skupova (6)
Integral i mjera -> Mjera i integral (6)
Matematička logika 1 -> Matematička logika (5)
Euklidski prostori -> Euklidski prostori (5)
Uvod u dif. geometriju -> Uvod u dif. geometriju (5)

treba se pisat molba, koje će se individualno razmatrati (u obzir se uzimaju do sad položeni kolegije i ocjene :!: ), po semestru opterečenje ne smije prijeći 30 bodova, a na toj obavijesti čini mi se nije ništa pisalo o potrebnim položenim prethodnicima...

e da, to je za one koji prvi put ponavljaju 2.godinu, za one koji 2.put ponavljaju ima neka posebna stavka na koju nisam obračala previše pažnje.

i dobro, sad sam ja pokupila tu neku zamolbu u skriptarnici, a 100kn koje se treba platiti za tu molbu platim preko opće uplatnice? Pod opis plačanja pretpostavljam treba pisat - molba za upis predmeta s više godine, ili šta?
A koji pak sad poziv na broj? :shock:

ma, koje komplikacije.. ovo ponavljanje godine nas košta 500 kuna :evil:
aenima (napisa):
oni koji padaju na Bolonju , dakle sad upisuju pad druge nemogu upisivati kolegije s treće za koje imaju tzv. predhodnika ?

FALSE! Cool

neka nova obavijest je na faksu (datum 26.9.), moguć je upis sljedećih predmeta s 3.god profila dip. ing. mat. → koji se priznaju kao predmeti s 3.god. preddiplomskog studija mat: (u zagradi su ECTS bod.)

Vektorski prostori 1 i 2 → vektorski prostori (7)
MA4 → Kompleksna analiza (6)
Teorija skupova → Teorija skupova (6)
Integral i mjera → Mjera i integral (6)
Matematička logika 1 → Matematička logika (5)
Euklidski prostori → Euklidski prostori (5)
Uvod u dif. geometriju → Uvod u dif. geometriju (5)

treba se pisat molba, koje će se individualno razmatrati (u obzir se uzimaju do sad položeni kolegije i ocjene Exclamation ), po semestru opterečenje ne smije prijeći 30 bodova, a na toj obavijesti čini mi se nije ništa pisalo o potrebnim položenim prethodnicima...

e da, to je za one koji prvi put ponavljaju 2.godinu, za one koji 2.put ponavljaju ima neka posebna stavka na koju nisam obračala previše pažnje.

i dobro, sad sam ja pokupila tu neku zamolbu u skriptarnici, a 100kn koje se treba platiti za tu molbu platim preko opće uplatnice? Pod opis plačanja pretpostavljam treba pisat - molba za upis predmeta s više godine, ili šta?
A koji pak sad poziv na broj? Shocked

ma, koje komplikacije.. ovo ponavljanje godine nas košta 500 kuna Evil or Very Mad

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:17 sri, 27. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

O pa to je nešto novo!
O pa to je nešto novo!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 21 - 2

PostPostano: 18:17 čet, 28. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Incognito"]Može li mi netko reći što će biti s engleskim za one koji će sada ponavljati 2. godinu?[/quote]

da, šta s tim?
po bolonji će bit engleski 1 i engleski 2, isto 2 sata tjedno i svaki nosi 2 ECTS bodova, sve kao naš engleski 1 koji vrijedi 4 boda, al ga nismo morali još polagat.
jel se treba to upisivat ponovno il ne?
Incognito (napisa):
Može li mi netko reći što će biti s engleskim za one koji će sada ponavljati 2. godinu?

da, šta s tim?
po bolonji će bit engleski 1 i engleski 2, isto 2 sata tjedno i svaki nosi 2 ECTS bodova, sve kao naš engleski 1 koji vrijedi 4 boda, al ga nismo morali još polagat.
jel se treba to upisivat ponovno il ne?

[Vrh]
hana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 0 - 4

PostPostano: 10:43 pet, 29. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam malo drukčiji problem. cry Na drugoj sam godini prof.smjera.I imam ukupno 49 bodova,a bodovni prag za 3 godinu je 50.Već jesam na onom novom 4.godišnjem studiju,ali... oops cry Stavr je u tome što meni i još nekima sa mog smjera fali taj 1 bod ,pa jel je moguće da se možda spusti bodni prag za 1 bod da ne padamo na bolonju.
Stvarno bi bilo šteta.Jer ja sam baš gledala raspored nastavničkog smjera za 2. godinu,ja bih trebala slušat SAMO 1 kolegij,a parcijala će nam garant bit siromašna,jer je tak bilo i prošle godine onima koji su upisivali parcijalu 2.Mogli su upisat jedan kolegij + tjelesni.Tak da bih ja po tome morala praktički past cijelu godinu za slušanje dva kolegija??A da ne govorim da imam stipendiju koju onda trebam vraćat... cry cry Sljedeći tjedan idem kod nove prodekanice,jel bi moglo što bit od toga?

Svaka točna vijest,dobrodošla je ili savjet,naravno!
Ja imam malo drukčiji problem. Crying or Very sad Na drugoj sam godini prof.smjera.I imam ukupno 49 bodova,a bodovni prag za 3 godinu je 50.Već jesam na onom novom 4.godišnjem studiju,ali... Embarassed Crying or Very sad Stavr je u tome što meni i još nekima sa mog smjera fali taj 1 bod ,pa jel je moguće da se možda spusti bodni prag za 1 bod da ne padamo na bolonju.
Stvarno bi bilo šteta.Jer ja sam baš gledala raspored nastavničkog smjera za 2. godinu,ja bih trebala slušat SAMO 1 kolegij,a parcijala će nam garant bit siromašna,jer je tak bilo i prošle godine onima koji su upisivali parcijalu 2.Mogli su upisat jedan kolegij + tjelesni.Tak da bih ja po tome morala praktički past cijelu godinu za slušanje dva kolegija??A da ne govorim da imam stipendiju koju onda trebam vraćat... Crying or Very sad Crying or Very sad Sljedeći tjedan idem kod nove prodekanice,jel bi moglo što bit od toga?

Svaka točna vijest,dobrodošla je ili savjet,naravno!

[Vrh]
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 9 - 8

PostPostano: 12:14 pet, 29. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li ikako moguće da nam pri padu 2.g ili upisivanju „parcijale 3.“ priznaju već odslušan engleski 1 koji je u prvom semestru pa da samo slušamo 2 semestar? Glupo je "gubiti" vrijeme na nešto što nije toliko važno kao ostali predmeti. Tak i tak nam vremena uvijek fali :wink:
Je li ikako moguće da nam pri padu 2.g ili upisivanju „parcijale 3.“ priznaju već odslušan engleski 1 koji je u prvom semestru pa da samo slušamo 2 semestar? Glupo je "gubiti" vrijeme na nešto što nije toliko važno kao ostali predmeti. Tak i tak nam vremena uvijek fali Wink

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 14:35 pet, 29. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]ali po novom ti se boduju fizike koje po starom nose 0 bodova tako da i opet imam =>60.[/quote]
Ipak fizike nose po 6 bodova svaka, po starom programu :)
me_me (napisa):
ali po novom ti se boduju fizike koje po starom nose 0 bodova tako da i opet imam ⇒60.

Ipak fizike nose po 6 bodova svaka, po starom programu Smile

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 20:58 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Incognito"]Može li mi netko reći što će biti s engleskim za one koji će sada ponavljati 2. godinu? Hvala

P.S. Ekonomija je dobila bezuvjetni, pa mislim da je i naš faks onda mogao tako odlučiti. Dao Bog da ikad završim ovaj faks i da odem i nikad se više ne osvrnem![/quote]

Dogovor za engleski je navodno sutra u dvanaest...Čitao sam negdje da je u srijedu (doduše za trećaše) Može netko potvrdit :) ?
Incognito (napisa):

Dogovor za engleski je navodno sutra u dvanaest...Čitao sam negdje da je u srijedu (doduše za trećaše) Može netko potvrdit Smile ?

nerky1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:51 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"]
Ipak fizike nose po 6 bodova svaka, po starom programu :)[/quote]

Znaci i fizike se broje u onih potrebnih 60 bodova koje moramo imati da bi ponovno upisali drugu?
goranm (napisa):

Znaci i fizike se broje u onih potrebnih 60 bodova koje moramo imati da bi ponovno upisali drugu?

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 10:27 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nerky1"][quote="goranm"]
Ipak fizike nose po 6 bodova svaka, po starom programu :)[/quote]

Znaci i fizike se broje u onih potrebnih 60 bodova koje moramo imati da bi ponovno upisali drugu?[/quote]
To ne znam, ali logično bi bilo da se broje za upis u drugu jer se broje i za upis u treću. Nigdje ne piše da se samo iz matematičkih/računarskih kolegija treba sakupiti 60 bodova, već da se samo treba sakupiti 60 bodova.
Najsigurnije bi bilo pitati prodekanicu za nastavu.
nerky1 (napisa):
goranm (napisa):

To ne znam, ali logično bi bilo da se broje za upis u drugu jer se broje i za upis u treću. Nigdje ne piše da se samo iz matematičkih/računarskih kolegija treba sakupiti 60 bodova, već da se samo treba sakupiti 60 bodova.
Najsigurnije bi bilo pitati prodekanicu za nastavu.

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 16:48 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?

ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.
ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?

ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.

[Vrh]
aenima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:07 čet, 5. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što je s ljudima koji drugi put ponavljaju drugu, da li i oni mogu upisati nešto kolegija s treće za koje imaju prethodnika, jer ti ljudi su vjerovatno više toga položili pa bi im dobro došao koji novi kolegij ?
Što je s ljudima koji drugi put ponavljaju drugu, da li i oni mogu upisati nešto kolegija s treće za koje imaju prethodnika, jer ti ljudi su vjerovatno više toga položili pa bi im dobro došao koji novi kolegij ?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum