Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

bolonjci, upis 2.godine (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
34 = 91 - 57

PostPostano: 13:15 pon, 25. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobro ako sam ja dobro skužila znači mi netrebali platit 100kn (jako će se mama veselit) al što kad ću tak i tak morat...
dobro ako sam ja dobro skužila znači mi netrebali platit 100kn (jako će se mama veselit) al što kad ću tak i tak morat...

tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 7:52 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

gle,meni je isto cudno zasto moramo pisat molbu, kad u Obavijestima na www.math.hr lijepo pise pod Upis preddiplomskih studija u visu godinu da nam se automatski odobri slusanje predmeta za koje imamo uvjete po stablu prethodnika.. meni bi to bili svi predmeeti osim racunarskih, i njih sam i napisala u molbu.. stvarno ne kuzim zasto se onda tete u referadi i predstavnici fakulteta (iliti dekan i prodekanica) ne dogovore u vezi nas bolonjaca...
gle,meni je isto cudno zasto moramo pisat molbu, kad u Obavijestima na www.math.hr lijepo pise pod Upis preddiplomskih studija u visu godinu da nam se automatski odobri slusanje predmeta za koje imamo uvjete po stablu prethodnika.. meni bi to bili svi predmeeti osim racunarskih, i njih sam i napisala u molbu.. stvarno ne kuzim zasto se onda tete u referadi i predstavnici fakulteta (iliti dekan i prodekanica) ne dogovore u vezi nas bolonjaca...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:02 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok znam da sad nije moguće ali bi bilo super kad bi nam omogućili upis semestar po semestar. dakle sad je slučaj da upisuješ sve predmeta (bilo odmah sve na prvoj, bilo sve sljedbenike onih s prve) za koje imaš uvijet ali odmah prvi i drugi semestar al gogađalo se to da dosta ljudi nije imalo pravo slušat nešto u 2 semestru a imali su upisan predmet u indeksu. znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit)što je onda glupo bacanje upisanog predmeta. bilo bi super kad bi mogli upisat prvi semesta pa sledeći samo ono što imamo uvijete
ok znam da sad nije moguće ali bi bilo super kad bi nam omogućili upis semestar po semestar. dakle sad je slučaj da upisuješ sve predmeta (bilo odmah sve na prvoj, bilo sve sljedbenike onih s prve) za koje imaš uvijet ali odmah prvi i drugi semestar al gogađalo se to da dosta ljudi nije imalo pravo slušat nešto u 2 semestru a imali su upisan predmet u indeksu. znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit)što je onda glupo bacanje upisanog predmeta. bilo bi super kad bi mogli upisat prvi semesta pa sledeći samo ono što imamo uvijete

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:04 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

još jedno pitanje da li se plan studija tj popis predmeta i profesora koji se nalazi kod referade može naći i na netu? hvala
još jedno pitanje da li se plan studija tj popis predmeta i profesora koji se nalazi kod referade može naći i na netu? hvala

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:41 uto, 26. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit)[/quote]

da, gdje si to izvukla?
i ovo o 2 puta ma sto god to znacilo i ovo o 8 puta... :-k

'negdje' nije dovoljno dobar opis... :roll:

u Zakonu pise da se time bave sastavnice (sveucilista, faxevi)
u Statutu sveucilista pise (clanak 60. 1.4.) da se status studenta gubi ako se u 2 godine ne polozi kolegija za 35 ectsa
statut Matematike se poziva na ovo prethodno...

so? gdje to pise da imas limit na broj padanja ispita?

a [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=28263#28263]ovo[/url] se odnosi na stare studente, NE BOLONJCE
(osim onog dijela ispod citata)

a popis mozes naci negdje na forumu, objavila ga je koryanshea dok jos nije bio izglasan, te se nesto mijenjao...
mladac (napisa):
znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit)

da, gdje si to izvukla?
i ovo o 2 puta ma sto god to znacilo i ovo o 8 puta... Think

'negdje' nije dovoljno dobar opis... Rolling Eyes

u Zakonu pise da se time bave sastavnice (sveucilista, faxevi)
u Statutu sveucilista pise (clanak 60. 1.4.) da se status studenta gubi ako se u 2 godine ne polozi kolegija za 35 ectsa
statut Matematike se poziva na ovo prethodno...

so? gdje to pise da imas limit na broj padanja ispita?

a ovo se odnosi na stare studente, NE BOLONJCE
(osim onog dijela ispod citata)

a popis mozes naci negdje na forumu, objavila ga je koryanshea dok jos nije bio izglasan, te se nesto mijenjao...

tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 11:13 čet, 28. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije bas vezano uz temu, al zanima me, ako mi iko može objasnit, zašto nama (bolonjcima) u popisu predmeta nema Njemački jezik, a u rasporedu ga ima? ja bi radje slušala njemački nego engleski, al sam u molbu vec stavila engleski, jer nisam znala da imamo i njemački.. Ili je to u rasporedu zbog onih koji su pali njemački prošle godine? anyway, molila bi da mi to neko objasni.. hvala 8) 8)
nije bas vezano uz temu, al zanima me, ako mi iko može objasnit, zašto nama (bolonjcima) u popisu predmeta nema Njemački jezik, a u rasporedu ga ima? ja bi radje slušala njemački nego engleski, al sam u molbu vec stavila engleski, jer nisam znala da imamo i njemački.. Ili je to u rasporedu zbog onih koji su pali njemački prošle godine? anyway, molila bi da mi to neko objasni.. hvala Cool Cool

[Vrh]
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 21:56 čet, 28. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa kad sam ja upisivala godinu po bolonji,bilo je i engleski i njemacki, evo i tu pise da ima i jedno i drugo

http://www.math.hr/Default.aspx?art=3013

mozda si gledala krivi popis.
probaj otici do referade pitati jel ti mogu kako to promijeniti.
pa kad sam ja upisivala godinu po bolonji,bilo je i engleski i njemacki, evo i tu pise da ima i jedno i drugo

http://www.math.hr/Default.aspx?art=3013

mozda si gledala krivi popis.
probaj otici do referade pitati jel ti mogu kako to promijeniti.

[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 8:23 pet, 29. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

thanks, ovo uopce nisam vidila.. ja sam gledala na Studiji, pa Preddiplomski sveučilišni studij Matematika, a tamo ima u popisu predmeta samo engleski.. probat cu u ponedjeljak to nekako sredit.. hvala :) :sunce:
thanks, ovo uopce nisam vidila.. ja sam gledala na Studiji, pa Preddiplomski sveučilišni studij Matematika, a tamo ima u popisu predmeta samo engleski.. probat cu u ponedjeljak to nekako sredit.. hvala Smile Sunce...

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 9:55 pet, 29. 9. 2006    Naslov: pitanje Citirajte i odgovorite

kako sam shvatila, upis druge godine je moguć samo uz položene sve kolegije. no, mislim da je situacija malo drukčija kod smjera prof. matematike i fizike. ima nekoliko studenata koji su dali sve osim Osnova fizike 2. po svemu sudeći, mi upisujemo ponovo prvu godinu, s tim da možemo upisati kolegije sljedbenike, što znači matematičke, ali OF2 povlači 3 kolegija 3. semestra tako da nećemo moći upisati OF3, Klasičnu mehaniku i Praktikum iz fizike (il kak se već zove). sve je to ok, ali postoji još jedan rok krajem 11. mjeseca kad bismo mogli položiti of2 te nastaviti normalno s drugom godinom. pritom mislim da bismo sve mogli davat. dakle, kad bi nam netko omogućio 'uvjetan' upis druge, mi bismo morali 'obećati' da ćemo OF2 položiti tad, ak ne, ne bismo mogli nastaviti s fizikom. problem se javlja, znam, što ćemo upisati drugu godinu, a moguće je da of2 ne damo, dakle, da nemamo uvjete za upis druge godine. s druge strane, kad bi nam to bilo omogućeno (da damo of2 te nastavimo s fizikom), ali bi se pisao pad godine, anyway, u idealnom slučaju, kad bismo dali of2 i sve kolegije s druge, tada bismo upisali... koju godinu?

jel mi može netko reći postoji li šansa da ja ikako dajem išta od fizike s druge godine il da se pomirim sa sudbinom i ponovo upišem prvu?

raspitala sam se u referadi matematike i fizike, nema vijesti odande, oni nikakve obavijesti nisu dobili i, koliko znaju, pišem pad, ali nas šalju prodekanici, koju je teško uloviti na faxu. mogla bih čekati njene konzultacije slijedeći tjedan u srijedu, ali nekako ne volim ne znati na čemu sam, neizvjesnost me izluđuje (a i moja mama :D ).
kako sam shvatila, upis druge godine je moguć samo uz položene sve kolegije. no, mislim da je situacija malo drukčija kod smjera prof. matematike i fizike. ima nekoliko studenata koji su dali sve osim Osnova fizike 2. po svemu sudeći, mi upisujemo ponovo prvu godinu, s tim da možemo upisati kolegije sljedbenike, što znači matematičke, ali OF2 povlači 3 kolegija 3. semestra tako da nećemo moći upisati OF3, Klasičnu mehaniku i Praktikum iz fizike (il kak se već zove). sve je to ok, ali postoji još jedan rok krajem 11. mjeseca kad bismo mogli položiti of2 te nastaviti normalno s drugom godinom. pritom mislim da bismo sve mogli davat. dakle, kad bi nam netko omogućio 'uvjetan' upis druge, mi bismo morali 'obećati' da ćemo OF2 položiti tad, ak ne, ne bismo mogli nastaviti s fizikom. problem se javlja, znam, što ćemo upisati drugu godinu, a moguće je da of2 ne damo, dakle, da nemamo uvjete za upis druge godine. s druge strane, kad bi nam to bilo omogućeno (da damo of2 te nastavimo s fizikom), ali bi se pisao pad godine, anyway, u idealnom slučaju, kad bismo dali of2 i sve kolegije s druge, tada bismo upisali... koju godinu?

jel mi može netko reći postoji li šansa da ja ikako dajem išta od fizike s druge godine il da se pomirim sa sudbinom i ponovo upišem prvu?

raspitala sam se u referadi matematike i fizike, nema vijesti odande, oni nikakve obavijesti nisu dobili i, koliko znaju, pišem pad, ali nas šalju prodekanici, koju je teško uloviti na faxu. mogla bih čekati njene konzultacije slijedeći tjedan u srijedu, ali nekako ne volim ne znati na čemu sam, neizvjesnost me izluđuje (a i moja mama Very Happy ).

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum