Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 15:41 uto, 26. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit)[/quote]
da, gdje si to izvukla?
i ovo o 2 puta ma sto god to znacilo i ovo o 8 puta... :-k
'negdje' nije dovoljno dobar opis... :roll:
u Zakonu pise da se time bave sastavnice (sveucilista, faxevi)
u Statutu sveucilista pise (clanak 60. 1.4.) da se status studenta gubi ako se u 2 godine ne polozi kolegija za 35 ectsa
statut Matematike se poziva na ovo prethodno...
so? gdje to pise da imas limit na broj padanja ispita?
a [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=28263#28263]ovo[/url] se odnosi na stare studente, NE BOLONJCE
(osim onog dijela ispod citata)
a popis mozes naci negdje na forumu, objavila ga je koryanshea dok jos nije bio izglasan, te se nesto mijenjao...
mladac (napisa): | znam da postoji neko pravilo da predmet možeš polagat samo 2 puta tj upisivat ga dvije godine (ispravite me ak griješim, to sam izvukla iz onog da možeš 8 puta past ispit) |
da, gdje si to izvukla?
i ovo o 2 puta ma sto god to znacilo i ovo o 8 puta...
'negdje' nije dovoljno dobar opis...
u Zakonu pise da se time bave sastavnice (sveucilista, faxevi)
u Statutu sveucilista pise (clanak 60. 1.4.) da se status studenta gubi ako se u 2 godine ne polozi kolegija za 35 ectsa
statut Matematike se poziva na ovo prethodno...
so? gdje to pise da imas limit na broj padanja ispita?
a ovo se odnosi na stare studente, NE BOLONJCE
(osim onog dijela ispod citata)
a popis mozes naci negdje na forumu, objavila ga je koryanshea dok jos nije bio izglasan, te se nesto mijenjao...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
tihy Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:13 čet, 28. 9. 2006 Naslov: |
|
|
nije bas vezano uz temu, al zanima me, ako mi iko može objasnit, zašto nama (bolonjcima) u popisu predmeta nema Njemački jezik, a u rasporedu ga ima? ja bi radje slušala njemački nego engleski, al sam u molbu vec stavila engleski, jer nisam znala da imamo i njemački.. Ili je to u rasporedu zbog onih koji su pali njemački prošle godine? anyway, molila bi da mi to neko objasni.. hvala 8) 8)
nije bas vezano uz temu, al zanima me, ako mi iko može objasnit, zašto nama (bolonjcima) u popisu predmeta nema Njemački jezik, a u rasporedu ga ima? ja bi radje slušala njemački nego engleski, al sam u molbu vec stavila engleski, jer nisam znala da imamo i njemački.. Ili je to u rasporedu zbog onih koji su pali njemački prošle godine? anyway, molila bi da mi to neko objasni.. hvala
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:55 pet, 29. 9. 2006 Naslov: pitanje |
|
|
kako sam shvatila, upis druge godine je moguć samo uz položene sve kolegije. no, mislim da je situacija malo drukčija kod smjera prof. matematike i fizike. ima nekoliko studenata koji su dali sve osim Osnova fizike 2. po svemu sudeći, mi upisujemo ponovo prvu godinu, s tim da možemo upisati kolegije sljedbenike, što znači matematičke, ali OF2 povlači 3 kolegija 3. semestra tako da nećemo moći upisati OF3, Klasičnu mehaniku i Praktikum iz fizike (il kak se već zove). sve je to ok, ali postoji još jedan rok krajem 11. mjeseca kad bismo mogli položiti of2 te nastaviti normalno s drugom godinom. pritom mislim da bismo sve mogli davat. dakle, kad bi nam netko omogućio 'uvjetan' upis druge, mi bismo morali 'obećati' da ćemo OF2 položiti tad, ak ne, ne bismo mogli nastaviti s fizikom. problem se javlja, znam, što ćemo upisati drugu godinu, a moguće je da of2 ne damo, dakle, da nemamo uvjete za upis druge godine. s druge strane, kad bi nam to bilo omogućeno (da damo of2 te nastavimo s fizikom), ali bi se pisao pad godine, anyway, u idealnom slučaju, kad bismo dali of2 i sve kolegije s druge, tada bismo upisali... koju godinu?
jel mi može netko reći postoji li šansa da ja ikako dajem išta od fizike s druge godine il da se pomirim sa sudbinom i ponovo upišem prvu?
raspitala sam se u referadi matematike i fizike, nema vijesti odande, oni nikakve obavijesti nisu dobili i, koliko znaju, pišem pad, ali nas šalju prodekanici, koju je teško uloviti na faxu. mogla bih čekati njene konzultacije slijedeći tjedan u srijedu, ali nekako ne volim ne znati na čemu sam, neizvjesnost me izluđuje (a i moja mama :D ).
kako sam shvatila, upis druge godine je moguć samo uz položene sve kolegije. no, mislim da je situacija malo drukčija kod smjera prof. matematike i fizike. ima nekoliko studenata koji su dali sve osim Osnova fizike 2. po svemu sudeći, mi upisujemo ponovo prvu godinu, s tim da možemo upisati kolegije sljedbenike, što znači matematičke, ali OF2 povlači 3 kolegija 3. semestra tako da nećemo moći upisati OF3, Klasičnu mehaniku i Praktikum iz fizike (il kak se već zove). sve je to ok, ali postoji još jedan rok krajem 11. mjeseca kad bismo mogli položiti of2 te nastaviti normalno s drugom godinom. pritom mislim da bismo sve mogli davat. dakle, kad bi nam netko omogućio 'uvjetan' upis druge, mi bismo morali 'obećati' da ćemo OF2 položiti tad, ak ne, ne bismo mogli nastaviti s fizikom. problem se javlja, znam, što ćemo upisati drugu godinu, a moguće je da of2 ne damo, dakle, da nemamo uvjete za upis druge godine. s druge strane, kad bi nam to bilo omogućeno (da damo of2 te nastavimo s fizikom), ali bi se pisao pad godine, anyway, u idealnom slučaju, kad bismo dali of2 i sve kolegije s druge, tada bismo upisali... koju godinu?
jel mi može netko reći postoji li šansa da ja ikako dajem išta od fizike s druge godine il da se pomirim sa sudbinom i ponovo upišem prvu?
raspitala sam se u referadi matematike i fizike, nema vijesti odande, oni nikakve obavijesti nisu dobili i, koliko znaju, pišem pad, ali nas šalju prodekanici, koju je teško uloviti na faxu. mogla bih čekati njene konzultacije slijedeći tjedan u srijedu, ali nekako ne volim ne znati na čemu sam, neizvjesnost me izluđuje (a i moja mama ).
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
|