Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:56 uto, 24. 10. 2006 Naslov: |
|
|
friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, te da mi je index u referadi, ali kaze stricek :ccc:
i tak sam ja cekala sat vremena u redu bezveze.. :wall:
dakle, moj savjet, pricekajte index :wink: , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og
friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, te da mi je index u referadi, ali kaze stricek
i tak sam ja cekala sat vremena u redu bezveze..
dakle, moj savjet, pricekajte index , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og
_________________  Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:22 uto, 24. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, te da mi je index u referadi, ali kaze stricek :ccc:
dakle, moj savjet, pricekajte index :wink: , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og[/quote]
meni je 20.10 rekla da će mi biti za 3 tjedna gotov tek indeks.
no frendica mi rekla da je vadila na remizi i nisu je tražili indeks...
si imala na potvrdi da ti je indeks u referadi?
petrich (napisa): | friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, te da mi je index u referadi, ali kaze stricek
dakle, moj savjet, pricekajte index , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og |
meni je 20.10 rekla da će mi biti za 3 tjedna gotov tek indeks.
no frendica mi rekla da je vadila na remizi i nisu je tražili indeks...
si imala na potvrdi da ti je indeks u referadi?
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
Postano: 17:37 uto, 24. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, [b]te da mi je index u referadi[/b], ali kaze stricek :ccc:
dakle, moj savjet, pricekajte index :wink: , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og[/quote]
izgleda da je...
cini mi se da to ovisi na koga naletis u zetu i kakve srece imas!
petrich (napisa): | friska vjest, ja pokusala danas izvadit pokaz bez indexa, samo sa ixicom i potvrdom da sam upisala godinu, te da mi je index u referadi, ali kaze stricek
dakle, moj savjet, pricekajte index , mislim da bi svi trebali biti gotovi do 31 og |
izgleda da je...
cini mi se da to ovisi na koga naletis u zetu i kakve srece imas!
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 16:08 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]za pokaz se moze otici u marulicev prolaz??[/quote]
[color=red]NE![/color] MIslim, možeš ti tamo otići ali bit će bezveze. Imaš tamo popis gdje se sve može pokaz napraviti. Ja sam svoj izvadila jučer na Savi, a možeš i na Borongaju, Črnomercu, Dubrava, Remiza itd.
filipnet (napisa): | za pokaz se moze otici u marulicev prolaz?? |
NE! MIslim, možeš ti tamo otići ali bit će bezveze. Imaš tamo popis gdje se sve može pokaz napraviti. Ja sam svoj izvadila jučer na Savi, a možeš i na Borongaju, Črnomercu, Dubrava, Remiza itd.
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:55 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="me_me"]
izgleda da je...
cini mi se da to ovisi na koga naletis u zetu i kakve srece imas![/quote]
aha, imala sam, al nisam imala srece, ocito. :)
u svakom slucaju, meni se neda opet cekat sat vremena da bi mi rekli- zao nam je ali nemoze, tak da ja odlucih cekat index..
me_me (napisa): |
izgleda da je...
cini mi se da to ovisi na koga naletis u zetu i kakve srece imas! |
aha, imala sam, al nisam imala srece, ocito.
u svakom slucaju, meni se neda opet cekat sat vremena da bi mi rekli- zao nam je ali nemoze, tak da ja odlucih cekat index..
_________________  Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
betty Forumaš(ica)

|
Postano: 20:47 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
ljudi, ja sam u petak uzela potvrdu ureferadi,jer mi indeks nece bit jos duugo gotov, otisla na Crnomerec i normalno izvadila pokaz, teta me nije ni pitala gdje mi je indeks, samo je uzela onaj rozi papir sa slikom i potvrdu i ja dobila svoj novi pokaz.. :D
ljudi, ja sam u petak uzela potvrdu ureferadi,jer mi indeks nece bit jos duugo gotov, otisla na Crnomerec i normalno izvadila pokaz, teta me nije ni pitala gdje mi je indeks, samo je uzela onaj rozi papir sa slikom i potvrdu i ja dobila svoj novi pokaz..
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:57 čet, 26. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Kao sto rekoh, zamoliti Dekana za pomoc. :gg: Evo sto je meni odgovorio:
[quote="prof. Goran Muic"]Rekli su mi u referadi isto. Zvali smo jucer oko 2 ZET, ali je bilo kasno. Zvati cu opet danas. Neka za sada traze potvrdu o opisu u referadi i ispune roza upitnik i odu u zet. Trebaju samo reci da je isti problem bio prosle godine.[/quote]
Eto, vidite kako Dekan brine za vas... :gg:
Kao sto rekoh, zamoliti Dekana za pomoc. Evo sto je meni odgovorio:
prof. Goran Muic (napisa): | Rekli su mi u referadi isto. Zvali smo jucer oko 2 ZET, ali je bilo kasno. Zvati cu opet danas. Neka za sada traze potvrdu o opisu u referadi i ispune roza upitnik i odu u zet. Trebaju samo reci da je isti problem bio prosle godine. |
Eto, vidite kako Dekan brine za vas...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Wolfert Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 10:51 sub, 28. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]Može i sam Limun brinut o nama ali nema toga što te može spasit od neizmjerne ljudske gluposti, arogancije i nedostatka kućnog odgoja zaposlenika ZETa.
Jučer sam bio na Ljubljanici sa potvrdom o upisu na kojoj je pisalo da je index u referadi na obradi i bla bla da je to zamjena za index .... Naravno to nije spriječilo arogantnu "gospođu" za šalterom da počne histerično vrištat "nema indeksa, di je indeks, nema ništa bez indeksa ....". Isprva sam pokušao pristojno objasnit, ali nije išlo .... Okrenuo sam ploču i sam se počeo derat. Uskoro je došla šefica. Pogledala je potvrdu i rekla da je OK. Mislite da se službenica ispričala ili nešto u tom stilu? Naravno da nije! Nije se ni doviđenja udostojila reć .... :roll: :roll:[/quote]
Da... Tete u ZETu su uvijek bile primjer ljubaznosti. 8 godina sam svake godine cekala po 4-5-6 sati na kartu (a ponekad i dvaput u istoj godini, kad bi mi zalupili salter pred nosom jer je kraj radnog vremena, ili me poslali doma jer nisam imala index jer je bio u referadi, s sve uz vrijedanje "Aha! Indeks vam je na upisu godine! Znaci vi jos niste uopce upisali godinu!!! A hocete pokaz!"), da bi se netko derao na mene i da bi na kraju otisla doma s jos jednom horor-pricom. Al... Nemoj se uzrujavat oko toga... To su samo ZET tete... To je tak oduvjek i bit ce jos dugo vremena. Nego uzmes lijepo neku debelu knjigu, puno strpljenja, stanes u red, i dozivis to kao priliku da neometano citas 4-5-6 sati. Ili se igras pogađanja sam sa sobom, u stilu "Sto ce ove godine naci kao razlog da se otrese na mene?"
Tete u ZETu ti mogu bit jedan od razloga da pozuris s diplomom. Naime, jednom kad diplomiras i pocnes radit, onda mozes kupovat pokaz preko firme i ne moras se osobno suocit s tetama 8)
Gordan (napisa): | Može i sam Limun brinut o nama ali nema toga što te može spasit od neizmjerne ljudske gluposti, arogancije i nedostatka kućnog odgoja zaposlenika ZETa.
Jučer sam bio na Ljubljanici sa potvrdom o upisu na kojoj je pisalo da je index u referadi na obradi i bla bla da je to zamjena za index .... Naravno to nije spriječilo arogantnu "gospođu" za šalterom da počne histerično vrištat "nema indeksa, di je indeks, nema ništa bez indeksa ....". Isprva sam pokušao pristojno objasnit, ali nije išlo .... Okrenuo sam ploču i sam se počeo derat. Uskoro je došla šefica. Pogledala je potvrdu i rekla da je OK. Mislite da se službenica ispričala ili nešto u tom stilu? Naravno da nije! Nije se ni doviđenja udostojila reć ....  |
Da... Tete u ZETu su uvijek bile primjer ljubaznosti. 8 godina sam svake godine cekala po 4-5-6 sati na kartu (a ponekad i dvaput u istoj godini, kad bi mi zalupili salter pred nosom jer je kraj radnog vremena, ili me poslali doma jer nisam imala index jer je bio u referadi, s sve uz vrijedanje "Aha! Indeks vam je na upisu godine! Znaci vi jos niste uopce upisali godinu!!! A hocete pokaz!"), da bi se netko derao na mene i da bi na kraju otisla doma s jos jednom horor-pricom. Al... Nemoj se uzrujavat oko toga... To su samo ZET tete... To je tak oduvjek i bit ce jos dugo vremena. Nego uzmes lijepo neku debelu knjigu, puno strpljenja, stanes u red, i dozivis to kao priliku da neometano citas 4-5-6 sati. Ili se igras pogađanja sam sa sobom, u stilu "Sto ce ove godine naci kao razlog da se otrese na mene?"
Tete u ZETu ti mogu bit jedan od razloga da pozuris s diplomom. Naime, jednom kad diplomiras i pocnes radit, onda mozes kupovat pokaz preko firme i ne moras se osobno suocit s tetama
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
Postano: 11:53 sub, 28. 10. 2006 Naslov: |
|
|
zanimljivo mi je da svi ovdje krive ZET, a nitko se nije zapitao što li se pobogu radi u našoj referadi? Mislim 3 tjedna da traje upis? Ma i da je 3 tjedna... Zna bit i više. I onda ja nazovem i kažem oprostite, ali nije mi unesena ocjena sa ispita u studomat i profesor vam je dostavio mislim jučer naše rezultate ispita pa jel možete to unijeti u bazu?
Odgovor je bio nevjerojatan: "Dobro pa gdje bi mi došle da svakome unosimo njegove ocjene?". Možda bi radile svoj posao? Čuo sam i da se riješava samo po nekoliko molbi dnevno. Sumnjam da je to isptina pošto sam bio kod nove prodekanice i vidio sam hrpu molbi (istina ne znam kojom brzinom se rješavaju), ali nije mi jasno kako je moguće da i usred semestra kada nema baš molbi koje čekaju da budu riješene opet moraš čekati 1-2 tjedna. Pa tko je tu lud? Ako mogu na FERu upisati 4x više studenata 4x brže valjda se može i ovdje ubrzati proces. Ne znam kako je na drugim fakultetima, ali tamo predaš molbu i isti tjedan (često i sljedeći dan) dobiješ indeks natrag s riješenim problemom...
zanimljivo mi je da svi ovdje krive ZET, a nitko se nije zapitao što li se pobogu radi u našoj referadi? Mislim 3 tjedna da traje upis? Ma i da je 3 tjedna... Zna bit i više. I onda ja nazovem i kažem oprostite, ali nije mi unesena ocjena sa ispita u studomat i profesor vam je dostavio mislim jučer naše rezultate ispita pa jel možete to unijeti u bazu?
Odgovor je bio nevjerojatan: "Dobro pa gdje bi mi došle da svakome unosimo njegove ocjene?". Možda bi radile svoj posao? Čuo sam i da se riješava samo po nekoliko molbi dnevno. Sumnjam da je to isptina pošto sam bio kod nove prodekanice i vidio sam hrpu molbi (istina ne znam kojom brzinom se rješavaju), ali nije mi jasno kako je moguće da i usred semestra kada nema baš molbi koje čekaju da budu riješene opet moraš čekati 1-2 tjedna. Pa tko je tu lud? Ako mogu na FERu upisati 4x više studenata 4x brže valjda se može i ovdje ubrzati proces. Ne znam kako je na drugim fakultetima, ali tamo predaš molbu i isti tjedan (često i sljedeći dan) dobiješ indeks natrag s riješenim problemom...
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:52 sub, 28. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Molbe ne rjesava Referada, nego Prodekan, VVS,... :)
Nasa Referada je s upisima bila daleko brza prije ove (FERovske, kad bas inzistiras :P) informatizacije. :lol: Dok sam pomagao u tom procesu (oko upisa), vecina problema je bilo s tom bazom jer ne zna ni "beknuti" lokalno (svaki skljocaj misem "trci" po mrezi), a mreza (ili baza?) je stalno padala zbog opakog prometa sa svih faxeva koji su upisivali studente u bazu. :(
Nekako, vjerujem (nadam se) da su te tehnikalije rijesene, ali i dalje ostaje cinjenica da je "u moje vrijeme [ :djed: ] islo brze"... pa ne bih krivio niti tete iz Referade niti nikog drugog bez da znam sto je razlog. :?
A tete u ZETu, koliko vidim, se ovdje napadaju zbog neljubaznosti (blago receno), sto bas i nema veze s nasom Referadom. :)
P.S. Ocjene bi trebali upisivati nastavnici/asistenti ili Referada, ovisi kako je pojedini nastavnik/asistent odabrao kad je to bilo aktualno. 8) Ergo, niti ta odluka nije do Referade. ;)
Molbe ne rjesava Referada, nego Prodekan, VVS,...
Nasa Referada je s upisima bila daleko brza prije ove (FERovske, kad bas inzistiras ) informatizacije. Dok sam pomagao u tom procesu (oko upisa), vecina problema je bilo s tom bazom jer ne zna ni "beknuti" lokalno (svaki skljocaj misem "trci" po mrezi), a mreza (ili baza?) je stalno padala zbog opakog prometa sa svih faxeva koji su upisivali studente u bazu.
Nekako, vjerujem (nadam se) da su te tehnikalije rijesene, ali i dalje ostaje cinjenica da je "u moje vrijeme [ ] islo brze"... pa ne bih krivio niti tete iz Referade niti nikog drugog bez da znam sto je razlog.
A tete u ZETu, koliko vidim, se ovdje napadaju zbog neljubaznosti (blago receno), sto bas i nema veze s nasom Referadom.
P.S. Ocjene bi trebali upisivati nastavnici/asistenti ili Referada, ovisi kako je pojedini nastavnik/asistent odabrao kad je to bilo aktualno. Ergo, niti ta odluka nije do Referade.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
Postano: 14:24 sub, 28. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Molbe ne rjesava Referada, nego Prodekan, VVS,... :)
[/quote]
[quote="D4rk0"]Sumnjam da je to istina pošto sam bio kod nove prodekanice i vidio sam hrpu molbi (istina ne znam kojom brzinom se rješavaju)[/quote]
That's what I said... A pričao sam o upisima uglavnom pa sam zato spomenuo referadu.
[quote="vsego"]
Nasa Referada je s upisima bila daleko brza prije ove (FERovske, kad bas inzistiras :P) informatizacije. :lol: Dok sam pomagao u tom procesu (oko upisa), vecina problema je bilo s tom bazom jer ne zna ni "beknuti" lokalno (svaki skljocaj misem "trci" po mrezi), a mreza (ili baza?) je stalno padala zbog opakog prometa sa svih faxeva koji su upisivali studente u bazu. :(
Nekako, vjerujem (nadam se) da su te tehnikalije rijesene, ali i dalje ostaje cinjenica da je "u moje vrijeme [ :djed: ] islo brze"... pa ne bih krivio niti tete iz Referade niti nikog drugog bez da znam sto je razlog. :?
A tete u ZETu, koliko vidim, se ovdje napadaju zbog neljubaznosti (blago receno), sto bas i nema veze s nasom Referadom. :)
P.S. Ocjene bi trebali upisivati nastavnici/asistenti ili Referada, ovisi kako je pojedini nastavnik/asistent odabrao kad je to bilo aktualno. 8) Ergo, niti ta odluka nije do Referade. ;)[/quote]
FERovska sigurno nije bila brža pa mi se nekako čini da nije problem toliko u sustavu... Što se tiče ovog zadnjeg paragrafa mislim da je sve jasno kada je profesor Bakić meni napomenuo da se ispričava jer je vjerojatno zaboravio odnijeti u referadu i da će to učiti kroz sljedeća dva sata... 5 dana kasnije ocjene nema na studomatu i zovem referadu da bi dobio onakav gore spomenuti odgovor... To mi je bilo malo čudno i nije mi se svidjelo... Također mi se čini da bi u referadi trebao raditi netko tko se kuži dovoljno u baze podataka i tu cijelu aplikaciju (studomat) koji bez poteškoća barata s njom. Tada bi se možda izbjeglo sve ovo. Probleme oko neupisane ocjene na studomatu ili krivog podatka u bazi sam riješio prije točno 3 dana na FERu. Došao sam tamo rekao u čemu je problem, žena se okrenula otišla i došla za minutu i pol i rekla evo riješeno...
[quote="Martinab"]A ti Darko bas volis iznova izvlacit vec prozvakane a provokativne teme :roll: Imas negdje na forumu proslogodisnju raspavu o upisima i referadi pa prolistaj.[/quote]
ja sam samo vidio temu i sjetio se svojih iskustava... nije valjda da se od mene očekuje da šrije bilo kakvog replya pretražujem cijelu bazu ovog foruma?
Da se još malo osvrnem na studomat na PMF-MO. Ne znam zašto, ali mnogo je manje funkcionalan nego na FERu. Mnoge opcije se ne koriste. Zašto se recimo ne upisuju ocjene s pismenog na studomat (a bome se rijetko stavljaju i rezultati na net) uz naravno obavijest kada i gdje se održava usmeni ispit... Vrlo često nije sve uneseno pa se ne može niti koristiti opcija upisa preko studomata. Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom :D
vsego (napisa): | Molbe ne rjesava Referada, nego Prodekan, VVS,...
|
D4rk0 (napisa): | Sumnjam da je to istina pošto sam bio kod nove prodekanice i vidio sam hrpu molbi (istina ne znam kojom brzinom se rješavaju) |
That's what I said... A pričao sam o upisima uglavnom pa sam zato spomenuo referadu.
vsego (napisa): |
Nasa Referada je s upisima bila daleko brza prije ove (FERovske, kad bas inzistiras ) informatizacije. Dok sam pomagao u tom procesu (oko upisa), vecina problema je bilo s tom bazom jer ne zna ni "beknuti" lokalno (svaki skljocaj misem "trci" po mrezi), a mreza (ili baza?) je stalno padala zbog opakog prometa sa svih faxeva koji su upisivali studente u bazu.
Nekako, vjerujem (nadam se) da su te tehnikalije rijesene, ali i dalje ostaje cinjenica da je "u moje vrijeme [ ] islo brze"... pa ne bih krivio niti tete iz Referade niti nikog drugog bez da znam sto je razlog.
A tete u ZETu, koliko vidim, se ovdje napadaju zbog neljubaznosti (blago receno), sto bas i nema veze s nasom Referadom.
P.S. Ocjene bi trebali upisivati nastavnici/asistenti ili Referada, ovisi kako je pojedini nastavnik/asistent odabrao kad je to bilo aktualno. Ergo, niti ta odluka nije do Referade.  |
FERovska sigurno nije bila brža pa mi se nekako čini da nije problem toliko u sustavu... Što se tiče ovog zadnjeg paragrafa mislim da je sve jasno kada je profesor Bakić meni napomenuo da se ispričava jer je vjerojatno zaboravio odnijeti u referadu i da će to učiti kroz sljedeća dva sata... 5 dana kasnije ocjene nema na studomatu i zovem referadu da bi dobio onakav gore spomenuti odgovor... To mi je bilo malo čudno i nije mi se svidjelo... Također mi se čini da bi u referadi trebao raditi netko tko se kuži dovoljno u baze podataka i tu cijelu aplikaciju (studomat) koji bez poteškoća barata s njom. Tada bi se možda izbjeglo sve ovo. Probleme oko neupisane ocjene na studomatu ili krivog podatka u bazi sam riješio prije točno 3 dana na FERu. Došao sam tamo rekao u čemu je problem, žena se okrenula otišla i došla za minutu i pol i rekla evo riješeno...
Martinab (napisa): | A ti Darko bas volis iznova izvlacit vec prozvakane a provokativne teme Imas negdje na forumu proslogodisnju raspavu o upisima i referadi pa prolistaj. |
ja sam samo vidio temu i sjetio se svojih iskustava... nije valjda da se od mene očekuje da šrije bilo kakvog replya pretražujem cijelu bazu ovog foruma?
Da se još malo osvrnem na studomat na PMF-MO. Ne znam zašto, ali mnogo je manje funkcionalan nego na FERu. Mnoge opcije se ne koriste. Zašto se recimo ne upisuju ocjene s pismenog na studomat (a bome se rijetko stavljaju i rezultati na net) uz naravno obavijest kada i gdje se održava usmeni ispit... Vrlo često nije sve uneseno pa se ne može niti koristiti opcija upisa preko studomata. Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
hana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|