Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 6:17 sri, 6. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"]Ne, kad je bio mali morao je nositi japanke, pa sad ljeci komplekse s onim ogrmonim polu zeljeznim bakandzama... :PPPPP[/quote]
Jok, ja to zbog kilaze, da me vjetar ne odnese. :gg:
SickJedi (napisa): | Ne, kad je bio mali morao je nositi japanke, pa sad ljeci komplekse s onim ogrmonim polu zeljeznim bakandzama... |
Jok, ja to zbog kilaze, da me vjetar ne odnese.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:02 čet, 14. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Kako napreduje slaganje stroja?[/quote]
Ide ok. :) Danas, na zalost, imam nekih socijalnih ob(a)veza, pa ne znam da li cu stici dovrsiti. :? Pokusat cu svakako. :D (iako, mislim da ce cekati do sutra popodne :()
Martinab (napisa): | Kako napreduje slaganje stroja? |
Ide ok. Danas, na zalost, imam nekih socijalnih ob(a)veza, pa ne znam da li cu stici dovrsiti. Pokusat cu svakako. (iako, mislim da ce cekati do sutra popodne )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:17 pet, 15. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Ukljucivo s ovim postom, napunili smo jedan lijepi, lako pamtljivi broj postova (66666), pa je konacno vrijeme za gasenje. :D Iduci put kad vidite Forum, bit ce na novoj masini (ili cu ja biti jako nervozan, pa me nemojte pitati "Sto je poslo po Zlu?" ;)).
Pozdrav staroj masinici; vjerno nas je sluzila. :wave:
(Bez brige, ne ide ona u mirovinu; samo na drugo radno mjesto :gg:)
Ukljucivo s ovim postom, napunili smo jedan lijepi, lako pamtljivi broj postova (66666), pa je konacno vrijeme za gasenje. Iduci put kad vidite Forum, bit ce na novoj masini (ili cu ja biti jako nervozan, pa me nemojte pitati "Sto je poslo po Zlu?" ).
Pozdrav staroj masinici; vjerno nas je sluzila.
(Bez brige, ne ide ona u mirovinu; samo na drugo radno mjesto )
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:51 pet, 15. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Gle - radi! :shock:
Ocekujem da ce u pocetku biti problema, pa molim da mi javite PMom (ili mailom, ako bas PMovi krepaju ;)).
P.S. Novi logo je djelo Safovo, pod krilaticom "Novi logo, za novi milenij!" :blista:
Gle - radi!
Ocekujem da ce u pocetku biti problema, pa molim da mi javite PMom (ili mailom, ako bas PMovi krepaju ).
P.S. Novi logo je djelo Safovo, pod krilaticom "Novi logo, za novi milenij!"
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:23 pon, 17. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Prerostah podforume, tako da reflektiraju aktualno stanje studija (Bolonju, je l' te). :znoj: Garantirano sam nesto i fulao, pa molim one koji primijete da mi ukazu na propuste. :)
Nova kategorija [url=http://degiorgi.math.hr/forum/index.php?c=22]Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum)[/url] je dodana zbog poveceg broja upita o kolegijima koji su - je l' te - sirocici (za naziv se javite Martini; to je bila njena ideja :P). Stari topici iz bivsih podforuma "Kolokviji" i "Ispiti" nalaze se u podforumu [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=33]Razni kolegiji[/url], no molim da tamo ne otvarate topice za kolegije kojima je mjesto u ostalim podforumima te kategorije. :) Naravno, na postojece topice slobodno odgovarajte kao i do sada (njih cemo premjestati gdje vec treba). 8)
Dodan je i podforum [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=102]Računala (općenito)[/url], zbog povećeg broja upita o racunalima i srodnim problemima koji bas i nemaju veze s [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=48]računalnim sustavima na Fakultetu[/url]. 8)
Nije bas realno za ocekivati da ce moderatori prebaciti sve postojece topice tamo gdje im je mjesto, no potrudit cemo se to napraviti barem za aktivne topice. 8) Ako za nesto explicitno zelite da prebacimo, piknite report [ [img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/icon_report.gif[/img] ] i recite kuda da posaljemo topic. :)
Sretan vam svima angolski Dan heroja! :D
:wave:
Prerostah podforume, tako da reflektiraju aktualno stanje studija (Bolonju, je l' te). Garantirano sam nesto i fulao, pa molim one koji primijete da mi ukazu na propuste.
Nova kategorija Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) je dodana zbog poveceg broja upita o kolegijima koji su - je l' te - sirocici (za naziv se javite Martini; to je bila njena ideja ). Stari topici iz bivsih podforuma "Kolokviji" i "Ispiti" nalaze se u podforumu Razni kolegiji, no molim da tamo ne otvarate topice za kolegije kojima je mjesto u ostalim podforumima te kategorije. Naravno, na postojece topice slobodno odgovarajte kao i do sada (njih cemo premjestati gdje vec treba).
Dodan je i podforum Računala (općenito), zbog povećeg broja upita o racunalima i srodnim problemima koji bas i nemaju veze s računalnim sustavima na Fakultetu.
Nije bas realno za ocekivati da ce moderatori prebaciti sve postojece topice tamo gdje im je mjesto, no potrudit cemo se to napraviti barem za aktivne topice. Ako za nesto explicitno zelite da prebacimo, piknite report [ ] i recite kuda da posaljemo topic.
Sretan vam svima angolski Dan heroja!
|
|
[Vrh] |
|
|