Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 6:35 pet, 23. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="apadox"]...a ne ponovo nabubati ono od prije jer je neko rekao da ce za prolaz biti dovoljno neprogramiranje[/quote]
Ovo tupimo od kad smo poceli s kolegijem; pogledaj samo moje najave popravnog (a i ostalih) kolokvija. :? Opcenito, kod programiranja, intencija nam je davati modifikacije vidjenih stvari; zaista originalna rjesenja biste trebali producirati tek na SPA (iako odredjena doza originalnosti mora i ovdje postojati). :)
Sto se prvog kolokvija tice, uzmi u obzir da je program solidno izmijenjen u odnosu na prosle godine (da bi se studentima olaksalo, a bez gubitka stecenog znanja), pa smo se radije zaletjeli u prelagani prvi kolokvij nego da smo dali pretjerano teski. 8) Nagodinu cemo sigurno biti izbalansiraniji. ;)
apadox (napisa): | ...a ne ponovo nabubati ono od prije jer je neko rekao da ce za prolaz biti dovoljno neprogramiranje |
Ovo tupimo od kad smo poceli s kolegijem; pogledaj samo moje najave popravnog (a i ostalih) kolokvija. Opcenito, kod programiranja, intencija nam je davati modifikacije vidjenih stvari; zaista originalna rjesenja biste trebali producirati tek na SPA (iako odredjena doza originalnosti mora i ovdje postojati).
Sto se prvog kolokvija tice, uzmi u obzir da je program solidno izmijenjen u odnosu na prosle godine (da bi se studentima olaksalo, a bez gubitka stecenog znanja), pa smo se radije zaletjeli u prelagani prvi kolokvij nego da smo dali pretjerano teski. Nagodinu cemo sigurno biti izbalansiraniji.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mfernezir Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:17 pet, 23. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Ok, zadaci koje sam naveo su tezi na 1. nego na 2. pogled. :) Kad se malo razmisli, nije problem. Svejedno tezi nego zadaci s 1. kolokvija, a cini mi se i od 2. kolokvija... :)
Problem je sto su ljudi vjerojatno ocekivali nesto laksi test. Medjutim, to ne opravdava losu prolaznost. Kako god, cini mi se da je poanta u tome da ce sljedece godine bar 1. kolokvij biti tezi :wink:
Inace, upisao sam ovaj kolegij dodatno, a mislim sljedece godine i SPA jer me je eto zainteresiralo programiranje. Dosta ljudi mi je reklo da sam poblesavio i plasilo s famoznim teskim Seginim zadacima iz C-a... :twisted: Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...
Can't wait!
Ok, zadaci koje sam naveo su tezi na 1. nego na 2. pogled. Kad se malo razmisli, nije problem. Svejedno tezi nego zadaci s 1. kolokvija, a cini mi se i od 2. kolokvija...
Problem je sto su ljudi vjerojatno ocekivali nesto laksi test. Medjutim, to ne opravdava losu prolaznost. Kako god, cini mi se da je poanta u tome da ce sljedece godine bar 1. kolokvij biti tezi
Inace, upisao sam ovaj kolegij dodatno, a mislim sljedece godine i SPA jer me je eto zainteresiralo programiranje. Dosta ljudi mi je reklo da sam poblesavio i plasilo s famoznim teskim Seginim zadacima iz C-a... Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...
Can't wait!
_________________ "If the facts don't fit the theory, change the facts." 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:03 sub, 24. 2. 2007 Naslov: |
|
|
"Teska" zaba ima rjesenje od cca 5 redaka. :lol:
Na dva uzastopna roka dao sam zabu (na drugom neznatko zakompliciranu). :-s Rok nakon ta dva, zadatak s rekurzijom je bio particija broja (valjda na pribrojnike; ne sjecam se vise :oops:), ali je u studentska rjesenja uredno doskakutala i - jedna zaba! :zaba: :D Zajedno sa svim nazivima funkcije/varijabli (zaba, list/lopoc,...). :lol:
Ucenje (ili makar prepisivanje sa salabahtera) s razumjevanjem... nula bodova. :rrotfl:
Inace, zabu ces upoznati, most likely, vec u trecem mjesecu jer je namjera na vjezbama startati s varijablimin argumentima i rekurzijama... 8)
"Teska" zaba ima rjesenje od cca 5 redaka.
Na dva uzastopna roka dao sam zabu (na drugom neznatko zakompliciranu). Rok nakon ta dva, zadatak s rekurzijom je bio particija broja (valjda na pribrojnike; ne sjecam se vise ), ali je u studentska rjesenja uredno doskakutala i - jedna zaba! Zajedno sa svim nazivima funkcije/varijabli (zaba, list/lopoc,...).
Ucenje (ili makar prepisivanje sa salabahtera) s razumjevanjem... nula bodova.
Inace, zabu ces upoznati, most likely, vec u trecem mjesecu jer je namjera na vjezbama startati s varijablimin argumentima i rekurzijama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
goost Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|