Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

UuR: popravni kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 6:35 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="apadox"]...a ne ponovo nabubati ono od prije jer je neko rekao da ce za prolaz biti dovoljno neprogramiranje[/quote]

Ovo tupimo od kad smo poceli s kolegijem; pogledaj samo moje najave popravnog (a i ostalih) kolokvija. :? Opcenito, kod programiranja, intencija nam je davati modifikacije vidjenih stvari; zaista originalna rjesenja biste trebali producirati tek na SPA (iako odredjena doza originalnosti mora i ovdje postojati). :)

Sto se prvog kolokvija tice, uzmi u obzir da je program solidno izmijenjen u odnosu na prosle godine (da bi se studentima olaksalo, a bez gubitka stecenog znanja), pa smo se radije zaletjeli u prelagani prvi kolokvij nego da smo dali pretjerano teski. 8) Nagodinu cemo sigurno biti izbalansiraniji. ;)
apadox (napisa):
...a ne ponovo nabubati ono od prije jer je neko rekao da ce za prolaz biti dovoljno neprogramiranje

Ovo tupimo od kad smo poceli s kolegijem; pogledaj samo moje najave popravnog (a i ostalih) kolokvija. Confused Opcenito, kod programiranja, intencija nam je davati modifikacije vidjenih stvari; zaista originalna rjesenja biste trebali producirati tek na SPA (iako odredjena doza originalnosti mora i ovdje postojati). Smile

Sto se prvog kolokvija tice, uzmi u obzir da je program solidno izmijenjen u odnosu na prosle godine (da bi se studentima olaksalo, a bez gubitka stecenog znanja), pa smo se radije zaletjeli u prelagani prvi kolokvij nego da smo dali pretjerano teski. Cool Nagodinu cemo sigurno biti izbalansiraniji. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mfernezir
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 17:17 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, zadaci koje sam naveo su tezi na 1. nego na 2. pogled. :) Kad se malo razmisli, nije problem. Svejedno tezi nego zadaci s 1. kolokvija, a cini mi se i od 2. kolokvija... :)

Problem je sto su ljudi vjerojatno ocekivali nesto laksi test. Medjutim, to ne opravdava losu prolaznost. Kako god, cini mi se da je poanta u tome da ce sljedece godine bar 1. kolokvij biti tezi :wink:

Inace, upisao sam ovaj kolegij dodatno, a mislim sljedece godine i SPA jer me je eto zainteresiralo programiranje. Dosta ljudi mi je reklo da sam poblesavio i plasilo s famoznim teskim Seginim zadacima iz C-a... :twisted: Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...

Can't wait!
Ok, zadaci koje sam naveo su tezi na 1. nego na 2. pogled. Smile Kad se malo razmisli, nije problem. Svejedno tezi nego zadaci s 1. kolokvija, a cini mi se i od 2. kolokvija... Smile

Problem je sto su ljudi vjerojatno ocekivali nesto laksi test. Medjutim, to ne opravdava losu prolaznost. Kako god, cini mi se da je poanta u tome da ce sljedece godine bar 1. kolokvij biti tezi Wink

Inace, upisao sam ovaj kolegij dodatno, a mislim sljedece godine i SPA jer me je eto zainteresiralo programiranje. Dosta ljudi mi je reklo da sam poblesavio i plasilo s famoznim teskim Seginim zadacima iz C-a... Twisted Evil Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...

Can't wait!

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 22:28 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mfernezir"]Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...[/quote]
Dok sam bio demos iz C-a, ogromna masa ljudi je dolazila zbuljena tom zabom. Zanimljivo je to da je "zaba" u stvari zadatak koji se rjesava skoro trivijalnom rekurzijom.
mfernezir (napisa):
Pricali su mi o nekoj zabi koja skace amo tamo i slicno...

Dok sam bio demos iz C-a, ogromna masa ljudi je dolazila zbuljena tom zabom. Zanimljivo je to da je "zaba" u stvari zadatak koji se rjesava skoro trivijalnom rekurzijom.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:03 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

"Teska" zaba ima rjesenje od cca 5 redaka. :lol:

Na dva uzastopna roka dao sam zabu (na drugom neznatko zakompliciranu). :-s Rok nakon ta dva, zadatak s rekurzijom je bio particija broja (valjda na pribrojnike; ne sjecam se vise :oops:), ali je u studentska rjesenja uredno doskakutala i - jedna zaba! :zaba: :D Zajedno sa svim nazivima funkcije/varijabli (zaba, list/lopoc,...). :lol:

Ucenje (ili makar prepisivanje sa salabahtera) s razumjevanjem... nula bodova. :rrotfl:

Inace, zabu ces upoznati, most likely, vec u trecem mjesecu jer je namjera na vjezbama startati s varijablimin argumentima i rekurzijama... 8)
"Teska" zaba ima rjesenje od cca 5 redaka. Laughing

Na dva uzastopna roka dao sam zabu (na drugom neznatko zakompliciranu). Eh? Rok nakon ta dva, zadatak s rekurzijom je bio particija broja (valjda na pribrojnike; ne sjecam se vise Embarassed), ali je u studentska rjesenja uredno doskakutala i - jedna zaba! Zaba Very Happy Zajedno sa svim nazivima funkcije/varijabli (zaba, list/lopoc,...). Laughing

Ucenje (ili makar prepisivanje sa salabahtera) s razumjevanjem... nula bodova. Real ROTFL

Inace, zabu ces upoznati, most likely, vec u trecem mjesecu jer je namjera na vjezbama startati s varijablimin argumentima i rekurzijama... Cool

[Vrh]
goost
Gost

PostPostano: 18:24 ned, 25. 2. 2007    Naslov: ? Citirajte i odgovorite

znam da ce ovo zvucati ko da sam pala s marsa.. jel mogu doc sutra na zalbe ak ih uopce ima,al radi frendice jer je ona odputovala pa je mene zamolila da odem pogledat njezin test? zanima ju samo sta je fulala na nizovima.. jel moguce da uopce dodem u njeno ime?
znam da ce ovo zvucati ko da sam pala s marsa.. jel mogu doc sutra na zalbe ak ih uopce ima,al radi frendice jer je ona odputovala pa je mene zamolila da odem pogledat njezin test? zanima ju samo sta je fulala na nizovima.. jel moguce da uopce dodem u njeno ime?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:27 ned, 25. 2. 2007    Naslov: Re: ? Citirajte i odgovorite

[quote="goost"]znam da ce ovo zvucati ko da sam pala s marsa.. jel mogu doc sutra na zalbe ak ih uopce ima,al radi frendice jer je ona odputovala pa je mene zamolila da odem pogledat njezin test? zanima ju samo sta je fulala na nizovima.. jel moguce da uopce dodem u njeno ime?[/quote]

Zalbe su prosle. :roll:

Kolokviji su kod prof. Singera, pa - ako ti on omoguci (usmeni su u 12) - gledaj sto zelis. 8)
goost (napisa):

Zalbe su prosle. Rolling Eyes

Kolokviji su kod prof. Singera, pa - ako ti on omoguci (usmeni su u 12) - gledaj sto zelis. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum