Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:58 sub, 24. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Ja ne znam kaj ljudi imaju protiv menze na FER-u. Svaki put kad ja tamo dodem jest je hrana super.
Ako imam 2 h pauze onda [b]uvijek[/b] idem do SC-a. I ak nije guzva u gradu ni u liniji za fast, cak se mozes vratit na fax za 1h i10min (provjereno). Samo onda moras izbjegavat bus nego se trebas spustit na Zvijezdu i sjest na 14-najstku i s njom picit do SC-a. Tim putem i natrag.
Kaj se tice Varazdina, obzirom da oni tam nemaju menzu (ili imaju samo jednu, ne znam tocno) imaju par restorana koji primaju x-ice. Jedan restoran je pizzerija s krusnom peci tak da mogu jesti pravu pizzu, a ne pizza wannabe kao mi. Makar kvaliteta pizze u SC-u se popravila u zadnje 3.g. ali je opet ostala na srednjoj zalosti.
Cujem da i u Krizevcima ima par restorana kaj primaju X-icu, ali mi se zali frend da mozes dnevno dobit "samo" 8 pivi :)
Ja ne znam kaj ljudi imaju protiv menze na FER-u. Svaki put kad ja tamo dodem jest je hrana super.
Ako imam 2 h pauze onda uvijek idem do SC-a. I ak nije guzva u gradu ni u liniji za fast, cak se mozes vratit na fax za 1h i10min (provjereno). Samo onda moras izbjegavat bus nego se trebas spustit na Zvijezdu i sjest na 14-najstku i s njom picit do SC-a. Tim putem i natrag.
Kaj se tice Varazdina, obzirom da oni tam nemaju menzu (ili imaju samo jednu, ne znam tocno) imaju par restorana koji primaju x-ice. Jedan restoran je pizzerija s krusnom peci tak da mogu jesti pravu pizzu, a ne pizza wannabe kao mi. Makar kvaliteta pizze u SC-u se popravila u zadnje 3.g. ali je opet ostala na srednjoj zalosti.
Cujem da i u Krizevcima ima par restorana kaj primaju X-icu, ali mi se zali frend da mozes dnevno dobit "samo" 8 pivi
_________________ Idu dva vektora ulicom jedan padne i skalarni produkt je nula.
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:37 ned, 25. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Prije puno godina (jos su bonovi bili aktualni) [ :djed: ] dobio sam u Opatiji obrok kao u restoranu (kolicina, kvaliteta, konobar,... sve, cak i pogled na more! :D) za cijenu menua u Zg. :shock: :bow:
Prije puno godina (jos su bonovi bili aktualni) [ ] dobio sam u Opatiji obrok kao u restoranu (kolicina, kvaliteta, konobar,... sve, cak i pogled na more! ) za cijenu menua u Zg.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:30 ned, 25. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Iki"][quote="vsego"]Prije puno godina (jos su bonovi bili aktualni) [ :djed: ] dobio sam u Opatiji obrok kao u restoranu (kolicina, kvaliteta, konobar,... sve, cak i pogled na more! :D) za cijenu menua u Zg. :shock: :bow:[/quote]
Imam ja frendove kaj studiraju u Opatiji. Mogo bi malo skocit do njih da provjerim dal' jos ima toga. Bilo bi lijepo...[/quote]
meni ovi moji friendovi koji studiraju u opatija kažu da su kod njih bonovi još uvijek u modi... x-ica mi je ipak draža... ali mi još niko nije spomeno takav restoran po tako iskoj cjeni, ali ako to još uvijek postoji morat ću skoknut do opatije koji put na ručak:)
Iki (napisa): | vsego (napisa): | Prije puno godina (jos su bonovi bili aktualni) [ ] dobio sam u Opatiji obrok kao u restoranu (kolicina, kvaliteta, konobar,... sve, cak i pogled na more! ) za cijenu menua u Zg. |
Imam ja frendove kaj studiraju u Opatiji. Mogo bi malo skocit do njih da provjerim dal' jos ima toga. Bilo bi lijepo... |
meni ovi moji friendovi koji studiraju u opatija kažu da su kod njih bonovi još uvijek u modi... x-ica mi je ipak draža... ali mi još niko nije spomeno takav restoran po tako iskoj cjeni, ali ako to još uvijek postoji morat ću skoknut do opatije koji put na ručak:)
|
|
[Vrh] |
|
Unnamed One Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 5:41 pet, 6. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Prije par godina, na Savi se moglo bas fino papati; onako, za zagrijavanje prije jeftinog kina. :gg: To je bilo prije nego je Cvijetno dobilo slasticarnicu. :djed: Jedini prigovor u to vrijeme je bio sto nisu imali (kao u SCu) hrenovke s pomfrijem (sad ce Steel biti :upset: ;)) koje su meni bile najdraze iz asortimana fast-fooda. :(
:OT: A to kino... nikad tamo nisam vidio los film, jer i kad film nije valjao, komentari i dobacivanja publike bi spasili provod. :gg:
Prije par godina, na Savi se moglo bas fino papati; onako, za zagrijavanje prije jeftinog kina. To je bilo prije nego je Cvijetno dobilo slasticarnicu. Jedini prigovor u to vrijeme je bio sto nisu imali (kao u SCu) hrenovke s pomfrijem (sad ce Steel biti ) koje su meni bile najdraze iz asortimana fast-fooda.
A to kino... nikad tamo nisam vidio los film, jer i kad film nije valjao, komentari i dobacivanja publike bi spasili provod.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
Postano: 14:33 pon, 9. 1. 2006 Naslov: Re: ali... |
|
|
[quote="buba"][quote="kljuki"]a nitko ne komentira hranu na savi? šta je tak loše da se ni ne spominje? :wink:[/quote]
Meni su na Savi [b]p r e z a k o n[/b] štrukle. :klopa:[/quote]
U potpunosti se slažem sa tobom. Tamo su štrukli odlični. :D
I kod mene u Sisku ima jedna pizzerija koja prima xicu i ima gotovo sve što i u "brzim" menzama, samo što ti još ima Coca Cole, Cappya i Paga. Rijetko kad odem ovdje u Zagreb u menzu jer putujem svaki dan i jednostavno ne stignem, pa kada dođem doma ravno produžim u našu menzu.E i bar nisu pizze minijaturne kao ovdje u Zagrebu. Možda su tri puta veće, ali zamislite, košta samo 4,50 kn. :D
[color=blue][b]Moderator:[/b] Pricica o struklima i sl. hrani prebacena je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5838]ovdje[/url].[/color]
buba (napisa): | kljuki (napisa): | a nitko ne komentira hranu na savi? šta je tak loše da se ni ne spominje? |
Meni su na Savi p r e z a k o n štrukle. |
U potpunosti se slažem sa tobom. Tamo su štrukli odlični.
I kod mene u Sisku ima jedna pizzerija koja prima xicu i ima gotovo sve što i u "brzim" menzama, samo što ti još ima Coca Cole, Cappya i Paga. Rijetko kad odem ovdje u Zagreb u menzu jer putujem svaki dan i jednostavno ne stignem, pa kada dođem doma ravno produžim u našu menzu.E i bar nisu pizze minijaturne kao ovdje u Zagrebu. Možda su tri puta veće, ali zamislite, košta samo 4,50 kn.
Moderator: Pricica o struklima i sl. hrani prebacena je ovdje.
|
|
[Vrh] |
|
iuppiter Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:08 pon, 16. 10. 2006 Naslov: |
|
|
E, da ja velim kak je stvarno u vž...reciomo sokovi su tipa ledeni caj Studena od 0.5l, mali jucy u staklenoj boci, vindi shakeovi, ice coffee, gusti vindi sokovi, čokoladno mlijeko od 1l i 0,25l..dosta prakticno kad si uzimas doma,a dosta ljudi to cini :)
Menze su mislim 3 (Raj, Electron - sendviči su od pol francuza tam, Park) tipa cassandra i fakat imaju super menije.
Do prije 2 tjedna su bile 2 pizzerije gde se mogla pojesti prava pizza,a ne ko ovdje neka mini polu-pizza, ali to su ukinuli...smrc
Kad i ako budete u vz kod frenda/frendice/rodbine ili tak bez nekog posebnog razloga, imate se di posteno najesti i napiti na xicu :D :D
E, da ja velim kak je stvarno u vž...reciomo sokovi su tipa ledeni caj Studena od 0.5l, mali jucy u staklenoj boci, vindi shakeovi, ice coffee, gusti vindi sokovi, čokoladno mlijeko od 1l i 0,25l..dosta prakticno kad si uzimas doma,a dosta ljudi to cini
Menze su mislim 3 (Raj, Electron - sendviči su od pol francuza tam, Park) tipa cassandra i fakat imaju super menije.
Do prije 2 tjedna su bile 2 pizzerije gde se mogla pojesti prava pizza,a ne ko ovdje neka mini polu-pizza, ali to su ukinuli...smrc
Kad i ako budete u vz kod frenda/frendice/rodbine ili tak bez nekog posebnog razloga, imate se di posteno najesti i napiti na xicu
_________________ Stultorum plena sunt omnia.
/Ciceron/
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|