Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 17:20 sri, 5. 3. 2014 Naslov: |
|
|
[quote="sloth"]I ja bih trebala pomoć. Naime, pala sam MA1, te ju, naravno, ne mogu upisati u ljetnom semestru, a svi ostali kolegiji mi zajedno nose 21 ECTS bod, dok mi treba 25-35 za upis. Moram li ja onda upisati Studentska natjecanja jer je to jedini način da sakupim dovoljno bodova za upis ili možda postoji neki drugi način?[/quote]
Ne treba ti 25-35 ECTS-a za upis. Ako ne mozes upisati 25 ECTS-a zbog nepolozenih prethodnika, upisat ces manje od 25. Moj je iskreni savjet da ne upisujes Studentska natjecanja ako si pala MA1. ECTS bodove stjeces samo ako polozis kolegij, a inace upisani nepolozeni predmeti mogu biti razlog za placanje vece participacije.
sloth (napisa): | I ja bih trebala pomoć. Naime, pala sam MA1, te ju, naravno, ne mogu upisati u ljetnom semestru, a svi ostali kolegiji mi zajedno nose 21 ECTS bod, dok mi treba 25-35 za upis. Moram li ja onda upisati Studentska natjecanja jer je to jedini način da sakupim dovoljno bodova za upis ili možda postoji neki drugi način? |
Ne treba ti 25-35 ECTS-a za upis. Ako ne mozes upisati 25 ECTS-a zbog nepolozenih prethodnika, upisat ces manje od 25. Moj je iskreni savjet da ne upisujes Studentska natjecanja ako si pala MA1. ECTS bodove stjeces samo ako polozis kolegij, a inace upisani nepolozeni predmeti mogu biti razlog za placanje vece participacije.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sloth Forumaš(ica)

|
Postano: 21:42 sri, 5. 3. 2014 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="sloth"]I ja bih trebala pomoć. Naime, pala sam MA1, te ju, naravno, ne mogu upisati u ljetnom semestru, a svi ostali kolegiji mi zajedno nose 21 ECTS bod, dok mi treba 25-35 za upis. Moram li ja onda upisati Studentska natjecanja jer je to jedini način da sakupim dovoljno bodova za upis ili možda postoji neki drugi način?[/quote]
Ne treba ti 25-35 ECTS-a za upis. Ako ne mozes upisati 25 ECTS-a zbog nepolozenih prethodnika, upisat ces manje od 25. Moj je iskreni savjet da ne upisujes Studentska natjecanja ako si pala MA1. ECTS bodove stjeces samo ako polozis kolegij, a inace upisani nepolozeni predmeti mogu biti razlog za placanje vece participacije.[/quote]
Šta da onda radim? Da upišem, pa pišem tu molbu ili da se obratim nekom u referadi za pomoć. Ne mogu upisati godinu preko studomata u protivnom. :(
krcko (napisa): | sloth (napisa): | I ja bih trebala pomoć. Naime, pala sam MA1, te ju, naravno, ne mogu upisati u ljetnom semestru, a svi ostali kolegiji mi zajedno nose 21 ECTS bod, dok mi treba 25-35 za upis. Moram li ja onda upisati Studentska natjecanja jer je to jedini način da sakupim dovoljno bodova za upis ili možda postoji neki drugi način? |
Ne treba ti 25-35 ECTS-a za upis. Ako ne mozes upisati 25 ECTS-a zbog nepolozenih prethodnika, upisat ces manje od 25. Moj je iskreni savjet da ne upisujes Studentska natjecanja ako si pala MA1. ECTS bodove stjeces samo ako polozis kolegij, a inace upisani nepolozeni predmeti mogu biti razlog za placanje vece participacije. |
Šta da onda radim? Da upišem, pa pišem tu molbu ili da se obratim nekom u referadi za pomoć. Ne mogu upisati godinu preko studomata u protivnom.
|
|
[Vrh] |
|
Shirohige Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:59 sri, 5. 3. 2014 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]@fireball: good luck sa istragom :) ISVU razvojni tim je malo teze uvjeriti da nesto ne valja :roll: Mislim da su kod tebe ipak bili predmeti koje si morao upisati.[/quote]
tete u referadi su tvrdile da moram (zato sam to i ucinio), i to kolegije iz sljedece ak godine (obavezne) jer sam imao nesto priznato sa preddipl (komada 2) pa da nadopunim prvi upis do 30 E-nesto bodova (ne 25 nego 30). e sad, ko je tu kriv vise nije vazno jer sam to polozio ovaj semestar :D
IMHO to je jako glupo sto se tako forsiraju upisi (op.a. nebitno cija su to pravila, od faksa, sveucilista, ministarstva, EU ili cija sve ne). ako covjek ima n bodova koji su mu iz nekog semestra ostali iz nekog x razloga zasto mora bar 25 upisati a ostalo mu je dovoljno vremena 'u roku trajanja studija' da to polozi
IMHO2 ne vidim razlog zasto matematika nebi razvila svoj interni sustav (imamo smjer na kojem se to kroz razne projekte/zadace/diplomske moze napravit u par godina) pa da taj sustav radi kako mi zelimo i nek on puni ISVU sa podacima koji trebaju za ISVU (prema mojem saznanju 'tvorci' ISVU-a tako rade, ko odrzava neznam - ne stavljam ruku u vatru za prvi dio tvrdnje). ali, ko sam ja da dajem takve prijedloge :D
p.s. bas se veselim pisaju molbe da mi se ponisti kolegij koji MORAM a NE ZELIM upisivati -.-
krcko (napisa): | @fireball: good luck sa istragom ISVU razvojni tim je malo teze uvjeriti da nesto ne valja Mislim da su kod tebe ipak bili predmeti koje si morao upisati. |
tete u referadi su tvrdile da moram (zato sam to i ucinio), i to kolegije iz sljedece ak godine (obavezne) jer sam imao nesto priznato sa preddipl (komada 2) pa da nadopunim prvi upis do 30 E-nesto bodova (ne 25 nego 30). e sad, ko je tu kriv vise nije vazno jer sam to polozio ovaj semestar
IMHO to je jako glupo sto se tako forsiraju upisi (op.a. nebitno cija su to pravila, od faksa, sveucilista, ministarstva, EU ili cija sve ne). ako covjek ima n bodova koji su mu iz nekog semestra ostali iz nekog x razloga zasto mora bar 25 upisati a ostalo mu je dovoljno vremena 'u roku trajanja studija' da to polozi
IMHO2 ne vidim razlog zasto matematika nebi razvila svoj interni sustav (imamo smjer na kojem se to kroz razne projekte/zadace/diplomske moze napravit u par godina) pa da taj sustav radi kako mi zelimo i nek on puni ISVU sa podacima koji trebaju za ISVU (prema mojem saznanju 'tvorci' ISVU-a tako rade, ko odrzava neznam - ne stavljam ruku u vatru za prvi dio tvrdnje). ali, ko sam ja da dajem takve prijedloge
p.s. bas se veselim pisaju molbe da mi se ponisti kolegij koji MORAM a NE ZELIM upisivati -.-
|
|
[Vrh] |
|
Hubert Cumberdale Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:27 ned, 9. 3. 2014 Naslov: |
|
|
Pozdrav, nadam se da je ok tema za postavljanje sljedećeg upita: prijatelj s FER-a me zamolio da mu preporučim koga kontaktirati oko pitanja upisa. Naime, njegova je želja uz diplomski na FER-u vanredno upisati inžinjerski smjer na našem fakultetu.
Sad, je li to uopće moguće, koji su uvjeti, priznaje mu li se neki od predmeta... Kome se obratiti oko ovih pitanja?
Zahvaljujem na pomoći!
Pozdrav, nadam se da je ok tema za postavljanje sljedećeg upita: prijatelj s FER-a me zamolio da mu preporučim koga kontaktirati oko pitanja upisa. Naime, njegova je želja uz diplomski na FER-u vanredno upisati inžinjerski smjer na našem fakultetu.
Sad, je li to uopće moguće, koji su uvjeti, priznaje mu li se neki od predmeta... Kome se obratiti oko ovih pitanja?
Zahvaljujem na pomoći!
|
|
[Vrh] |
|
|