Ok, amo dosta spamma. :? Imate shoutbox za ovakve pricice. :P
Rank "s poteskocama u pisanju" imaju svi bannani korisnici, ka jednostavnu oznaku da vise nisu ovdje, tj. da im ne replyate ili PMate jer odgovor necete dobiti. 8)
I pustite vise Ilju na miru... covjek je otisao odavde, ja sumnjam da ce se vracati, a ako hoce - u tome ga nitko nece sprjecavati. 8) Ostale custom rankove imaju modovi i admini (ne svi; samo oni koji su htjeli i jedan koji nije htio, ali je meni bilo zabavno :twisted:).
Ok, amo dosta spamma. Imate shoutbox za ovakve pricice.
Rank "s poteskocama u pisanju" imaju svi bannani korisnici, ka jednostavnu oznaku da vise nisu ovdje, tj. da im ne replyate ili PMate jer odgovor necete dobiti.
I pustite vise Ilju na miru... covjek je otisao odavde, ja sumnjam da ce se vracati, a ako hoce - u tome ga nitko nece sprjecavati. Ostale custom rankove imaju modovi i admini (ne svi; samo oni koji su htjeli i jedan koji nije htio, ali je meni bilo zabavno ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|