Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prijemni ispit
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
74 = 97 - 23

PostPostano: 21:38 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljan da čekaš rezultate s nekog drugog prijemnog. Mislim da se možeš upisat, pa ako se odlučiš za drugi faks ispisat. Krcko će bolje znati ;)

Čestitke kennyju. Brucošima ću čestitat kad za koju godinu čujem da nisu odustali od matematike :p
Pretpostavljan da čekaš rezultate s nekog drugog prijemnog. Mislim da se možeš upisat, pa ako se odlučiš za drugi faks ispisat. Krcko će bolje znati Wink

Čestitke kennyju. Brucošima ću čestitat kad za koju godinu čujem da nisu odustali od matematike :p

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:51 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde dobro. Zabrinulo bi me da si napisala kako ces cestitati onima koji odustanu :silly:
Ajde dobro. Zabrinulo bi me da si napisala kako ces cestitati onima koji odustanu #Silly

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
gramzon
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 22:40 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"]Pretpostavljan da čekaš rezultate s nekog drugog prijemnog. Mislim da se možeš upisat, pa ako se odlučiš za drugi faks ispisat. Krcko će bolje znati ;)[/quote]

Koliko u tom slucaju moram uplatit? Jer sam upao s punim placanjem. I koliko se placa da se ispises? A i trebali bi mi onda i originalni dokumenti odmah natrag.
Masiela (napisa):
Pretpostavljan da čekaš rezultate s nekog drugog prijemnog. Mislim da se možeš upisat, pa ako se odlučiš za drugi faks ispisat. Krcko će bolje znati Wink

Koliko u tom slucaju moram uplatit? Jer sam upao s punim placanjem. I koliko se placa da se ispises? A i trebali bi mi onda i originalni dokumenti odmah natrag.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 22:58 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

E vidiš, nisam sigurna da ćeš ti sve platit ako ispred tebe odustane npr. 50 ljudi. Ne znam zašto, ali čini mi se da se sad ne uplaćuje nego da se kasnije dobiju uplatnice. Jer da se sad uplaćuje onda bi vam valjda odmah bio neki stupac u kojem bi stala i cifra.

Ne, stvarno ne znam jer sam ja imala direktan upis i nisam imala neku drugu opiciju tako da se nisam susrela s tvojim problemom/problemima.

Upućeniji će reći ;)

E a papire ćeš dobit.
Upis pa ispis nakon 2-3 dana je stvar koju ljudi rade, barem su prije radili baš iz tvog razloga ;)
E vidiš, nisam sigurna da ćeš ti sve platit ako ispred tebe odustane npr. 50 ljudi. Ne znam zašto, ali čini mi se da se sad ne uplaćuje nego da se kasnije dobiju uplatnice. Jer da se sad uplaćuje onda bi vam valjda odmah bio neki stupac u kojem bi stala i cifra.

Ne, stvarno ne znam jer sam ja imala direktan upis i nisam imala neku drugu opiciju tako da se nisam susrela s tvojim problemom/problemima.

Upućeniji će reći Wink

E a papire ćeš dobit.
Upis pa ispis nakon 2-3 dana je stvar koju ljudi rade, barem su prije radili baš iz tvog razloga Wink

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 23:02 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem na cestitkama!

A mladima porucujem: pamet u glavu, zagrijte stolac.....i nije tako tesko kako se prica/cini ;)
Zahvaljujem na cestitkama!

A mladima porucujem: pamet u glavu, zagrijte stolac.....i nije tako tesko kako se prica/cini Wink

by A.Einstein
[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 23:03 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i sa službenog weba:
[quote]Školarina ovisi o mjestu na rang-listi upisanih studenata. Zbog toga na dan upisa za neke pristupnike neće biti poznat točan iznos školarine. Dio pristupnika koji su stekli pravo upisa odustat će od upisa, pa će stvarni iznos školarine za mnoge pristupnike biti manji od školarine predviđene za mjesto na koje su se kvalificirali na objavljenim rang-listama. Točni iznosi školarina za pristupnike koji se upišu do utorka, 14.7.2009. bit će objavljeni u utorak poslijepodne, a za ostale pristupnike u petak, 17.7.2009. po završetku upisa. Prije preuzimanja indeksa upisani pristupnici će u Uredu za studente dobiti uplatnicu s točnim iznosom školarine.[/quote]

Da l` ćeš ti svejedno morat platit i da l` će ti se kasnije išta vratiti, to ne znam.

EDIT: Ispis s faksa se plaća. Ni to ne znam koliko. Al` mislim da je manje od 500 kn.

EDIT2: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7602
Znala sam da ima negdje, al` nisam dobro guglala.
Evo i sa službenog weba:
Citat:
Školarina ovisi o mjestu na rang-listi upisanih studenata. Zbog toga na dan upisa za neke pristupnike neće biti poznat točan iznos školarine. Dio pristupnika koji su stekli pravo upisa odustat će od upisa, pa će stvarni iznos školarine za mnoge pristupnike biti manji od školarine predviđene za mjesto na koje su se kvalificirali na objavljenim rang-listama. Točni iznosi školarina za pristupnike koji se upišu do utorka, 14.7.2009. bit će objavljeni u utorak poslijepodne, a za ostale pristupnike u petak, 17.7.2009. po završetku upisa. Prije preuzimanja indeksa upisani pristupnici će u Uredu za studente dobiti uplatnicu s točnim iznosom školarine.

Da l` ćeš ti svejedno morat platit i da l` će ti se kasnije išta vratiti, to ne znam.

EDIT: Ispis s faksa se plaća. Ni to ne znam koliko. Al` mislim da je manje od 500 kn.

EDIT2: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7602
Znala sam da ima negdje, al` nisam dobro guglala.

Solidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:36 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel netko zna na koji nacin je potrebno uplatiti tih 250 kuna za ispis da nemoram ici do faksa dvaput :roll:
Jel netko zna na koji nacin je potrebno uplatiti tih 250 kuna za ispis da nemoram ici do faksa dvaput Rolling Eyes

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 15:15 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nekoc se na matematici sve moglo placati i kod tete Kosjenke. Sada to vise nije moguce, pa se sve molbe, zhtjevi, skolarine......placaju iskljucivo putem ziro racuna. Ne znam vrijedi li to i za ispis.
Nekoc se na matematici sve moglo placati i kod tete Kosjenke. Sada to vise nije moguce, pa se sve molbe, zhtjevi, skolarine......placaju iskljucivo putem ziro racuna. Ne znam vrijedi li to i za ispis.

by A.Einstein
[Vrh]
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:23 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! :)
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. :D :D :D

Netko je postavio pitanje kakav je bio prijemni.
Nije bio tezak, al se lako mos zeznut.

Bio je jedan momak, prebahat i seljo i pol, po mobitelu cacko, a rekli su nam jasno i glasno da ne stavljamo obitele na vibru, vec da ih iskljucimo (ja sam rastavila svoj :D :D :D), i momak koji nas je pazio tam, najvise napatio s njim, jos se taj bahati seljo cudi, esss, pa sta sad, ko da sam napravio ne znam sta.

Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! :D :D :D
Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! Smile
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. Very Happy Very Happy Very Happy

Netko je postavio pitanje kakav je bio prijemni.
Nije bio tezak, al se lako mos zeznut.

Bio je jedan momak, prebahat i seljo i pol, po mobitelu cacko, a rekli su nam jasno i glasno da ne stavljamo obitele na vibru, vec da ih iskljucimo (ja sam rastavila svoj Very Happy Very Happy Very Happy), i momak koji nas je pazio tam, najvise napatio s njim, jos se taj bahati seljo cudi, esss, pa sta sad, ko da sam napravio ne znam sta.

Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! Very Happy Very Happy Very Happy

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 20:35 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="domokun"]Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! :)
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. :D :D :D[/quote]

ETo, tako je i meni sada otprilike: jos ne vjerujem! :)

[quote]Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! :D :D :D[/quote]

I hear you, sister! ;)=
domokun (napisa):
Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! Smile
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. Very Happy Very Happy Very Happy

ETo, tako je i meni sada otprilike: jos ne vjerujem! Smile

Citat:
Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! Very Happy Very Happy Very Happy

I hear you, sister! Wink=

by A.Einstein
[Vrh]
gramzon
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 23:28 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znaci u slucaju da se ispisem mogu odmah dobiti dokumente nazad isti dan?
Znaci u slucaju da se ispisem mogu odmah dobiti dokumente nazad isti dan?

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 23:54 pet, 10. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovisi o kolicini posla u referadi. Najbolje da nazoves, pa provjeris. Ili barem da nazives i najavis da se ispisujes, pa ako nije problem da pocnu pripremati papire. But then again --> :referada:
Ovisi o kolicini posla u referadi. Najbolje da nazoves, pa provjeris. Ili barem da nazives i najavis da se ispisujes, pa ako nije problem da pocnu pripremati papire. But then again --> Referada je tvoj prijatelj...

by A.Einstein
[Vrh]
dirtyD
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:16 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hello..
prošle godine kada mi je prijateljica išla na prijemni, svi koji su prošli bodovni prag su imali pravo upisa, štoviše nije bila baš neka naročita navala
dok ove godine, konkretno za inžinjerski smjer, prijemni je prošlo 350 ljudi ( brojka više manje), a primaju ih 200-tinjak..( osobno sam prošla prag, ali nažalost ispod crte..)
da li je to možda neki opčeniti standard tamo, jer je dosta ljudi on kao rezerva za nešto drugo, i da li postoji neka nada za nas koji smo prešli prag, ali smo niže od kvote?

bila bih vam jako zahvalna!

btw kad se već priča o asistentima, cura i dečko koji su uvodili u sve u dvorani 003 su jako simpa ;)
hello..
prošle godine kada mi je prijateljica išla na prijemni, svi koji su prošli bodovni prag su imali pravo upisa, štoviše nije bila baš neka naročita navala
dok ove godine, konkretno za inžinjerski smjer, prijemni je prošlo 350 ljudi ( brojka više manje), a primaju ih 200-tinjak..( osobno sam prošla prag, ali nažalost ispod crte..)
da li je to možda neki opčeniti standard tamo, jer je dosta ljudi on kao rezerva za nešto drugo, i da li postoji neka nada za nas koji smo prešli prag, ali smo niže od kvote?

bila bih vam jako zahvalna!

btw kad se već priča o asistentima, cura i dečko koji su uvodili u sve u dvorani 003 su jako simpa Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:27 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vec je to receno - prouci cijeli topic, isplati se, pogotovo ako imas jos stvari za pitati...

Inace, u utorak u 14:01 se pomiče lista i onda se od srijede mogu upisati studenti koji su ostvarili pravo upisa nakon pomicanja list. (prepisah s ovog topica)

Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.
Vec je to receno - prouci cijeli topic, isplati se, pogotovo ako imas jos stvari za pitati...

Inace, u utorak u 14:01 se pomiče lista i onda se od srijede mogu upisati studenti koji su ostvarili pravo upisa nakon pomicanja list. (prepisah s ovog topica)

Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.

dirtyD
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:33 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry kaj spitavam makar ste to napisali već x puta, ali sam u eto, takvom strahu i sve.. i bilo bi mi užasno žao da kiksam.. ja sam dosta ispod liste, i samo sam htijela provjeriti da li ima šanse uopće ikakve da se nadam..
sorry kaj spitavam makar ste to napisali već x puta, ali sam u eto, takvom strahu i sve.. i bilo bi mi užasno žao da kiksam.. ja sam dosta ispod liste, i samo sam htijela provjeriti da li ima šanse uopće ikakve da se nadam..

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 0:19 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.[/quote]

Prvo, nije sigurno hoce li se crta pomaknuti do dna (ovisi o broju kandidata iznad crte koji se ne upisu do srijede). Drugo, nikad nismo imali upis po principu "tko prvi njegova djevojka". Svi koji u srijedu steknu pravo upisa moci ce ga iskoristiti bez obzira koliko ljudi stoji ispred njih u redu. Ako bude potrebno, crta ce se pomicati nekoliko puta.
Nesi (napisa):

Prvo, nije sigurno hoce li se crta pomaknuti do dna (ovisi o broju kandidata iznad crte koji se ne upisu do srijede). Drugo, nikad nismo imali upis po principu "tko prvi njegova djevojka". Svi koji u srijedu steknu pravo upisa moci ce ga iskoristiti bez obzira koliko ljudi stoji ispred njih u redu. Ako bude potrebno, crta ce se pomicati nekoliko puta.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:51 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

:oops:
ja se sjecah natpisa 'svi koji su presli prag imaju pravo upisa' - pa sam mislila da crta jednom flopne i to je to....
ovo je sad prvi glas da crta ide u koracima.... :oops:

slusajte krcka, covjek zna sto prica :)
Embarassed
ja se sjecah natpisa 'svi koji su presli prag imaju pravo upisa' - pa sam mislila da crta jednom flopne i to je to....
ovo je sad prvi glas da crta ide u koracima.... Embarassed

slusajte krcka, covjek zna sto prica Smile

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:33 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ja se sjecah natpisa 'svi koji su presli prag imaju pravo upisa' - pa sam mislila da crta jednom flopne i to je to....[/quote]

Tako je bilo prethodnih godina jer se jako puno kandidata koji su u prvoj iteraciji bili iznad crte nisu dosli upisati. Vjerojatno ce se ista stvar dogoditi ove godine, ali nije sigurno.

Buducim brucosima koji su se nasli ispod crte mogu samo reci da budu strpljivi i ne odustaju. Osobno sumnjam da je za one iznad crte zov FER-a ista slabiji ove godine :wink:
Nesi (napisa):

Tako je bilo prethodnih godina jer se jako puno kandidata koji su u prvoj iteraciji bili iznad crte nisu dosli upisati. Vjerojatno ce se ista stvar dogoditi ove godine, ali nije sigurno.

Buducim brucosima koji su se nasli ispod crte mogu samo reci da budu strpljivi i ne odustaju. Osobno sumnjam da je za one iznad crte zov FER-a ista slabiji ove godine Wink

[Vrh]
dirtyD
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:13 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh, tom se svi skupa nadamo.. :/

jer kakve informacije imam, nije baš bila tolika navala :/
no, strpljenje je bitno sad.. a rulja s fera nek nam se lagano pomakne ;)
eh, tom se svi skupa nadamo.. Ehm?

jer kakve informacije imam, nije baš bila tolika navala Ehm?
no, strpljenje je bitno sad.. a rulja s fera nek nam se lagano pomakne Wink

[Vrh]
dirtyD
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:50 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

bila na faxu danas, komisija će na drugom upisnom roku odlučiti kada se prijave svi željeni za nastavnički smjer tko može, a tko je izvisio
bila na faxu danas, komisija će na drugom upisnom roku odlučiti kada se prijave svi željeni za nastavnički smjer tko može, a tko je izvisio

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum