Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
gramzon Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:58 čet, 9. 7. 2009 Naslov: |
|
|
E vidiš, nisam sigurna da ćeš ti sve platit ako ispred tebe odustane npr. 50 ljudi. Ne znam zašto, ali čini mi se da se sad ne uplaćuje nego da se kasnije dobiju uplatnice. Jer da se sad uplaćuje onda bi vam valjda odmah bio neki stupac u kojem bi stala i cifra.
Ne, stvarno ne znam jer sam ja imala direktan upis i nisam imala neku drugu opiciju tako da se nisam susrela s tvojim problemom/problemima.
Upućeniji će reći ;)
E a papire ćeš dobit.
Upis pa ispis nakon 2-3 dana je stvar koju ljudi rade, barem su prije radili baš iz tvog razloga ;)
E vidiš, nisam sigurna da ćeš ti sve platit ako ispred tebe odustane npr. 50 ljudi. Ne znam zašto, ali čini mi se da se sad ne uplaćuje nego da se kasnije dobiju uplatnice. Jer da se sad uplaćuje onda bi vam valjda odmah bio neki stupac u kojem bi stala i cifra.
Ne, stvarno ne znam jer sam ja imala direktan upis i nisam imala neku drugu opiciju tako da se nisam susrela s tvojim problemom/problemima.
Upućeniji će reći
E a papire ćeš dobit.
Upis pa ispis nakon 2-3 dana je stvar koju ljudi rade, barem su prije radili baš iz tvog razloga
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:03 čet, 9. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Evo i sa službenog weba:
[quote]Školarina ovisi o mjestu na rang-listi upisanih studenata. Zbog toga na dan upisa za neke pristupnike neće biti poznat točan iznos školarine. Dio pristupnika koji su stekli pravo upisa odustat će od upisa, pa će stvarni iznos školarine za mnoge pristupnike biti manji od školarine predviđene za mjesto na koje su se kvalificirali na objavljenim rang-listama. Točni iznosi školarina za pristupnike koji se upišu do utorka, 14.7.2009. bit će objavljeni u utorak poslijepodne, a za ostale pristupnike u petak, 17.7.2009. po završetku upisa. Prije preuzimanja indeksa upisani pristupnici će u Uredu za studente dobiti uplatnicu s točnim iznosom školarine.[/quote]
Da l` ćeš ti svejedno morat platit i da l` će ti se kasnije išta vratiti, to ne znam.
EDIT: Ispis s faksa se plaća. Ni to ne znam koliko. Al` mislim da je manje od 500 kn.
EDIT2: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7602
Znala sam da ima negdje, al` nisam dobro guglala.
Evo i sa službenog weba:
Citat: | Školarina ovisi o mjestu na rang-listi upisanih studenata. Zbog toga na dan upisa za neke pristupnike neće biti poznat točan iznos školarine. Dio pristupnika koji su stekli pravo upisa odustat će od upisa, pa će stvarni iznos školarine za mnoge pristupnike biti manji od školarine predviđene za mjesto na koje su se kvalificirali na objavljenim rang-listama. Točni iznosi školarina za pristupnike koji se upišu do utorka, 14.7.2009. bit će objavljeni u utorak poslijepodne, a za ostale pristupnike u petak, 17.7.2009. po završetku upisa. Prije preuzimanja indeksa upisani pristupnici će u Uredu za studente dobiti uplatnicu s točnim iznosom školarine. |
Da l` ćeš ti svejedno morat platit i da l` će ti se kasnije išta vratiti, to ne znam.
EDIT: Ispis s faksa se plaća. Ni to ne znam koliko. Al` mislim da je manje od 500 kn.
EDIT2: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7602
Znala sam da ima negdje, al` nisam dobro guglala.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
Solidus Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:23 pet, 10. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! :)
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. :D :D :D
Netko je postavio pitanje kakav je bio prijemni.
Nije bio tezak, al se lako mos zeznut.
Bio je jedan momak, prebahat i seljo i pol, po mobitelu cacko, a rekli su nam jasno i glasno da ne stavljamo obitele na vibru, vec da ih iskljucimo (ja sam rastavila svoj :D :D :D), i momak koji nas je pazio tam, najvise napatio s njim, jos se taj bahati seljo cudi, esss, pa sta sad, ko da sam napravio ne znam sta.
Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! :D :D :D
Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju!
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg.
Netko je postavio pitanje kakav je bio prijemni.
Nije bio tezak, al se lako mos zeznut.
Bio je jedan momak, prebahat i seljo i pol, po mobitelu cacko, a rekli su nam jasno i glasno da ne stavljamo obitele na vibru, vec da ih iskljucimo (ja sam rastavila svoj ), i momak koji nas je pazio tam, najvise napatio s njim, jos se taj bahati seljo cudi, esss, pa sta sad, ko da sam napravio ne znam sta.
Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen!
_________________ Life is complex: it has both real and imaginary components.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 20:35 pet, 10. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="domokun"]Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju! :)
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg. :D :D :D[/quote]
ETo, tako je i meni sada otprilike: jos ne vjerujem! :)
[quote]Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen! :D :D :D[/quote]
I hear you, sister! ;)=
domokun (napisa): | Hvala vam svima na cestitkama, ali i kennyju!
Essss, jos ne vjerujem, bez placanja, omg.  |
ETo, tako je i meni sada otprilike: jos ne vjerujem!
Citat: | Enivej, ok je sve proslo, sad je sve to iza nas, i bok. Amen!  |
I hear you, sister! =
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
gramzon Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
dirtyD Forumaš(ica)

|
Postano: 18:16 sub, 11. 7. 2009 Naslov: |
|
|
hello..
prošle godine kada mi je prijateljica išla na prijemni, svi koji su prošli bodovni prag su imali pravo upisa, štoviše nije bila baš neka naročita navala
dok ove godine, konkretno za inžinjerski smjer, prijemni je prošlo 350 ljudi ( brojka više manje), a primaju ih 200-tinjak..( osobno sam prošla prag, ali nažalost ispod crte..)
da li je to možda neki opčeniti standard tamo, jer je dosta ljudi on kao rezerva za nešto drugo, i da li postoji neka nada za nas koji smo prešli prag, ali smo niže od kvote?
bila bih vam jako zahvalna!
btw kad se već priča o asistentima, cura i dečko koji su uvodili u sve u dvorani 003 su jako simpa ;)
hello..
prošle godine kada mi je prijateljica išla na prijemni, svi koji su prošli bodovni prag su imali pravo upisa, štoviše nije bila baš neka naročita navala
dok ove godine, konkretno za inžinjerski smjer, prijemni je prošlo 350 ljudi ( brojka više manje), a primaju ih 200-tinjak..( osobno sam prošla prag, ali nažalost ispod crte..)
da li je to možda neki opčeniti standard tamo, jer je dosta ljudi on kao rezerva za nešto drugo, i da li postoji neka nada za nas koji smo prešli prag, ali smo niže od kvote?
bila bih vam jako zahvalna!
btw kad se već priča o asistentima, cura i dečko koji su uvodili u sve u dvorani 003 su jako simpa
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:27 sub, 11. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Vec je to receno - prouci cijeli topic, isplati se, pogotovo ako imas jos stvari za pitati...
Inace, u utorak u 14:01 se pomiče lista i onda se od srijede mogu upisati studenti koji su ostvarili pravo upisa nakon pomicanja list. (prepisah s ovog topica)
Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.
Vec je to receno - prouci cijeli topic, isplati se, pogotovo ako imas jos stvari za pitati...
Inace, u utorak u 14:01 se pomiče lista i onda se od srijede mogu upisati studenti koji su ostvarili pravo upisa nakon pomicanja list. (prepisah s ovog topica)
Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
dirtyD Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 0:19 ned, 12. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja.[/quote]
Prvo, nije sigurno hoce li se crta pomaknuti do dna (ovisi o broju kandidata iznad crte koji se ne upisu do srijede). Drugo, nikad nismo imali upis po principu "tko prvi njegova djevojka". Svi koji u srijedu steknu pravo upisa moci ce ga iskoristiti bez obzira koliko ljudi stoji ispred njih u redu. Ako bude potrebno, crta ce se pomicati nekoliko puta.
Nesi (napisa): | Znaci, tih SVIH 150 ljudi ce od srijede moci upisati po principu - tko prvi, njegovo mjesto, pa do popunjenja. |
Prvo, nije sigurno hoce li se crta pomaknuti do dna (ovisi o broju kandidata iznad crte koji se ne upisu do srijede). Drugo, nikad nismo imali upis po principu "tko prvi njegova djevojka". Svi koji u srijedu steknu pravo upisa moci ce ga iskoristiti bez obzira koliko ljudi stoji ispred njih u redu. Ako bude potrebno, crta ce se pomicati nekoliko puta.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|