Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kad su upisi na diplomske studije?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
20 = 54 - 34

PostPostano: 10:24 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???

A žali bože nas koji smo položili 95% predmeta sa na kvaziparcijali sa diplomskog studija...
Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???

A žali bože nas koji smo položili 95% predmeta sa na kvaziparcijali sa diplomskog studija...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Bubsi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-7 = 1 - 8

PostPostano: 11:21 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

I dalje se nista ne zna o drugom upisnom roku na diplomski??
Kako vi ostvarujete tu kvaziparcijalu sa diplomskog ako nista zavrsili preddiplomski?
I dalje se nista ne zna o drugom upisnom roku na diplomski??
Kako vi ostvarujete tu kvaziparcijalu sa diplomskog ako nista zavrsili preddiplomski?

[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
21 = 33 - 12

PostPostano: 12:55 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???

A žali bože nas koji smo položili 95% predmeta sa na kvaziparcijali sa diplomskog studija...[/quote]

tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:
Charmed (napisa):

tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! Shocked

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 15:03 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???[/quote]
Pa k vragu, upisuješ taj studij za sebe, a ne za njih.
Ako ikako možeš sad sklepat te novce koje trebaš dat ćeš upisat, a ako ne ćeš radit do dogodine.
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.
Charmed (napisa):

Ako ikako možeš sad sklepat te novce koje trebaš dat ćeš upisat, a ako ne ćeš radit do dogodine.
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.

tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 15:15 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="insane_raver"]tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:[/quote]

Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.
insane_raver (napisa):

Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.

Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 54 - 34

PostPostano: 15:41 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"][quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???[/quote]
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.[/quote]

Pa ako studiraš od 2004 kao ja i kad te podpikavaju na svakom koraku koliko god se tudio, ja sam jako lako spremna odustati, u CV napisati što sam do sad položila na diplomskog sa kvaziparcijale i otići rađe platiti nekakav tečaj sa pravom upisa u radnu knjižicu nego ovom fakultetu (možda više ovoj državi) više dati i kune.

Znači ja jednostavno nisam imala sreće jer su mi ostala 2 ispita sa preddiplomskog i nisam mogla upisati diplomski, i sad bi trebala platiti 8000kn, a oni koji u upisali diplomski lani (neki su imali itekako lude sreće) i ne plaćaju ništa.
Masiela (napisa):
Charmed (napisa):

Pa ako studiraš od 2004 kao ja i kad te podpikavaju na svakom koraku koliko god se tudio, ja sam jako lako spremna odustati, u CV napisati što sam do sad položila na diplomskog sa kvaziparcijale i otići rađe platiti nekakav tečaj sa pravom upisa u radnu knjižicu nego ovom fakultetu (možda više ovoj državi) više dati i kune.

Znači ja jednostavno nisam imala sreće jer su mi ostala 2 ispita sa preddiplomskog i nisam mogla upisati diplomski, i sad bi trebala platiti 8000kn, a oni koji u upisali diplomski lani (neki su imali itekako lude sreće) i ne plaćaju ništa.

[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 15:45 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tammy"][quote="insane_raver"]tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:[/quote]

Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.[/quote]

ovo čak nije niti takva situacija bila. nije bilo ukupno preko 60ECTSa
mislim da je bilo i manje od 60... uglavnom, svašta se dešava, a mi šutimo
tammy (napisa):
insane_raver (napisa):

ovo čak nije niti takva situacija bila. nije bilo ukupno preko 60ECTSa
mislim da je bilo i manje od 60... uglavnom, svašta se dešava, a mi šutimo

[Vrh]
Tygy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 14

PostPostano: 15:46 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

zar nije plaćanje linearno ove godine ovisno o rang listi pri upisu na diplomski?
zar nije plaćanje linearno ove godine ovisno o rang listi pri upisu na diplomski?

[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 15:47 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tygy"]zar nije plaćanje linearno ove godine ovisno o rang listi pri upisu na diplomski?[/quote]

nigjde ne piše još takvo što.. bar ja nisam našao da je objavljeno..
Tygy (napisa):

nigjde ne piše još takvo što.. bar ja nisam našao da je objavljeno..

[Vrh]
Tygy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 14

PostPostano: 15:58 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

nigdje ne piše ništa određeno o upisu na diplomski...
jel se zna kad će konkretne obavijesti s obzirom da je za par tjedana upis.?
nigdje ne piše ništa određeno o upisu na diplomski...
jel se zna kad će konkretne obavijesti s obzirom da je za par tjedana upis.?

[Vrh]
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 16:01 pon, 21. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni se čini za par tjedana..

I ne bi dala ruku u vatru, al mislim da sam negdje načula ili pročitala o linearnom plaćanju.
Meni se čini za par tjedana..

I ne bi dala ruku u vatru, al mislim da sam negdje načula ili pročitala o linearnom plaćanju.

buzov5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:24 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="insane_raver"]

http://www.math.hr/fgs.axd?id=2809[/quote]

ajme meni nije mi dobro...
de ako bi mi netko malo pojasnio..
moja situacija je ovakva:
upisao sam se 2006.g, sve islo uredno do trece godine kad sam pao mjeru i kompleksnu (tak negdje, 10-12 bodova), i zbog toga visim ovu cijelu godinu, i iako jos nisam gotov, nadam se da cu proc oba ta ispita sad u roku tjedan dana.. sad, ako sam ja dobro razumio tekst sa ovog linka gore, ja ako sad upisem diplomski, placam puni iznos jer nisam u ovoj akademskoj godini dao 18 ects-a?
i ako da, tu pise da se placa prilikom upisa u semestar pola iznosa, jel to znaci da sad u 7. mjesecu trebam izvuc 4k kn?
nadam se da sam nesto krivo polovio, jer mi je to nekako naglo... nije da je sveti nikola sad, ili bozic, pa da cu nac pare u cizmi, ili pod borom (kao, nasao bi ih da je 12 mjesec :twisted: )... jos cu kod nekih lihvara zavrsit...
insane_raver (napisa):

http://www.math.hr/fgs.axd?id=2809

ajme meni nije mi dobro...
de ako bi mi netko malo pojasnio..
moja situacija je ovakva:
upisao sam se 2006.g, sve islo uredno do trece godine kad sam pao mjeru i kompleksnu (tak negdje, 10-12 bodova), i zbog toga visim ovu cijelu godinu, i iako jos nisam gotov, nadam se da cu proc oba ta ispita sad u roku tjedan dana.. sad, ako sam ja dobro razumio tekst sa ovog linka gore, ja ako sad upisem diplomski, placam puni iznos jer nisam u ovoj akademskoj godini dao 18 ects-a?
i ako da, tu pise da se placa prilikom upisa u semestar pola iznosa, jel to znaci da sad u 7. mjesecu trebam izvuc 4k kn?
nadam se da sam nesto krivo polovio, jer mi je to nekako naglo... nije da je sveti nikola sad, ili bozic, pa da cu nac pare u cizmi, ili pod borom (kao, nasao bi ih da je 12 mjesec Twisted Evil )... jos cu kod nekih lihvara zavrsit...

behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 18:33 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

cini mi se da sam negdje na forumu procitao da moras imati polozeno sve sa preddiplomskog da bi upisao diplomski...ali svakako to uzmi s rezervom, jednostavno mi se tako nesto mota po glavi...
cini mi se da sam negdje na forumu procitao da moras imati polozeno sve sa preddiplomskog da bi upisao diplomski...ali svakako to uzmi s rezervom, jednostavno mi se tako nesto mota po glavi...

[Vrh]
buzov5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:17 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma jasno mi je to, pa i tako cijelu ovu godinu imam samo ta dva ispita, sve drugo sam rjesio prije, tak da ako padnem, trebam trazit prenociste, a ne upisivat godinu, jerbo doma :bu!:
ma jasno mi je to, pa i tako cijelu ovu godinu imam samo ta dva ispita, sve drugo sam rjesio prije, tak da ako padnem, trebam trazit prenociste, a ne upisivat godinu, jerbo doma BU!

pero777
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 20:30 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

buzov5 krivo si shvatio... ako budeš upisivao diplomski studij za koji tjedan, plaćat ćeš po uvjetima natječaja koji će valjda uskoro biti objavljen. hoće li to biti linearno plaćanje, besplatno za sve ili punih 8 tisuća, saznat ćeš tada.
ovo što si ti čitao kaže ti da ćeš plaćati punu školarinu preddiplomskog (5500 kn) padneš li ijedan od dva predmeta koje slušaš..
buzov5 krivo si shvatio... ako budeš upisivao diplomski studij za koji tjedan, plaćat ćeš po uvjetima natječaja koji će valjda uskoro biti objavljen. hoće li to biti linearno plaćanje, besplatno za sve ili punih 8 tisuća, saznat ćeš tada.
ovo što si ti čitao kaže ti da ćeš plaćati punu školarinu preddiplomskog (5500 kn) padneš li ijedan od dva predmeta koje slušaš..

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 21:50 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

naša oglasna ploča se referira na natječaj Sveučilišta, koji, čini se, nije objavljen ni 3 tjedna prije tih upisa :roll: a kolko se ozbiljno takve stvari kod nas shvaćaju, možda ni ne bude tog natječaja jer je kul referirat se na nepostojeće dokumente.. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran :grrr:
naša oglasna ploča se referira na natječaj Sveučilišta, koji, čini se, nije objavljen ni 3 tjedna prije tih upisa Rolling Eyes a kolko se ozbiljno takve stvari kod nas shvaćaju, možda ni ne bude tog natječaja jer je kul referirat se na nepostojeće dokumente.. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran Grrrrr....

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:12 pon, 28. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nas faks nije dobro organiziran, ali u ovom slucaju nije do fakulteta. Natjecaj raspisuje Sveuciliste.
Nas faks nije dobro organiziran, ali u ovom slucaju nije do fakulteta. Natjecaj raspisuje Sveuciliste.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 6:52 uto, 29. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"].. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran :grrr:[/quote]

A tek kakva nam je drzava... :cry:
finalni (napisa):
.. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran Grrrrr....

A tek kakva nam je drzava... Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:18 uto, 29. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Okolina nam nije bas stimulirajuca, ali mora se priznati da smo za mnoge organizacijske probleme sami krivi. Odluke se ne moraju donositi u zadnji cas ili nikada.
Okolina nam nije bas stimulirajuca, ali mora se priznati da smo za mnoge organizacijske probleme sami krivi. Odluke se ne moraju donositi u zadnji cas ili nikada.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 14:14 uto, 29. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čula sam od kolega (koji su valjda čuli od kolega ili u referadi) da ćemo prijave predavat 15.7., a upisivat se u 9. mjesecu.

Kolika je vjerojatnost da će se to tako zbit?

I zašto onda i prijave ne mogu bit u 9. mjesecu?
Radi St, Ri, Os?
Čula sam od kolega (koji su valjda čuli od kolega ili u referadi) da ćemo prijave predavat 15.7., a upisivat se u 9. mjesecu.

Kolika je vjerojatnost da će se to tako zbit?

I zašto onda i prijave ne mogu bit u 9. mjesecu?
Radi St, Ri, Os?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum