Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:55 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???
A žali bože nas koji smo položili 95% predmeta sa na kvaziparcijali sa diplomskog studija...[/quote]
tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:
Charmed (napisa): | Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???
A žali bože nas koji smo položili 95% predmeta sa na kvaziparcijali sa diplomskog studija... |
tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve!
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:03 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???[/quote]
Pa k vragu, upisuješ taj studij za sebe, a ne za njih.
Ako ikako možeš sad sklepat te novce koje trebaš dat ćeš upisat, a ako ne ćeš radit do dogodine.
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.
Charmed (napisa): | Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn??? |
Ako ikako možeš sad sklepat te novce koje trebaš dat ćeš upisat, a ako ne ćeš radit do dogodine.
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
Postano: 15:15 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="insane_raver"]tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:[/quote]
Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.
insane_raver (napisa): | tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve!  |
Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:41 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"][quote="Charmed"]Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn???[/quote]
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem.[/quote]
Pa ako studiraš od 2004 kao ja i kad te podpikavaju na svakom koraku koliko god se tudio, ja sam jako lako spremna odustati, u CV napisati što sam do sad položila na diplomskog sa kvaziparcijale i otići rađe platiti nekakav tečaj sa pravom upisa u radnu knjižicu nego ovom fakultetu (možda više ovoj državi) više dati i kune.
Znači ja jednostavno nisam imala sreće jer su mi ostala 2 ispita sa preddiplomskog i nisam mogla upisati diplomski, i sad bi trebala platiti 8000kn, a oni koji u upisali diplomski lani (neki su imali itekako lude sreće) i ne plaćaju ništa.
Masiela (napisa): | Charmed (napisa): | Piše da je maksimalna 8000, a ništa ne piše za one koji su upisali 2004. Ko će im upisati diplomske ako će godina doći 8000kn??? |
Štajaznam, nećeš valjda odustat od nečeg čim se želiš bavit samo zato što treba ić malo težim putem. |
Pa ako studiraš od 2004 kao ja i kad te podpikavaju na svakom koraku koliko god se tudio, ja sam jako lako spremna odustati, u CV napisati što sam do sad položila na diplomskog sa kvaziparcijale i otići rađe platiti nekakav tečaj sa pravom upisa u radnu knjižicu nego ovom fakultetu (možda više ovoj državi) više dati i kune.
Znači ja jednostavno nisam imala sreće jer su mi ostala 2 ispita sa preddiplomskog i nisam mogla upisati diplomski, i sad bi trebala platiti 8000kn, a oni koji u upisali diplomski lani (neki su imali itekako lude sreće) i ne plaćaju ništa.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 15:45 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="tammy"][quote="insane_raver"]tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve! :shock:[/quote]
Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno.[/quote]
ovo čak nije niti takva situacija bila. nije bilo ukupno preko 60ECTSa
mislim da je bilo i manje od 60... uglavnom, svašta se dešava, a mi šutimo
tammy (napisa): | insane_raver (napisa): | tko zna... ja znam za slučaj, jer nisu pokrili sve slučajeve koje se mogu dogoditi kod upisa ili prebacivanja, dogodilo se da je jedna kolegica, po prebacivanju na prof smijer, morala platiti godinu 6000kn, iako je max 5500kn.
uglavnom može biti sve!  |
Ja sam prve godine kad sam se prebacila upisala ukupno 63 ECTSa tak da sam plaćala više od maximalog. Logično. Definitvno. |
ovo čak nije niti takva situacija bila. nije bilo ukupno preko 60ECTSa
mislim da je bilo i manje od 60... uglavnom, svašta se dešava, a mi šutimo
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buzov5 Forumaš(ica)

|
Postano: 18:24 pon, 28. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="insane_raver"]
http://www.math.hr/fgs.axd?id=2809[/quote]
ajme meni nije mi dobro...
de ako bi mi netko malo pojasnio..
moja situacija je ovakva:
upisao sam se 2006.g, sve islo uredno do trece godine kad sam pao mjeru i kompleksnu (tak negdje, 10-12 bodova), i zbog toga visim ovu cijelu godinu, i iako jos nisam gotov, nadam se da cu proc oba ta ispita sad u roku tjedan dana.. sad, ako sam ja dobro razumio tekst sa ovog linka gore, ja ako sad upisem diplomski, placam puni iznos jer nisam u ovoj akademskoj godini dao 18 ects-a?
i ako da, tu pise da se placa prilikom upisa u semestar pola iznosa, jel to znaci da sad u 7. mjesecu trebam izvuc 4k kn?
nadam se da sam nesto krivo polovio, jer mi je to nekako naglo... nije da je sveti nikola sad, ili bozic, pa da cu nac pare u cizmi, ili pod borom (kao, nasao bi ih da je 12 mjesec :twisted: )... jos cu kod nekih lihvara zavrsit...
ajme meni nije mi dobro...
de ako bi mi netko malo pojasnio..
moja situacija je ovakva:
upisao sam se 2006.g, sve islo uredno do trece godine kad sam pao mjeru i kompleksnu (tak negdje, 10-12 bodova), i zbog toga visim ovu cijelu godinu, i iako jos nisam gotov, nadam se da cu proc oba ta ispita sad u roku tjedan dana.. sad, ako sam ja dobro razumio tekst sa ovog linka gore, ja ako sad upisem diplomski, placam puni iznos jer nisam u ovoj akademskoj godini dao 18 ects-a?
i ako da, tu pise da se placa prilikom upisa u semestar pola iznosa, jel to znaci da sad u 7. mjesecu trebam izvuc 4k kn?
nadam se da sam nesto krivo polovio, jer mi je to nekako naglo... nije da je sveti nikola sad, ili bozic, pa da cu nac pare u cizmi, ili pod borom (kao, nasao bi ih da je 12 mjesec )... jos cu kod nekih lihvara zavrsit...
_________________ tko je ikada naučio od poraza?
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buzov5 Forumaš(ica)

|
Postano: 19:17 pon, 28. 6. 2010 Naslov: |
|
|
ma jasno mi je to, pa i tako cijelu ovu godinu imam samo ta dva ispita, sve drugo sam rjesio prije, tak da ako padnem, trebam trazit prenociste, a ne upisivat godinu, jerbo doma :bu!:
ma jasno mi je to, pa i tako cijelu ovu godinu imam samo ta dva ispita, sve drugo sam rjesio prije, tak da ako padnem, trebam trazit prenociste, a ne upisivat godinu, jerbo doma
_________________ tko je ikada naučio od poraza?
|
|
[Vrh] |
|
pero777 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:50 pon, 28. 6. 2010 Naslov: |
|
|
naša oglasna ploča se referira na natječaj Sveučilišta, koji, čini se, nije objavljen ni 3 tjedna prije tih upisa :roll: a kolko se ozbiljno takve stvari kod nas shvaćaju, možda ni ne bude tog natječaja jer je kul referirat se na nepostojeće dokumente.. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran :grrr:
naša oglasna ploča se referira na natječaj Sveučilišta, koji, čini se, nije objavljen ni 3 tjedna prije tih upisa a kolko se ozbiljno takve stvari kod nas shvaćaju, možda ni ne bude tog natječaja jer je kul referirat se na nepostojeće dokumente.. i onda neko kaže da nam je faks dobro organiziran
_________________ Nikola Adžaga
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)