Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Upisati PMF-Matematiku ili ne,pitanje je sad!
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:42 sub, 2. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci[/quote]

:evil: Ne vrijedjaj! :evil:

Kory, sto se tice offtopica: na pitanje topica je odgovoreno, pa topic moze ili odumrijeti ili otici u offtopic. :? Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... 8)
Vincent Van Ear (napisa):
Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci

Evil or Very Mad Ne vrijedjaj! Evil or Very Mad

Kory, sto se tice offtopica: na pitanje topica je odgovoreno, pa topic moze ili odumrijeti ili otici u offtopic. Confused Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 16:04 sub, 2. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci, ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine.[/quote]pa ne bih rekla. ne mrzim ja Crnog, a bome ga ni ne volim bas :) dapace, osjecaji nikakvi ne postoje. postoji samo misljenje :) donekle shvacam da on ima veoma specifican smisao za humor ali mislim da je mogao skuzit da na ovom forumu bas i nema prave publike za njegove predstavice.
[quote="vsego"]:evil: Ne vrijedjaj! :evil:[/quote]:rotfl: vsego, tko te zna bi ovo mogao krivo shvatit (npr Jaja :P )
[quote="vsego"]Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... 8)[/quote]u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' :) je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu ;)
Vincent Van Ear (napisa):
Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci, ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine.
pa ne bih rekla. ne mrzim ja Crnog, a bome ga ni ne volim bas Smile dapace, osjecaji nikakvi ne postoje. postoji samo misljenje Smile donekle shvacam da on ima veoma specifican smisao za humor ali mislim da je mogao skuzit da na ovom forumu bas i nema prave publike za njegove predstavice.
vsego (napisa):
Evil or Very Mad Ne vrijedjaj! Evil or Very Mad
Valjam se po podu od smijeha vsego, tko te zna bi ovo mogao krivo shvatit (npr Jaja Razz )
vsego (napisa):
Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... Cool
u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' Smile je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:56 sub, 2. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="vsego"]Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... 8)[/quote]u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' :) je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu ;)[/quote]

Ne. :( S par suradnika i dobrih prijatelja mogu otici na izlet i bez nekog velikog najavljivanja i planiranja (ref. prosli izlet). :? Ako netko od vas nesto razumno* izorganizira, podrzat cu. :) Bude li mi odgovarao termin, vjerojatno cu i doci. 8)

Ako Jaju zanima o cemu je rijec, moze kliknuti na Search i potraziti izlete, ili jednostavno zaviriti u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/]Galeriju Foruma[/url]. 8)

[b]*[/b] [size=11]"razumno" podrazumijeva (ali nije ograniceno na) "jednodevno". ;)[/size]
koryanshea (napisa):
vsego (napisa):
Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... Cool
u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' Smile je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu Wink

Ne. Sad S par suradnika i dobrih prijatelja mogu otici na izlet i bez nekog velikog najavljivanja i planiranja (ref. prosli izlet). Confused Ako netko od vas nesto razumno* izorganizira, podrzat cu. Smile Bude li mi odgovarao termin, vjerojatno cu i doci. Cool

Ako Jaju zanima o cemu je rijec, moze kliknuti na Search i potraziti izlete, ili jednostavno zaviriti u Galeriju Foruma. Cool

* "razumno" podrazumijeva (ali nije ograniceno na) "jednodevno". Wink

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 18:59 sri, 6. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="Jaja"]a,za ovo sa time da sam možda brižni tatica! [color=red]Vidis to mi nije ni palo na pamet.[/color] Maštovita si ti koryanshea![/quote]why, thank you dear :) [/quote]

a da ju nas dvije vodimo na kavu? :g:
koryanshea (napisa):
Jaja (napisa):
a,za ovo sa time da sam možda brižni tatica! Vidis to mi nije ni palo na pamet. Maštovita si ti koryanshea!
why, thank you dear Smile

a da ju nas dvije vodimo na kavu? Mr. Green

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum