Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:04 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci, ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine.[/quote]pa ne bih rekla. ne mrzim ja Crnog, a bome ga ni ne volim bas :) dapace, osjecaji nikakvi ne postoje. postoji samo misljenje :) donekle shvacam da on ima veoma specifican smisao za humor ali mislim da je mogao skuzit da na ovom forumu bas i nema prave publike za njegove predstavice.
[quote="vsego"]:evil: Ne vrijedjaj! :evil:[/quote]:rotfl: vsego, tko te zna bi ovo mogao krivo shvatit (npr Jaja :P )
[quote="vsego"]Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... 8)[/quote]u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' :) je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu ;)
Vincent Van Ear (napisa): | Čini mi se da je Crnac ko Queen-ovci, ili ga volite ili ga mrzite,nema sredine. | pa ne bih rekla. ne mrzim ja Crnog, a bome ga ni ne volim bas dapace, osjecaji nikakvi ne postoje. postoji samo misljenje donekle shvacam da on ima veoma specifican smisao za humor ali mislim da je mogao skuzit da na ovom forumu bas i nema prave publike za njegove predstavice.
vsego (napisa): | Ne vrijedjaj!  |
vsego, tko te zna bi ovo mogao krivo shvatit (npr Jaja )
vsego (napisa): | Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima...  | u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:56 sub, 2. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="vsego"]Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima... 8)[/quote]u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' :) je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu ;)[/quote]
Ne. :( S par suradnika i dobrih prijatelja mogu otici na izlet i bez nekog velikog najavljivanja i planiranja (ref. prosli izlet). :? Ako netko od vas nesto razumno* izorganizira, podrzat cu. :) Bude li mi odgovarao termin, vjerojatno cu i doci. 8)
Ako Jaju zanima o cemu je rijec, moze kliknuti na Search i potraziti izlete, ili jednostavno zaviriti u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/]Galeriju Foruma[/url]. 8)
[b]*[/b] [size=11]"razumno" podrazumijeva (ali nije ograniceno na) "jednodevno". ;)[/size]
koryanshea (napisa): | vsego (napisa): | Ne vidim nista loshe u tome da se nastavi kao neka vrsta upoznavanja Jaje s Forumashima...  | u tom duhu, upoznat cemo je s jednim lijepim obicajem forumasha tako sto cu te pitat' je l' se razmislja o iducem tradicionalnom izleticu  |
Ne. S par suradnika i dobrih prijatelja mogu otici na izlet i bez nekog velikog najavljivanja i planiranja (ref. prosli izlet). Ako netko od vas nesto razumno* izorganizira, podrzat cu. Bude li mi odgovarao termin, vjerojatno cu i doci.
Ako Jaju zanima o cemu je rijec, moze kliknuti na Search i potraziti izlete, ili jednostavno zaviriti u Galeriju Foruma.
* "razumno" podrazumijeva (ali nije ograniceno na) "jednodevno".
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
|