Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:18 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Kolege FERovci, please... :pm: (dugo ne vidjeh ovaj "smajli" ;))
HijenA, studentima je tesko samostalno raditi kad se pseudo ne da nigdje compilirati i isprobati. :(
Ja nisam rekao da pustis studente da sami rade, ali cak ni uz znacajnu pomoc asistenta, vecina to ne moze. :( Treba vidjeti rijesene zadatke. 8) Na zalost, mnogi se do kolokvija, ili cak pismenog, tjese da je to "[i]dosta jer su im zadaci s vjezbi jasni[/i]", pa ne rade doma. :(
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj, s tim da se od drugog semestra smatra da student sve to zna. 8) Kasnije bi se programiralo u konkretnom jeziku, bla, bla,... kao sto napisah gore. 8)
Btw, stari pseudo je bio Pascal preveden na hrvatski; sad je to C. :D Ono sto bi ga [b]trebalo[/b] ciniti laksim je neinzistiranje na sintaksi, tj. necemo ubijati bodove ako napises nesto sintakticki ispravno, dokle god ima smisla i algoritam radi ono sto se trazi. 8)
P.S. Sto se priznavanja kolegija tice, moje [b]osobno[/b] misljenje je da je besmisleno ne priznati UuR, ako je vec priznat C. :roll:
Kolege FERovci, please... (dugo ne vidjeh ovaj "smajli" )
HijenA, studentima je tesko samostalno raditi kad se pseudo ne da nigdje compilirati i isprobati.
Ja nisam rekao da pustis studente da sami rade, ali cak ni uz znacajnu pomoc asistenta, vecina to ne moze. Treba vidjeti rijesene zadatke. Na zalost, mnogi se do kolokvija, ili cak pismenog, tjese da je to "dosta jer su im zadaci s vjezbi jasni", pa ne rade doma.
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj, s tim da se od drugog semestra smatra da student sve to zna. Kasnije bi se programiralo u konkretnom jeziku, bla, bla,... kao sto napisah gore.
Btw, stari pseudo je bio Pascal preveden na hrvatski; sad je to C. Ono sto bi ga trebalo ciniti laksim je neinzistiranje na sintaksi, tj. necemo ubijati bodove ako napises nesto sintakticki ispravno, dokle god ima smisla i algoritam radi ono sto se trazi.
P.S. Sto se priznavanja kolegija tice, moje osobno misljenje je da je besmisleno ne priznati UuR, ako je vec priznat C.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
Postano: 3:22 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj, s tim da se od drugog semestra smatra da student sve to zna. 8) Kasnije bi se programiralo u konkretnom jeziku, bla, bla,... kao sto napisah gore. 8)
[/quote]
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim.
vsego (napisa): |
|
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim.
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 10:46 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"][quote="vsego"]
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj,
[/quote]
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim.[/quote]
I za FER je to zaista bolje. No za math ne bi bilo, IMO.
ahri (napisa): | vsego (napisa): |
|
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim. |
I za FER je to zaista bolje. No za math ne bi bilo, IMO.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:26 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="ahri"][quote="vsego"]
[/quote]
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim.[/quote]
I za FER je to zaista bolje. No za math ne bi bilo, IMO.[/quote]
:-k dobro...i sta cemo sad?! da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban? :?
veky (napisa): | ahri (napisa): | vsego (napisa): |
|
kod nas je to obavezni tecaj, sto smatram boljim. |
I za FER je to zaista bolje. No za math ne bi bilo, IMO. |
dobro...i sta cemo sad?! da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban?
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 22:45 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban? :?[/quote]
vsego, da ja spomenem studentske predstavnike, ili ćeš ti? :evil:
HijenA (napisa): | da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban?  |
vsego, da ja spomenem studentske predstavnike, ili ćeš ti?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:58 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="HijenA"]da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban? :?[/quote]
vsego, da ja spomenem studentske predstavnike, ili ćeš ti? :evil:[/quote]
Steta sto ne mozemo skupa. :twisted:
Dakle, draga djeco, obratite se studentskim predstavnicima. :D Oni s tim trebaju doci pred Vijece ili prodekanici (nisam skroz siguran). 8)
Ja se nadam da je "[i]pred Vijece[/i]", tako da konacno i ja, kao jedan od clanova tog famoznog Vijeca, [b]vidim[/b] tko su ti ljudi. :PP
Sad ozbiljno: Fakultet ne moze razgovarati sa svakim studentom ponaosob. :-s Jednostavno - previshe vas je za to. :( Zato imate svoje predstavnike koji onda nastupaju u vase ime. 8) Dakle, stogod "politickoga" zelite izvesti (dakle, nesto sto ima veze s odlucivanjem na Fakultetu (ne nuzno i s "[i]Teorijom odlucivanja[/i]" :P)), [b]morate[/b] izvoditi preko svojih predstavnika. 8)
Kolega Bezjak je na uvodnom predavanju najavio izbore za 11. mjesec (to je ovaj mjesec u kojem cemo se nalaziti jos par dana 8)), pa savjetujem studentima da se na te izbore i odazovu, a kasnije "zapilite" izabrane predstavnike da se zauzmu za vas. 8)
veky (napisa): | HijenA (napisa): | da li mi, kao studenti, mozemo uvjetovati promjenu programa tako da svi budu zadovoljni, jer smo se svi slozili da je ovakav UuR nepotreban?  |
vsego, da ja spomenem studentske predstavnike, ili ćeš ti?  |
Steta sto ne mozemo skupa.
Dakle, draga djeco, obratite se studentskim predstavnicima. Oni s tim trebaju doci pred Vijece ili prodekanici (nisam skroz siguran).
Ja se nadam da je "pred Vijece", tako da konacno i ja, kao jedan od clanova tog famoznog Vijeca, vidim tko su ti ljudi.
Sad ozbiljno: Fakultet ne moze razgovarati sa svakim studentom ponaosob. Jednostavno - previshe vas je za to. Zato imate svoje predstavnike koji onda nastupaju u vase ime. Dakle, stogod "politickoga" zelite izvesti (dakle, nesto sto ima veze s odlucivanjem na Fakultetu (ne nuzno i s "Teorijom odlucivanja" )), morate izvoditi preko svojih predstavnika.
Kolega Bezjak je na uvodnom predavanju najavio izbore za 11. mjesec (to je ovaj mjesec u kojem cemo se nalaziti jos par dana ), pa savjetujem studentima da se na te izbore i odazovu, a kasnije "zapilite" izabrane predstavnike da se zauzmu za vas.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:08 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
samo, nisam bas siguran da ljudi vise imaju povjerenja u sve to. cini mi se kako su ti ljudi (koji, kakti, predstavljaju studente) zapravo samo politicari te da je ovo tvoje samo jos jedno, znas kak to kazu na narodnom jeziku, obecanje ludom radovanje :( :( :(
vidjet cemo...
samo, nisam bas siguran da ljudi vise imaju povjerenja u sve to. cini mi se kako su ti ljudi (koji, kakti, predstavljaju studente) zapravo samo politicari te da je ovo tvoje samo jos jedno, znas kak to kazu na narodnom jeziku, obecanje ludom radovanje
vidjet cemo...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:50 ned, 21. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]samo, nisam bas siguran da ljudi vise imaju povjerenja u sve to. cini mi se kako su ti ljudi (koji, kakti, predstavljaju studente) zapravo samo politicari te da je ovo tvoje samo jos jedno, znas kak to kazu na narodnom jeziku, obecanje ludom radovanje :( :( :([/quote]
:OT:
To je na vama da zadrzite ili promijenite na izborima (ako ih bude i ako bude vise od uobicajene jedne opcije). 8)
Kako god bilo, to je jedini nacin na koji mozete ista mijenjati i zato sam i savjetovao da izbore shvatite ozbiljno. :)
HijenA (napisa): | samo, nisam bas siguran da ljudi vise imaju povjerenja u sve to. cini mi se kako su ti ljudi (koji, kakti, predstavljaju studente) zapravo samo politicari te da je ovo tvoje samo jos jedno, znas kak to kazu na narodnom jeziku, obecanje ludom radovanje  |
To je na vama da zadrzite ili promijenite na izborima (ako ih bude i ako bude vise od uobicajene jedne opcije).
Kako god bilo, to je jedini nacin na koji mozete ista mijenjati i zato sam i savjetovao da izbore shvatite ozbiljno.
|
|
[Vrh] |
|
abyssum Forumaš(ica)

|
Postano: 0:28 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Kolege FERovci, please... [/quote]
sorry, otisli smo u PM :)
[quote]
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj, s tim da se od drugog semestra smatra da student sve to zna.
[/quote]
da, mozda bi bilo to ok....jer vecina studenata vec sve to zna pa da ih se ne zamara s tim kako raditi tablice u wordu :D
[quote]
Btw, stari pseudo je bio Pascal preveden na hrvatski; sad je to C. :D Ono sto bi ga [b]trebalo[/b] ciniti laksim je neinzistiranje na sintaksi, tj. necemo ubijati bodove ako napises nesto sintakticki ispravno, dokle god ima smisla i algoritam radi ono sto se trazi. 8)
[/quote]
meni su nažalost neki studenti rekli da im je UUR poslije otežao Programiranje jer su se navikli na pisanje bez da previše paze dal je sve sintatički ispravno, pa su zato više griješili na Programiranju...barem oni tako tvrde :D
[quote]
P.S. Sto se priznavanja kolegija tice, moje [b]osobno[/b] misljenje je da je besmisleno ne priznati UuR, ako je vec priznat C. :roll:[/quote]
to je i moje osobno mišljenje, no nisu priznali jer nisu znali koju ocjenu da mi daju....meni bi bilo drago da su mi prepisali peticu iz Programiranja kao mom kolegi...morat cu se zaliti prodekanici :D
vsego (napisa): | Kolege FERovci, please... |
sorry, otisli smo u PM
Citat: |
abyssum, ovo sto si ti stavio kao "PR", ja bih dao kao neobavezni tecaj, s tim da se od drugog semestra smatra da student sve to zna.
|
da, mozda bi bilo to ok....jer vecina studenata vec sve to zna pa da ih se ne zamara s tim kako raditi tablice u wordu
Btw, stari pseudo je bio Pascal preveden na hrvatski; sad je to C. Ono sto bi ga trebalo ciniti laksim je neinzistiranje na sintaksi, tj. necemo ubijati bodove ako napises nesto sintakticki ispravno, dokle god ima smisla i algoritam radi ono sto se trazi.
|
meni su nažalost neki studenti rekli da im je UUR poslije otežao Programiranje jer su se navikli na pisanje bez da previše paze dal je sve sintatički ispravno, pa su zato više griješili na Programiranju...barem oni tako tvrde
P.S. Sto se priznavanja kolegija tice, moje osobno misljenje je da je besmisleno ne priznati UuR, ako je vec priznat C.  |
to je i moje osobno mišljenje, no nisu priznali jer nisu znali koju ocjenu da mi daju....meni bi bilo drago da su mi prepisali peticu iz Programiranja kao mom kolegi...morat cu se zaliti prodekanici
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 1:11 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="abyssum"]vecina studenata vec sve to zna pa da ih se ne zamara s tim kako raditi tablice u wordu :D[/quote]
Samo jedna trivijalna napomena: postoje studenti, pa čak i oni koji su završili ovaj faks, pa čak i oni koji su diplomirali računarstvo, pa čak (usudio bih se reći) i oni koji administriraju neke Forume -- koji ne znaju raditi tablice u Wordu, i ne žele to znati. I neće im trebati u životu. Na to sam prvenstveno mislio kad sam rekao da na mathu ne bi stvar trebala biti obavezna. Kad bi se radilo samo o predznanju, naravno da bi na FERu bilo još bizarnije imati to kao obavezno...
abyssum (napisa): | vecina studenata vec sve to zna pa da ih se ne zamara s tim kako raditi tablice u wordu  |
Samo jedna trivijalna napomena: postoje studenti, pa čak i oni koji su završili ovaj faks, pa čak i oni koji su diplomirali računarstvo, pa čak (usudio bih se reći) i oni koji administriraju neke Forume – koji ne znaju raditi tablice u Wordu, i ne žele to znati. I neće im trebati u životu. Na to sam prvenstveno mislio kad sam rekao da na mathu ne bi stvar trebala biti obavezna. Kad bi se radilo samo o predznanju, naravno da bi na FERu bilo još bizarnije imati to kao obavezno...
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:06 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
E da, i studenti smjera racunarstvo imaju priliku nauciti raditi tablice u Wordu: na cetvrtoj godini u RP3. I vecina ne ide na taj dio vjezbi jer im je to dosadno, ne zanima ih, a neki to i znaju.
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama.
I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti.
E da, i studenti smjera racunarstvo imaju priliku nauciti raditi tablice u Wordu: na cetvrtoj godini u RP3. I vecina ne ide na taj dio vjezbi jer im je to dosadno, ne zanima ih, a neki to i znaju.
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama.
I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 9:41 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama.[/quote]
Mah... to je HijenA. Pogledaj malo njegove prijašnje postove, pa će ti sve postati jasno. Zna Un*x bolje od Zelenog, zna C++ bolje od mdoke, zna kako bih ja trebao držati vježbe iz EM, zna čak i kakve bi zadatke FMB trebala postavljati ciniku na ispitu iz predmeta o kojem priznaje da nema pojma. :roll:
[quote]I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti.[/quote]
Koliko ja vidim, vsego je samo "izjavio" da ti ljudi ne dolaze na sjednice. Što je točno, bar to the best of my knowledge.
anamari (napisa): |
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama. |
Mah... to je HijenA. Pogledaj malo njegove prijašnje postove, pa će ti sve postati jasno. Zna Un*x bolje od Zelenog, zna C++ bolje od mdoke, zna kako bih ja trebao držati vježbe iz EM, zna čak i kakve bi zadatke FMB trebala postavljati ciniku na ispitu iz predmeta o kojem priznaje da nema pojma.
Citat: | I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti. |
Koliko ja vidim, vsego je samo "izjavio" da ti ljudi ne dolaze na sjednice. Što je točno, bar to the best of my knowledge.
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:17 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
:OT:
[quote="anamari"]
I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti.[/quote]
Poznat je podatak da [b]barem jednom[/b] kada su trebali biti nisu bili prisutni na sjednici Vijeca koje odlucuje sta ce se desavati na matematickom odsjeku PMF-a, pa je lako zakljuciti da nisu bas uvijek prisutni na bas svemu, pa iz toga je lako pretpostaviti da se ni oveko nece nista dogoditi. Nije nuzno, ali je vjerojatno.
'ave fun!
Sinisa
anamari (napisa): |
I kao i obicno, protestiram u vezi izjava da studentski predstvanici nece potegnuti raspravu ako im kazete u cemu je problem. Kad im kazete i onda ne potegnu, mozete se zaliti. |
Poznat je podatak da barem jednom kada su trebali biti nisu bili prisutni na sjednici Vijeca koje odlucuje sta ce se desavati na matematickom odsjeku PMF-a, pa je lako zakljuciti da nisu bas uvijek prisutni na bas svemu, pa iz toga je lako pretpostaviti da se ni oveko nece nista dogoditi. Nije nuzno, ali je vjerojatno.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:15 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Mislim ,ovo je totalno offtopic, al dobro. Nisu bili na toj sjednici kao i na vecini drugih. Medutim, kad im se nesto kaze oni to naprave. Ja sam savjetovla Zubu da im kaze za peticiju, da ih upozori pa da budu na Sjednici. On nije htio.
Ako studenti, na celu sa Hijenom, odluce da zele reci profesorim da zele promijeniti program, i to kazu SZ-u, oni ce to prenijeti (osim ako zahtjevi nisu krajanje nerealni pa im je to opce neugodno izreci :lol: ).
[quote]
samo, nisam bas siguran da ljudi vise imaju povjerenja u sve to. cini mi se kako su ti ljudi (koji, kakti, predstavljaju studente) zapravo samo politicari te da je ovo tvoje samo jos jedno, znas kak to kazu na narodnom jeziku, obecanje ludom radovanje
vidjet cemo...
[/quote]
HijenA je pun prijedloga, moga bi se i kandidirati za SZ i tamo nisu samo politicari vec se nesto radi i za studente.
Mislim ,ovo je totalno offtopic, al dobro. Nisu bili na toj sjednici kao i na vecini drugih. Medutim, kad im se nesto kaze oni to naprave. Ja sam savjetovla Zubu da im kaze za peticiju, da ih upozori pa da budu na Sjednici. On nije htio.
Ako studenti, na celu sa Hijenom, odluce da zele reci profesorim da zele promijeniti program, i to kazu SZ-u, oni ce to prenijeti (osim ako zahtjevi nisu krajanje nerealni pa im je to opce neugodno izreci ).
vidjet cemo...
|
HijenA je pun prijedloga, moga bi se i kandidirati za SZ i tamo nisu samo politicari vec se nesto radi i za studente.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:17 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]/cut[/quote]
nisam brucos i mislim da je ovo pravi problem. tko se s tim ne slaze, ok...zato se ovo i zove [b]FORUM[/b] da se mogu suprotstaviti razlicita misljenja. ako ti imas neki pravi sugestivni prijedlog, onda ga iznesi. ja cu se svakako obratiti studentskoj udruzi na ovom fakultetu (nakon izbora ofkors :) ) da cujem i njihovo misljenje o tome.
eh...da. poucen dosadasnjim iskustvom kod politicara (a, vjerovala ti ili ne, predstavnici studenata [b]JESU[/b] politicari), imam potpuno pravo biti skeptican oko bilo kojeg obecanja (ili izjave) koji doticni izjave. eto toliko o tome, ne zelim biti :OT:
nisam brucos i mislim da je ovo pravi problem. tko se s tim ne slaze, ok...zato se ovo i zove FORUM da se mogu suprotstaviti razlicita misljenja. ako ti imas neki pravi sugestivni prijedlog, onda ga iznesi. ja cu se svakako obratiti studentskoj udruzi na ovom fakultetu (nakon izbora ofkors ) da cujem i njihovo misljenje o tome.
eh...da. poucen dosadasnjim iskustvom kod politicara (a, vjerovala ti ili ne, predstavnici studenata JESU politicari), imam potpuno pravo biti skeptican oko bilo kojeg obecanja (ili izjave) koji doticni izjave. eto toliko o tome, ne zelim biti
Zadnja promjena: HijenA; 16:23 pon, 22. 11. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:21 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="anamari"]
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama.[/quote]
Mah... to je HijenA.[/quote]
ne moras biti sarkastican.
[quote]Pogledaj malo njegove prijašnje postove, pa će ti sve postati jasno. Zna Un*x bolje od Zelenog[/quote]
citiraj...ja znam ono sto znam. inace, na linuxu sam (u bivsoj skoli slagao Sambu, firewall i router pa ponekad i znam o cemu pricam).
[quote] zna C++ bolje od mdoke[/quote]
citiraj...ako malo bolje pogledas, vidjet ces da sam stao u njegovu obranu.
[quote]na kako bih ja trebao držati vježbe iz EM[/quote]
ovo necu komentirati...
[quote]zna čak i kakve bi zadatke FMB trebala postavljati ciniku na ispitu iz predmeta o kojem priznaje da nema pojma. :roll: [/quote]
ono je bila sala...ocigledno to ne mozes shvatiti.
veky (napisa): | anamari (napisa): |
Inace, ne sjeda mi bas dobro kad brucosi pocnu pricati o promjeni programa studija. Pa oni su tek prva godina! OOtkud oni znaju sto je potrebno, a sto nepotrebno za ovaj studij? Nisam ni ja znala na prvoj godini. Mislim, svakako oni mogu imati svoje misljenje i dobro je da tokom studija promisljaju o onom sto uce, al trebalo bi malo pricekati da bi se oformilo misljenje na stvarnim cinjenicama. |
Mah... to je HijenA. |
ne moras biti sarkastican.
Citat: | Pogledaj malo njegove prijašnje postove, pa će ti sve postati jasno. Zna Un*x bolje od Zelenog |
citiraj...ja znam ono sto znam. inace, na linuxu sam (u bivsoj skoli slagao Sambu, firewall i router pa ponekad i znam o cemu pricam).
Citat: | zna C++ bolje od mdoke |
citiraj...ako malo bolje pogledas, vidjet ces da sam stao u njegovu obranu.
Citat: | na kako bih ja trebao držati vježbe iz EM |
ovo necu komentirati...
Citat: | zna čak i kakve bi zadatke FMB trebala postavljati ciniku na ispitu iz predmeta o kojem priznaje da nema pojma. |
ono je bila sala...ocigledno to ne mozes shvatiti.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:26 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
Naravno da nemam apsolutno nista protiv tvojih prijedloga ni misljenja. Jednostavno me ponekad frustrira studentska pasivnost. Svi imaju neke ideje, a ne potrude se progurati ih.
SZ-ovci vam ne moraju biti simpaticni, ali ak imate neke ideje, jednostavno morate komunicirati s njima da bi se mogle probiti do vijeca. Ne volim kad ljudi odustaju uz ispriku: "Ah, to se ionako ne bi moglo ostvariti. SZ je bezveze."
Mislim, ovaj prijedlog si stavio na raspravu pa sam i ja iznijela misljenje koje se ne podudara s tvojim. Al to je raprava. I na Vijecu ce se raspravljat o tvojim prijedlozima.
Naravno da nemam apsolutno nista protiv tvojih prijedloga ni misljenja. Jednostavno me ponekad frustrira studentska pasivnost. Svi imaju neke ideje, a ne potrude se progurati ih.
SZ-ovci vam ne moraju biti simpaticni, ali ak imate neke ideje, jednostavno morate komunicirati s njima da bi se mogle probiti do vijeca. Ne volim kad ljudi odustaju uz ispriku: "Ah, to se ionako ne bi moglo ostvariti. SZ je bezveze."
Mislim, ovaj prijedlog si stavio na raspravu pa sam i ja iznijela misljenje koje se ne podudara s tvojim. Al to je raprava. I na Vijecu ce se raspravljat o tvojim prijedlozima.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:34 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Mislim ,ovo je totalno offtopic, al dobro. Nisu bili na toj sjednici kao i na vecini drugih. Medutim, kad im se nesto kaze oni to naprave. Ja sam savjetovla Zubu da im kaze za peticiju, da ih upozori pa da budu na Sjednici. On nije htio. [/quote]
zar ovo ne potvrdjuje moju tezu...inace, slazem se da je ovo :OT:...:-k mozda bi vsego trebao prebaciti ovu raspravu u Faxovske opcenitosti :?
[quote]
Ako studenti, na celu sa Hijenom, odluce da zele reci profesorim da zele promijeniti program, i to kazu SZ-u, oni ce to prenijeti (osim ako zahtjevi nisu krajanje nerealni pa im je to opce neugodno izreci :lol: ). [/quote]
nista mi nije neugodno izreci...mislim da bi trebalo prvo napraviti nekakvu anketu (poglavito studenata starijih godina) koji su odslusali UuR pa se po njoj ravnati. tesko da ce mladi kolege biti bitno razlicitog misljenja od starijih kolega. ako se pokaze da sam bio u krivu, priznat cu poraz :)
[quote]
[quote]
vidjet cemo...
[/quote]
HijenA je pun prijedloga, moga bi se i kandidirati za SZ i tamo nisu samo politicari vec se nesto radi i za studente.[/quote]
ha cuj...ako ce to dovesti do toga da studenti nece vise biti marginalizirani sloj drustva, ako mogu pomoci u afirmaciji studenata kao glavne kreativne sile nase drzave za godine koje ce doci (ne znam kako vi, ali meni je apsurd da, primjerice, u Saboru nitko ne govori u ime studenata, ali da penzioneri, ljudi koji su, hoces-neces, blizu smrti imaju [b]CAK 3 (slovima:TRI)[/b] zastupnika u drzavnom parlamentu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ), onda cu se svakako time i pozabaviti. nista ne prolazi bez borbe (sjetite se '71. kad su studenti bili glavna pokretacka sila bunta koji je kasnije doveo do Ustava iz '74. koji je i omogucio RH samostalnost).
anamari (napisa): | Mislim ,ovo je totalno offtopic, al dobro. Nisu bili na toj sjednici kao i na vecini drugih. Medutim, kad im se nesto kaze oni to naprave. Ja sam savjetovla Zubu da im kaze za peticiju, da ih upozori pa da budu na Sjednici. On nije htio. |
zar ovo ne potvrdjuje moju tezu...inace, slazem se da je ovo ... mozda bi vsego trebao prebaciti ovu raspravu u Faxovske opcenitosti
Ako studenti, na celu sa Hijenom, odluce da zele reci profesorim da zele promijeniti program, i to kazu SZ-u, oni ce to prenijeti (osim ako zahtjevi nisu krajanje nerealni pa im je to opce neugodno izreci ). |
nista mi nije neugodno izreci...mislim da bi trebalo prvo napraviti nekakvu anketu (poglavito studenata starijih godina) koji su odslusali UuR pa se po njoj ravnati. tesko da ce mladi kolege biti bitno razlicitog misljenja od starijih kolega. ako se pokaze da sam bio u krivu, priznat cu poraz
vidjet cemo...
|
HijenA je pun prijedloga, moga bi se i kandidirati za SZ i tamo nisu samo politicari vec se nesto radi i za studente. |
ha cuj...ako ce to dovesti do toga da studenti nece vise biti marginalizirani sloj drustva, ako mogu pomoci u afirmaciji studenata kao glavne kreativne sile nase drzave za godine koje ce doci (ne znam kako vi, ali meni je apsurd da, primjerice, u Saboru nitko ne govori u ime studenata, ali da penzioneri, ljudi koji su, hoces-neces, blizu smrti imaju CAK 3 (slovima:TRI) zastupnika u drzavnom parlamentu ), onda cu se svakako time i pozabaviti. nista ne prolazi bez borbe (sjetite se '71. kad su studenti bili glavna pokretacka sila bunta koji je kasnije doveo do Ustava iz '74. koji je i omogucio RH samostalnost).
Zadnja promjena: HijenA; 16:38 pon, 22. 11. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: