Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:22 ned, 19. 12. 2004 Naslov: |
|
|
necu pilit - sami se vec dosta pilite :g:
Smtih - vidi.... budi sebican na ovaj nacin:
radi podsjetnike ZA SEBE (kao sto ja radim masu toga - analize 1, 2, la 1, 2, komb, modeliranje... blablabla) - na papirima jer mi jetako bilo jednostavnije (nisam znala nista latexa)
sad mozda nesto osvane i u latexu, no i dalje - za mene, za moju dusu
ako to nekome pomogne - super
ako ne - nek si pise svoje :g:
(a ipak se svako malo naslusam toga kako imam em dobre biljeske, em dobre iscuclotine iz njih aka podsjetike :g: - to je lijepo cuti i motivira za raditi dalje, em sto zanm da je dobro, em sto eto, nekom frendu moze pomoci....)
postoji ideja za hititi sve moje biljeske (1 & 2 godina + dodaci) na net - u smislu nekog cudnog skeniranja (za koje 1 stranica = desetak kb, sto nije puno, IMO)
no o tom potom :g:
(ako ikad bude - bit ce na student.math.hr-u, cim ga upogonim :g:)
i ofkors, bit ce Copyright za skriptarnicu :twisted:
necu pilit - sami se vec dosta pilite
Smtih - vidi.... budi sebican na ovaj nacin:
radi podsjetnike ZA SEBE (kao sto ja radim masu toga - analize 1, 2, la 1, 2, komb, modeliranje... blablabla) - na papirima jer mi jetako bilo jednostavnije (nisam znala nista latexa)
sad mozda nesto osvane i u latexu, no i dalje - za mene, za moju dusu
ako to nekome pomogne - super
ako ne - nek si pise svoje
(a ipak se svako malo naslusam toga kako imam em dobre biljeske, em dobre iscuclotine iz njih aka podsjetike - to je lijepo cuti i motivira za raditi dalje, em sto zanm da je dobro, em sto eto, nekom frendu moze pomoci....)
postoji ideja za hititi sve moje biljeske (1 & 2 godina + dodaci) na net - u smislu nekog cudnog skeniranja (za koje 1 stranica = desetak kb, sto nije puno, IMO)
no o tom potom
(ako ikad bude - bit ce na student.math.hr-u, cim ga upogonim )
i ofkors, bit ce Copyright za skriptarnicu
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:31 ned, 19. 12. 2004 Naslov: |
|
|
Okej, okej, evo sto cu:
Od sutra nadalje napokon pocinjem raditi teoriju. Teoremce po teoremce.
Svaki razlog zbog kojeg odlucim konzultirati Web/Usenet/Irc/Forum/knjigu/svoje originalne biljeske (a da je taj razlog barem malo proof-specific ili caka do tog trenutka nikad spomenuta) zapisujem u obliku hint-a u podsjetnik.
Necu stavljati vise gluposti koje su ionako same po sebi jasne i koje sam, kako je Veky sjajno primijetio, stavljao iskljucivo jer sam mislio da bi nekome mogle koristiti, vec zaista stvari koje predstavljaju samu jezgru dokaza i jedino su sto je potrebno onima koji su dokazali barem nekoliko teorema u zivotu da samostalno reproduciraju dokaz.
Onaj tko se potrudio provesti barem nesto vremena prolazeci kroz dokaze sam po svojim biljeskama nece imati vecih poteskoca pri ponovnom izvodenju uz pomoc podsjetnika.
Kome nije jasno sto nekim hint-om zelim reci ili jednostavno ne kuzi strategiju, neka pita na mejl.
That's that. 8)
Kvescnz? :D
Okej, okej, evo sto cu:
Od sutra nadalje napokon pocinjem raditi teoriju. Teoremce po teoremce.
Svaki razlog zbog kojeg odlucim konzultirati Web/Usenet/Irc/Forum/knjigu/svoje originalne biljeske (a da je taj razlog barem malo proof-specific ili caka do tog trenutka nikad spomenuta) zapisujem u obliku hint-a u podsjetnik.
Necu stavljati vise gluposti koje su ionako same po sebi jasne i koje sam, kako je Veky sjajno primijetio, stavljao iskljucivo jer sam mislio da bi nekome mogle koristiti, vec zaista stvari koje predstavljaju samu jezgru dokaza i jedino su sto je potrebno onima koji su dokazali barem nekoliko teorema u zivotu da samostalno reproduciraju dokaz.
Onaj tko se potrudio provesti barem nesto vremena prolazeci kroz dokaze sam po svojim biljeskama nece imati vecih poteskoca pri ponovnom izvodenju uz pomoc podsjetnika.
Kome nije jasno sto nekim hint-om zelim reci ili jednostavno ne kuzi strategiju, neka pita na mejl.
That's that.
Kvescnz?
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|