Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Život na faxu u narednim danima...
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 9:09 sri, 29. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="cinik"]Krcko, pretpostavljam da ces doci...[/quote]

Well sir, to be perfectly honest, I'd rather be home with my wife and kids :lol:
[/quote]

i ti si mi neki matematicar..... khm! :)
(kad bolje razmislim, to je upravo u stilu deranja komandanta Cleesea).

sto je najzabavnije smisao zivota je poceo desetak minuta nakon mog zadnjeg posta ovdje. Onda sam se malo lupao glavom o zid zasto se ne sjecam te scene, iako sam je vezivao uz "May God strike me down if I'm wrong.... puff!", za koju sam znao da je iz smisla zivota.

'ave fun!

Sinisa
krcko (napisa):
cinik (napisa):
Krcko, pretpostavljam da ces doci...

Well sir, to be perfectly honest, I'd rather be home with my wife and kids Laughing

i ti si mi neki matematicar..... khm! Smile
(kad bolje razmislim, to je upravo u stilu deranja komandanta Cleesea).

sto je najzabavnije smisao zivota je poceo desetak minuta nakon mog zadnjeg posta ovdje. Onda sam se malo lupao glavom o zid zasto se ne sjecam te scene, iako sam je vezivao uz "May God strike me down if I'm wrong.... puff!", za koju sam znao da je iz smisla zivota.

'ave fun!

Sinisa

defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:09 sri, 29. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa, nitko od nas tko je bijo (jos uvijek) nema zenu i djecu :), a ni jedna knjiga niti kino nisu primamljiviji od allMath druzenja u vekyjevoj organizaciji.
zar te, cinice, ne grize savjest ovako javno prepricavat' mpajtonovce nakon sto se vjekovac otrgnuo od tva i propustio the meaning of life da bi nam pripremijo puno lijepih stvari? (ja zbilja cekam prvu iducu priliku da cujem o teoriji struna).
pa, bilo je to jedno lijepo prijepodne. i podne. i poslijepodne. :) hvala svima koji su bili i vekyju i vjekovcu sto su nam otkljucali vrata. Smith, palacinke su bile super (a ja mislila da ne volim gljive :shock: )!
a sto je jos bilo nakon sto je nas nekoliko otislo?
pa, nitko od nas tko je bijo (jos uvijek) nema zenu i djecu Smile, a ni jedna knjiga niti kino nisu primamljiviji od allMath druzenja u vekyjevoj organizaciji.
zar te, cinice, ne grize savjest ovako javno prepricavat' mpajtonovce nakon sto se vjekovac otrgnuo od tva i propustio the meaning of life da bi nam pripremijo puno lijepih stvari? (ja zbilja cekam prvu iducu priliku da cujem o teoriji struna).
pa, bilo je to jedno lijepo prijepodne. i podne. i poslijepodne. Smile hvala svima koji su bili i vekyju i vjekovcu sto su nam otkljucali vrata. Smith, palacinke su bile super (a ja mislila da ne volim gljive Shocked )!
a sto je jos bilo nakon sto je nas nekoliko otislo?

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:05 sri, 29. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?:mrgreen:

kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. :roll:

i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... :oops: ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! :D
ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?Mr. Green

kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. Rolling Eyes

i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... Embarassed ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! Very Happy

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 20:19 sri, 29. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?:mrgreen:[/quote]

Mah... to je bilo vraćanje "milo za drago" meni, na račun nekih davnih gluposti... :-)

[quote]kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...[/quote]

InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". :-D

[quote]i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. :roll:[/quote]

Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p

[quote]i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... :oops: ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! :D[/quote]

Don't worry, nije ti zapamtila ime. ;-)
Vincent Van Ear (napisa):
ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?Mr. Green

Mah... to je bilo vraćanje "milo za drago" meni, na račun nekih davnih gluposti... Smile

Citat:
kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...

InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". Very Happy

Citat:
i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. Rolling Eyes

Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p

Citat:
i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... Embarassed ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! Very Happy

Don't worry, nije ti zapamtila ime. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:56 sri, 29. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". [/quote]

Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.:o)

Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.:mrgreen:

A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.
Ajde bar je uživala u Smithovoj elokvenciji.:mrgreen:

[quote] Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p[/quote]

Sada treba pratiti publikacije koje se izdaju na filozofskom.:mrgreen:

PS:vjerojatno ti je jedna od prisutnih kolegica rekla za naše ranojutarnje ''nazdravljanje'' kraj konzuma(spotnula nas je).:mrgreen:

Jedan od elemenata skupa u kojem sam bio slavio je rođendan,nije to bio ''kronerski'' kupleraj.:o)
Citat:
InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician".

Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.Big nose

Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.Mr. Green

A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.
Ajde bar je uživala u Smithovoj elokvenciji.Mr. Green

Citat:

Sada treba pratiti publikacije koje se izdaju na filozofskom.Mr. Green

PS:vjerojatno ti je jedna od prisutnih kolegica rekla za naše ranojutarnje ''nazdravljanje'' kraj konzuma(spotnula nas je).Mr. Green

Jedan od elemenata skupa u kojem sam bio slavio je rođendan,nije to bio ''kronerski'' kupleraj.Big nose

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 0:08 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote] InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". [/quote]

Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.:o)

Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.:mrgreen:[/quote]

Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. :-)

[quote]A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.[/quote]

A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)
Citat:
InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician".

Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.Big nose

Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.Mr. Green

Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. Smile

Citat:

A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 9:19 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. :-)[/quote]

Da,ipak je prepoznala da se ja samo češljam na mahtematički način :wicked:

Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova :D ,a ne samo tvoj.
Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.

[quote]A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)[/quote]

Pa... ;)
Citat:
Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. Smile

Da,ipak je prepoznala da se ja samo češljam na mahtematički način Heh, heh,...

Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova Very Happy ,a ne samo tvoj.
Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.

Citat:
A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? Smile

Pa... Wink

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 13:28 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova :D ,a ne samo tvoj. Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.[/quote]

Now _you_ don't get it. A lijepo si raspisao razliku između psihologije i sociologije gore... sociolog ne proučava individualne ljude, već društvo s određenim obilježjima. Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.

[quote][quote]A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)[/quote]

Pa... ;)[/quote]

Sumnjaš u moje prosvjetljujuće sposobnosti? :-p
Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova Very Happy ,a ne samo tvoj. Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.

Now _you_ don't get it. A lijepo si raspisao razliku između psihologije i sociologije gore... sociolog ne proučava individualne ljude, već društvo s određenim obilježjima. Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.

Citat:
Citat:

Pa... Wink

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:16 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Sumnjaš u moje prosvjetljujuće sposobnosti? :-p [/quote]

Ne.Samo u mogućnost navike na tvoje mentalne izlučevine.(:mrgreen:)^n!
Citat:

Ne.Samo u mogućnost navike na tvoje mentalne izlučevine.(Mr. Green)^n!

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:33 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Ne.Samo u mogućnost navike na tvoje mentalne izlučevine.(:mrgreen:)^n![/quote]

Pa sad... _ja_ sam se navikao. (:-p)^0!
Ne.Samo u mogućnost navike na tvoje mentalne izlučevine.(Mr. Green)^n!

Pa sad... _ja_ sam se navikao. (:-p)^0!

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 16:42 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.[/quote]
Ja se ipak nadam da nisam s vekijem u istom fajlu. :shock:
Jednom kad bude već toliko kritično, sam ću potražiti psihološku pomoć! :lol:
(Bez uvrede veky, znaš da sam ozbiljan... :wink: )
veky (napisa):
Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.

Ja se ipak nadam da nisam s vekijem u istom fajlu. Shocked
Jednom kad bude već toliko kritično, sam ću potražiti psihološku pomoć! Laughing
(Bez uvrede veky, znaš da sam ozbiljan... Wink )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:02 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Ja se ipak nadam da nisam s vekijem u istom fajlu. :shock:
Jednom kad bude već toliko kritično, sam ću potražiti psihološku pomoć! :lol:[/quote]

Gle, to je Mony. Njenim psihosociološkim karakterizacijama ne treba previše vjerovati, pogotovo ako se odnose na mathematičare. ;-)
vjekovac (napisa):
Ja se ipak nadam da nisam s vekijem u istom fajlu. Shocked
Jednom kad bude već toliko kritično, sam ću potražiti psihološku pomoć! Laughing

Gle, to je Mony. Njenim psihosociološkim karakterizacijama ne treba previše vjerovati, pogotovo ako se odnose na mathematičare. Wink

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 16:33 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

*diskretno kopipejsta link moniki u emajlo*
*diskretno kopipejsta link moniki u emajlo*

PostPostano: 18:45 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

analiza na osnovi 2-3 sata!? :shock: pih!

nisam tamo saznala nista sto vec nisam znala, samo potvrdila sumnje. <klim-klim glavom> 8)

@ vincent - it's sociologiNJa... ako nista drugo, tako barem bolje zvuci. :wink:
analiza na osnovi 2-3 sata!? Shocked pih!

nisam tamo saznala nista sto vec nisam znala, samo potvrdila sumnje. <klim-klim glavom> Cool

@ vincent - it's sociologiNJa... ako nista drugo, tako barem bolje zvuci. Wink

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 8:45 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sociologica,sociologinja,socionešto,whatever,glavno da se razumijemo..valjda...SVE NAJBOLJE SVIMA U NOVOJ GODINI,evo ja se vratih tek sada sa noćnih tumaranja...ako se po provodu nove godine raspoznaje cijela naredna godina,to će reći da mi ne gine mamurluk,nesanica,ubijenost,smežuranost,zetovi ranojutarnji autobousi i želja za umiranjem,fala bogu na toplom krevetu,litri hladne cedevite,otvorenom balkonu i prespavanom danu...
sociologica,sociologinja,socionešto,whatever,glavno da se razumijemo..valjda...SVE NAJBOLJE SVIMA U NOVOJ GODINI,evo ja se vratih tek sada sa noćnih tumaranja...ako se po provodu nove godine raspoznaje cijela naredna godina,to će reći da mi ne gine mamurluk,nesanica,ubijenost,smežuranost,zetovi ranojutarnji autobousi i želja za umiranjem,fala bogu na toplom krevetu,litri hladne cedevite,otvorenom balkonu i prespavanom danu...

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 21:17 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

e hvala, te tebi i svim forumasima sve najbolje u ovoj godini!!
[color=red] e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum[/color] :shock:
e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum Shocked

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 21:33 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam se probudio maloprije (kad sam poslao prosli post na forum:)).
i meni je bilo fino.
ja sam se probudio maloprije (kad sam poslao prosli post na forum:)).
i meni je bilo fino.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:06 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]e hvala, te tebi i svim forumasima sve najbolje u ovoj godini!!
[color=red] e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum[/color] :shock:[/quote]

Ne budi tako plitak goc :) ,putanja do foruma je ipak puno zamršenija. :D

Došao sam doma i odlučio zgužvati pokoji zalogaj mesa prije sna,kako sam osjetio enormnu glad(riječ proždrljivost to dobro opisuje) i ''lagani'' roller-coaster u glavi,a nepisano je pravilo boemskog života :mrgreen: ne leći prije no miš što bubnja po stijenkama moždane ovojnice ne osjeti umor u svojim šapicama i ne odluči rasprostrijeti krevet :wink:

Ono što mi svakodnevna rutina jest provjeriti svoje download-e,kako napreduju,koliki je postotak skinutih fajlova,što onda uz žvakanje mesa i gutanje(doslovno) Aljaska-nski hladne cedevite povlači i slanje SMS poruka ljudima koje poznajem,a nisam se s njima vidio u prethodnoj noći,pa švrljanje po netu,forumima,njuzama i finalno odlučih ovdje čestitati ljudima Novu godinu.

Taman kad učinim sve te unaprijed određene radnje miš u glavi već lagano pada u REM fazu sna...naravno :mrgreen: tu i tamo ritne nogom u snu i zavibrira likvor. :lol:

PS:ahri,ja se digoh također cca prije sat vremena i shvatih da nemam glasa odnosno da je prekinut ko f:[0,1]->IR ,f(x)={ 1: x@IQ , 0: x@IR\IQ
goc9999 (napisa):
e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum Shocked

Ne budi tako plitak goc Smile ,putanja do foruma je ipak puno zamršenija. Very Happy

Došao sam doma i odlučio zgužvati pokoji zalogaj mesa prije sna,kako sam osjetio enormnu glad(riječ proždrljivost to dobro opisuje) i ''lagani'' roller-coaster u glavi,a nepisano je pravilo boemskog života Mr. Green ne leći prije no miš što bubnja po stijenkama moždane ovojnice ne osjeti umor u svojim šapicama i ne odluči rasprostrijeti krevet Wink

Ono što mi svakodnevna rutina jest provjeriti svoje download-e,kako napreduju,koliki je postotak skinutih fajlova,što onda uz žvakanje mesa i gutanje(doslovno) Aljaska-nski hladne cedevite povlači i slanje SMS poruka ljudima koje poznajem,a nisam se s njima vidio u prethodnoj noći,pa švrljanje po netu,forumima,njuzama i finalno odlučih ovdje čestitati ljudima Novu godinu.

Taman kad učinim sve te unaprijed određene radnje miš u glavi već lagano pada u REM fazu sna...naravno Mr. Green tu i tamo ritne nogom u snu i zavibrira likvor. Laughing

PS:ahri,ja se digoh također cca prije sat vremena i shvatih da nemam glasa odnosno da je prekinut ko f:[0,1]->IR ,f(x)={ 1: x@IQ , 0: x@IR\IQ

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 22:33 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

siroce malo. to ti je od cigareta i bezobrazluka. ;)
siroce malo. to ti je od cigareta i bezobrazluka. ;)

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 13:10 ned, 2. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve najbolje od Crnog! :)
Sve najbolje od Crnog! Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum