Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:09 sri, 29. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="cinik"]Krcko, pretpostavljam da ces doci...[/quote]
Well sir, to be perfectly honest, I'd rather be home with my wife and kids :lol:
[/quote]
i ti si mi neki matematicar..... khm! :)
(kad bolje razmislim, to je upravo u stilu deranja komandanta Cleesea).
sto je najzabavnije smisao zivota je poceo desetak minuta nakon mog zadnjeg posta ovdje. Onda sam se malo lupao glavom o zid zasto se ne sjecam te scene, iako sam je vezivao uz "May God strike me down if I'm wrong.... puff!", za koju sam znao da je iz smisla zivota.
'ave fun!
Sinisa
krcko (napisa): | cinik (napisa): | Krcko, pretpostavljam da ces doci... |
Well sir, to be perfectly honest, I'd rather be home with my wife and kids
|
i ti si mi neki matematicar..... khm!
(kad bolje razmislim, to je upravo u stilu deranja komandanta Cleesea).
sto je najzabavnije smisao zivota je poceo desetak minuta nakon mog zadnjeg posta ovdje. Onda sam se malo lupao glavom o zid zasto se ne sjecam te scene, iako sam je vezivao uz "May God strike me down if I'm wrong.... puff!", za koju sam znao da je iz smisla zivota.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 15:09 sri, 29. 12. 2004 Naslov: |
|
|
pa, nitko od nas tko je bijo (jos uvijek) nema zenu i djecu :), a ni jedna knjiga niti kino nisu primamljiviji od allMath druzenja u vekyjevoj organizaciji.
zar te, cinice, ne grize savjest ovako javno prepricavat' mpajtonovce nakon sto se vjekovac otrgnuo od tva i propustio the meaning of life da bi nam pripremijo puno lijepih stvari? (ja zbilja cekam prvu iducu priliku da cujem o teoriji struna).
pa, bilo je to jedno lijepo prijepodne. i podne. i poslijepodne. :) hvala svima koji su bili i vekyju i vjekovcu sto su nam otkljucali vrata. Smith, palacinke su bile super (a ja mislila da ne volim gljive :shock: )!
a sto je jos bilo nakon sto je nas nekoliko otislo?
pa, nitko od nas tko je bijo (jos uvijek) nema zenu i djecu , a ni jedna knjiga niti kino nisu primamljiviji od allMath druzenja u vekyjevoj organizaciji.
zar te, cinice, ne grize savjest ovako javno prepricavat' mpajtonovce nakon sto se vjekovac otrgnuo od tva i propustio the meaning of life da bi nam pripremijo puno lijepih stvari? (ja zbilja cekam prvu iducu priliku da cujem o teoriji struna).
pa, bilo je to jedno lijepo prijepodne. i podne. i poslijepodne. hvala svima koji su bili i vekyju i vjekovcu sto su nam otkljucali vrata. Smith, palacinke su bile super (a ja mislila da ne volim gljive )!
a sto je jos bilo nakon sto je nas nekoliko otislo?
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 20:05 sri, 29. 12. 2004 Naslov: |
|
|
ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?:mrgreen:
kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. :roll:
i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... :oops: ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! :D
ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?
kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu.
i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda!
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:19 sri, 29. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)?:mrgreen:[/quote]
Mah... to je bilo vraćanje "milo za drago" meni, na račun nekih davnih gluposti... :-)
[quote]kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ...[/quote]
InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". :-D
[quote]i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu. :roll:[/quote]
Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p
[quote]i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... :oops: ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda! :D[/quote]
Don't worry, nije ti zapamtila ime. ;-)
Vincent Van Ear (napisa): | ja još samo ne razumijem ulogu one sociologice(valjda se tak piše)? |
Mah... to je bilo vraćanje "milo za drago" meni, na račun nekih davnih gluposti...
Citat: | kaj piše neki referat u stilu 'MATEMATIČARI-ALIENS OR JUST LESS ORDINARY PEOPLE' ... |
InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician".
Citat: | i da,obećanu analizu nije dala,dobro,ok,dala je nama nekolicini pri izlasku par opaski u pozitivnom svijetlu.  |
Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p
Citat: | i da,moje isprike za onu vulgarnost što sam izrekao,bio je to samo moj nerazumni obrambeni mehanizam od dolaska na ploču... ...možda u (pretpostavimo)postojećoj analizi sociologice piše:katkad kriminalno vulgarni bez opravdana povoda!  |
Don't worry, nije ti zapamtila ime.
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 20:56 sri, 29. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote] InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". [/quote]
Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.:o)
Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.:mrgreen:
A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.
Ajde bar je uživala u Smithovoj elokvenciji.:mrgreen:
[quote] Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p[/quote]
Sada treba pratiti publikacije koje se izdaju na filozofskom.:mrgreen:
PS:vjerojatno ti je jedna od prisutnih kolegica rekla za naše ranojutarnje ''nazdravljanje'' kraj konzuma(spotnula nas je).:mrgreen:
Jedan od elemenata skupa u kojem sam bio slavio je rođendan,nije to bio ''kronerski'' kupleraj.:o)
Citat: | InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". |
Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.
Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.
A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.
Ajde bar je uživala u Smithovoj elokvenciji.
Citat: | Samo je obećala (i to implicitno) da će je napraviti, nije obećala da će ti je i dati. ;-p |
Sada treba pratiti publikacije koje se izdaju na filozofskom.
PS:vjerojatno ti je jedna od prisutnih kolegica rekla za naše ranojutarnje ''nazdravljanje'' kraj konzuma(spotnula nas je).
Jedan od elemenata skupa u kojem sam bio slavio je rođendan,nije to bio ''kronerski'' kupleraj.
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 0:08 čet, 30. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote] InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". [/quote]
Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.:o)
Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2.:mrgreen:[/quote]
Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. :-)
[quote]A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom.[/quote]
A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)
Vincent Van Ear (napisa): | Citat: | InFact, ne bih se čudio da tako nešto zaista i piše... no, ako će te utješiti, nisi ti bio u fokusu, bio si samo materijal za nešto poput "Veky - alien or just less ordinary mathematician". |
Hm,onda je ona psiholog,a ne sociolog.
Najmanji broj jedinki koje sociolog proučava jest (valjda)2. |
Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne.
Citat: | A dugo je i izdržala slušajući stvari koje razumije jednako koliko ja razumijem kakve veze imaju nindže sa matematikom. |
A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla?
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 9:19 čet, 30. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote]Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne. :-)[/quote]
Da,ipak je prepoznala da se ja samo češljam na mahtematički način :wicked:
Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova :D ,a ne samo tvoj.
Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.
[quote]A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)[/quote]
Pa... ;)
Citat: | Nisam rekao da _samo_ mene proučava. Samo sam rekao da _tebe_ ne.  |
Da,ipak je prepoznala da se ja samo češljam na mahtematički način
Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova ,a ne samo tvoj.
Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.
Citat: | A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla?  |
Pa...
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 13:28 čet, 30. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova :D ,a ne samo tvoj. Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku.[/quote]
Now _you_ don't get it. A lijepo si raspisao razliku između psihologije i sociologije gore... sociolog ne proučava individualne ljude, već društvo s određenim obilježjima. Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.
[quote][quote]A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla? :-)[/quote]
Pa... ;)[/quote]
Sumnjaš u moje prosvjetljujuće sposobnosti? :-p
Vincent Van Ear (napisa): | Dakle,kažeš da postoji više tih psycho-fajlova ,a ne samo tvoj. Hm,onda je lako,postoji još fajl o Vjekovcu i Ciniku. |
Now _you_ don't get it. A lijepo si raspisao razliku između psihologije i sociologije gore... sociolog ne proučava individualne ljude, već društvo s određenim obilježjima. Sasvim je moguće da je i vjekovaca i cinika strpala u to drustvo u svojoj glavi, ali ne kao tri filea, nego kao jedan.
Citat: | Citat: | A čuj... ako izdrži svaki tjedan nekoliko sati sa mnom... misliš da se nije već navikla?  |
Pa...  |
Sumnjaš u moje prosvjetljujuće sposobnosti? :-p
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 8:45 sub, 1. 1. 2005 Naslov: |
|
|
sociologica,sociologinja,socionešto,whatever,glavno da se razumijemo..valjda...SVE NAJBOLJE SVIMA U NOVOJ GODINI,evo ja se vratih tek sada sa noćnih tumaranja...ako se po provodu nove godine raspoznaje cijela naredna godina,to će reći da mi ne gine mamurluk,nesanica,ubijenost,smežuranost,zetovi ranojutarnji autobousi i želja za umiranjem,fala bogu na toplom krevetu,litri hladne cedevite,otvorenom balkonu i prespavanom danu...
sociologica,sociologinja,socionešto,whatever,glavno da se razumijemo..valjda...SVE NAJBOLJE SVIMA U NOVOJ GODINI,evo ja se vratih tek sada sa noćnih tumaranja...ako se po provodu nove godine raspoznaje cijela naredna godina,to će reći da mi ne gine mamurluk,nesanica,ubijenost,smežuranost,zetovi ranojutarnji autobousi i želja za umiranjem,fala bogu na toplom krevetu,litri hladne cedevite,otvorenom balkonu i prespavanom danu...
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:06 sub, 1. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="goc9999"]e hvala, te tebi i svim forumasima sve najbolje u ovoj godini!!
[color=red] e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum[/color] :shock:[/quote]
Ne budi tako plitak goc :) ,putanja do foruma je ipak puno zamršenija. :D
Došao sam doma i odlučio zgužvati pokoji zalogaj mesa prije sna,kako sam osjetio enormnu glad(riječ proždrljivost to dobro opisuje) i ''lagani'' roller-coaster u glavi,a nepisano je pravilo boemskog života :mrgreen: ne leći prije no miš što bubnja po stijenkama moždane ovojnice ne osjeti umor u svojim šapicama i ne odluči rasprostrijeti krevet :wink:
Ono što mi svakodnevna rutina jest provjeriti svoje download-e,kako napreduju,koliki je postotak skinutih fajlova,što onda uz žvakanje mesa i gutanje(doslovno) Aljaska-nski hladne cedevite povlači i slanje SMS poruka ljudima koje poznajem,a nisam se s njima vidio u prethodnoj noći,pa švrljanje po netu,forumima,njuzama i finalno odlučih ovdje čestitati ljudima Novu godinu.
Taman kad učinim sve te unaprijed određene radnje miš u glavi već lagano pada u REM fazu sna...naravno :mrgreen: tu i tamo ritne nogom u snu i zavibrira likvor. :lol:
PS:ahri,ja se digoh također cca prije sat vremena i shvatih da nemam glasa odnosno da je prekinut ko f:[0,1]->IR ,f(x)={ 1: x@IQ , 0: x@IR\IQ
goc9999 (napisa): | e hvala, te tebi i svim forumasima sve najbolje u ovoj godini!!
e nemogu vjerovat da je prvo sto si ucinio kad si dosao doma bilo doc na forum  |
Ne budi tako plitak goc ,putanja do foruma je ipak puno zamršenija.
Došao sam doma i odlučio zgužvati pokoji zalogaj mesa prije sna,kako sam osjetio enormnu glad(riječ proždrljivost to dobro opisuje) i ''lagani'' roller-coaster u glavi,a nepisano je pravilo boemskog života ne leći prije no miš što bubnja po stijenkama moždane ovojnice ne osjeti umor u svojim šapicama i ne odluči rasprostrijeti krevet
Ono što mi svakodnevna rutina jest provjeriti svoje download-e,kako napreduju,koliki je postotak skinutih fajlova,što onda uz žvakanje mesa i gutanje(doslovno) Aljaska-nski hladne cedevite povlači i slanje SMS poruka ljudima koje poznajem,a nisam se s njima vidio u prethodnoj noći,pa švrljanje po netu,forumima,njuzama i finalno odlučih ovdje čestitati ljudima Novu godinu.
Taman kad učinim sve te unaprijed određene radnje miš u glavi već lagano pada u REM fazu sna...naravno tu i tamo ritne nogom u snu i zavibrira likvor.
PS:ahri,ja se digoh također cca prije sat vremena i shvatih da nemam glasa odnosno da je prekinut ko f:[0,1]->IR ,f(x)={ 1: x@IQ , 0: x@IR\IQ
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)