Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Raspored za ljetni semestar
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 14 - 11

PostPostano: 0:20 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
ma sve super :g:
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?[/quote]

zasad sam izbrojao troje jel tako!? :)

[quote="Nesi"]
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...

da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati :( ...... mozda ga dobim sutra....[/quote]

Kolegice nemojte ovo shvatiti kao napad ili nesto slicno, ali po cemu ste vi shvatili da se nesto trazili [b]iskljucivo[/b] od vas????
kolege su trazili sve koji mogu pomoci i zato bi bilo lijepo da ste se strpili sa svojim komentarima tipa "a jeste slatki" i sl. upravo iz razloga sto su ljudi ipak napisali neke rasporede...
u redu?
Nesi (napisa):

ma sve super Mr. Green
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?

zasad sam izbrojao troje jel tako!? Smile

Nesi (napisa):

ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...

da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati Sad ...... mozda ga dobim sutra....

Kolegice nemojte ovo shvatiti kao napad ili nesto slicno, ali po cemu ste vi shvatili da se nesto trazili iskljucivo od vas????
kolege su trazili sve koji mogu pomoci i zato bi bilo lijepo da ste se strpili sa svojim komentarima tipa "a jeste slatki" i sl. upravo iz razloga sto su ljudi ipak napisali neke rasporede...
u redu?

Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:27 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Liddy"]neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? :lol:[/quote]
[quote="Gogs"]i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! :evil:
[u]1. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D strpiti da [i]anamari[/i] sutra/prekosutra stavi raspored [url=http://student.math.hr/]on-line[/url]. :wink:
[quote="Nesi"]webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... :g:
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)[/quote]
[u]2. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D malo organizirati (svako za sebe, of course 8)) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je [u]možda[/u] netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. :wink: Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni :lol:, jer možda samo stanujemo daleko :cry:).
[u]3. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. :lol: na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne :evil:, provedemo dan u [i]Tangenti[/i]. :D

:w[/quote]

zasto kolega/kolegice u sve tri tocke pretpostavljate da ljude ne dolaze na faks zbog toga sto su lijeni???
mozda nemaju vremena, mozda ljudi rade....
nemaju svi tu srecu da mogu ljencariti kod kuce kao sto vi to (valjda) mozete...
nekima je svako vrijeme izmedju ucenja i ostalih posjeta faksu vazno da ga iskoriste za rad bilo kakvog oblika....

i zato me takve generalizacije uvijek izbace iz takta... kao da je lijenost jedini razlog da se ne dodje na faks...

i samo bih molio da se nitko ne javi sa pametnim komentarom da ako se nema vremena dolaziti na faks neka se ne studira... molim vas...

za kraj .... :)

P.S.I zaista ali zaista mi nije jasno sto vidite u toj tangenti!? koliko boljih nacina za trosenje vremena, a ako zelite i lijepsih birceva....
buba (napisa):
Liddy (napisa):
neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? Laughing

Gogs (napisa):
i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?

Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! Evil or Very Mad
1. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy strpiti da anamari sutra/prekosutra stavi raspored on-line. Wink
Nesi (napisa):
webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... Mr. Green
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)

2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy malo organizirati (svako za sebe, of course Cool) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. Wink Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni Laughing, jer možda samo stanujemo daleko Crying or Very sad).
3. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. Laughing na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne Evil or Very Mad, provedemo dan u Tangenti. Very Happy

Wave

zasto kolega/kolegice u sve tri tocke pretpostavljate da ljude ne dolaze na faks zbog toga sto su lijeni???
mozda nemaju vremena, mozda ljudi rade....
nemaju svi tu srecu da mogu ljencariti kod kuce kao sto vi to (valjda) mozete...
nekima je svako vrijeme izmedju ucenja i ostalih posjeta faksu vazno da ga iskoriste za rad bilo kakvog oblika....

i zato me takve generalizacije uvijek izbace iz takta... kao da je lijenost jedini razlog da se ne dodje na faks...

i samo bih molio da se nitko ne javi sa pametnim komentarom da ako se nema vremena dolaziti na faks neka se ne studira... molim vas...

za kraj .... Smile

P.S.I zaista ali zaista mi nije jasno sto vidite u toj tangenti!? koliko boljih nacina za trosenje vremena, a ako zelite i lijepsih birceva....

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 21:07 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
Boze, Boze... Poštovani kolega: Jel možete MOLIM VAS još koji puta pročitati moja tri navoda i reći mi gdje sam ja to napisala
[quote="Gogs"]da ljudi ne dolaze na faks zbog toga sto su [u][b]lijeni[/b][/u]???[/quote]
:shock: Ja sam napisala
[quote="buba"]ajmo se svi mi kojima se [b][u]ne da[/u][/b][/quote]

[quote="Gogs"]nemaju svi tu srecu da mogu ljencariti kod kuce kao sto vi to (valjda) mozete...[/quote]
Mislim da niste ni u najmanju ruku slobodni komentirati kako ja provodim svoje vrijeme. =;
Off-topic
Boze, Boze... Poštovani kolega: Jel možete MOLIM VAS još koji puta pročitati moja tri navoda i reći mi gdje sam ja to napisala
Gogs (napisa):
da ljudi ne dolaze na faks zbog toga sto su lijeni???

Shocked Ja sam napisala
buba (napisa):
ajmo se svi mi kojima se ne da

Gogs (napisa):

Mislim da niste ni u najmanju ruku slobodni komentirati kako ja provodim svoje vrijeme. Speak to the hand

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:43 ned, 27. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred][b]STOP[/b] [ :lol: ] flejmanju :!:

Ok, u ovoj komunikaciji definitivno ima nedorecenosti i nesporazuma; sto je napisano - napisano je! :roll: Tko cita, procitat ce kako mu pashe, pa molim da se vise ne "uvjeravate"! 8)

Hvala![/color] :)

@[b]Anamari[/b] & [b]Steelworker[/b]: Zahvala i pohvale od mene, u ime Forumasha, kad su vec oni prezauzeti prepucavanjima... =D> :D
STOP [ Laughing ] flejmanju Exclamation

Ok, u ovoj komunikaciji definitivno ima nedorecenosti i nesporazuma; sto je napisano - napisano je! Rolling Eyes Tko cita, procitat ce kako mu pashe, pa molim da se vise ne "uvjeravate"! Cool

Hvala!
Smile

@Anamari & Steelworker: Zahvala i pohvale od mene, u ime Forumasha, kad su vec oni prezauzeti prepucavanjima... Applause Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 12:35 pon, 28. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dakle, hvala puno na rasporedu, ali ako neko jos ima raspored izbornih za 3 i 4 godinu nek objavi. hvala
dakle, hvala puno na rasporedu, ali ako neko jos ima raspored izbornih za 3 i 4 godinu nek objavi. hvala

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 3:22 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Kad se novi raspored iskristalizira i dogovore termini izbornih kolegija i demosi ce imat svoj sastanak i dogovoriti novi raspored dezurstava...[/quote]

Sastanak se odvijao danas (cetFrtak) od 14:15 do 17 i nest sitno. Uglavnom, dugo. Sa puno galame i prepirki. Pogotovo moje galame. (E sad tu moze ici i :oops: i 8) ) No galama je urodila plodom i nakon dosta muke i tvrdoglavosti smo ipak dobili raspored sa ujednacenim satnicama svih demosa i prisutnih i ne prisutnih, bez zakinutih. :D 8)

Linkovi su stari (opet u cetiri formata, pa tko sto voli nek izvoli):

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.htm
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.pdf
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.doc
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.sxw

A imate ga vec polijepljenog i po vratima praktikuma.

...

P.S. Ako niste primjetili odnedavno se na vratima svakog praktikuma nalazi [i]kućni red[/i] praktikuma. Bilo bi dobro da ga procitate. Da se manje cudite i bunite kad vas demos zamoli da napustite praktikum ili opomene zbog necega. ;)
steelworker (napisa):
Kad se novi raspored iskristalizira i dogovore termini izbornih kolegija i demosi ce imat svoj sastanak i dogovoriti novi raspored dezurstava...

Sastanak se odvijao danas (cetFrtak) od 14:15 do 17 i nest sitno. Uglavnom, dugo. Sa puno galame i prepirki. Pogotovo moje galame. (E sad tu moze ici i Embarassed i Cool ) No galama je urodila plodom i nakon dosta muke i tvrdoglavosti smo ipak dobili raspored sa ujednacenim satnicama svih demosa i prisutnih i ne prisutnih, bez zakinutih. Very Happy Cool

Linkovi su stari (opet u cetiri formata, pa tko sto voli nek izvoli):

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.htm
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.pdf
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.doc
http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.sxw

A imate ga vec polijepljenog i po vratima praktikuma.

...

P.S. Ako niste primjetili odnedavno se na vratima svakog praktikuma nalazi kućni red praktikuma. Bilo bi dobro da ga procitate. Da se manje cudite i bunite kad vas demos zamoli da napustite praktikum ili opomene zbog necega. Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum