Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:50 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]a bas smo tebe cekali...mozda jest najnizi, ali se u normalnom ophodjenju s ljudima najvise koristi.[/quote]
Ajmo ovo zabiljeziti kao izjavu 1.
[quote="HijenA"]
osim toga...kucni (forumski) red je nesto sto se mora postovat kad nekome dolazis u goste.[/quote]
Vidis, ovdje prestaje tezinu imati izjava 1., jer, kako ces dolje procitati, isti se bazira na akademskim vrijednostima/principima i sl., a ne na bon-tonu. :)
[quote="HijenA"]ovaj forum mozes zamislit kao veliku kucu u kojoj vsego odredjuje pravila igre kojih se moramo pridrzavat.[/quote]
Ne, ovaj forum mogu zamisliti kao veliki prostor za oglasavanje i rasprave u kojoj vsego u skladu sa [b]akademskim principima[/b] slaze pravila i nitko mu taj legitimitet ne zeli narusavati.
[quote="Pravila foruma"]
... Kao dio akademske zajednice, prihvaćamo odgovarajući način ophođenja.[/quote]
[quote="HijenA"]
ako se ne pridrzavamo, slijede sankcije. to je isto kao kad bi ja sad dosao kod tebe doma i poceo narusavat tvoj red i mir (bilokako). sta bi ti napravio? izbacio me van :PP[/quote]
Zato sto je dom nepovrediv, imao bih takvo pravo. No, ovaj forum je dio akademske institucije (na ovaj ili onaj nacin), pa nije bas tako jednostavno primjenjvo to pravilo.
[quote="HijenA"]mislim da je zivac pretjerao u svojoj diskusiji i mislim da bi se trebao ispricat vsegi...samo toliko.[/quote]
Ne.
'ave fun!
Sinisa
HijenA (napisa): | a bas smo tebe cekali...mozda jest najnizi, ali se u normalnom ophodjenju s ljudima najvise koristi. |
Ajmo ovo zabiljeziti kao izjavu 1.
HijenA (napisa): |
osim toga...kucni (forumski) red je nesto sto se mora postovat kad nekome dolazis u goste. |
Vidis, ovdje prestaje tezinu imati izjava 1., jer, kako ces dolje procitati, isti se bazira na akademskim vrijednostima/principima i sl., a ne na bon-tonu.
HijenA (napisa): | ovaj forum mozes zamislit kao veliku kucu u kojoj vsego odredjuje pravila igre kojih se moramo pridrzavat. |
Ne, ovaj forum mogu zamisliti kao veliki prostor za oglasavanje i rasprave u kojoj vsego u skladu sa akademskim principima slaze pravila i nitko mu taj legitimitet ne zeli narusavati.
Pravila foruma (napisa): |
... Kao dio akademske zajednice, prihvaćamo odgovarajući način ophođenja. |
ako se ne pridrzavamo, slijede sankcije. to je isto kao kad bi ja sad dosao kod tebe doma i poceo narusavat tvoj red i mir (bilokako). sta bi ti napravio? izbacio me van  |
Zato sto je dom nepovrediv, imao bih takvo pravo. No, ovaj forum je dio akademske institucije (na ovaj ili onaj nacin), pa nije bas tako jednostavno primjenjvo to pravilo.
HijenA (napisa): | mislim da je zivac pretjerao u svojoj diskusiji i mislim da bi se trebao ispricat vsegi...samo toliko. |
Ne.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:54 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"][quote="HijenA"]a bas smo tebe cekali...mozda jest najnizi, ali se u normalnom ophodjenju s ljudima najvise koristi.[/quote]
Ajmo ovo zabiljeziti kao izjavu 1.[/quote]
ajmo.
[quote]
[quote="HijenA"]
osim toga...kucni (forumski) red je nesto sto se mora postovat kad nekome dolazis u goste.[/quote]
Vidis, ovdje prestaje tezinu imati izjava 1., jer, kako ces dolje procitati, isti se bazira na akademskim vrijednostima/principima i sl., a ne na bon-tonu. :)[/quote]
a akademske vrijednosti/principi se baziraju na nekim moralnim i opceprihvacenim vrijednostima, kratko receno, bon-tonu.
[quote]
[quote="HijenA"]ovaj forum mozes zamislit kao veliku kucu u kojoj vsego odredjuje pravila igre kojih se moramo pridrzavat.[/quote]
Ne, ovaj forum mogu zamisliti kao veliki prostor za oglasavanje i rasprave u kojoj vsego u skladu sa [b]akademskim principima[/b] slaze pravila i nitko mu taj legitimitet ne zeli narusavati.[/quote]
da...u skladu sa gornjom definicijom iste.
[quote]
[quote="Pravila foruma"]
... Kao dio akademske zajednice, prihvaćamo odgovarajući način ophođenja.[/quote]
[quote="HijenA"]
ako se ne pridrzavamo, slijede sankcije. to je isto kao kad bi ja sad dosao kod tebe doma i poceo narusavat tvoj red i mir (bilokako). sta bi ti napravio? izbacio me van :PP[/quote]
Zato sto je dom nepovrediv, imao bih takvo pravo. No, ovaj forum je dio akademske institucije (na ovaj ili onaj nacin), pa nije bas tako jednostavno primjenjvo to pravilo.[/quote]
like i said...je...u duhu gornje izjave.
[quote]
[quote="HijenA"]mislim da je zivac pretjerao u svojoj diskusiji i mislim da bi se trebao ispricat vsegi...samo toliko.[/quote]
Ne.[/quote]
tvoje misljenje :P
cinik (napisa): | HijenA (napisa): | a bas smo tebe cekali...mozda jest najnizi, ali se u normalnom ophodjenju s ljudima najvise koristi. |
Ajmo ovo zabiljeziti kao izjavu 1. |
ajmo.
Citat: |
osim toga...kucni (forumski) red je nesto sto se mora postovat kad nekome dolazis u goste. |
Vidis, ovdje prestaje tezinu imati izjava 1., jer, kako ces dolje procitati, isti se bazira na akademskim vrijednostima/principima i sl., a ne na bon-tonu.  |
a akademske vrijednosti/principi se baziraju na nekim moralnim i opceprihvacenim vrijednostima, kratko receno, bon-tonu.
HijenA (napisa): | ovaj forum mozes zamislit kao veliku kucu u kojoj vsego odredjuje pravila igre kojih se moramo pridrzavat. |
Ne, ovaj forum mogu zamisliti kao veliki prostor za oglasavanje i rasprave u kojoj vsego u skladu sa akademskim principima slaze pravila i nitko mu taj legitimitet ne zeli narusavati. |
da...u skladu sa gornjom definicijom iste.
Pravila foruma (napisa): |
... Kao dio akademske zajednice, prihvaćamo odgovarajući način ophođenja. |
ako se ne pridrzavamo, slijede sankcije. to je isto kao kad bi ja sad dosao kod tebe doma i poceo narusavat tvoj red i mir (bilokako). sta bi ti napravio? izbacio me van  |
Zato sto je dom nepovrediv, imao bih takvo pravo. No, ovaj forum je dio akademske institucije (na ovaj ili onaj nacin), pa nije bas tako jednostavno primjenjvo to pravilo. |
like i said...je...u duhu gornje izjave.
HijenA (napisa): | mislim da je zivac pretjerao u svojoj diskusiji i mislim da bi se trebao ispricat vsegi...samo toliko. |
Ne. |
tvoje misljenje
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:33 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Vidim da o Smotri vise nema dubokih komentara, a prepucavanja mi je stvarno dosta. :roll: Rijesite to PMom ili nekako, a ovo ide pod kljuc. :evil:
[b]Ako netko zeli nastaviti [u]O SMOTRI[/u], molim da mi javi PMom da otkljucam topic![/b] 8)[/color]
Vidim da o Smotri vise nema dubokih komentara, a prepucavanja mi je stvarno dosta. Rijesite to PMom ili nekako, a ovo ide pod kljuc.
Ako netko zeli nastaviti O SMOTRI, molim da mi javi PMom da otkljucam topic!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|