Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ja bi na pmf..
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:04 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][b]De gustibus disputandum non es[/b] , or something :mrgreen:[/quote]

Mislim da je "[i]De gustibus non est disputandum[/i]", ali moj latinski i tako nije na nekoj razini... :oops:

@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta. 8)
Vincent Van Ear (napisa):
De gustibus disputandum non es , or something Mr. Green

Mislim da je "De gustibus non est disputandum", ali moj latinski i tako nije na nekoj razini... Embarassed

@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:29 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta. 8)[/quote]

kad je to?
vsego (napisa):

kad je to?

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 14:39 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]
znas sta je pozitivno u ne-previse-math skolama? to sta je ima taman toliko da ti je njam :dorucak: (ako ti ide). pitanje je bih li bila na ovom faxu da sam isla u nekakvu matematicku gimnaziju - vjerojatno bi pukla ljubav radi isforsiranosti.[/quote]
..ima neš u tome...ja išo u matematičku...al eto nisam znal kaj bi pametnije upisao od ovog :black:
koryanshea (napisa):

znas sta je pozitivno u ne-previse-math skolama? to sta je ima taman toliko da ti je njam Dorucak... (ako ti ide). pitanje je bih li bila na ovom faxu da sam isla u nekakvu matematicku gimnaziju - vjerojatno bi pukla ljubav radi isforsiranosti.

..ima neš u tome...ja išo u matematičku...al eto nisam znal kaj bi pametnije upisao od ovog #Black smile

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:38 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="vsego"]

@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta. 8)[/quote]

kad je to?[/quote]

ako me sjecanje dobro sluzi, 25.05. (srijeda)
u 12h u 003 ce biti predavanje.... (003 ti je najveca predavaona, koju nemres fulati :g:)
bily (napisa):
vsego (napisa):

kad je to?

u 12h u 003 ce biti predavanje.... (003 ti je najveca predavaona, koju nemres fulati Mr. Green)

mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 17:30 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"].. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete),... [/quote]
Osim u našoj skriptarnici (gdje bi ga trebalo biti, al' možda i nema), imaš po jedan prijemni s Matematike objavljen u svakom godištu MFL-a (Matematičko-fizičkog lista), obično u prvom broju.
A što se tiče otvorenog dana, Nesi je u pravu - srijeda 25.5. - pogledaj na web stranici cca tjedan dana ranije, negdje će pisati program tj. što se sve dešava. Osim "predavanja", tj. predstavljanja studija u 003 u 12 sati, bit će i obilazak zgrade, a moći ćete i slušati predavanja/vježbe sa studentima.
boo Smile (napisa):
.. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete),...

Osim u našoj skriptarnici (gdje bi ga trebalo biti, al' možda i nema), imaš po jedan prijemni s Matematike objavljen u svakom godištu MFL-a (Matematičko-fizičkog lista), obično u prvom broju.
A što se tiče otvorenog dana, Nesi je u pravu - srijeda 25.5. - pogledaj na web stranici cca tjedan dana ranije, negdje će pisati program tj. što se sve dešava. Osim "predavanja", tj. predstavljanja studija u 003 u 12 sati, bit će i obilazak zgrade, a moći ćete i slušati predavanja/vježbe sa studentima.

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 17:47 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]

:-s Bijenicka 30

:PPPP[/quote]

ak je tebi dobro... :lol: :snehnesne: :poriluk:
steelworker (napisa):

Eh? Bijenicka 30

Blaeh!

ak je tebi dobro... Laughing Say No Evil, Hear No Evil, See No Evil Poriluk svira gitaru - sto je tu cudno?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 18:40 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
u 12h u 003 ce biti predavanje.... (003 ti je najveca predavaona, koju nemres fulati :g:)[/quote]

khm khm da mi nisi rekla ne bi znala kako izgleda ta predavaona :lol:
Nesi (napisa):

u 12h u 003 ce biti predavanje.... (003 ti je najveca predavaona, koju nemres fulati Mr. Green)

khm khm da mi nisi rekla ne bi znala kako izgleda ta predavaona Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
boo :)
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:53 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] znaci, ti neces na financijsku
[/quote]
nema sanse, 4 godine ekonomije mi je bilo skroz dosta, jos 20 (radnih) dana do kraja (sitno :) ) i nikad vise!

[quote]@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta. [/quote]
pa naravno da hocu 8)
Citat:
znaci, ti neces na financijsku

nema sanse, 4 godine ekonomije mi je bilo skroz dosta, jos 20 (radnih) dana do kraja (sitno Smile ) i nikad vise!

Citat:
@boo: Posjeti nas kad bude Otvoreni dan Fakulteta.

pa naravno da hocu Cool

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:57 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Vincent Van Ear"][b]De gustibus disputandum non es[/b] , or something :mrgreen:[/quote]

Mislim da je "[i]De gustibus non est disputandum[/i]", ali moj latinski i tako nije na nekoj razini... :oops:

[/quote]

Ma jasno, tvoja misao je nepogrešiva, htio sam uvesti malo ironije, ono u stilu - [i]o ukusima raspravlja se ne, uopće ne! :roll: [/i] :wink:

Ukusi su jedino o čemu se raspravlja, [i]sad but true[/i] :roll:
vsego (napisa):
Vincent Van Ear (napisa):
De gustibus disputandum non es , or something Mr. Green

Mislim da je "De gustibus non est disputandum", ali moj latinski i tako nije na nekoj razini... Embarassed

Ma jasno, tvoja misao je nepogrešiva, htio sam uvesti malo ironije, ono u stilu - o ukusima raspravlja se ne, uopće ne! Rolling Eyes Wink

Ukusi su jedino o čemu se raspravlja, sad but true Rolling Eyes

Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:15 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam znao da su ptvoreni dani fakulteta 25.5.
Na dan koncerta od Hladnog Piva ...
jel to neka slucajnost ili nesto vishe? :P
Nisam znao da su ptvoreni dani fakulteta 25.5.
Na dan koncerta od Hladnog Piva ...
jel to neka slucajnost ili nesto vishe? Razz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:10 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je slucajnost... :-s Tesko da Hladno Pivo [b]namjerno[/b] ima koncert bas na Dan Mladosti... :PPPP
Mislim da je slucajnost... Eh? Tesko da Hladno Pivo namjerno ima koncert bas na Dan Mladosti... Blaeh!

[Vrh]
Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 11:02 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, Koryanshea je napisala da je bila oslobođena prijamnog 2003, a Krcko kaže da odlikaši nisu bili oslobođeni zadnje 2 godine?! Kaj jesu onda na kraju bili ili ne? Da očekujem da mogu upasti bez prijemnog ili ne (budući da imam 5 iz matematike sve 4 godine)?
Ok, Koryanshea je napisala da je bila oslobođena prijamnog 2003, a Krcko kaže da odlikaši nisu bili oslobođeni zadnje 2 godine?! Kaj jesu onda na kraju bili ili ne? Da očekujem da mogu upasti bez prijemnog ili ne (budući da imam 5 iz matematike sve 4 godine)?

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:47 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Jaja"]Ok, Koryanshea je napisala da je bila oslobođena prijamnog 2003, a Krcko kaže da odlikaši nisu bili oslobođeni zadnje 2 godine?! Kaj jesu onda na kraju bili ili ne? Da očekujem da mogu upasti bez prijemnog ili ne (budući da imam 5 iz matematike sve 4 godine)?[/quote]
bok Jaja, dugo nam nisi bila tu :)

ja sam definitivno zbog ocjena iz matematike upala bez prijemnog. nemam nista drugo sto me moglo oslobodit.
ali opcenito nemoj racunat na to, jer to jednostavno ovisi o broju ljudi koji se prijave. i to oces li bit oslobodjena ili ne ces saznat nekoliko dana prije prijemnog, tako da ti je najbolje ponasat se kao da ces ga morat pisat.
Jaja (napisa):

bok Jaja, dugo nam nisi bila tu Smile

ja sam definitivno zbog ocjena iz matematike upala bez prijemnog. nemam nista drugo sto me moglo oslobodit.
ali opcenito nemoj racunat na to, jer to jednostavno ovisi o broju ljudi koji se prijave. i to oces li bit oslobodjena ili ne ces saznat nekoliko dana prije prijemnog, tako da ti je najbolje ponasat se kao da ces ga morat pisat.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 15:30 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]ja sam definitivno zbog ocjena iz matematike upala bez prijemnog. nemam nista drugo sto me moglo oslobodit.[/quote]

upad bez prijamnog povlaci da svi dijelite prvo mjesto... tj imate 1000 bodova... sto znaci da si u prvih 10%, sto znaci da imas pravo na stipendiju.... tj imala si onomad... (bar koliko sam ja shvatila to - ja imah direktan upis i imah 1000 bodova)
da li si imala stipendiju?

isto tako, sto si od papira predala, osim maturalne te svjedodzbi?
mozda si bila na nekom drzavnom?

mislim, ako Krcko kaze da su direktni upis imali samo natjecatelji, onda si ti ili birokratska pogreska :g: ili si zaboravila neko natjecanje ili nesto slicno...
naime, Krcko je onaj zaduzen za prijamne....
a cinjenica je da kad sam ja upisivala (prije 3 godine) su samo natjecatelji bili oslobodjeni (moja best frendica je imala i prosjek 5 i math 5 sve 4 godine pa je morala na prijemni)
a kad sam nakon toga gledala popise, nikad nije bilo enormno puno ljudi oslobodjenih od prijamnog... do 20tak...
i to oslobodjenje ovisi o ljudima koji su predali papire, a nekako, andasve mi je neuvjerljivo da je Kory, u tvojoj generaciji bilo tako malo ljudi sa sve 4 godine 5 da ste direkt upisani, jerbo znam ljudove koji zadovoljavaju taj kriterij i znam da su isli na prijemni....

dakle, Kory - ti si cudna :g:

@Jaja:
racunaj kao da ides na prijemni (statistike pokazuju da ljudi sve lakse prolaze kroz srednju tako da je skoro pa nezamislivo da bi doslo svega 50tak ljudi prijavit i da imaju sve 4 godine 5 iz math)
ako slucajno nema prijemnog - super - odi doma slavit :g:
ako imas - dodji i rijesi te zadacice :o)

ako nisi iz Zagreba pa ti je nezgodno dolazit samo vidjet jel imas ili ne prijemni - javi vamo - netko ce ti vec odgovorit (prevec se smucamo po faxu pa ce netko bit gore i vidjeti)
koryanshea (napisa):

upad bez prijamnog povlaci da svi dijelite prvo mjesto... tj imate 1000 bodova... sto znaci da si u prvih 10%, sto znaci da imas pravo na stipendiju.... tj imala si onomad... (bar koliko sam ja shvatila to - ja imah direktan upis i imah 1000 bodova)

isto tako, sto si od papira predala, osim maturalne te svjedodzbi?
mozda si bila na nekom drzavnom?

mislim, ako Krcko kaze da su direktni upis imali samo natjecatelji, onda si ti ili birokratska pogreska Mr. Green ili si zaboravila neko natjecanje ili nesto slicno...
naime, Krcko je onaj zaduzen za prijamne....
a cinjenica je da kad sam ja upisivala (prije 3 godine) su samo natjecatelji bili oslobodjeni (moja best frendica je imala i prosjek 5 i math 5 sve 4 godine pa je morala na prijemni)
a kad sam nakon toga gledala popise, nikad nije bilo enormno puno ljudi oslobodjenih od prijamnog... do 20tak...
i to oslobodjenje ovisi o ljudima koji su predali papire, a nekako, andasve mi je neuvjerljivo da je Kory, u tvojoj generaciji bilo tako malo ljudi sa sve 4 godine 5 da ste direkt upisani, jerbo znam ljudove koji zadovoljavaju taj kriterij i znam da su isli na prijemni....

dakle, Kory - ti si cudna Mr. Green

@Jaja:
racunaj kao da ides na prijemni (statistike pokazuju da ljudi sve lakse prolaze kroz srednju tako da je skoro pa nezamislivo da bi doslo svega 50tak ljudi prijavit i da imaju sve 4 godine 5 iz math)
ako slucajno nema prijemnog - super - odi doma slavit Mr. Green
ako imas - dodji i rijesi te zadacice Big nose

ako nisi iz Zagreba pa ti je nezgodno dolazit samo vidjet jel imas ili ne prijemni - javi vamo - netko ce ti vec odgovorit (prevec se smucamo po faxu pa ce netko bit gore i vidjeti)

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 16:39 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]upad bez prijamnog povlaci da svi dijelite prvo mjesto... tj imate 1000 bodova... sto znaci da si u prvih 10%, sto znaci da imas pravo na stipendiju.... tj imala si onomad... (bar koliko sam ja shvatila to - ja imah direktan upis i imah 1000 bodova)
da li si imala stipendiju?[/quote]
:-s nisam je ni trazila, jer nisam kontala da bi je mogla dobit.
[quote]mislim, ako Krcko kaze da su direktni upis imali samo natjecatelji, onda si ti ili birokratska pogreska :g: ili si zaboravila neko natjecanje ili nesto slicno... [/quote]
:grebgreb: mislim da bih se sjecala drzavnog natjecanja iz matematike :anishock: pouzdano znam da nisam ni na kakva natjecanja isla u srednjoj. u mojoj skoli nitko nije animirao matematicare :(
[quote]dakle, Kory - ti si cudna :g:[/quote]
:bananacaga: :trio: [b]ja sam greska! ja sam greska![/b] :trio: :bananajoy:

valjda me netko nece izbacit sa faxa sad :blueshock: :nonono:
Nesi (napisa):

Eh? nisam je ni trazila, jer nisam kontala da bi je mogla dobit.
Citat:
mislim, ako Krcko kaze da su direktni upis imali samo natjecatelji, onda si ti ili birokratska pogreska Mr. Green ili si zaboravila neko natjecanje ili nesto slicno...

Kotacici rade 100 na sat mislim da bih se sjecala drzavnog natjecanja iz matematike Jos jedan shock pouzdano znam da nisam ni na kakva natjecanja isla u srednjoj. u mojoj skoli nitko nije animirao matematicare Sad
Citat:
dakle, Kory - ti si cudna Mr. Green

Banana chaga (za neupucene: plese) Vesele plesacice ja sam greska! ja sam greska! Vesele plesacice Veeeeeliko veselje!

valjda me netko nece izbacit sa faxa sad Disaster!!! Ne, ne, ne, samo to neee

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 18:59 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

...ma ja bi stavio da svi idu na prijamni bez obzira na sve...pa nek se vidi ko kaj zna...ja opće nebi ni bodovao ocjene iz srednje...to je ionak tak bezveze...
... ... ... ... :D

[color=darkred][b]admin edit:[/b]

:upset:

Rat, dovoljno si dugo tu da znas da rijeci sa * nisu dobrodosle! :evil:
Sad ti je nestalo pola posta. :roll:

Nemoj nas ljutit.[/color]
...ma ja bi stavio da svi idu na prijamni bez obzira na sve...pa nek se vidi ko kaj zna...ja opće nebi ni bodovao ocjene iz srednje...to je ionak tak bezveze...
... ... ... ... Very Happy

admin edit:

I'm upset!

Rat, dovoljno si dugo tu da znas da rijeci sa * nisu dobrodosle! Evil or Very Mad
Sad ti je nestalo pola posta. Rolling Eyes

Nemoj nas ljutit.

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 21:11 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nesi kad si ti upisivala fax 2002/2003 odlikasi su bili oslobodjeni prijamnog (ali ne svi nego neki postotak)!!! ali bilo ih je oslobodjenih!! fora je bila jednostavno da ko prvi stigne njegova djevojka!!! ako dodjes kasno a oni su popunili kvotu pustanja bez prijamnih, morao bi ic na prijamni!
nesi kad si ti upisivala fax 2002/2003 odlikasi su bili oslobodjeni prijamnog (ali ne svi nego neki postotak)!!! ali bilo ih je oslobodjenih!! fora je bila jednostavno da ko prvi stigne njegova djevojka!!! ako dodjes kasno a oni su popunili kvotu pustanja bez prijamnih, morao bi ic na prijamni!

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:19 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]nesi kad si ti upisivala fax 2002/2003 odlikasi su bili oslobodjeni prijamnog (ali ne svi nego neki postotak)!!! ali bilo ih je oslobodjenih!! fora je bila jednostavno da ko prvi stigne njegova djevojka!!! ako dodjes kasno a oni su popunili kvotu pustanja bez prijamnih, morao bi ic na prijamni![/quote]

Ovo sigurno nije tocno.
goc9999 (napisa):

Ovo sigurno nije tocno.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 23:36 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne mogu tvrditi 100% sigurnost (koju Krcko moze) ali znam da nas je bilo cca 20tak oslobodjenih, od toga gomila kolega s natjecanja.... a gomila natjecatelja (ali ne drzazvnih) su bili rasporedjeni po ucionama za prijemni... sooo.....

mislim, ljudi, dajte slusajte sto KRCKO prica - pa covjek SLAZE prijamne i sve oko toga :!:
ako on kaze koja su bila pravila - onda je TO TAK!

cccc... bas ste tvrdoglavi :PPPP
ne mogu tvrditi 100% sigurnost (koju Krcko moze) ali znam da nas je bilo cca 20tak oslobodjenih, od toga gomila kolega s natjecanja.... a gomila natjecatelja (ali ne drzazvnih) su bili rasporedjeni po ucionama za prijemni... sooo.....

mislim, ljudi, dajte slusajte sto KRCKO prica - pa covjek SLAZE prijamne i sve oko toga Exclamation

cccc... bas ste tvrdoglavi Blaeh!

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:38 pon, 2. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ako on kaze koja su bila pravila - onda je TO TAK![/quote]

Zanemarujes moje supljikavo pamcenje :oops:

Pravila za oslobadjanje odlikasa nisu bas jednostavna. Hoce li oslobadjanja biti ili ne ovisi o tome koliko ih se prijavi, pa se to ni ne moze znati do dan-dva prije prijamnog. Najbolje je ne racunati da ce biti oslobadjanja i pripremiti se za prijamni. Jedini koji ce g.s. biti oslobodjeni su natjecatelji (=oni koji su bar jednom sudjelovali na drzavnom natjecanju).

Ne znam da li se ove godine ista bitno mijenjalo, naime ove godine nisam u komisiji. Mea, upomoc!
Nesi (napisa):

Zanemarujes moje supljikavo pamcenje Embarassed

Pravila za oslobadjanje odlikasa nisu bas jednostavna. Hoce li oslobadjanja biti ili ne ovisi o tome koliko ih se prijavi, pa se to ni ne moze znati do dan-dva prije prijamnog. Najbolje je ne racunati da ce biti oslobadjanja i pripremiti se za prijamni. Jedini koji ce g.s. biti oslobodjeni su natjecatelji (=oni koji su bar jednom sudjelovali na drzavnom natjecanju).

Ne znam da li se ove godine ista bitno mijenjalo, naime ove godine nisam u komisiji. Mea, upomoc!

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum