Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:44 pon, 21. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Meni je smiješno čut ikoga da priča engleski s izraženim naglaskom [img]http://forum.ffzg.hr/images/smiles/badgrin.gif[/img][/quote]
:OT:
to je tzv. rašn spaj eksnt :)
Blockflöte (napisa): | Meni je smiješno čut ikoga da priča engleski s izraženim naglaskom  |
to je tzv. rašn spaj eksnt
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
damjan Gost
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:52 pon, 21. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="damjan"]mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog....[/quote]
Naravno, za to je kriva loša organizacija predmeta, loša profesorica, loš fakultet, svi osim tebe, jelda? :roll:
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio. :roll:
damjan (napisa): | mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog.... |
Naravno, za to je kriva loša organizacija predmeta, loša profesorica, loš fakultet, svi osim tebe, jelda?
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
|
|
[Vrh] |
|
Grof Forumaš(ica)

|
Postano: 3:07 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Ako obratiš pozornost na Damjanov post zamjetit ćeš da se on nigdje ne žali na kvalitetu predavanja iz engleskog..... koliko ga ja znam, njemu je i draže što je rješavao križaljke, ali vjerujem da bi uvaženom kolegi bilo milije da je to mogao raditi doma na svom krevetu, s škembom do koljena i bocom piva u pupku :lol:
[quote="Melkor"][quote="damjan"]mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog....[/quote]
Naravno, za to je kriva loša organizacija predmeta, loša profesorica, loš fakultet, svi osim tebe, jelda? :roll:
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio. :roll:[/quote]
Ako obratiš pozornost na Damjanov post zamjetit ćeš da se on nigdje ne žali na kvalitetu predavanja iz engleskog..... koliko ga ja znam, njemu je i draže što je rješavao križaljke, ali vjerujem da bi uvaženom kolegi bilo milije da je to mogao raditi doma na svom krevetu, s škembom do koljena i bocom piva u pupku
Melkor (napisa): | damjan (napisa): | mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog.... |
Naravno, za to je kriva loša organizacija predmeta, loša profesorica, loš fakultet, svi osim tebe, jelda?
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio.  |
|
|
[Vrh] |
|
damjan Gost
|
Postano: 16:22 pon, 28. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Melkor"][quote="damjan"]mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog....[/quote]
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio. :roll:[/quote]
kao sto je kolega grof rekao, ja se nigdje nisam zalio na kvalitetu nastave. stvar je jedino da se meni na to nije dalo ici :)
ne znam cemu takav nacin pisanja, pomalo provokatorski mi se cini... al dobro, tvoja stvar :cry:
Melkor (napisa): | damjan (napisa): | mogu samo reci da osobno nisam nista naucio za svo vrijeme koje sam bio "prisiljen" ici na predavanja iz engleskog.... |
A da nema prisile, sigurno bi puno naučio.  |
kao sto je kolega grof rekao, ja se nigdje nisam zalio na kvalitetu nastave. stvar je jedino da se meni na to nije dalo ici
ne znam cemu takav nacin pisanja, pomalo provokatorski mi se cini... al dobro, tvoja stvar
|
|
[Vrh] |
|
|