Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:32 sub, 19. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu. [/quote]
pa nemojte onda koristiti flomiće s placa, valjda bi si faks mogao priuštiti malo kvalitetnije flomastere od onih za djecu :twisted: :)
istina je da je bolje gledati zelenu plocu nego bijelu, a meni je nekako jos najugodnije bilo gledati potpuno crnu plocu (khmm jel ploca blackboard ili greenboard :) ) i kreda se najjasnije vidjela (kojeg li čuda).
iako zeleni flomić na tu bijelu ploču daje dobru kombinaciju (valjda zato što je inače obrnuto, bijela kreda na zelenu ploču :) )
[quote]Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? :Think: [/quote]
pa trebaju se prvo kupiti ploče i onda postaviti umjesto ovih sadašnjih, nije li to očito? :twisted: 8) :lol:
Martinab (napisa): | Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu. |
pa nemojte onda koristiti flomiće s placa, valjda bi si faks mogao priuštiti malo kvalitetnije flomastere od onih za djecu
istina je da je bolje gledati zelenu plocu nego bijelu, a meni je nekako jos najugodnije bilo gledati potpuno crnu plocu (khmm jel ploca blackboard ili greenboard ) i kreda se najjasnije vidjela (kojeg li čuda).
iako zeleni flomić na tu bijelu ploču daje dobru kombinaciju (valjda zato što je inače obrnuto, bijela kreda na zelenu ploču )
Citat: | Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? :Think: |
pa trebaju se prvo kupiti ploče i onda postaviti umjesto ovih sadašnjih, nije li to očito?
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 22:32 sub, 19. 11. 2005 Naslov: |
|
|
@ Vjekovac, nisam ja KORISTILA smartboard. Samo sam slusala o njoj. A ono "ja pisem... ja saveam... ja stavim an web..." u mom postu su samo moje fantazije.
Ove spuzve za flomice s kojima sam ja pisala se ne ciste ni alkoholom ni nikako drugacije, nego ima neki komad koji se zamijeni svako tolko (baci u smece i zalijepi novi, na cicak). Mozda ima vise vrsta tih flomica? (kao sto nam je Lord Sirius lijepo sugerirao)
I jos nesto. Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. To trebate jednom cut, super su uskladene :D
@ Vjekovac, nisam ja KORISTILA smartboard. Samo sam slusala o njoj. A ono "ja pisem... ja saveam... ja stavim an web..." u mom postu su samo moje fantazije.
Ove spuzve za flomice s kojima sam ja pisala se ne ciste ni alkoholom ni nikako drugacije, nego ima neki komad koji se zamijeni svako tolko (baci u smece i zalijepi novi, na cicak). Mozda ima vise vrsta tih flomica? (kao sto nam je Lord Sirius lijepo sugerirao)
I jos nesto. Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. To trebate jednom cut, super su uskladene
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:48 ned, 20. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]
Zborno pjevanje! :D
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted: Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... :twisted: ;)
Martinab (napisa): | Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. |
Zborno pjevanje!
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:16 ned, 20. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]
Zborno pjevanje! :D
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted: Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... :twisted: ;)[/quote]
Ajme! Kak ste evil! :twisted:
Samo to nemojte raditi molim vas! :pray:
([size=8]Sva sreća da mi ne držite niti jedne vježbe, but you never know, you never know.[/size]) :wink:
vsego (napisa): | Martinab (napisa): | Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. |
Zborno pjevanje!
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila...  |
Ajme! Kak ste evil!
Samo to nemojte raditi molim vas!
(Sva sreća da mi ne držite niti jedne vježbe, but you never know, you never know.)
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:13 ned, 20. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted:[/quote]
Znači zato su na nekim pločama rupice i pukotine... A ja mislio da je netko igrao pikado ili bacao nož.
Inače, kad to radiš, onda još glasno kažeš: "Joooj, puknuo mi je nokat" i onda svi zamisle tvoj puknuti nokat i još se jače stresu od jeze. :btgreen:
vsego (napisa): | Martinab (napisa): | Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. |
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili...  |
Znači zato su na nekim pločama rupice i pukotine... A ja mislio da je netko igrao pikado ili bacao nož.
Inače, kad to radiš, onda još glasno kažeš: "Joooj, puknuo mi je nokat" i onda svi zamisle tvoj puknuti nokat i još se jače stresu od jeze.
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:53 ned, 22. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]kaj nebi bilo najjednostavnije kupit za svaku plocu halogenke i stavit ih tocno iznad svake ploce. Koliko ja znam nisu skupe!! I svi bi bili zadovoljni!![/quote]
Na zadnjem sastanku studentskih predstavnika sa dekanom (dogovorili smo sastanke jednom mjesecno na kojima ga upoznajemo sa problemima za koje smo saznali da muce studente itd.) smo upoznali dekan sa time i rekao je da ce faks vidjeti jel se mogu postaviti neke druge lampe, umjesto ovih okruglih, koje bi vise koncentrirale svijetlost na plocu.
[b]Sljedeci takav sastanak je upravo ovaj ponedjeljak[/b], pa cemo vidjeti sto je s tim i podsjetiti da je ovo sad neadekvatno.
Ako netko ima jos nesto sto misli da bi trebali iznjeti:
- otvorite topic na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=70][b]Studentski predstavnici -> Pitanja i odgovori...[/b][/url] i napisite,
- ili nam e-pisite na [b][i]studrep[/i] na student_math_hr[/b],
- ili [b]ubacite papiric u nas sanducic[/b] (!!! u ponedjeljak ujutro prije 11 !!! <= prije sastanka) (tam di stoje svi sanducici, nas je najdesniji. Uskoro cemo staviti lijepi crveni na oglasnu plocu, samo da nadjem nekog, nisam stigel prije.)
BTW, ima tko zarko crveni sanducic koji mu ne treba?
Ma zapravo bilo kakav lijepi sanducic, pa ga mi ofarbamo u crveno. BTW, ima tko crvene boje? :-k :lol:
filipnet (napisa): | kaj nebi bilo najjednostavnije kupit za svaku plocu halogenke i stavit ih tocno iznad svake ploce. Koliko ja znam nisu skupe!! I svi bi bili zadovoljni!! |
Na zadnjem sastanku studentskih predstavnika sa dekanom (dogovorili smo sastanke jednom mjesecno na kojima ga upoznajemo sa problemima za koje smo saznali da muce studente itd.) smo upoznali dekan sa time i rekao je da ce faks vidjeti jel se mogu postaviti neke druge lampe, umjesto ovih okruglih, koje bi vise koncentrirale svijetlost na plocu.
Sljedeci takav sastanak je upravo ovaj ponedjeljak, pa cemo vidjeti sto je s tim i podsjetiti da je ovo sad neadekvatno.
Ako netko ima jos nesto sto misli da bi trebali iznjeti:
- otvorite topic na Studentski predstavnici → Pitanja i odgovori... i napisite,
- ili nam e-pisite na studrep na student_math_hr,
- ili ubacite papiric u nas sanducic (!!! u ponedjeljak ujutro prije 11 !!! ⇐ prije sastanka) (tam di stoje svi sanducici, nas je najdesniji. Uskoro cemo staviti lijepi crveni na oglasnu plocu, samo da nadjem nekog, nisam stigel prije.)
BTW, ima tko zarko crveni sanducic koji mu ne treba?
Ma zapravo bilo kakav lijepi sanducic, pa ga mi ofarbamo u crveno. BTW, ima tko crvene boje?
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|