Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rasvjeta
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
218 = 249 - 31

PostPostano: 16:32 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu. [/quote]
pa nemojte onda koristiti flomiće s placa, valjda bi si faks mogao priuštiti malo kvalitetnije flomastere od onih za djecu :twisted: :)
istina je da je bolje gledati zelenu plocu nego bijelu, a meni je nekako jos najugodnije bilo gledati potpuno crnu plocu (khmm jel ploca blackboard ili greenboard :) ) i kreda se najjasnije vidjela (kojeg li čuda).
iako zeleni flomić na tu bijelu ploču daje dobru kombinaciju (valjda zato što je inače obrnuto, bijela kreda na zelenu ploču :) )

[quote]Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? :Think: [/quote]
pa trebaju se prvo kupiti ploče i onda postaviti umjesto ovih sadašnjih, nije li to očito? :twisted: 8) :lol:
Martinab (napisa):
Pisala sam i s tim flomicima i izmedu krede i flomica odlucno biram kredu. Flomici se trose, packaju bitno gore nego kreda, i nekad se ne mogu obrisat s ploce (cim se ona spuzva malo zmaze odmah sam mljacka taj flomic po ploci a nis ne obrise). Da ne govorim o tome da je bitno ugodnije gledati zelenu plocu nego vristeci bijelu.

pa nemojte onda koristiti flomiće s placa, valjda bi si faks mogao priuštiti malo kvalitetnije flomastere od onih za djecu Twisted Evil Smile
istina je da je bolje gledati zelenu plocu nego bijelu, a meni je nekako jos najugodnije bilo gledati potpuno crnu plocu (khmm jel ploca blackboard ili greenboard Smile ) i kreda se najjasnije vidjela (kojeg li čuda).
iako zeleni flomić na tu bijelu ploču daje dobru kombinaciju (valjda zato što je inače obrnuto, bijela kreda na zelenu ploču Smile )

Citat:
Inače, ideja ti je odlična, samo kako to provesti? :Think:

pa trebaju se prvo kupiti ploče i onda postaviti umjesto ovih sadašnjih, nije li to očito? Twisted Evil Cool Laughing

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 17:04 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve je to ljepo i krasno... :)

Izgleda da samo treba priserafiti par dobrih neonki iznad tih ploca i sve bi bilo uredu ... 8)
Sve je to ljepo i krasno... Smile

Izgleda da samo treba priserafiti par dobrih neonki iznad tih ploca i sve bi bilo uredu ... Cool

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 20:16 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hermione"]Mene je moj prof matematike naucio da krede nece pucati ako se drzi sta paralelnije sa plocom sa svim prstima na kredi...Vrijedi isprobati[/quote]
Točno tako! Nije kreda olovka! (to je moja profa iz hrvatskog uvijek govorila :wink:)

[quote="hermione"]A spuzva za flomastreree cisti se sa alkoholom.... :D[/quote]
Jel? :-k
hermione (napisa):
Mene je moj prof matematike naucio da krede nece pucati ako se drzi sta paralelnije sa plocom sa svim prstima na kredi...Vrijedi isprobati

Točno tako! Nije kreda olovka! (to je moja profa iz hrvatskog uvijek govorila Wink)

hermione (napisa):
A spuzva za flomastreree cisti se sa alkoholom.... Very Happy

Jel? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:32 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ Vjekovac, nisam ja KORISTILA smartboard. Samo sam slusala o njoj. A ono "ja pisem... ja saveam... ja stavim an web..." u mom postu su samo moje fantazije.

Ove spuzve za flomice s kojima sam ja pisala se ne ciste ni alkoholom ni nikako drugacije, nego ima neki komad koji se zamijeni svako tolko (baci u smece i zalijepi novi, na cicak). Mozda ima vise vrsta tih flomica? (kao sto nam je Lord Sirius lijepo sugerirao)

I jos nesto. Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. To trebate jednom cut, super su uskladene :D
@ Vjekovac, nisam ja KORISTILA smartboard. Samo sam slusala o njoj. A ono "ja pisem... ja saveam... ja stavim an web..." u mom postu su samo moje fantazije.

Ove spuzve za flomice s kojima sam ja pisala se ne ciste ni alkoholom ni nikako drugacije, nego ima neki komad koji se zamijeni svako tolko (baci u smece i zalijepi novi, na cicak). Mozda ima vise vrsta tih flomica? (kao sto nam je Lord Sirius lijepo sugerirao)

I jos nesto. Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas. To trebate jednom cut, super su uskladene Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:48 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]

Zborno pjevanje! :D

Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted: Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... :twisted: ;)
Martinab (napisa):
Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.

Zborno pjevanje! Very Happy

Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... Twisted Evil Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... Twisted Evil Wink

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:16 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]

Zborno pjevanje! :D

Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted: Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... :twisted: ;)[/quote]
Ajme! Kak ste evil! :twisted:

Samo to nemojte raditi molim vas! :pray:

([size=8]Sva sreća da mi ne držite niti jedne vježbe, but you never know, you never know.[/size]) :wink:
vsego (napisa):
Martinab (napisa):
Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.

Zborno pjevanje! Very Happy

Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... Twisted Evil Ove godine jos nisam; dobro da si me podsjetila... Twisted Evil Wink

Ajme! Kak ste evil! Twisted Evil

Samo to nemojte raditi molim vas! Pray

(Sva sreća da mi ne držite niti jedne vježbe, but you never know, you never know.) Wink

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 13:13 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Martinab"]Ak ja drzim kredu sa svim prstima, i jako paralelno s plocom, onda zagrebem noktima po ploci, i onda 60 studentica koje slusaju moje vjezbe zacvili u isti glas.[/quote]
Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... :twisted:[/quote]
Znači zato su na nekim pločama rupice i pukotine... A ja mislio da je netko igrao pikado ili bacao nož.
Inače, kad to radiš, onda još glasno kažeš: "Joooj, puknuo mi je nokat" i onda svi zamisle tvoj puknuti nokat i još se jače stresu od jeze. :btgreen:
vsego (napisa):
Martinab (napisa):

Ja sam to znao raditi namjerno, kad bi studenti previse bucili... Twisted Evil

Znači zato su na nekim pločama rupice i pukotine... A ja mislio da je netko igrao pikado ili bacao nož.
Inače, kad to radiš, onda još glasno kažeš: "Joooj, puknuo mi je nokat" i onda svi zamisle tvoj puknuti nokat i još se jače stresu od jeze. Broken Tooth Green

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 16:19 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Auuuuuuu Vsego... Jedna je stvar kad ja sa svojim bijednim kratkim noktima zagrebem po ploci, ali kad ti to napravis... Od samog razmisljanja o tome sam se najezila... Jel pukne koji prozor od toga? Jer mogu zamisliti da ti ljudi donose kristalne case na vjezbe i onda ih ti tim zvukom razbijas :lol:
Auuuuuuu Vsego... Jedna je stvar kad ja sa svojim bijednim kratkim noktima zagrebem po ploci, ali kad ti to napravis... Od samog razmisljanja o tome sam se najezila... Jel pukne koji prozor od toga? Jer mogu zamisliti da ti ljudi donose kristalne case na vjezbe i onda ih ti tim zvukom razbijas Laughing

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 16:57 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da ga ne bismo smjeli tako zezati.
Što ako se razljuti pa nas okači jednom tom svojom... rukom. :freddy:
Od mene bi ostali samo spojeni papirići s uzorkom jadnog malog asistenta. :panika:
Ja mislim da ga ne bismo smjeli tako zezati.
Što ako se razljuti pa nas okači jednom tom svojom... rukom. Freddy Kruger
Od mene bi ostali samo spojeni papirići s uzorkom jadnog malog asistenta. Panikaaaa!

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:12 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

JOŠ GORE.

Izbacit ce nas s foruma pa ce nam propast ovo malo drustvenog zivota sto imamo. Morat cemo se ic druzit natrag u... stvarni svijet :shock:

Idem radit matematiku.
JOŠ GORE.

Izbacit ce nas s foruma pa ce nam propast ovo malo drustvenog zivota sto imamo. Morat cemo se ic druzit natrag u... stvarni svijet Shocked

Idem radit matematiku.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:40 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Morat cemo se ic druzit natrag u... stvarni svijet :shock:[/quote]

Kuda? :grebgreb:

I ne, ne pucaju prozori; ocito su kvalitetni. O:)

Spammeri... :PPP
Martinab (napisa):
Morat cemo se ic druzit natrag u... stvarni svijet Shocked

Kuda? Kotacici rade 100 na sat

I ne, ne pucaju prozori; ocito su kvalitetni. Angel

Spammeri... Imam lijepi jezik

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 20:58 pet, 25. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako nista od rasvjete , onda bi se barem mogle zamjeniti zarulje u onima lampama koje vise u 003. :soldiersad:

Bas sam danas gledao , tocno ne rade tri lampe po sredini ploce. :soldiercool:
Ako nista od rasvjete , onda bi se barem mogle zamjeniti zarulje u onima lampama koje vise u 003. Sad

Bas sam danas gledao , tocno ne rade tri lampe po sredini ploce. Cool

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 21:08 pet, 25. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I neka se zamjene zarulje i halogenke u 004.Oceravila sam danas tamo!!!!!
I neka se zamjene zarulje i halogenke u 004.Oceravila sam danas tamo!!!!!

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 21:50 pet, 25. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja isto, grozno se vidi.....pa tako prosle godine nije bilo tamo ili se to meni samo tako cinilo :roll:
i ja isto, grozno se vidi.....pa tako prosle godine nije bilo tamo ili se to meni samo tako cinilo Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:16 pet, 25. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Martinab"]Smartboard je fancy- ....[/quote]
...
Sigurno se i briše na gumb. Meni je brisanje ploče najmrskiji dio vježbi.[/quote]

Ma ne, brise se prof. Sarapinom specijalnom spuzvom. Trajno :twisted:

:idea: A da studentima ugradimo one Borgovske dodatke pa da iz Smartboarda ide direktno njima u glavu (umjesto u laptop)? :robot:

(sorry za :OT:)
vjekovac (napisa):
Martinab (napisa):
Smartboard je fancy- ....

...
Sigurno se i briše na gumb. Meni je brisanje ploče najmrskiji dio vježbi.

Ma ne, brise se prof. Sarapinom specijalnom spuzvom. Trajno Twisted Evil

Idea A da studentima ugradimo one Borgovske dodatke pa da iz Smartboarda ide direktno njima u glavu (umjesto u laptop)? #Robot

(sorry za Off-topic)

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:36 sub, 21. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

haj ljudi!
je l' svjetlo sredeno? :) ja nemam nista ni u 003 ni u 004 ni u 005 pa nisam primijetila...
haj ljudi!
je l' svjetlo sredeno? Smile ja nemam nista ni u 003 ni u 004 ni u 005 pa nisam primijetila...

MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
62 = 80 - 18

PostPostano: 18:01 sub, 21. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije, bas je prof. tutek to primjetio neki dan. takodjer je pitao jel zna netko gdje ima za kupit 'dobre krede' :)
nije, bas je prof. tutek to primjetio neki dan. takodjer je pitao jel zna netko gdje ima za kupit 'dobre krede' Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:21 sub, 21. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije li g. Stefanec (domar) rekao da se ta rasvjeta jednostavno ne moze poboljsati? :-k
Nije li g. Stefanec (domar) rekao da se ta rasvjeta jednostavno ne moze poboljsati? Think

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 22:57 sub, 21. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kaj nebi bilo najjednostavnije kupit za svaku plocu halogenke i stavit ih tocno iznad svake ploce. Koliko ja znam nisu skupe!! I svi bi bili zadovoljni!!
kaj nebi bilo najjednostavnije kupit za svaku plocu halogenke i stavit ih tocno iznad svake ploce. Koliko ja znam nisu skupe!! I svi bi bili zadovoljni!!

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:53 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]kaj nebi bilo najjednostavnije kupit za svaku plocu halogenke i stavit ih tocno iznad svake ploce. Koliko ja znam nisu skupe!! I svi bi bili zadovoljni!![/quote]

Na zadnjem sastanku studentskih predstavnika sa dekanom (dogovorili smo sastanke jednom mjesecno na kojima ga upoznajemo sa problemima za koje smo saznali da muce studente itd.) smo upoznali dekan sa time i rekao je da ce faks vidjeti jel se mogu postaviti neke druge lampe, umjesto ovih okruglih, koje bi vise koncentrirale svijetlost na plocu.

[b]Sljedeci takav sastanak je upravo ovaj ponedjeljak[/b], pa cemo vidjeti sto je s tim i podsjetiti da je ovo sad neadekvatno.

Ako netko ima jos nesto sto misli da bi trebali iznjeti:

- otvorite topic na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=70][b]Studentski predstavnici -> Pitanja i odgovori...[/b][/url] i napisite,

- ili nam e-pisite na [b][i]studrep[/i] na student_math_hr[/b],

- ili [b]ubacite papiric u nas sanducic[/b] (!!! u ponedjeljak ujutro prije 11 !!! <= prije sastanka) (tam di stoje svi sanducici, nas je najdesniji. Uskoro cemo staviti lijepi crveni na oglasnu plocu, samo da nadjem nekog, nisam stigel prije.)

BTW, ima tko zarko crveni sanducic koji mu ne treba?
Ma zapravo bilo kakav lijepi sanducic, pa ga mi ofarbamo u crveno. BTW, ima tko crvene boje? :-k :lol:
filipnet (napisa):

Na zadnjem sastanku studentskih predstavnika sa dekanom (dogovorili smo sastanke jednom mjesecno na kojima ga upoznajemo sa problemima za koje smo saznali da muce studente itd.) smo upoznali dekan sa time i rekao je da ce faks vidjeti jel se mogu postaviti neke druge lampe, umjesto ovih okruglih, koje bi vise koncentrirale svijetlost na plocu.

Sljedeci takav sastanak je upravo ovaj ponedjeljak, pa cemo vidjeti sto je s tim i podsjetiti da je ovo sad neadekvatno.

Ako netko ima jos nesto sto misli da bi trebali iznjeti:

- otvorite topic na Studentski predstavnici → Pitanja i odgovori... i napisite,

- ili nam e-pisite na studrep na student_math_hr,

- ili ubacite papiric u nas sanducic (!!! u ponedjeljak ujutro prije 11 !!! ⇐ prije sastanka) (tam di stoje svi sanducici, nas je najdesniji. Uskoro cemo staviti lijepi crveni na oglasnu plocu, samo da nadjem nekog, nisam stigel prije.)

BTW, ima tko zarko crveni sanducic koji mu ne treba?
Ma zapravo bilo kakav lijepi sanducic, pa ga mi ofarbamo u crveno. BTW, ima tko crvene boje? Think Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum