[quote="Anonymous"]Možda bi bilo "malo" bolje kad bi osobe koje iz opravdanog razloga ne pišu prvi kolokvij ne pišu popravni, odnosno da se za njih napravi malo "teži" i da takvog pišu u terminu popravnog. Naravno ako izraze želju za malo "težim" (da nebi bilo da su pali godinu zbog njega).
Uglavnom dalo bi se sve to malo elegantnije riješit samo da ima volje!!!
Neka svima za primjer bude Matematička analiza, mislim da su tamo popravni najkorktnije složeni. (i elementarna može proć, neznam princip na linearnoj).[/quote]
S obzirom na to da je ovo podforum Elementarne, zanima me pricas li ti uopce o Elementarnoj? :-k
[quote="Anonymous"]Puno riječi samo da kažem: NA UUR-u su "ekstremisti"[/quote]
Po cemu smo to "ekstremisti"? :-s
[quote="Anonymous"]Bez zamjere,...[/quote]
...na jos jednom neargumentrianom napadu... :roll:
Anonymous (napisa): | Možda bi bilo "malo" bolje kad bi osobe koje iz opravdanog razloga ne pišu prvi kolokvij ne pišu popravni, odnosno da se za njih napravi malo "teži" i da takvog pišu u terminu popravnog. Naravno ako izraze želju za malo "težim" (da nebi bilo da su pali godinu zbog njega).
Uglavnom dalo bi se sve to malo elegantnije riješit samo da ima volje!!!
Neka svima za primjer bude Matematička analiza, mislim da su tamo popravni najkorktnije složeni. (i elementarna može proć, neznam princip na linearnoj). |
S obzirom na to da je ovo podforum Elementarne, zanima me pricas li ti uopce o Elementarnoj?
Anonymous (napisa): | Puno riječi samo da kažem: NA UUR-u su "ekstremisti" |
Po cemu smo to "ekstremisti"?
Anonymous (napisa): | Bez zamjere,... |
...na jos jednom neargumentrianom napadu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|