Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

(Bozicni) koncert
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 22 - 16

PostPostano: 11:38 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eh, pa naglasak je na "malo". :roll: :) Za sve usamljene postoji alternativno rješenje: Forum!!! :lol:
Eh, pa naglasak je na "malo". Rolling Eyes Smile Za sve usamljene postoji alternativno rješenje: Forum!!! Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 13:27 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]No Presents for Christmas[/url]. :headbanging: Mislim da bi Lord Sirius to dobro izveo... :gg:[/quote]
Izveo glasom ili instrumentom? Hm..radije ne glasom, jer bi se voditeljica zbora u ovo pretvorila :bu!: :lol:
vsego (napisa):
No Presents for Christmas[/url]. Headbanging Mislim da bi Lord Sirius to dobro izveo... Mr Green being very Greeen indeed

Izveo glasom ili instrumentom? Hm..radije ne glasom, jer bi se voditeljica zbora u ovo pretvorila BU! Laughing

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 22:10 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

..avajoj.. nadam se da cu biti daleko kad ce se to izvodit... :twisted:
..avajoj.. nadam se da cu biti daleko kad ce se to izvodit... Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Krvoje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:35 sri, 11. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

S štovanjem se bilježim :naklon:
S štovanjem se bilježim Zahvaljujem, postovani kolega!

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 15:13 čet, 12. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

tek sam sad nabasala na ovo... jel se pjeva onda ili...? kad, di, šta? ja sam uvijek za takve stvari... i živcira me što sam si ne pjevanjem ovdje u zg-u i pretjeranim pušenjem cigareta upropastila glas... dajte mi da se dovedem u red!!! :lol:
tek sam sad nabasala na ovo... jel se pjeva onda ili...? kad, di, šta? ja sam uvijek za takve stvari... i živcira me što sam si ne pjevanjem ovdje u zg-u i pretjeranim pušenjem cigareta upropastila glas... dajte mi da se dovedem u red!!! Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 20:12 pet, 13. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ko sto vec rekoh, upravo na ovom topicu, tko hoce pjevat :arrow: javi mi se na pm :D
ko sto vec rekoh, upravo na ovom topicu, tko hoce pjevat Arrow javi mi se na pm Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
jadnić
Gost

PostPostano: 19:55 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam jučer navečer čuo neko prekrasno pjevanje na faksu pa me zanima da li je to možda bio zbor :shock:
jer ako je, onda im svaka čast...
ja nikad nisam pjevao u zboru :roll:
ja sam jučer navečer čuo neko prekrasno pjevanje na faksu pa me zanima da li je to možda bio zbor Shocked
jer ako je, onda im svaka čast...
ja nikad nisam pjevao u zboru Rolling Eyes

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:12 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

To bijehu oni. Al nekako su u konspirativni pa ces im se za daljnje informacije i eventualno prikljucivanje morati obratiti PM-om. Ne znam imaju li kakav ritual inicijacije prilikom uclanjivanja u zbor, recimo Ignavija te drzi a ostali mlate nogom u 3. rebro (njezno).
To bijehu oni. Al nekako su u konspirativni pa ces im se za daljnje informacije i eventualno prikljucivanje morati obratiti PM-om. Ne znam imaju li kakav ritual inicijacije prilikom uclanjivanja u zbor, recimo Ignavija te drzi a ostali mlate nogom u 3. rebro (njezno).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 15:58 sri, 18. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]To bijehu oni. Al nekako su u konspirativni pa ces im se za daljnje informacije i eventualno prikljucivanje morati obratiti PM-om. Ne znam imaju li kakav ritual inicijacije prilikom uclanjivanja u zbor, recimo Ignavija te drzi a ostali mlate nogom u 3. rebro (njezno).[/quote]

ma nije uopce istina, evo u 18 h u ponedjeljak je slijedeca proba...
a istina, postoji ritual inicijacije, ali nije ovaj navedeni, iako ima nekih slicnosti, naime ja drzim doticnu osobu, a ostali samaraju sa predmetom organskog podrijetla po izboru... (riba, lijevo plucno krilo, i sl.)
preporucam da onaj tko se planira prikljuciti to ucini sto prije jer posto nas je sve vise, a svatko mora nekoliko puta osamariti novu osobu, postoji opasnost od ozljeda, npr. zadnji prikljuceni tenor se onesvijestio prilikom tog posve potrebnog i sjajnog obreda... jos nismo sigurni da li od smrada ribe (vjekovac inzistira da barem godinu dana samara s istom skusom) ili od siline udaraca...

srdacno pozivam sve zainteresirane! :D
krcko (napisa):

ma nije uopce istina, evo u 18 h u ponedjeljak je slijedeca proba...
a istina, postoji ritual inicijacije, ali nije ovaj navedeni, iako ima nekih slicnosti, naime ja drzim doticnu osobu, a ostali samaraju sa predmetom organskog podrijetla po izboru... (riba, lijevo plucno krilo, i sl.)
preporucam da onaj tko se planira prikljuciti to ucini sto prije jer posto nas je sve vise, a svatko mora nekoliko puta osamariti novu osobu, postoji opasnost od ozljeda, npr. zadnji prikljuceni tenor se onesvijestio prilikom tog posve potrebnog i sjajnog obreda... jos nismo sigurni da li od smrada ribe (vjekovac inzistira da barem godinu dana samara s istom skusom) ili od siline udaraca...

srdacno pozivam sve zainteresirane! Very Happy

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 9:52 čet, 26. 1. 2006    Naslov: sorry Citirajte i odgovorite

ja ne mogu doć na zbor u ponedjeljak. imam liječnički pregled. žao mi je što propuštam prvo vježbanje 'new york'-a...
ja ne mogu doć na zbor u ponedjeljak. imam liječnički pregled. žao mi je što propuštam prvo vježbanje 'new york'-a...

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 10:20 pet, 27. 1. 2006    Naslov: Re: sorry Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]ja ne mogu doć na zbor u ponedjeljak. imam liječnički pregled. žao mi je što propuštam prvo vježbanje 'new york'-a...[/quote]

:shock: a mislim, ne znam sto bih rekla... u principu smatram da nije u redu da interesi pojedinaca stoje ispred interesa zbora :roll:

no, dobro, jos si mlada, budemo te promijenili, ali nauci obavezno rijeci gaudeamusa za slijedeci put, sve kitice, a ne samo one koje se obicno pjevaju, ali pazi ispitat cu te :!:

jos jednom pozivam sve zainteresirane, na zboru je veoma lijepa, ugodna i lezerna atmosfera...

u tom duhu, zapjevajmo:
Pereat tristitia,
Pereant osores.
Pereat diabolus,
Quivis antiburschius
Atque irrisores. :showgreen:
kljuki (napisa):

Shocked a mislim, ne znam sto bih rekla... u principu smatram da nije u redu da interesi pojedinaca stoje ispred interesa zbora Rolling Eyes

no, dobro, jos si mlada, budemo te promijenili, ali nauci obavezno rijeci gaudeamusa za slijedeci put, sve kitice, a ne samo one koje se obicno pjevaju, ali pazi ispitat cu te Exclamation

jos jednom pozivam sve zainteresirane, na zboru je veoma lijepa, ugodna i lezerna atmosfera...

u tom duhu, zapjevajmo:
Pereat tristitia,
Pereant osores.
Pereat diabolus,
Quivis antiburschius
Atque irrisores. Mr. Green vodi predstavu

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum