Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Krvoje Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jadnić Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:58 sri, 18. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]To bijehu oni. Al nekako su u konspirativni pa ces im se za daljnje informacije i eventualno prikljucivanje morati obratiti PM-om. Ne znam imaju li kakav ritual inicijacije prilikom uclanjivanja u zbor, recimo Ignavija te drzi a ostali mlate nogom u 3. rebro (njezno).[/quote]
ma nije uopce istina, evo u 18 h u ponedjeljak je slijedeca proba...
a istina, postoji ritual inicijacije, ali nije ovaj navedeni, iako ima nekih slicnosti, naime ja drzim doticnu osobu, a ostali samaraju sa predmetom organskog podrijetla po izboru... (riba, lijevo plucno krilo, i sl.)
preporucam da onaj tko se planira prikljuciti to ucini sto prije jer posto nas je sve vise, a svatko mora nekoliko puta osamariti novu osobu, postoji opasnost od ozljeda, npr. zadnji prikljuceni tenor se onesvijestio prilikom tog posve potrebnog i sjajnog obreda... jos nismo sigurni da li od smrada ribe (vjekovac inzistira da barem godinu dana samara s istom skusom) ili od siline udaraca...
srdacno pozivam sve zainteresirane! :D
krcko (napisa): | To bijehu oni. Al nekako su u konspirativni pa ces im se za daljnje informacije i eventualno prikljucivanje morati obratiti PM-om. Ne znam imaju li kakav ritual inicijacije prilikom uclanjivanja u zbor, recimo Ignavija te drzi a ostali mlate nogom u 3. rebro (njezno). |
ma nije uopce istina, evo u 18 h u ponedjeljak je slijedeca proba...
a istina, postoji ritual inicijacije, ali nije ovaj navedeni, iako ima nekih slicnosti, naime ja drzim doticnu osobu, a ostali samaraju sa predmetom organskog podrijetla po izboru... (riba, lijevo plucno krilo, i sl.)
preporucam da onaj tko se planira prikljuciti to ucini sto prije jer posto nas je sve vise, a svatko mora nekoliko puta osamariti novu osobu, postoji opasnost od ozljeda, npr. zadnji prikljuceni tenor se onesvijestio prilikom tog posve potrebnog i sjajnog obreda... jos nismo sigurni da li od smrada ribe (vjekovac inzistira da barem godinu dana samara s istom skusom) ili od siline udaraca...
srdacno pozivam sve zainteresirane!
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:20 pet, 27. 1. 2006 Naslov: Re: sorry |
|
|
[quote="kljuki"]ja ne mogu doć na zbor u ponedjeljak. imam liječnički pregled. žao mi je što propuštam prvo vježbanje 'new york'-a...[/quote]
:shock: a mislim, ne znam sto bih rekla... u principu smatram da nije u redu da interesi pojedinaca stoje ispred interesa zbora :roll:
no, dobro, jos si mlada, budemo te promijenili, ali nauci obavezno rijeci gaudeamusa za slijedeci put, sve kitice, a ne samo one koje se obicno pjevaju, ali pazi ispitat cu te :!:
jos jednom pozivam sve zainteresirane, na zboru je veoma lijepa, ugodna i lezerna atmosfera...
u tom duhu, zapjevajmo:
Pereat tristitia,
Pereant osores.
Pereat diabolus,
Quivis antiburschius
Atque irrisores. :showgreen:
kljuki (napisa): | ja ne mogu doć na zbor u ponedjeljak. imam liječnički pregled. žao mi je što propuštam prvo vježbanje 'new york'-a... |
a mislim, ne znam sto bih rekla... u principu smatram da nije u redu da interesi pojedinaca stoje ispred interesa zbora
no, dobro, jos si mlada, budemo te promijenili, ali nauci obavezno rijeci gaudeamusa za slijedeci put, sve kitice, a ne samo one koje se obicno pjevaju, ali pazi ispitat cu te
jos jednom pozivam sve zainteresirane, na zboru je veoma lijepa, ugodna i lezerna atmosfera...
u tom duhu, zapjevajmo:
Pereat tristitia,
Pereant osores.
Pereat diabolus,
Quivis antiburschius
Atque irrisores.
|
|
[Vrh] |
|
|