Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:12 sri, 11. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Marka se vise ne koristi, ali tecaj i dalje postoji. :roll:[/quote]
Ali tečaj za dojčmark ne postoji (bar ga hrvatska nacionalna banka ne provodi) :)
Ne može se naplatiti kazna od DEM 200, kada ta valuta više ne postoji, a ni ne zna se koja je danas njezina vrijednost. :)
A kolko sam ja skužio, zabranjeno je samo klađenje za novac i imovinu, dok su klađenja tipa "za piće" zakonita :)
vsego (napisa): | Marka se vise ne koristi, ali tecaj i dalje postoji.  |
Ali tečaj za dojčmark ne postoji (bar ga hrvatska nacionalna banka ne provodi)
Ne može se naplatiti kazna od DEM 200, kada ta valuta više ne postoji, a ni ne zna se koja je danas njezina vrijednost.
A kolko sam ja skužio, zabranjeno je samo klađenje za novac i imovinu, dok su klađenja tipa "za piće" zakonita
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:04 sri, 11. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]Malo mi je blesavo to pogotovo jer je njemačka ekonomija imala uspone i padove u zadnje vrijeme, ali nema veze :)[/quote]
Nije bedasto, jer marka vise nije vezana uz aktualnu ekonomiju Njemacke, nego je to - mozes tako nazvati - vrijedonosni papir fixne vrijednosti u odnosu na Euro. 8) Nesto kao Euro-cent, samo malo drugacije vrijednosti. ;)
Lord Sirius (napisa): | Malo mi je blesavo to pogotovo jer je njemačka ekonomija imala uspone i padove u zadnje vrijeme, ali nema veze  |
Nije bedasto, jer marka vise nije vezana uz aktualnu ekonomiju Njemacke, nego je to - mozes tako nazvati - vrijedonosni papir fixne vrijednosti u odnosu na Euro. Nesto kao Euro-cent, samo malo drugacije vrijednosti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:33 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Prihvati moje najdublje isprike. Malo su me u tom smjeru pogurnuli nick, slika i rijeci lipo, san i ostale rijeci dalmatinskog narjecja na koje sam naviknut slusat samo od osaoba zenskog roda :)
E jel se to meni cini, ali vec dulje vrijeme nisam vidio nikog da karta na faxu, ali stvarno dulje vrijeme.
E da, jos da se samo pohvalim, prije nekih godinu i pol nas je jedamput prof. Caklovic promatral u igri tresete i sve je bilo super dok jedan od igraca nije pocel psovat na karte. Tada smo ga trknuli pod rebra uz saptanje "Hm, profa je iza tebe". I on se okrene i vidi profu kak mu se smjeska. Boja lica od normalne do uzareno crvene u rekornih 0.258 sec :)
Prihvati moje najdublje isprike. Malo su me u tom smjeru pogurnuli nick, slika i rijeci lipo, san i ostale rijeci dalmatinskog narjecja na koje sam naviknut slusat samo od osaoba zenskog roda
E jel se to meni cini, ali vec dulje vrijeme nisam vidio nikog da karta na faxu, ali stvarno dulje vrijeme.
E da, jos da se samo pohvalim, prije nekih godinu i pol nas je jedamput prof. Caklovic promatral u igri tresete i sve je bilo super dok jedan od igraca nije pocel psovat na karte. Tada smo ga trknuli pod rebra uz saptanje "Hm, profa je iza tebe". I on se okrene i vidi profu kak mu se smjeska. Boja lica od normalne do uzareno crvene u rekornih 0.258 sec
_________________ Idu dva vektora ulicom jedan padne i skalarni produkt je nula.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:44 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
sve ok, nema problema... :wink:
ha, mogu zamislit kako mu je bilo, da mene tako uvati prof vjerojatno bi prominia 3-4 boje lica... :D ( ali tesko je ne opsovat kad igras briskulu ili tresetu) :lol:
a sta se tice kartanja, jos igramo, ali stvarno ne tako puno kako san mislia da ocemo... mozda bi se tribali nac svi koji znamo igrat jednom u 102 da odigramo neki turnir il tako nesto...
sve ok, nema problema...
ha, mogu zamislit kako mu je bilo, da mene tako uvati prof vjerojatno bi prominia 3-4 boje lica... ( ali tesko je ne opsovat kad igras briskulu ili tresetu)
a sta se tice kartanja, jos igramo, ali stvarno ne tako puno kako san mislia da ocemo... mozda bi se tribali nac svi koji znamo igrat jednom u 102 da odigramo neki turnir il tako nesto...
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 21:15 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]
a sta se tice kartanja, jos igramo, ali stvarno ne tako puno kako san mislia da ocemo... mozda bi se tribali nac svi koji znamo igrat jednom u 102 da odigramo neki turnir il tako nesto...[/quote]
Meni fali trešeta, al još nisan naišla na nikoga ko bi tija igrat (ili bar to ljudi nisu tili pokazat). Od 10. miseca otkad san došla ode igrala san na karte samo 1 put, još ću počet i zaboravljati kako se igra ;-) Ajde, ako ima neka dobra duša (još bolje 3 takve) koja bi igrala nek se javi
sorrow (napisa): |
a sta se tice kartanja, jos igramo, ali stvarno ne tako puno kako san mislia da ocemo... mozda bi se tribali nac svi koji znamo igrat jednom u 102 da odigramo neki turnir il tako nesto... |
Meni fali trešeta, al još nisan naišla na nikoga ko bi tija igrat (ili bar to ljudi nisu tili pokazat). Od 10. miseca otkad san došla ode igrala san na karte samo 1 put, još ću počet i zaboravljati kako se igra Ajde, ako ima neka dobra duša (još bolje 3 takve) koja bi igrala nek se javi
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:24 sub, 14. 1. 2006 Naslov: |
|
|
za belu ti pojma neman jer nije bas da me zanima, sorry, al za briškulu i trešetu san se spreman zalagat... ekipa, racunajte na mene kad vam se bude dalo zaigrat, karte su uvik samnom u torbi, tako da...
za belu ti pojma neman jer nije bas da me zanima, sorry, al za briškulu i trešetu san se spreman zalagat... ekipa, racunajte na mene kad vam se bude dalo zaigrat, karte su uvik samnom u torbi, tako da...
[Vrh] |
|
|