Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zeli li tko voditi/raditi promociju MO-a na smotri UNIZG-a
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 3

PostPostano: 20:53 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad sam već biolog...
zašto ne biste stavili temu matematika u prirodi????
meni je to fascinantno.
kad sam već biolog...
zašto ne biste stavili temu matematika u prirodi????
meni je to fascinantno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 21:40 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]
ti ces doc u ponediljak?[/quote]

ja cu doc u ponedjeljak.

@dabrica: super je tema, al ja mislim da je moguce pripremit nesto novo eventualno ako odaberemo temu bas sad i pocnemo bez prestanka dan i noc mozgat, smisljat i izradjivat :arrow: dakle, nije moguce
sorrow (napisa):

ti ces doc u ponediljak?

ja cu doc u ponedjeljak.

@dabrica: super je tema, al ja mislim da je moguce pripremit nesto novo eventualno ako odaberemo temu bas sad i pocnemo bez prestanka dan i noc mozgat, smisljat i izradjivat Arrow dakle, nije moguce

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:58 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Predlazem da vam tema bude [i]matematika i umjetnost[/i]. Naslovna stranica brosure "Upis novih studenata" koja ce se prodavati na Smotri izgleda ovako:

[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/naslovnica.jpg[/img]

Prekasno je da cijeli stand uredite u tom stilu, ali nije prekasno da napravite odredjen broj plakata, izlozaka i dogadjanja na tu temu. Mozda uspijete dogovoriti nekakvu suradnju s ljudima na sandovima umjetnickih akademija... za ovu godinu vjerojatno ne stignete, ali za sljedecu. Tema gospodara prstenova takodjer nije nastala preko noci, nego je bila aktualna barem dvije sezone.
Predlazem da vam tema bude matematika i umjetnost. Naslovna stranica brosure "Upis novih studenata" koja ce se prodavati na Smotri izgleda ovako:

Prekasno je da cijeli stand uredite u tom stilu, ali nije prekasno da napravite odredjen broj plakata, izlozaka i dogadjanja na tu temu. Mozda uspijete dogovoriti nekakvu suradnju s ljudima na sandovima umjetnickih akademija... za ovu godinu vjerojatno ne stignete, ali za sljedecu. Tema gospodara prstenova takodjer nije nastala preko noci, nego je bila aktualna barem dvije sezone.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:30 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne potpada li taj plakat pod nekakav copyright? :-k
Ne potpada li taj plakat pod nekakav copyright? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:39 sub, 25. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znao sam da ces to pitati :mrgreen:

Pregovarao sam s Malom scenom i sve dogovorio. Interes je obostran (imat cemo jednu reklamu na zadnjoj stranici). Uostalom, od kud mi slika u dovoljno visokoj rezoluciji za tisak?
Znao sam da ces to pitati Mr. Green

Pregovarao sam s Malom scenom i sve dogovorio. Interes je obostran (imat cemo jednu reklamu na zadnjoj stranici). Uostalom, od kud mi slika u dovoljno visokoj rezoluciji za tisak?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 12:48 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dogovor za Smotru:
ponedjeljak, 10:00, predavaonica P004

M. Marušić
Dogovor za Smotru:
ponedjeljak, 10:00, predavaonica P004

M. Marušić

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:19 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"][color=red][size=16]Trebamo temu[/size][/color]
primjerice prosle godine je bila tema Gospodari prstenova...
[/quote]

Netocno. Tema je bila Topologija, a samo je bila uklopljena u stil Gosp. prstenova zbog sluzbenog plakata koji je bio aktualan 3 godine.

FMB :patkica:
sorrow (napisa):
Trebamo temu
primjerice prosle godine je bila tema Gospodari prstenova...

Netocno. Tema je bila Topologija, a samo je bila uklopljena u stil Gosp. prstenova zbog sluzbenog plakata koji je bio aktualan 3 godine.

FMB Patkica

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:26 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]ne znam zasto bi bilo tako lose kopireat proslu godinu, uostalom ne upisuju se opet isti ljudi ko prosle godine :shock:[/quote]

hm hm hm...
prvo, Mei i meni se godinama predbacivalo sto ne stavljamo svake godine nesto novo, nego "vrtimo stare stvari"; sad odjednom nas argument da nisu svake godine isti posjetitelji vrijedi???

samo, mi nismo "vrtile stare stvari", jer se svake godine vise od 50% materijala i ostaloga radilo i pripremalo "ab ovo" (za one koji ne znaju latinski: "ispocetka")

inace, glede kopiranja: ne mozemo i ne smijemo sprijeciti ponavljanje nekih ideja, ali za vecinu plakata, ideja o prezentaciji i sl. ja i dijelom Mea imamo odredjeni, iako ne bas zakonom zasticeni, copyright. Jedan od razloga zasto to ove godine ne vodimo je upravo u dosadasnjim prigovorima na nase ideje pa smo odlucile omoguciti da se onda konacno jednom napravi "nesto novo".

Nadam se da cete u tome uspjeti i iskreno vam svima zelim sve najbolje, e kako bi se sto vise novih studenata upisalo na nas faks!

Bye
FMB :patkica:
Ignavia (napisa):
ne znam zasto bi bilo tako lose kopireat proslu godinu, uostalom ne upisuju se opet isti ljudi ko prosle godine Shocked

hm hm hm...
prvo, Mei i meni se godinama predbacivalo sto ne stavljamo svake godine nesto novo, nego "vrtimo stare stvari"; sad odjednom nas argument da nisu svake godine isti posjetitelji vrijedi???

samo, mi nismo "vrtile stare stvari", jer se svake godine vise od 50% materijala i ostaloga radilo i pripremalo "ab ovo" (za one koji ne znaju latinski: "ispocetka")

inace, glede kopiranja: ne mozemo i ne smijemo sprijeciti ponavljanje nekih ideja, ali za vecinu plakata, ideja o prezentaciji i sl. ja i dijelom Mea imamo odredjeni, iako ne bas zakonom zasticeni, copyright. Jedan od razloga zasto to ove godine ne vodimo je upravo u dosadasnjim prigovorima na nase ideje pa smo odlucile omoguciti da se onda konacno jednom napravi "nesto novo".

Nadam se da cete u tome uspjeti i iskreno vam svima zelim sve najbolje, e kako bi se sto vise novih studenata upisalo na nas faks!

Bye
FMB Patkica

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 14:51 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="Ignavia"]ne znam zasto bi bilo tako lose kopireat proslu godinu, uostalom ne upisuju se opet isti ljudi ko prosle godine :shock:[/quote]

hm hm hm...

Bye
FMB :patkica:[/quote]

ja uopce ne znam tko i zasto je prigovarao niti da je netko prigovarao, tek od prosle godine sam na faksu, na smotri sam bila jednom (čudno :lol: ), i to samo na tren... uglavnom, zelim rec da taj argument u vezi ponavljanja ne rabim kao neku vrstu demagogije, vec mi se to cini kao neko normalno razmisljanje...
jos zelim nadodat da mi je malo zlo od stvari koje se muljaju nabrzinu, podsjeca me na pokusaj radjenja pite od neprimjerenog materijala, i ne bi se uopce javila da sam znala kakva je situacija ove godine (naime, teta iz racunovodstva me pitala da li sam zainteresirana jos pred neko vrijeme, ali nije nista spominjala u vezi manjka ideja, organizacije i tomu sl.)
Anonymous (napisa):
Ignavia (napisa):
ne znam zasto bi bilo tako lose kopireat proslu godinu, uostalom ne upisuju se opet isti ljudi ko prosle godine Shocked

hm hm hm...

Bye
FMB Patkica

ja uopce ne znam tko i zasto je prigovarao niti da je netko prigovarao, tek od prosle godine sam na faksu, na smotri sam bila jednom (čudno Laughing ), i to samo na tren... uglavnom, zelim rec da taj argument u vezi ponavljanja ne rabim kao neku vrstu demagogije, vec mi se to cini kao neko normalno razmisljanje...
jos zelim nadodat da mi je malo zlo od stvari koje se muljaju nabrzinu, podsjeca me na pokusaj radjenja pite od neprimjerenog materijala, i ne bi se uopce javila da sam znala kakva je situacija ove godine (naime, teta iz racunovodstva me pitala da li sam zainteresirana jos pred neko vrijeme, ali nije nista spominjala u vezi manjka ideja, organizacije i tomu sl.)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 20:42 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Predlazem da vam tema bude [i]matematika i umjetnost[/i]. Naslovna stranica brosure "Upis novih studenata" koja ce se prodavati na Smotri izgleda ovako:

[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/naslovnica.jpg[/img]

[/quote]

Meni se ova slika na naslovnoj stranici brošure ne čini kao dobra ideja. Mislim, mora se priznati da ta slika potencijalne brucoše asocira da od matematike boli glava. A to baš i nije dobra reklama.
krcko (napisa):
Predlazem da vam tema bude matematika i umjetnost. Naslovna stranica brosure "Upis novih studenata" koja ce se prodavati na Smotri izgleda ovako:

Meni se ova slika na naslovnoj stranici brošure ne čini kao dobra ideja. Mislim, mora se priznati da ta slika potencijalne brucoše asocira da od matematike boli glava. A to baš i nije dobra reklama.

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 21:41 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Meni se ova slika na naslovnoj stranici brošure ne čini kao dobra ideja. Mislim, mora se priznati da ta slika potencijalne brucoše asocira da od matematike boli glava. A to baš i nije dobra reklama.[/quote]

dok recimo mene privlaci jer je zenska na slici lipa, pa te povlaci da dodjes vidit taj faks... :wink:
Crni (napisa):

dok recimo mene privlaci jer je zenska na slici lipa, pa te povlaci da dodjes vidit taj faks... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 14:01 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]dok recimo mene privlaci jer je zenska na slici lipa, pa te povlaci da dodjes vidit taj faks... :wink:[/quote]

A kad bi još bila nasmijana, izgledala bi puno ljepše.

Zamisli ovu situaciju. Dolaze maturanti na štand MO-a na smotri i raspituju se. Jedno najčešćih pitanja je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6405]da li je faks stvarno težak?[/url]. A ti im uvaljuješ brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu. Bizarno.
sorrow (napisa):
dok recimo mene privlaci jer je zenska na slici lipa, pa te povlaci da dodjes vidit taj faks... Wink

A kad bi još bila nasmijana, izgledala bi puno ljepše.

Zamisli ovu situaciju. Dolaze maturanti na štand MO-a na smotri i raspituju se. Jedno najčešćih pitanja je da li je faks stvarno težak?. A ti im uvaljuješ brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu. Bizarno.

[Vrh]
pbanicev
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 15:10 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"] ... brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu.[/quote]
:iagree:
Crni (napisa):
... brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu.

I agree

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 15:19 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]
Zamisli ovu situaciju. Dolaze maturanti na štand MO-a na smotri i raspituju se. Jedno najčešćih pitanja je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6405]da li je faks stvarno težak?[/url]. A ti im uvaljuješ brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu. Bizarno.[/quote]

istina, al s druge strane je simpaticno - kao, od matematike boli glava, ha, ha, bla, bla... a koga stvarno boli necemo dobit ni nasmijanom osobom sa pladnjem kremsnita. valjda. :kravica:
Crni (napisa):

Zamisli ovu situaciju. Dolaze maturanti na štand MO-a na smotri i raspituju se. Jedno najčešćih pitanja je da li je faks stvarno težak?. A ti im uvaljuješ brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu. Bizarno.

istina, al s druge strane je simpaticno - kao, od matematike boli glava, ha, ha, bla, bla... a koga stvarno boli necemo dobit ni nasmijanom osobom sa pladnjem kremsnita. valjda. Kravica

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:17 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Zamisli ovu situaciju. Dolaze maturanti na štand MO-a na smotri i raspituju se. Jedno najčešćih pitanja je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6405]da li je faks stvarno težak?[/url]. A ti im uvaljuješ brošuru sa slikom cure zabrinutog izraza lica kako se prima za glavu. Bizarno.[/quote]

sta ti mislis da ce stvarno ljudi koji zavrsavaju cetvrti srednje trazit bas tu simboliku u slici???? oni ce ju samo pogledat i otvorit i gledat dalje...
Crni (napisa):

sta ti mislis da ce stvarno ljudi koji zavrsavaju cetvrti srednje trazit bas tu simboliku u slici???? oni ce ju samo pogledat i otvorit i gledat dalje...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 18:51 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]sta ti mislis da ce stvarno ljudi koji zavrsavaju cetvrti srednje trazit bas tu simboliku u slici???? oni ce ju samo pogledat i otvorit i gledat dalje...[/quote]

Ja sam govorio o asocijacijama, koje dolaze u sekundi, a ne o traženju simbolike.
Jesi ti ikad vidio npr. reklamu za neki lijek u kojoj se umjesto pozitivnih učinaka prikazuju moguće nuspojave?
sorrow (napisa):

Ja sam govorio o asocijacijama, koje dolaze u sekundi, a ne o traženju simbolike.
Jesi ti ikad vidio npr. reklamu za neki lijek u kojoj se umjesto pozitivnih učinaka prikazuju moguće nuspojave?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:58 pon, 27. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Crni, Natašu ne boli glava, ona razmišlja :roll: Kad na standu budu pitali je li faks tezak, odgovor glasi [i]ne ako volite razmisljati[/i] :) Osim toga slika jest sa reklamnog plakata, ne za lijek nego za [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6310]predstavu[/url]. Pred neko vrijeme bila je na jumbo plakatima sirom grada. Meni je kraj gomile plakata nasmijesenih plasticnih lica paznju privukao upravo ovaj. Upis na faks nije situacija u kojoj se bezspolci u sirokim puloverima drze za ruke dok veselo skakucu preko potoka, kao na reklamama za Telekom. Slika dobro simbolizira ono sto upis na faks jest: donosenje vazne odluke.
Crni, Natašu ne boli glava, ona razmišlja Rolling Eyes Kad na standu budu pitali je li faks tezak, odgovor glasi ne ako volite razmisljati Smile Osim toga slika jest sa reklamnog plakata, ne za lijek nego za predstavu. Pred neko vrijeme bila je na jumbo plakatima sirom grada. Meni je kraj gomile plakata nasmijesenih plasticnih lica paznju privukao upravo ovaj. Upis na faks nije situacija u kojoj se bezspolci u sirokim puloverima drze za ruke dok veselo skakucu preko potoka, kao na reklamama za Telekom. Slika dobro simbolizira ono sto upis na faks jest: donosenje vazne odluke.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:14 uto, 28. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Crni, Natašu ne boli glava, ona razmišlja :roll: Kad na standu budu pitali je li faks tezak, odgovor glasi [i]ne ako volite razmisljati[/i] :) Osim toga slika jest sa reklamnog plakata, ne za lijek nego za [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6310]predstavu[/url]. Pred neko vrijeme bila je na jumbo plakatima sirom grada. Meni je kraj gomile plakata nasmijesenih plasticnih lica paznju privukao upravo ovaj. Upis na faks nije situacija u kojoj se bezspolci u sirokim puloverima drze za ruke dok veselo skakucu preko potoka, kao na reklamama za Telekom. Slika dobro simbolizira ono sto upis na faks jest: donosenje vazne odluke.[/quote]

Ne, ne i ne! Nataša se ne bi smjela mrštiti i primat' za glavu. Nataša bi trebala stajati pred pločom, nasmijana od zadovoljstva koje proizlazi iz razumjevanja problematike, dok joj desno (lijevo) od nje [i]šarmantno-sijedi[/i] profesor pojašnjava gradivo.
Nataša bi trebala na slikama blistati od radosti dok uči sama ili zajedno s ostalim kolegama u ugodnom svjetlom ambijentu.

Pa recimo, ako se stave Nataša i profesor kao okosnica predstavljanja MO-a, može se naprimjer snimiti slika kako profesor frajerski sjedi za stolom u kancelariji enigmatskog izraza lica, a u oblačiću (kao u stripu) iznad njega piše npr: [i]Misliš da si pametan? Želiš biti još pametniji? Što čekaš? Upiši MATEMATIKU![/i] Na takvu bi sliku reagirao muški dio maturanata, jer psihološki gledano, svaki pravi muškarac želi biti odlučan, hrabar i pametan kit.
Za maturantice bi bila npr. namjenjena slika Nataše kako objašnjava gradivo dvojici zbunjenih (i dakako zgodnih) kolega. Time bi se maturanticama diskretno odaslala poruka: [i]Da! I ti možeš biti kao Nataša![/i]

Kompa, to ti se zove propaganda, a ne borba s migrenom i sivilo u pozadini dok se pokušava donijeti važna životna odluka.
krcko (napisa):
Crni, Natašu ne boli glava, ona razmišlja Rolling Eyes Kad na standu budu pitali je li faks tezak, odgovor glasi ne ako volite razmisljati Smile Osim toga slika jest sa reklamnog plakata, ne za lijek nego za predstavu. Pred neko vrijeme bila je na jumbo plakatima sirom grada. Meni je kraj gomile plakata nasmijesenih plasticnih lica paznju privukao upravo ovaj. Upis na faks nije situacija u kojoj se bezspolci u sirokim puloverima drze za ruke dok veselo skakucu preko potoka, kao na reklamama za Telekom. Slika dobro simbolizira ono sto upis na faks jest: donosenje vazne odluke.

Ne, ne i ne! Nataša se ne bi smjela mrštiti i primat' za glavu. Nataša bi trebala stajati pred pločom, nasmijana od zadovoljstva koje proizlazi iz razumjevanja problematike, dok joj desno (lijevo) od nje šarmantno-sijedi profesor pojašnjava gradivo.
Nataša bi trebala na slikama blistati od radosti dok uči sama ili zajedno s ostalim kolegama u ugodnom svjetlom ambijentu.

Pa recimo, ako se stave Nataša i profesor kao okosnica predstavljanja MO-a, može se naprimjer snimiti slika kako profesor frajerski sjedi za stolom u kancelariji enigmatskog izraza lica, a u oblačiću (kao u stripu) iznad njega piše npr: Misliš da si pametan? Želiš biti još pametniji? Što čekaš? Upiši MATEMATIKU! Na takvu bi sliku reagirao muški dio maturanata, jer psihološki gledano, svaki pravi muškarac želi biti odlučan, hrabar i pametan kit.
Za maturantice bi bila npr. namjenjena slika Nataše kako objašnjava gradivo dvojici zbunjenih (i dakako zgodnih) kolega. Time bi se maturanticama diskretno odaslala poruka: Da! I ti možeš biti kao Nataša!

Kompa, to ti se zove propaganda, a ne borba s migrenom i sivilo u pozadini dok se pokušava donijeti važna životna odluka.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:24 uto, 28. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tradicionalno, ne slazem se s Crnim, ali mislim da to (moje neslaganje) i nije bitno. :-s Jednostavno, ako je netko toliko povrsan da ce "nasjesti" na Pravu Propagandu™, onda mislim da mu nije mjesto na ovom fakultetu. 8) Dakle, ako nam "losa" propaganda otjera takve kandidate, mislim da je to samo benefit i za nas i za njih. :blista:

Nas proizvod su ipak znanje i diploma, a ne upisnice na fakultet. :prodike:

Knjizicu sam vidio i mislim da je rijec o jako dobro odradjenom poslu =D> (s izuzetkom jedne Zle Hereze :P).
Tradicionalno, ne slazem se s Crnim, ali mislim da to (moje neslaganje) i nije bitno. Eh? Jednostavno, ako je netko toliko povrsan da ce "nasjesti" na Pravu Propagandu™, onda mislim da mu nije mjesto na ovom fakultetu. Cool Dakle, ako nam "losa" propaganda otjera takve kandidate, mislim da je to samo benefit i za nas i za njih. Reklamiram neku zubnu pastu

Nas proizvod su ipak znanje i diploma, a ne upisnice na fakultet. Drzim prodike

Knjizicu sam vidio i mislim da je rijec o jako dobro odradjenom poslu Applause (s izuzetkom jedne Zle Hereze Razz).

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:40 uto, 28. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Jednostavno, ako je netko toliko povrsan da ce "nasjesti" na Pravu Propagandu™, onda mislim da mu nije mjesto na ovom fakultetu.[/quote]

Ja recimo gledanje Big Brothera smatram kao radnju na vrlo niskom nivou, dakle kao nekaj površno. A baš sam prošle godine čul' dvije kolegice kak' o tome ushićeno pričaju. Njih dvije su inače solidne studentice na našem faksu. Današnja propaganda je bazirana tome da djeluje na podsvjest, jer je utvrđeno da je podsvjest bitan faktor u donošenju odluka. Šeme reklamiranja koje sam naveo su i osmišljene da djeluju na podsvjest.
vsego (napisa):
Jednostavno, ako je netko toliko povrsan da ce "nasjesti" na Pravu Propagandu™, onda mislim da mu nije mjesto na ovom fakultetu.

Ja recimo gledanje Big Brothera smatram kao radnju na vrlo niskom nivou, dakle kao nekaj površno. A baš sam prošle godine čul' dvije kolegice kak' o tome ushićeno pričaju. Njih dvije su inače solidne studentice na našem faksu. Današnja propaganda je bazirana tome da djeluje na podsvjest, jer je utvrđeno da je podsvjest bitan faktor u donošenju odluka. Šeme reklamiranja koje sam naveo su i osmišljene da djeluju na podsvjest.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum