Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popravni kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
134 = 153 - 19

PostPostano: 12:12 sri, 21. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Sada bi mi bilo glupo ići samo na C i analizu.....[/quote]

zašto :shock:
pa daj barem probaj, nemaš ništa za izgubiti

inače, čini mi se da velika većina ljudi ima puno problema s c-om :arrow: tako da ti je ovo super prilika da se stvarno skoncentriraš na c i ma2 (koja je, po menik, jako zanimjiva)
Anonymous (napisa):
Sada bi mi bilo glupo ići samo na C i analizu.....

zašto Shocked
pa daj barem probaj, nemaš ništa za izgubiti

inače, čini mi se da velika većina ljudi ima puno problema s c-om Arrow tako da ti je ovo super prilika da se stvarno skoncentriraš na c i ma2 (koja je, po menik, jako zanimjiva)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
The Economist
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
11 = 16 - 5

PostPostano: 12:16 sri, 21. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Jel zna tko kolike su realne šanse da se odobri dodatna nastava i/ili proljetni/ljetni rokovi? Ljosnuo sam popravak (među 90% padova nije ni čudo). Sada bi mi bilo glupo ići samo na C i analizu..... Iskreno, nije mi žao jer sam dao sve od sebe [/quote]

evo da stanem u obranu asistenata, bez obzira na negativnu karmu koja ce mozda pljusnuti na mene... :lol:

stvarno mi je nije jasno kako si dao sve od sebe, recimo u mojoj definiciji davanja svega od sebe bi bilo rijesiti vjezbe ponovno :roll: sto je bilo sasvim dostatno za prolaz, buduci da su zadaci bili teska sablona... ma da rijesis samo dva popravna kolokvija od prosle godine pokrio bi sve zadatke koji trebaju...

[quote="Anonymous"] a to što asistenti imaju katkada čudne načine ispravljanja nije moji problem.[/quote]

ma da naravno, asistenti su krivi za pad ljudi iz LA :roll:
Anonymous (napisa):
Jel zna tko kolike su realne šanse da se odobri dodatna nastava i/ili proljetni/ljetni rokovi? Ljosnuo sam popravak (među 90% padova nije ni čudo). Sada bi mi bilo glupo ići samo na C i analizu..... Iskreno, nije mi žao jer sam dao sve od sebe

evo da stanem u obranu asistenata, bez obzira na negativnu karmu koja ce mozda pljusnuti na mene... Laughing

stvarno mi je nije jasno kako si dao sve od sebe, recimo u mojoj definiciji davanja svega od sebe bi bilo rijesiti vjezbe ponovno Rolling Eyes sto je bilo sasvim dostatno za prolaz, buduci da su zadaci bili teska sablona... ma da rijesis samo dva popravna kolokvija od prosle godine pokrio bi sve zadatke koji trebaju...

Anonymous (napisa):
a to što asistenti imaju katkada čudne načine ispravljanja nije moji problem.

ma da naravno, asistenti su krivi za pad ljudi iz LA Rolling Eyes

Lots of people believe that women have some kind of genetic fault that keeps them from understanding science. Fact is: there is no genetic fault, but it's still harder, because they have to work against everybody's expectation that they won't make it anyway.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum