[quote="Anonymous"]Jel zna tko kolike su realne šanse da se odobri dodatna nastava i/ili proljetni/ljetni rokovi? Ljosnuo sam popravak (među 90% padova nije ni čudo). Sada bi mi bilo glupo ići samo na C i analizu..... Iskreno, nije mi žao jer sam dao sve od sebe [/quote]
evo da stanem u obranu asistenata, bez obzira na negativnu karmu koja ce mozda pljusnuti na mene... :lol:
stvarno mi je nije jasno kako si dao sve od sebe, recimo u mojoj definiciji davanja svega od sebe bi bilo rijesiti vjezbe ponovno :roll: sto je bilo sasvim dostatno za prolaz, buduci da su zadaci bili teska sablona... ma da rijesis samo dva popravna kolokvija od prosle godine pokrio bi sve zadatke koji trebaju...
[quote="Anonymous"] a to što asistenti imaju katkada čudne načine ispravljanja nije moji problem.[/quote]
ma da naravno, asistenti su krivi za pad ljudi iz LA :roll:
ma da naravno, asistenti su krivi za pad ljudi iz LA
Lots of people believe that women have some kind of genetic fault that keeps them from understanding science. Fact is: there is no genetic fault, but it's still harder, because they have to work against everybody's expectation that they won't make it anyway.