Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vinko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:12 čet, 26. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Bilo je sasvim ok što se mene tiče. 2. zadatak je bio zanimljiv, baš kao i oni iz zadaće. Jedino mi je žao što nikako nisam mogao srediti 1. do kraja, ali dobro, i tu će valjda biti nekakvih bodova jer mislim da mi samo jedna funkcija ne radi kako treba...
I još nešto... Mislim da bi bilo dobro da više takvih zadataka dobijemo za vježbu. Jer mi na vježbama napravimo par primjera. Ne bi bilo loše da do kraja semestra dobijemo više dodatnih zadataka pa tko hoće da ih riješi, neka riješi.... Jer istina je da nemamo zadataka za vježbu. Da je netko ikad napravio 1-2 zadatka sa skupom, mapom ili listom, 2. zadatak iz ovog kolokvija bi lakoćom riješio... Znam da asistenti nemaju vremena, ali ako je ikako moguće, neka naprave malo više primjera...
Bilo je sasvim ok što se mene tiče. 2. zadatak je bio zanimljiv, baš kao i oni iz zadaće. Jedino mi je žao što nikako nisam mogao srediti 1. do kraja, ali dobro, i tu će valjda biti nekakvih bodova jer mislim da mi samo jedna funkcija ne radi kako treba...
I još nešto... Mislim da bi bilo dobro da više takvih zadataka dobijemo za vježbu. Jer mi na vježbama napravimo par primjera. Ne bi bilo loše da do kraja semestra dobijemo više dodatnih zadataka pa tko hoće da ih riješi, neka riješi.... Jer istina je da nemamo zadataka za vježbu. Da je netko ikad napravio 1-2 zadatka sa skupom, mapom ili listom, 2. zadatak iz ovog kolokvija bi lakoćom riješio... Znam da asistenti nemaju vremena, ali ako je ikako moguće, neka naprave malo više primjera...
_________________ "It's hard work. You show up every morning. You work hard every day, you give your best effort. There is no pressure if you prepare yourself." - Kobe Bryant
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lena Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:19 čet, 26. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="bojan"]Mislim da bi bilo dobro da više takvih zadataka dobijemo za vježbu. Jer mi na vježbama napravimo par primjera. Ne bi bilo loše da do kraja semestra dobijemo više dodatnih zadataka pa tko hoće da ih riješi, neka riješi.... Jer istina je da nemamo zadataka za vježbu. Da je netko ikad napravio 1-2 zadatka sa skupom, mapom ili listom, 2. zadatak iz ovog kolokvija bi lakoćom riješio... Znam da asistenti nemaju vremena, ali ako je ikako moguće, neka naprave malo više primjera...[/quote]
Potpuno se slazem s ovim. Zadataka za vjezbu ne bi škodilo. Možda će asistenti reći da si ih smislimo sami ali mislim da oni to mogu puno kvalitetnije.
Zadaci nisu bili strašni (podsjetili su me na zadatke za 5 iz srednje škole) ali nedostajalo je malo vremena da dotjeram te programe (do kompajliranja i potpuno točnog izvršavanja).
bojan (napisa): | Mislim da bi bilo dobro da više takvih zadataka dobijemo za vježbu. Jer mi na vježbama napravimo par primjera. Ne bi bilo loše da do kraja semestra dobijemo više dodatnih zadataka pa tko hoće da ih riješi, neka riješi.... Jer istina je da nemamo zadataka za vježbu. Da je netko ikad napravio 1-2 zadatka sa skupom, mapom ili listom, 2. zadatak iz ovog kolokvija bi lakoćom riješio... Znam da asistenti nemaju vremena, ali ako je ikako moguće, neka naprave malo više primjera... |
Potpuno se slazem s ovim. Zadataka za vjezbu ne bi škodilo. Možda će asistenti reći da si ih smislimo sami ali mislim da oni to mogu puno kvalitetnije.
Zadaci nisu bili strašni (podsjetili su me na zadatke za 5 iz srednje škole) ali nedostajalo je malo vremena da dotjeram te programe (do kompajliranja i potpuno točnog izvršavanja).
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Lara Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pssst Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Greda Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:54 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="marijap"]Što se tiče spremanja: ja radije nešto zakomentiram nego obrišem ako nisam sigurna jer valja, i spremam svakih nekoliko redova od samog početka pisanja...najbolje kad to uđe u naviku...[/quote]
Svakako bih preporučio svima da što češće spremaju.
Moram priznati da sam bio malo iznenađen kada su me neki pokušavali uvjeriti da su napisali (i izgubili) dosta toga, a u nešto više od 90 minuta niti jednom nisu spremili (dakle ni kompajlirali)...
Što se tiče ponovnog pisanja kolokvija, ako dovoljan broj ljudi to bude tražio, vjerojatno će ga dobiti. Koliko sam vidio, računala su se srušila pred sam kraj pisanja, omela koncentraciju, uvela nervozu, nekima i uništila programe.
marijap (napisa): | Što se tiče spremanja: ja radije nešto zakomentiram nego obrišem ako nisam sigurna jer valja, i spremam svakih nekoliko redova od samog početka pisanja...najbolje kad to uđe u naviku... |
Svakako bih preporučio svima da što češće spremaju.
Moram priznati da sam bio malo iznenađen kada su me neki pokušavali uvjeriti da su napisali (i izgubili) dosta toga, a u nešto više od 90 minuta niti jednom nisu spremili (dakle ni kompajlirali)...
Što se tiče ponovnog pisanja kolokvija, ako dovoljan broj ljudi to bude tražio, vjerojatno će ga dobiti. Koliko sam vidio, računala su se srušila pred sam kraj pisanja, omela koncentraciju, uvela nervozu, nekima i uništila programe.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:44 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Lara"]A zar nitko ne misli da nije fer ova situacija koja se dogodila s grupom u 16h danas?[/quote]
Znači, ti tvrdiš da bi bilo poštenije tjedan dana nakon svih pisat slične (jer takvi moraju biti) zadatake koje si već jednom i pisala, imat daleko više vremena za pripremu, i pisat to kompletna 2 sata iako si na kolokviju u stvari bila oštećena za 10ak minuta. A da ne spominjemo kako si si u stvari sama kriva što svako malo ne spremaš i kako onda bilo tko iz tvoje grupe tko nije zadovoljan kako je napisao može jednostavno reć da je puno toga izgubio kad je nestalo struje i otić pisat ponovljeni kolokvij. To bi onda, pretpostvaljam, po tebi bilo fer...
Lara (napisa): | A zar nitko ne misli da nije fer ova situacija koja se dogodila s grupom u 16h danas? |
Znači, ti tvrdiš da bi bilo poštenije tjedan dana nakon svih pisat slične (jer takvi moraju biti) zadatake koje si već jednom i pisala, imat daleko više vremena za pripremu, i pisat to kompletna 2 sata iako si na kolokviju u stvari bila oštećena za 10ak minuta. A da ne spominjemo kako si si u stvari sama kriva što svako malo ne spremaš i kako onda bilo tko iz tvoje grupe tko nije zadovoljan kako je napisao može jednostavno reć da je puno toga izgubio kad je nestalo struje i otić pisat ponovljeni kolokvij. To bi onda, pretpostvaljam, po tebi bilo fer...
|
|
[Vrh] |
|
vanja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:15 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vinko"]
Što se tiče ponovnog pisanja kolokvija, ako dovoljan broj ljudi to bude tražio, vjerojatno će ga dobiti. Koliko sam vidio, računala su se srušila pred sam kraj pisanja, omela koncentraciju, uvela nervozu, nekima i uništila programe.[/quote]
mozda bi bilo fer za one ljude kojima se to dogodilo da pisu ponovno. (naravno, ne bi bilo fer da sada zele opet pisati i oni ljudi kojima se nesto toga tipa nije dogodilo)
vinko (napisa): |
Što se tiče ponovnog pisanja kolokvija, ako dovoljan broj ljudi to bude tražio, vjerojatno će ga dobiti. Koliko sam vidio, računala su se srušila pred sam kraj pisanja, omela koncentraciju, uvela nervozu, nekima i uništila programe. |
mozda bi bilo fer za one ljude kojima se to dogodilo da pisu ponovno. (naravno, ne bi bilo fer da sada zele opet pisati i oni ljudi kojima se nesto toga tipa nije dogodilo)
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Lara Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:42 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="Lara"]A zar nitko ne misli da nije fer ova situacija koja se dogodila s grupom u 16h danas?[/quote]
Znači, ti tvrdiš da bi bilo poštenije tjedan dana nakon svih pisat slične (jer takvi moraju biti) zadatake koje si već jednom i pisala, imat daleko više vremena za pripremu, i pisat to kompletna 2 sata iako si na kolokviju u stvari bila oštećena za 10ak minuta. A da ne spominjemo kako si si u stvari sama kriva što svako malo ne spremaš i kako onda bilo tko iz tvoje grupe tko nije zadovoljan kako je napisao može jednostavno reć da je puno toga izgubio kad je nestalo struje i otić pisat ponovljeni kolokvij. To bi onda, pretpostvaljam, po tebi bilo fer...[/quote]
Ne bi ni to bilo fer mozda, al ja se osjecam pomalo zakinuto zato jer znam da bi imala vise bodova da do toga nije doslo... Mozda cak i puno vise, jos ne znam kako ce asistent to gledati... Nije mala stvar kad ti uzmu zadnjih 15 min kolokvija neocekivano.
Mozda sam sama kriva, al ja stvarno nemam naviku sacuvati ista dok to nekako ne zgotovim barem otprilike... Nista, pazit cu ubuduce;)
Uoatalom, mi smo pisali tri dana nakon prve grupe sto i nije malo vremena. Tako da smo i ovako znali sto ocekivati...
Al necu vise o tome jer nisam ocekivala rasprave, vec samo odgovor sto se zna po tom pitanju.
Anonymous (napisa): | Lara (napisa): | A zar nitko ne misli da nije fer ova situacija koja se dogodila s grupom u 16h danas? |
Znači, ti tvrdiš da bi bilo poštenije tjedan dana nakon svih pisat slične (jer takvi moraju biti) zadatake koje si već jednom i pisala, imat daleko više vremena za pripremu, i pisat to kompletna 2 sata iako si na kolokviju u stvari bila oštećena za 10ak minuta. A da ne spominjemo kako si si u stvari sama kriva što svako malo ne spremaš i kako onda bilo tko iz tvoje grupe tko nije zadovoljan kako je napisao može jednostavno reć da je puno toga izgubio kad je nestalo struje i otić pisat ponovljeni kolokvij. To bi onda, pretpostvaljam, po tebi bilo fer... |
Ne bi ni to bilo fer mozda, al ja se osjecam pomalo zakinuto zato jer znam da bi imala vise bodova da do toga nije doslo... Mozda cak i puno vise, jos ne znam kako ce asistent to gledati... Nije mala stvar kad ti uzmu zadnjih 15 min kolokvija neocekivano.
Mozda sam sama kriva, al ja stvarno nemam naviku sacuvati ista dok to nekako ne zgotovim barem otprilike... Nista, pazit cu ubuduce;)
Uoatalom, mi smo pisali tri dana nakon prve grupe sto i nije malo vremena. Tako da smo i ovako znali sto ocekivati...
Al necu vise o tome jer nisam ocekivala rasprave, vec samo odgovor sto se zna po tom pitanju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:57 sub, 28. 4. 2007 Naslov: |
|
|
A grupa koja je prva pisala? S cim se ona suocila? Zadaci su svim grupama bili jako slicni, sto je, naravno, logicno. Ali, prva grupa koja je pisala nije imala pojma kakvi ce im zadaci doci. Grupe koje su pisale u cetvrtak su imali rijesene zadatke prijasnjih grupa i doslovno ih napamet ucili. Ako napamet znas jedan zadatak, njemu slican, uz pretpostavku da postoji bar mrva mozga u glavi, mozes rijesit bez problema.
Sad je vec gotovo i sta je bilo, bilo je. Samo me zanima hoce li se raspored za iduce kolokvije napravit malo drugacije, npr. obrnuto?
A grupa koja je prva pisala? S cim se ona suocila? Zadaci su svim grupama bili jako slicni, sto je, naravno, logicno. Ali, prva grupa koja je pisala nije imala pojma kakvi ce im zadaci doci. Grupe koje su pisale u cetvrtak su imali rijesene zadatke prijasnjih grupa i doslovno ih napamet ucili. Ako napamet znas jedan zadatak, njemu slican, uz pretpostavku da postoji bar mrva mozga u glavi, mozes rijesit bez problema.
Sad je vec gotovo i sta je bilo, bilo je. Samo me zanima hoce li se raspored za iduce kolokvije napravit malo drugacije, npr. obrnuto?
|
|
[Vrh] |
|
|