Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovoriti)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 0:46 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Treba reci da je SZ PMF-MO na kraju pruzio uvid u prijave, a ne SUMA, te da sam potrosio vise od 15 min njihovog vremena. Saznao sam ono sto me zanimalo, teme projekata. Hvala Anamari! Detalje oko financija nisam htio gledati jer smatram da je ipak diskrecijsko pravo onih koji su prijavljivali zele li dati u javnost ili ne. Evo zakljucaka.

Teme projekata SUME: [b]nogomet[/b] (MNK SUMA), [b]šah[/b] (ŠK SUMA, KUP RH 2003), [b]putovanja[/b] (STRASBOURG 2003 - bilo je receno razmjena, ali mislim da je ovako preciznije) i jos dva naslova koji govore sami za sebe: MATERIJALNI TROSKOVI i DRUSTVENI PLESOVI.

Teme fakultetskih studentskih projekata PMF-MO: [b]nogomet[/b] (MATKA 2003), [b]šah[/b] (EN PASSANT 2003), [b]razmjena[/b] ili [b]putovanja[/b], kako vam je draze (SPLIT 2003), te LIMES i VODIC ZA BRUCOSE (zadnje dva naslova su jasna).

Osobno tri projekta smatram idejno dobrim: SPLIT, LIMES i VODIC. Ne zelim se izjasnjavati o zatrazenim/odobrenim iznosima, jer ko sto rekoh financijske detalje nisam gledao.
Treba reci da je SZ PMF-MO na kraju pruzio uvid u prijave, a ne SUMA, te da sam potrosio vise od 15 min njihovog vremena. Saznao sam ono sto me zanimalo, teme projekata. Hvala Anamari! Detalje oko financija nisam htio gledati jer smatram da je ipak diskrecijsko pravo onih koji su prijavljivali zele li dati u javnost ili ne. Evo zakljucaka.

Teme projekata SUME: nogomet (MNK SUMA), šah (ŠK SUMA, KUP RH 2003), putovanja (STRASBOURG 2003 - bilo je receno razmjena, ali mislim da je ovako preciznije) i jos dva naslova koji govore sami za sebe: MATERIJALNI TROSKOVI i DRUSTVENI PLESOVI.

Teme fakultetskih studentskih projekata PMF-MO: nogomet (MATKA 2003), šah (EN PASSANT 2003), razmjena ili putovanja, kako vam je draze (SPLIT 2003), te LIMES i VODIC ZA BRUCOSE (zadnje dva naslova su jasna).

Osobno tri projekta smatram idejno dobrim: SPLIT, LIMES i VODIC. Ne zelim se izjasnjavati o zatrazenim/odobrenim iznosima, jer ko sto rekoh financijske detalje nisam gledao.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:26 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PRAVILNIK
O FINANCIRANJU PROJEKATA I PROGRAMA STUDENTSKIH UDRUGA"]
Članak 8.

(1) Udruga koja je sukladno članku 6. ovog Pravilnika, ostvarila pravo na sredstva iz članka 1. ovog Pravilnika, zadržava to pravo sve dok ispu­njava obveze iz ugovora.

(2) U slučaju da udruga ne dostavi kvartalno financijsko izvješće, završno izvješće ili da nenamjenski troši dodije­ljena sred­stva, Ministarstvo znanosti i tehnologije obustavit će do­značiva­nje sredstava po ugovoru.

(3) U slučajevima iz stavka 2. udruga je obvezna vratiti sred­stva za koja nije podnijela financijsko izvješće, a u slučaju nenamjenskog troše­nja ukupni iznos doznačenih sredstava.[/quote]
PRAVILNIK
O FINANCIRANJU PROJEKATA I PROGRAMA STUDENTSKIH UDRUGA (napisa):

Članak 8.

(1) Udruga koja je sukladno članku 6. ovog Pravilnika, ostvarila pravo na sredstva iz članka 1. ovog Pravilnika, zadržava to pravo sve dok ispu­njava obveze iz ugovora.

(2) U slučaju da udruga ne dostavi kvartalno financijsko izvješće, završno izvješće ili da nenamjenski troši dodije­ljena sred­stva, Ministarstvo znanosti i tehnologije obustavit će do­značiva­nje sredstava po ugovoru.

(3) U slučajevima iz stavka 2. udruga je obvezna vratiti sred­stva za koja nije podnijela financijsko izvješće, a u slučaju nenamjenskog troše­nja ukupni iznos doznačenih sredstava.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:31 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Naputak o provedbi evaluacije zaprimljenih programa"]
Diskvalificirati će se programi:
- koji nisu programi studenata,
- koji nisu u Natječajnim kategorijama, odnosno nalaze se u onim kategorijama za koje se eksplicitno u tekstu Natječaja navodi da se ne financiraju i
- oni programi za koje Natječajna komisija smatra da ne udovoljavaju uvjetima Natječaja.

Svi ostali programi rangirati će se u niže navedenih šest prioritetnih razreda s obzirom na slijedeće kriterije za rangiranje programa:
- izvedivost i smislenost programa,
- utjecaj programa na širu studentsku populaciju,
- priloženo mišljenje podružnice Studentskog zbora,
- zastupljenost omjera 2:1 pri finaciranju programa organizacije studentskih događanja u odnosu na posjećivanje istih,
- davanje prednosti onim programima koji imaju podrške i drugih sponzora,
- davanje prednosti programima studenata s invaliditetom ili onima koji ih uključuju u provedbu,
- davanje prednosti tradicionalnim programima (oni kojima je 2003. treća godina održavanja) i
- davanje prednosti programima koji imaju potencijal biti značajnije medijski popraćeni.
[/quote]
Naputak o provedbi evaluacije zaprimljenih programa (napisa):

Diskvalificirati će se programi:
- koji nisu programi studenata,
- koji nisu u Natječajnim kategorijama, odnosno nalaze se u onim kategorijama za koje se eksplicitno u tekstu Natječaja navodi da se ne financiraju i
- oni programi za koje Natječajna komisija smatra da ne udovoljavaju uvjetima Natječaja.

Svi ostali programi rangirati će se u niže navedenih šest prioritetnih razreda s obzirom na slijedeće kriterije za rangiranje programa:
- utjecaj programa na širu studentsku populaciju,
- priloženo mišljenje podružnice Studentskog zbora,
- zastupljenost omjera 2:1 pri finaciranju programa organizacije studentskih događanja u odnosu na posjećivanje istih,
- davanje prednosti programima studenata s invaliditetom ili onima koji ih uključuju u provedbu,
- davanje prednosti tradicionalnim programima (oni kojima je 2003. treća godina održavanja) i
- davanje prednosti programima koji imaju potencijal biti značajnije medijski popraćeni.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:37 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDENTSKI ZBOR
P r e d s j e d n i š t v o

Urbroj: SZ – PR 10 5/1-03
U Zagrebu, 14. siječnja 2003.
NATJEČAJ
za studentske programe za 2003. godinu
u
KATEGORIJAMA STUDENTSKIH PROGRAMA
kako slijedi:

1. Kulturna zbivanja
A) Organizacija kulturnih zbivanja
2. Međunarodna suradnja
A) Organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta
B) Posjet međunarodnim studentskim skupovima i susretima
3. Studentski mediji
4. Športske aktivnosti
A) Organizacija športskih susreta
B) Posjet športskim susretima
C) Nabava športske opreme
5. Stručni programi
A) Tribine i predavanja
B) Stručni susreti studenata
C) Znanstveno-stručni radovi
D) Stručno usavršavanje pri drugim sveučilištima
6. Nabava opreme i pomagala za rad podružnica
7. Materijalni troškovi za rad podružnica i studentskih udruga
8. Ostalo

Natječajem se neće financirati:
1. Programi športskih udruga, strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj (imaju zasebnu poziciju u državnom proračunu)
2. Programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na dragovoljnom radu
3. a) Studentske Brucošijade i zabave
b) Odlazak na stručne prakse
c) Nabava nastavne opreme i pomagala

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, grupe studenata, studentske udruge s djelovanjem na području Sveučilišta kao i podružnice Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Programi se sastavljaju tako da slijede strukturu oglednog primjerka (Obrazac SZ-1B) te se, zajedno sa svom pripadajućom dokumentacijom i popunjenim obrascem SZ-1A zapečaćenim u zasebnoj omotnici, predaju u ured Studentskog zbora.
Obrasci SZ-1A i SZ-1B sastavni su dio ovoga Natječaja.

Podnositelji koji podnose više programa, Obrazac SZ-1A popunjavaju samo jedanput s time da pod točkom 1. (''šifra programa'') navedu šifre svih programa koje podnose.

Podnositelji koji su na Natječaju u 2002. godini ostvarili potporu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu dužni su uz obrazac SZ-1A priložiti i potpuno financijsko izvješće svih programa koji su financirani.

Programi bez zahtijevanih podataka i potpune dokumentacije, fakultetski programi bez pribavljenog mišljenja podružnice Studentskog zbora te programi koji pristignu nakon zadanih rokova neće se uzimati u obzir.

Programi se prijavljuju napisani na računalu u 3 primjerka i to:

1. Programi na razini fakulteta ili akademija podružnicama Studentskog zbora od 14. siječnja 2003. do najkasnije 7. veljače 2003. Podružnice su dužne dostaviti Predsjedništvu Studentskog zbora mišljenje o svakom pojedinom projektu i listu prioriteta zaključno s 7. veljače 2003. u 13.00 sati.
2. Sveučilišni programi do 7. veljače 2003. u 13.00 sati Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu, Savska cesta 25.
3. Lokalni odbori međunarodnih udruga programe podnose kao sveučilišne s tim da sastave popis programa i listu prioriteta do 7. veljače 2003. godine u 13.00 sati.
4. Natječaj i pripadajuća dokumentacija se nalazi na WEB stranicama SZ-a
www. studentski-zbor-zg.hr ili u matičnoj podružnici.

O rezultatima Natječaja podnositelji će biti izviješteni pisanim putem. Oni koji ostvare pravo na potporu biti će pozvani na potpisivanje ugovora o suradnji, kojim će se pobliže odrediti prava i obveze korisnika potpore. Studentski zbor zadržava pravo, putem svojih predstavnika u organizacijskom tijelu programa, sudjelovati u organizaciji, odlučivanju, provedbi i medijskoj prezentaciji programa proporcionalno udjelu u financiranju programa.[/quote]
Citat:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDENTSKI ZBOR
P r e d s j e d n i š t v o

Urbroj: SZ – PR 10 5/1-03
U Zagrebu, 14. siječnja 2003.
NATJEČAJ
za studentske programe za 2003. godinu
u
KATEGORIJAMA STUDENTSKIH PROGRAMA
kako slijedi:

1. Kulturna zbivanja
A) Organizacija kulturnih zbivanja
2. Međunarodna suradnja
A) Organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta
B) Posjet međunarodnim studentskim skupovima i susretima
3. Studentski mediji
4. Športske aktivnosti
A) Organizacija športskih susreta
B) Posjet športskim susretima
C) Nabava športske opreme
5. Stručni programi
A) Tribine i predavanja
B) Stručni susreti studenata
C) Znanstveno-stručni radovi
D) Stručno usavršavanje pri drugim sveučilištima
6. Nabava opreme i pomagala za rad podružnica
7. Materijalni troškovi za rad podružnica i studentskih udruga
8. Ostalo

Natječajem se neće financirati:
1. Programi športskih udruga, strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj (imaju zasebnu poziciju u državnom proračunu)
2. Programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na dragovoljnom radu
3. a) Studentske Brucošijade i zabave
b) Odlazak na stručne prakse
c) Nabava nastavne opreme i pomagala

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, grupe studenata, studentske udruge s djelovanjem na području Sveučilišta kao i podružnice Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Programi se sastavljaju tako da slijede strukturu oglednog primjerka (Obrazac SZ-1B) te se, zajedno sa svom pripadajućom dokumentacijom i popunjenim obrascem SZ-1A zapečaćenim u zasebnoj omotnici, predaju u ured Studentskog zbora.
Obrasci SZ-1A i SZ-1B sastavni su dio ovoga Natječaja.

Podnositelji koji podnose više programa, Obrazac SZ-1A popunjavaju samo jedanput s time da pod točkom 1. (''šifra programa'') navedu šifre svih programa koje podnose.

Podnositelji koji su na Natječaju u 2002. godini ostvarili potporu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu dužni su uz obrazac SZ-1A priložiti i potpuno financijsko izvješće svih programa koji su financirani.

Programi bez zahtijevanih podataka i potpune dokumentacije, fakultetski programi bez pribavljenog mišljenja podružnice Studentskog zbora te programi koji pristignu nakon zadanih rokova neće se uzimati u obzir.

Programi se prijavljuju napisani na računalu u 3 primjerka i to:

1. Programi na razini fakulteta ili akademija podružnicama Studentskog zbora od 14. siječnja 2003. do najkasnije 7. veljače 2003. Podružnice su dužne dostaviti Predsjedništvu Studentskog zbora mišljenje o svakom pojedinom projektu i listu prioriteta zaključno s 7. veljače 2003. u 13.00 sati.
2. Sveučilišni programi do 7. veljače 2003. u 13.00 sati Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu, Savska cesta 25.
3. Lokalni odbori međunarodnih udruga programe podnose kao sveučilišne s tim da sastave popis programa i listu prioriteta do 7. veljače 2003. godine u 13.00 sati.
4. Natječaj i pripadajuća dokumentacija se nalazi na WEB stranicama SZ-a
www. studentski-zbor-zg.hr ili u matičnoj podružnici.

O rezultatima Natječaja podnositelji će biti izviješteni pisanim putem. Oni koji ostvare pravo na potporu biti će pozvani na potpisivanje ugovora o suradnji, kojim će se pobliže odrediti prava i obveze korisnika potpore. Studentski zbor zadržava pravo, putem svojih predstavnika u organizacijskom tijelu programa, sudjelovati u organizaciji, odlučivanju, provedbi i medijskoj prezentaciji programa proporcionalno udjelu u financiranju programa.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:43 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Bravo, Ivancice![/b] Pokazala si da znas quotati... :mrgreen: A sada... Cemu sve to?

Kao prvo, mogla si sve u jedan post potrpati... :roll:

Kao drugo, krcko i ja smo dali svoje misljenje o projektima. Nismo rekli nista protiv legitimnosti istih, samo smo komentirali sadrzaje projekata... 8)
Bravo, Ivancice! Pokazala si da znas quotati... Mr. Green A sada... Cemu sve to?

Kao prvo, mogla si sve u jedan post potrpati... Rolling Eyes

Kao drugo, krcko i ja smo dali svoje misljenje o projektima. Nismo rekli nista protiv legitimnosti istih, samo smo komentirali sadrzaje projekata... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 14:31 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ivančice to sve tako krasno izgleda kad čovjek čita. Ja se samo nadam da čete i vi iz SUME-e i SZ-a to isto čitati kad budete predlagali projekte u budućnosti i da će ti projekti zadovoljavati kriterije:
[quote]Svi ostali programi rangirati će se u niže navedenih šest prioritetnih razreda s obzirom na slijedeće kriterije za rangiranje programa:
- utjecaj programa na širu studentsku populaciju,- priloženo mišljenje podružnice Studentskog zbora,
- davanje prednosti programima koji imaju potencijal biti značajnije medijski popraćeni. [/quote]
Ivančice to sve tako krasno izgleda kad čovjek čita. Ja se samo nadam da čete i vi iz SUME-e i SZ-a to isto čitati kad budete predlagali projekte u budućnosti i da će ti projekti zadovoljavati kriterije:
Citat:
- utjecaj programa na širu studentsku populaciju,- priloženo mišljenje podružnice Studentskog zbora,

[Vrh]
anavi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:22 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"]Ivančice to sve tako krasno izgleda kad čovjek čita. Ja se samo nadam da čete i vi iz SUME-e i SZ-a to isto čitati kad budete predlagali projekte u budućnosti i da će ti projekti zadovoljavati kriterije:
[/quote]

nisam ivancica ali....ti kazes da ovi projekti ne zadovoljavaju kriterije?

koliko ja znam nitko se nije potrudio napisat projekte koji imaju potencijal biti znacajnije medijski popraceni nego sto su sumini 8)
salim se naravno..

zelim reci da se sad nista vise ne moze napraviti osim iskrivljavanja rijeci, izvlacenja recenica iz konteksta ispijanja zivaca-jedni drugima..
toliko od mene
color (napisa):

koliko ja znam nitko se nije potrudio napisat projekte koji imaju potencijal biti znacajnije medijski popraceni nego sto su sumini Cool
salim se naravno..

zelim reci da se sad nista vise ne moze napraviti osim iskrivljavanja rijeci, izvlacenja recenica iz konteksta ispijanja zivaca-jedni drugima..
toliko od mene

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:18 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anavi"]koliko ja znam nitko se nije potrudio napisat projekte koji imaju potencijal biti znacajnije medijski popraceni nego sto su sumini 8) [/quote]

:lol: :lol: :lol: Sta jest jest. Po tom kriteriju trebali ste dobiti jos vise para :lol:
anavi (napisa):
koliko ja znam nitko se nije potrudio napisat projekte koji imaju potencijal biti znacajnije medijski popraceni nego sto su sumini Cool

Laughing Laughing Laughing Sta jest jest. Po tom kriteriju trebali ste dobiti jos vise para Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 19:35 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anavi"][quote="color"]Ivančice to sve tako krasno izgleda kad čovjek čita. Ja se samo nadam da čete i vi iz SUME-e i SZ-a to isto čitati kad budete predlagali projekte u budućnosti i da će ti projekti zadovoljavati kriterije:
[/quote]

[/quote]
Mora da se šališ. Nogomet i šah zadovoljavaju kriterije. :roll:
Postaje mi dosadno ovo ponavljanje. :roll:
anavi (napisa):
color (napisa):

Mora da se šališ. Nogomet i šah zadovoljavaju kriterije. Rolling Eyes
Postaje mi dosadno ovo ponavljanje. Rolling Eyes

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 19:39 sri, 30. 4. 2003    Naslov: A onaj prijedlog? Citirajte i odgovorite

Hmm... Meni zgleda da su ti silni Ivančicini navodi odgovori na ona moja [color=red]crvena[/color] pitanja. Hvala Ivančice. Zapravo je jasno da mislite da su ti projekti zasluzili lovu kad ste ih predložili. A i kako to pokazuješ tim navodima niste kršili nikakav zakon. Al nisam ja ni mislio da ste prekršili neki zakon, samo se ja ne slažem s davanjem toliko novaca na nogomet i šah. Ostalo mi može proć, ali i dalje se ne slažem da SUMA dobi puno, a drugi malo za slične projekte.

Eto, nisu mi ni trebala sva ta pitanja, osim onog prvog i drugog. Pa ih ponavljam (prvom sam ponešto dodao :wink: ):

[color=red]Hoće li se vodstvo SUMA-e ikada izjasniti o onom prijedlogu kolege Šorna da se odbije taj novac (za nogač i šah recimo, barem dio tog novca) jer su neke udruge, tj. projekti oštećeni, tj. dobili su puno manje novca (ili ih uopće nisu dobili) od SUMA-nih projekata (tipa nogomet i šah), a nisu kvalitetom bili lošiji od SUMA-inih?[/color]

[color=red]Ako je vodstvo SUMA-e već donjelo odluku o tom prijedlogu ili se već izjasnilo možete li tu odluku ovdje objaviti?[/color]

Hvala unaprijed! :D
Hmm... Meni zgleda da su ti silni Ivančicini navodi odgovori na ona moja crvena pitanja. Hvala Ivančice. Zapravo je jasno da mislite da su ti projekti zasluzili lovu kad ste ih predložili. A i kako to pokazuješ tim navodima niste kršili nikakav zakon. Al nisam ja ni mislio da ste prekršili neki zakon, samo se ja ne slažem s davanjem toliko novaca na nogomet i šah. Ostalo mi može proć, ali i dalje se ne slažem da SUMA dobi puno, a drugi malo za slične projekte.

Eto, nisu mi ni trebala sva ta pitanja, osim onog prvog i drugog. Pa ih ponavljam (prvom sam ponešto dodao Wink ):

Hoće li se vodstvo SUMA-e ikada izjasniti o onom prijedlogu kolege Šorna da se odbije taj novac (za nogač i šah recimo, barem dio tog novca) jer su neke udruge, tj. projekti oštećeni, tj. dobili su puno manje novca (ili ih uopće nisu dobili) od SUMA-nih projekata (tipa nogomet i šah), a nisu kvalitetom bili lošiji od SUMA-inih?

Ako je vodstvo SUMA-e već donjelo odluku o tom prijedlogu ili se već izjasnilo možete li tu odluku ovdje objaviti?

Hvala unaprijed! Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies

Zadnja promjena: steelworker; 22:08 sri, 30. 4. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:01 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="anavi"]koliko ja znam nitko se nije potrudio napisat projekte koji imaju potencijal biti znacajnije medijski popraceni nego sto su sumini 8) [/quote]
:lol: :lol: :lol: Sta jest jest. Po tom kriteriju trebali ste dobiti jos vise para :lol:[/quote]

Pa, vidi popularnosti na Forumu! 8) A gdje ces bolji medij od toga? :mrgreen:
krcko (napisa):
anavi (napisa):

Laughing Laughing Laughing Sta jest jest. Po tom kriteriju trebali ste dobiti jos vise para Laughing

Pa, vidi popularnosti na Forumu! Cool A gdje ces bolji medij od toga? Mr. Green

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 14:24 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Postupak za isčlanjnje? Citirajte i odgovorite

Ovo nije nikakva provokacija niti zezanje, ovo je normalno pitanje.

[b]Može li mi netko opisati što sve trebam napraviti da se ispišem/istupim iz SUMA-e.[/b] :?:

Dodjem samo gore (u 102) i kažem ili trebam pisati razloge i još neke stvari? :?:

Hvala.
Ovo nije nikakva provokacija niti zezanje, ovo je normalno pitanje.

Može li mi netko opisati što sve trebam napraviti da se ispišem/istupim iz SUMA-e. Question

Dodjem samo gore (u 102) i kažem ili trebam pisati razloge i još neke stvari? Question

Hvala.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:18 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Može li mi netko opisati što sve trebam napraviti da se ispišem/istupim iz SUMA-e. [/quote]

Samim time što nisi platio članarinu, više nisi član SUMAe. Dakle, to je to. ne trebaš dolaziti.
steelworker (napisa):
Može li mi netko opisati što sve trebam napraviti da se ispišem/istupim iz SUMA-e.

Samim time što nisi platio članarinu, više nisi član SUMAe. Dakle, to je to. ne trebaš dolaziti.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 21:25 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Supač! Hvala Ivančice!

Nisam to znal. Ja sam mislil da oni koji plate mogu odlučivati i kaj sve ne, a ovi ostali ostaju obićni smrtnici. Mora da sam to sve krivo shvatio.

TNX još jednom!
Supač! Hvala Ivančice!

Nisam to znal. Ja sam mislil da oni koji plate mogu odlučivati i kaj sve ne, a ovi ostali ostaju obićni smrtnici. Mora da sam to sve krivo shvatio.

TNX još jednom!

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:59 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemaš na čemu, steelworkerčiću! Pardon, Steelworkeru. Ma, ne mogu ja s tobom pričat a da ti ne tepam!
Eto, slobodan si ko ptica! Sad se možeš učlaniti u neke druge studentske udruge, ali budi pažljiv... ( :wink: )
Nemaš na čemu, steelworkerčiću! Pardon, Steelworkeru. Ma, ne mogu ja s tobom pričat a da ti ne tepam!
Eto, slobodan si ko ptica! Sad se možeš učlaniti u neke druge studentske udruge, ali budi pažljiv... ( Wink )

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:24 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ivančice, ovi odgovori su službeni odgovori i stavovi tvojih šefova. hvala. ali mi želimo i tvoje mišljenje, tvoje stavove, tebe želimo razgolitit... ups... sad će mi izbrisat post
ma valjda neće :cry: pleeease
ivančice, ovi odgovori su službeni odgovori i stavovi tvojih šefova. hvala. ali mi želimo i tvoje mišljenje, tvoje stavove, tebe želimo razgolitit... ups... sad će mi izbrisat post
ma valjda neće Crying or Very sad pleeease

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 16:38 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

A tko ste to vi?
Ispalo je tako da na Forumu nastupam kao službena glasnogovornica SUMAe, ali ako čitaš između redaka, možeš saznati i moje mišljenje. No, da ne moraš tražiti okolo, sad ću ti napisati:

Ja smatram da je sve OK! Po meni nije problem u Bezjaku, Režeku ili nekom drugom "na vlasti", nego je problem u vama, ljudi. A kad i sami dođete do te spoznaje, moglo bi biti kasno.
Vjerujem Bezjaku ako kaže da nije kriv, vjerujem Režeku ako kaže da nije kriv. A vjerujem im zato jer ih poznajem već neko vrijeme i do sada nisam imala razloga ne vjerovati im.
Zadovoljan?
A tko ste to vi?
Ispalo je tako da na Forumu nastupam kao službena glasnogovornica SUMAe, ali ako čitaš između redaka, možeš saznati i moje mišljenje. No, da ne moraš tražiti okolo, sad ću ti napisati:

Ja smatram da je sve OK! Po meni nije problem u Bezjaku, Režeku ili nekom drugom "na vlasti", nego je problem u vama, ljudi. A kad i sami dođete do te spoznaje, moglo bi biti kasno.
Vjerujem Bezjaku ako kaže da nije kriv, vjerujem Režeku ako kaže da nije kriv. A vjerujem im zato jer ih poznajem već neko vrijeme i do sada nisam imala razloga ne vjerovati im.
Zadovoljan?

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 17:25 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Ja smatram da je sve OK! Po meni nije problem u Bezjaku, Režeku ili nekom drugom "na vlasti", nego je problem u vama, ljudi. A kad i sami dođete do te spoznaje, moglo bi biti kasno.[/quote]

Ivančice, ja mislim da ti smatraš da je sve OK, jer smatraš da je OK da se čovjek na vlasti pobrine za svoje na uštrb drugih. :cry:

Jesam li u pravu? Ako nisam, opovrgni me, pliz. Hvala.
Ivančica (napisa):

Ivančice, ja mislim da ti smatraš da je sve OK, jer smatraš da je OK da se čovjek na vlasti pobrine za svoje na uštrb drugih. Crying or Very sad

Jesam li u pravu? Ako nisam, opovrgni me, pliz. Hvala.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 17:39 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Steelworkeru!
Kako si podao i prepreden. Ljudi, ovaj gospodin je vodio osoban razgovor (tj. SMS dopisivanje) sa mnom i ja sam mu napisala nešto u smislu: [i]Ja ne znam dal je [b]on[/b] dao svojim udrugama pare, ali i da je, što je tu loše?[/i]
Recimo to ovak: čovjek postane predsjednik države. On je na vrlo ozbiljnom položaju i donosi vrlo važne odluke. Iz nekih svojih osobnih razloga, odluči se ove godine više love uložiti u izgradnju ceste prema Splitu, nego prema Osijeku. I ljudi ga napadnu. [i]Pa mogao je podijeliti te novce i graditi obadvije ceste odjednom.[/i] Da, ali onda ne bi imao sredstava ni da dođe do pola od svake. [i]Pa, mogao je dati sve za cestu do Osijeka![/i] Mogao je, ali on ima koncept u svojoj glavi, i zna zašto je to tako napravio. Razlog bi mogao biti: očekivani veliki broj turista nadolazećeg ljeta. A turisti se ionako žale da su ceste loše.
Dakle, da me krivo ne shvatite: JA NE TVRDIM DA JE BEZJAK TO UČINIO; ali u slučaju da jeste, ja i dalje ostajem na njegovoj strani!
Nadam se da sam ti odgovorila na pitanje.
Steelworkeru!
Kako si podao i prepreden. Ljudi, ovaj gospodin je vodio osoban razgovor (tj. SMS dopisivanje) sa mnom i ja sam mu napisala nešto u smislu: Ja ne znam dal je on dao svojim udrugama pare, ali i da je, što je tu loše?
Recimo to ovak: čovjek postane predsjednik države. On je na vrlo ozbiljnom položaju i donosi vrlo važne odluke. Iz nekih svojih osobnih razloga, odluči se ove godine više love uložiti u izgradnju ceste prema Splitu, nego prema Osijeku. I ljudi ga napadnu. Pa mogao je podijeliti te novce i graditi obadvije ceste odjednom. Da, ali onda ne bi imao sredstava ni da dođe do pola od svake. Pa, mogao je dati sve za cestu do Osijeka! Mogao je, ali on ima koncept u svojoj glavi, i zna zašto je to tako napravio. Razlog bi mogao biti: očekivani veliki broj turista nadolazećeg ljeta. A turisti se ionako žale da su ceste loše.
Dakle, da me krivo ne shvatite: JA NE TVRDIM DA JE BEZJAK TO UČINIO; ali u slučaju da jeste, ja i dalje ostajem na njegovoj strani!
Nadam se da sam ti odgovorila na pitanje.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 18:00 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Steelworkeru!
Kako si podao i prepreden. Ljudi, ovaj gospodin je vodio osoban razgovor (tj. SMS dopisivanje) sa mnom i ja sam mu napisala nešto u smislu: [i]Ja ne znam dal je [b]on[/b] dao svojim udrugama pare, ali i da je, što je tu loše?[/i][/quote]

Ivančice, ne želim se svađati, ali rekla si puno više od toga u tom osobnom razgovoru. Kada sa te pitao mogu li te citirati napisala si mi da mogu citirati "Ja nemam pojma sto je napravio, a i ako jeste šta je tu loše?". To je točan citat. Ja nisam podao. Malo razmisli, kažeš mi jedno, onda kažeš da mogu citirati drugo, a znaš da ja volim govorit istinu i ne prešućivati. Ali vidiš, nisam citirao ništa od onog što mi nisi dopustila. Ostalo sam iznosio moje viđenje zašto ti nešto misliš. A nemoj biti toliko sigurna da si ti jedina na koju sam mislio kada sam napisao da mi sa strane ljudi govore da razmislim.

Ako se želiš svađati i vrijeđati me onda
:pm:

Samo ponavljam ti, ja se ne želim svađati, pa ti možda neću odgovarati. I pazi, jer mogla bi izgubiti prijatelje ovakvim postupcima, a kad shvatiš koliko su ti prijatelji dobri, biti će kasno. Prekasno. To nije prijetnja, nego tužna istina.
Ivančica (napisa):
Steelworkeru!
Kako si podao i prepreden. Ljudi, ovaj gospodin je vodio osoban razgovor (tj. SMS dopisivanje) sa mnom i ja sam mu napisala nešto u smislu: Ja ne znam dal je on dao svojim udrugama pare, ali i da je, što je tu loše?

Ivančice, ne želim se svađati, ali rekla si puno više od toga u tom osobnom razgovoru. Kada sa te pitao mogu li te citirati napisala si mi da mogu citirati "Ja nemam pojma sto je napravio, a i ako jeste šta je tu loše?". To je točan citat. Ja nisam podao. Malo razmisli, kažeš mi jedno, onda kažeš da mogu citirati drugo, a znaš da ja volim govorit istinu i ne prešućivati. Ali vidiš, nisam citirao ništa od onog što mi nisi dopustila. Ostalo sam iznosio moje viđenje zašto ti nešto misliš. A nemoj biti toliko sigurna da si ti jedina na koju sam mislio kada sam napisao da mi sa strane ljudi govore da razmislim.

Ako se želiš svađati i vrijeđati me onda
Poziv za preseljenje u Private Message

Samo ponavljam ti, ja se ne želim svađati, pa ti možda neću odgovarati. I pazi, jer mogla bi izgubiti prijatelje ovakvim postupcima, a kad shvatiš koliko su ti prijatelji dobri, biti će kasno. Prekasno. To nije prijetnja, nego tužna istina.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 3 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum