Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Baze podataka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
29 = 37 - 8

PostPostano: 14:30 sri, 30. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kkarlo"][quote="karaga"]Na webu se nalaze bodovi iz 2. kolokvija i 2. dz; password za pristup isti kao i do sada. Svi vise manje znate svoje bodove pa se jedina iznenadjenja odnose na eventualnu ljudsku gresku (tj. da sam ja negdje nesto krivo unjela/zaboravila unjeti). Ukoliko uocite da vam fali bodova imate moje isprike i molbu da mi se javite mailom da to popravimo.[/quote]
Trenutno nije moguće pogledat, jer javlja: 404 Not found

Not Found

The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server.[/quote]

taman je proradilo :)
kkarlo (napisa):
karaga (napisa):
Na webu se nalaze bodovi iz 2. kolokvija i 2. dz; password za pristup isti kao i do sada. Svi vise manje znate svoje bodove pa se jedina iznenadjenja odnose na eventualnu ljudsku gresku (tj. da sam ja negdje nesto krivo unjela/zaboravila unjeti). Ukoliko uocite da vam fali bodova imate moje isprike i molbu da mi se javite mailom da to popravimo.

Not Found

The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server.

taman je proradilo Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
interista
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 11 - 0

PostPostano: 14:53 sri, 30. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo rjesenja jedne grupe za buduce generacije :)

[quote]select * from PREDMET;
select NASLOV,ECTS from PREDMET order by NASLOV asc;
select PREZIMES from STUDENT where IMES like "__r%";
select PREZIMEN from NASTAVNIK where OIB in (select OIB from PREDMET);
select IMES from STUDENT where GODINA=1 and JMBAG in (select JMBAG from UPISAO where OCJENA is NULL);
select S1.JMBAG,S2.JMBAG from STUDENT as S1,STUDENT as S2 where S1.JMBAG<S2.JMBAG and S1.GODINA=S2.GODINA;
select CONCAT(SEMESTAR,".semestar"),COUNT(SIFRA) from PREDMET group by SEMESTAR;
select SIFRA,AVG(OCJENA) from UPISAO group by SIFRA order by AVG(OCJENA) desc limit 0,2;
[/quote]
evo rjesenja jedne grupe za buduce generacije Smile

Citat:
select * from PREDMET;
select NASLOV,ECTS from PREDMET order by NASLOV asc;
select PREZIMES from STUDENT where IMES like "__r%";
select PREZIMEN from NASTAVNIK where OIB in (select OIB from PREDMET);
select IMES from STUDENT where GODINA=1 and JMBAG in (select JMBAG from UPISAO where OCJENA is NULL);
select S1.JMBAG,S2.JMBAG from STUDENT as S1,STUDENT as S2 where S1.JMBAG<S2.JMBAG and S1.GODINA=S2.GODINA;
select CONCAT(SEMESTAR,".semestar"),COUNT(SIFRA) from PREDMET group by SEMESTAR;
select SIFRA,AVG(OCJENA) from UPISAO group by SIFRA order by AVG(OCJENA) desc limit 0,2;

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 28 - 10

PostPostano: 15:03 sri, 30. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="karaga"]Na webu se nalaze bodovi iz 2. kolokvija i 2. dz; password za pristup isti kao i do sada. Svi vise manje znate svoje bodove pa se jedina iznenadjenja odnose na eventualnu ljudsku gresku (tj. da sam ja negdje nesto krivo unjela/zaboravila unjeti). Ukoliko uocite da vam fali bodova imate moje isprike i molbu da mi se javite mailom da to popravimo.[/quote]

a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija :lol:
karaga (napisa):
Na webu se nalaze bodovi iz 2. kolokvija i 2. dz; password za pristup isti kao i do sada. Svi vise manje znate svoje bodove pa se jedina iznenadjenja odnose na eventualnu ljudsku gresku (tj. da sam ja negdje nesto krivo unjela/zaboravila unjeti). Ukoliko uocite da vam fali bodova imate moje isprike i molbu da mi se javite mailom da to popravimo.

a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 10:40 čet, 31. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo :twisted:
Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo Twisted Evil

[Vrh]
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 15:25 čet, 31. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kkarlo"]

Not Found

The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server.[/quote]

Yup, bio je citav cromath down; nije do mene...

[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]

[quote="woodstock"]
a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija :lol:[/quote]

Pise se jos: 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje predavanja, 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje vjezbi (dakle ukupno 3 boda moguca) i jos po jedan bod za aktivnost. To se isto sve pise u ukupnu tablicu i zbraja, i to namjeravam objaviti ali mi jos nedostaju svi podatci (ima nas troje, dvoje je upisalo, treca osoba se ceka jos...). Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje :).

[size=9][color=#999999]Added after 30 seconds:[/color][/size]

[quote="Anonymous"]Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo :twisted:[/quote]

Ko sto rekoh gore...
kkarlo (napisa):

Not Found

The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server.

Yup, bio je citav cromath down; nije do mene...

Added after 2 minutes:

woodstock (napisa):

a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija Laughing

Pise se jos: 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje predavanja, 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje vjezbi (dakle ukupno 3 boda moguca) i jos po jedan bod za aktivnost. To se isto sve pise u ukupnu tablicu i zbraja, i to namjeravam objaviti ali mi jos nedostaju svi podatci (ima nas troje, dvoje je upisalo, treca osoba se ceka jos...). Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje Smile.

Added after 30 seconds:

Anonymous (napisa):
Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo Twisted Evil

Ko sto rekoh gore...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 28 - 10

PostPostano: 22:00 čet, 31. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="karaga"]Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje :).[/quote]

Odlično, hvala :lol:
karaga (napisa):
Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje Smile.

Odlično, hvala Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 0:12 pet, 1. 6. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo konacno i bodova za aktivnost i prisutnost na nastavi na webu:
[url]http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/bprezultati.html[/url]
Kao i do sada ako uocite da vam fali neki bod koji mislite da imate, mailajte mi...
Evo konacno i bodova za aktivnost i prisutnost na nastavi na webu:
http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/bprezultati.html
Kao i do sada ako uocite da vam fali neki bod koji mislite da imate, mailajte mi...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Baze podataka Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum