Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
interista Forumaš(ica)

|
Postano: 14:53 sri, 30. 5. 2012 Naslov: |
|
|
evo rjesenja jedne grupe za buduce generacije :)
[quote]select * from PREDMET;
select NASLOV,ECTS from PREDMET order by NASLOV asc;
select PREZIMES from STUDENT where IMES like "__r%";
select PREZIMEN from NASTAVNIK where OIB in (select OIB from PREDMET);
select IMES from STUDENT where GODINA=1 and JMBAG in (select JMBAG from UPISAO where OCJENA is NULL);
select S1.JMBAG,S2.JMBAG from STUDENT as S1,STUDENT as S2 where S1.JMBAG<S2.JMBAG and S1.GODINA=S2.GODINA;
select CONCAT(SEMESTAR,".semestar"),COUNT(SIFRA) from PREDMET group by SEMESTAR;
select SIFRA,AVG(OCJENA) from UPISAO group by SIFRA order by AVG(OCJENA) desc limit 0,2;
[/quote]
evo rjesenja jedne grupe za buduce generacije
Citat: | select * from PREDMET;
select NASLOV,ECTS from PREDMET order by NASLOV asc;
select PREZIMES from STUDENT where IMES like "__r%";
select PREZIMEN from NASTAVNIK where OIB in (select OIB from PREDMET);
select IMES from STUDENT where GODINA=1 and JMBAG in (select JMBAG from UPISAO where OCJENA is NULL);
select S1.JMBAG,S2.JMBAG from STUDENT as S1,STUDENT as S2 where S1.JMBAG<S2.JMBAG and S1.GODINA=S2.GODINA;
select CONCAT(SEMESTAR,".semestar"),COUNT(SIFRA) from PREDMET group by SEMESTAR;
select SIFRA,AVG(OCJENA) from UPISAO group by SIFRA order by AVG(OCJENA) desc limit 0,2;
|
|
|
[Vrh] |
|
woodstock Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 15:25 čet, 31. 5. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="kkarlo"]
Trenutno nije moguće pogledat, jer javlja: 404 Not found
Not Found
The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server.[/quote]
Yup, bio je citav cromath down; nije do mene...
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="woodstock"]
a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija :lol:[/quote]
Pise se jos: 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje predavanja, 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje vjezbi (dakle ukupno 3 boda moguca) i jos po jedan bod za aktivnost. To se isto sve pise u ukupnu tablicu i zbraja, i to namjeravam objaviti ali mi jos nedostaju svi podatci (ima nas troje, dvoje je upisalo, treca osoba se ceka jos...). Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje :).
[size=9][color=#999999]Added after 30 seconds:[/color][/size]
[quote="Anonymous"]Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo :twisted:[/quote]
Ko sto rekoh gore...
kkarlo (napisa): |
Trenutno nije moguće pogledat, jer javlja: 404 Not found
Not Found
The requested URL /~karaga/novevbaze.html was not found on this server. |
Yup, bio je citav cromath down; nije do mene...
Added after 2 minutes:
woodstock (napisa): |
a kam se pišu one zvjezdice za aktivnost na vježbama? ja bi da mi one neutraliziraju ovaj 7. zad s kolokvija  |
Pise se jos: 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje predavanja, 0, 0.5, 1 ili 1.5 bod za pohadjanje vjezbi (dakle ukupno 3 boda moguca) i jos po jedan bod za aktivnost. To se isto sve pise u ukupnu tablicu i zbraja, i to namjeravam objaviti ali mi jos nedostaju svi podatci (ima nas troje, dvoje je upisalo, treca osoba se ceka jos...). Nadam se da ce to neutralizirati sto treba kad dodje .
Added after 30 seconds:
Anonymous (napisa): | Kada će biti objavljeni bodovi za aktivnost i dolaske? Reko je prof u roku tjedan dana, no to je prošlo  |
Ko sto rekoh gore...
|
|
[Vrh] |
|
woodstock Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)