Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:17 čet, 29. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anđelčić"]Hmda, ali bolonjci dobivaju novi indeks, a ponavljači su u stari dobili neki žigić i potpis...[/quote]
Ako se prenose cijeli kolegiji (polozeni, jasno), bilo bi stvarno jako cudno da se ne prenese i ta sitnica... :)
Anđelčić (napisa): | Hmda, ali bolonjci dobivaju novi indeks, a ponavljači su u stari dobili neki žigić i potpis... |
Ako se prenose cijeli kolegiji (polozeni, jasno), bilo bi stvarno jako cudno da se ne prenese i ta sitnica...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
Postano: 12:16 čet, 29. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Anđelčić"]Hmda, ali bolonjci dobivaju novi indeks, a ponavljači su u stari dobili neki žigić i potpis...[/quote]
Ako se prenose cijeli kolegiji (polozeni, jasno), bilo bi stvarno jako cudno da se ne prenese i ta sitnica... :)[/quote]
Dobro, nije da mi je ta informacija neophdna, ali znači li to da ipak moraju do doktorice da im se potpiše u novi indeks?
vsego (napisa): | Anđelčić (napisa): | Hmda, ali bolonjci dobivaju novi indeks, a ponavljači su u stari dobili neki žigić i potpis... |
Ako se prenose cijeli kolegiji (polozeni, jasno), bilo bi stvarno jako cudno da se ne prenese i ta sitnica...  |
Dobro, nije da mi je ta informacija neophdna, ali znači li to da ipak moraju do doktorice da im se potpiše u novi indeks?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:21 čet, 29. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anđelčić"]Dobro, nije da mi je ta informacija neophdna, ali znači li to da ipak moraju do doktorice da im se potpiše u novi indeks?[/quote]
Samo da bude jasno: ja [b]ne znam[/b] sto sa sistematskim; ono gore je samo jedan (za mene logican) slijed misli. :)
IMO, to ce ti rijesiti nasa Referada, a - u krajnjoj liniji - cuvas stari index, pa ako itko postavi pitanje sistematskog, imas taj stambilj tamo. 8)
Anđelčić (napisa): | Dobro, nije da mi je ta informacija neophdna, ali znači li to da ipak moraju do doktorice da im se potpiše u novi indeks? |
Samo da bude jasno: ja ne znam sto sa sistematskim; ono gore je samo jedan (za mene logican) slijed misli.
IMO, to ce ti rijesiti nasa Referada, a - u krajnjoj liniji - cuvas stari index, pa ako itko postavi pitanje sistematskog, imas taj stambilj tamo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
Postano: 12:27 čet, 29. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
IMO, to ce ti rijesiti nasa Referada, a - u krajnjoj liniji - cuvas stari index, pa ako itko postavi pitanje sistematskog, imas taj stambilj tamo. 8)[/quote]
Dakako da ga čuvam, kad drugi neću ni dobiti. :noway: Pitah iz čiste znatiželje... O:)
vsego (napisa): |
IMO, to ce ti rijesiti nasa Referada, a - u krajnjoj liniji - cuvas stari index, pa ako itko postavi pitanje sistematskog, imas taj stambilj tamo.  |
Dakako da ga čuvam, kad drugi neću ni dobiti. Pitah iz čiste znatiželje...
|
|
[Vrh] |
|
|