Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Strumfovi: Za ili protiv? |
Ok su |
|
102% |
[ 666 ] |
Ubijte ta plava cudovista |
|
-2% |
[ -17 ] |
|
Ukupno glasova : 649 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Anđelčić Forumaš(ica)

|
Postano: 12:47 pet, 22. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SuperGirl"]Shta vam je ljudi! Stavite prst na chelo i pomislite shta bi postalo od foruma kad bi svako radio ili pricao sta zeli? Kad je rec o ovakvim stvarima ne postoji demokratija, jer od previshe demokratije dobija se anarhija!
Mozes adminu reci sta hoces, mozes potraziti sta hoces, ali naravno njegovo je jel ce ti uslishiti zelju ili obrisati post :)
Ne rushite autoritete vec postanite autoritet![/quote]
Da se nadovežem, nitko nije dužan koristiti Forum, ali valjda je jasno da njihovim korištenjem moramo biti spremni na poštivanje nekih pravila. I općenito, čini mi se da pretjerana liberalizacija društva donosi dosta problema.
SuperGirl (napisa): | Shta vam je ljudi! Stavite prst na chelo i pomislite shta bi postalo od foruma kad bi svako radio ili pricao sta zeli? Kad je rec o ovakvim stvarima ne postoji demokratija, jer od previshe demokratije dobija se anarhija!
Mozes adminu reci sta hoces, mozes potraziti sta hoces, ali naravno njegovo je jel ce ti uslishiti zelju ili obrisati post
Ne rushite autoritete vec postanite autoritet! |
Da se nadovežem, nitko nije dužan koristiti Forum, ali valjda je jasno da njihovim korištenjem moramo biti spremni na poštivanje nekih pravila. I općenito, čini mi se da pretjerana liberalizacija društva donosi dosta problema.
|
|
[Vrh] |
|
SuperGirl Forumaš(ica)

|
Postano: 13:13 pet, 22. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Dizem dva prsta, jel mogu ja jos nesto reci? ;) Nisam ja student vaseg fakulteta vec studiram na PMF u Skoplju. I to Informatiku. Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci. Neke rezultate cak i ne objavljiju na netu pa ja moram ici svakog dana do faksa kako bi provjerila jel ima nesto novo.
Ne kazem da trebate se uporedjivati sa gorem vec uvek ciljati prema neshto sto je bolje i napredujete, ali morate i poshtovati ono sto imate kao privilegiju.
Brza i tacna informacija puno vrjedi.
Nego natrag @topic, shrumfici su sjajni! ;)
Dizem dva prsta, jel mogu ja jos nesto reci? Nisam ja student vaseg fakulteta vec studiram na PMF u Skoplju. I to Informatiku. Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci. Neke rezultate cak i ne objavljiju na netu pa ja moram ici svakog dana do faksa kako bi provjerila jel ima nesto novo.
Ne kazem da trebate se uporedjivati sa gorem vec uvek ciljati prema neshto sto je bolje i napredujete, ali morate i poshtovati ono sto imate kao privilegiju.
Brza i tacna informacija puno vrjedi.
Nego natrag @topic, shrumfici su sjajni!
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:06 pet, 22. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SuperGirl"]Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci.[/quote]
Mene su ucili da je student [b]kolega[/b], a ne nezma-sto-negativno. :D
Inace, dugorocno je i profesorima i asistentima ovo bolje, jer stvari na Forumu ostaju zapisane, pa ne moraju stalno isto ponavljati, nego samo ljude upute ovdje. 8)
:wave:
SuperGirl (napisa): | Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci. |
Mene su ucili da je student kolega, a ne nezma-sto-negativno.
Inace, dugorocno je i profesorima i asistentima ovo bolje, jer stvari na Forumu ostaju zapisane, pa ne moraju stalno isto ponavljati, nego samo ljude upute ovdje.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SuperGirl Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 18:12 pet, 22. 7. 2005 Naslov: |
|
|
@SuperGirl-ono nisam mislio kao kritiku vsegu. I ja sam administrator jednog fakultetskog foruma i znam koliko je problema odrzati red na forumu, posebno kada odredjeni ljudi ne zele postivati pravila, a onda jos i pljuju po nama.
Sto se foruma PBFa tice, to je stvar koja je prica za sebe jer taj covjek nije za admina. Nemoze imati dvostruka mjerila i gnjaviti moderatore sto su nesto moderirali...
I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic :silly: :w ), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?
@SuperGirl-ono nisam mislio kao kritiku vsegu. I ja sam administrator jednog fakultetskog foruma i znam koliko je problema odrzati red na forumu, posebno kada odredjeni ljudi ne zele postivati pravila, a onda jos i pljuju po nama.
Sto se foruma PBFa tice, to je stvar koja je prica za sebe jer taj covjek nije za admina. Nemoze imati dvostruka mjerila i gnjaviti moderatore sto su nesto moderirali...
I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic ), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
SuperGirl Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 21:50 pon, 8. 8. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SuperGirl"]
Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite.[/quote]
Sad sam tek vidio da ti nisam na ovo bio odgovorio. Sve ok! :)
[quote="SuperGirl"]
Neznam kakvu internet konekciju imas, ali vjerujem da mozes svashta naci preko eMule, eDonkey i sl. ...pa cak i Strumfove.[/quote]
Ako bude sve po planu, uskoro DSL, a onda ce biti zabave! :twisted: Hvala na preporuci!
SuperGirl (napisa): |
Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite. |
Sad sam tek vidio da ti nisam na ovo bio odgovorio. Sve ok!
SuperGirl (napisa): |
Neznam kakvu internet konekciju imas, ali vjerujem da mozes svashta naci preko eMule, eDonkey i sl. ...pa cak i Strumfove. |
Ako bude sve po planu, uskoro DSL, a onda ce biti zabave! Hvala na preporuci!
|
|
[Vrh] |
|
D.E.A. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 22:19 ned, 25. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Sutra (ponedjeljak) u 18:50 na HRT2 su Strumfovi! :lol:
Sutra (ponedjeljak) u 18:50 na HRT2 su Strumfovi!
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|