Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

strumfovi
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Strumfovi: Za ili protiv?
Ok su
102%
 102%  [ 666 ]
Ubijte ta plava cudovista
-2%
 -2%  [ -17 ]
Ukupno glasova : 649

Autor/ica Poruka
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 22 - 16

PostPostano: 12:47 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SuperGirl"]Shta vam je ljudi! Stavite prst na chelo i pomislite shta bi postalo od foruma kad bi svako radio ili pricao sta zeli? Kad je rec o ovakvim stvarima ne postoji demokratija, jer od previshe demokratije dobija se anarhija!
Mozes adminu reci sta hoces, mozes potraziti sta hoces, ali naravno njegovo je jel ce ti uslishiti zelju ili obrisati post :)

Ne rushite autoritete vec postanite autoritet![/quote]

Da se nadovežem, nitko nije dužan koristiti Forum, ali valjda je jasno da njihovim korištenjem moramo biti spremni na poštivanje nekih pravila. I općenito, čini mi se da pretjerana liberalizacija društva donosi dosta problema.
SuperGirl (napisa):
Shta vam je ljudi! Stavite prst na chelo i pomislite shta bi postalo od foruma kad bi svako radio ili pricao sta zeli? Kad je rec o ovakvim stvarima ne postoji demokratija, jer od previshe demokratije dobija se anarhija!
Mozes adminu reci sta hoces, mozes potraziti sta hoces, ali naravno njegovo je jel ce ti uslishiti zelju ili obrisati post Smile

Ne rushite autoritete vec postanite autoritet!

Da se nadovežem, nitko nije dužan koristiti Forum, ali valjda je jasno da njihovim korištenjem moramo biti spremni na poštivanje nekih pravila. I općenito, čini mi se da pretjerana liberalizacija društva donosi dosta problema.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SuperGirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 13:13 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dizem dva prsta, jel mogu ja jos nesto reci? ;) Nisam ja student vaseg fakulteta vec studiram na PMF u Skoplju. I to Informatiku. Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci. Neke rezultate cak i ne objavljiju na netu pa ja moram ici svakog dana do faksa kako bi provjerila jel ima nesto novo.
Ne kazem da trebate se uporedjivati sa gorem vec uvek ciljati prema neshto sto je bolje i napredujete, ali morate i poshtovati ono sto imate kao privilegiju.
Brza i tacna informacija puno vrjedi.

Nego natrag @topic, shrumfici su sjajni! ;)
Dizem dva prsta, jel mogu ja jos nesto reci? Wink Nisam ja student vaseg fakulteta vec studiram na PMF u Skoplju. I to Informatiku. Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci. Neke rezultate cak i ne objavljiju na netu pa ja moram ici svakog dana do faksa kako bi provjerila jel ima nesto novo.
Ne kazem da trebate se uporedjivati sa gorem vec uvek ciljati prema neshto sto je bolje i napredujete, ali morate i poshtovati ono sto imate kao privilegiju.
Brza i tacna informacija puno vrjedi.

Nego natrag @topic, shrumfici su sjajni! Wink

GREAT minds talk about IDEAS.
AVERAGE minds talk about EVENTS.
SMALL minds talk about PEOPLE.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 13:56 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, to samo potvrđuje da se i mi imamo čime ponositi :)
Evo, to samo potvrđuje da se i mi imamo čime ponositi Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:06 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SuperGirl"]Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci.[/quote]

Mene su ucili da je student [b]kolega[/b], a ne nezma-sto-negativno. :D

Inace, dugorocno je i profesorima i asistentima ovo bolje, jer stvari na Forumu ostaju zapisane, pa ne moraju stalno isto ponavljati, nego samo ljude upute ovdje. 8)

:wave:
SuperGirl (napisa):
Meni je nezamislivo da asistent ili sacuvaj Boze porfesor, trosi vrijeme i kilobajte na mene i moje poteshkoce sa dokazima, zadatke i sve ostalo sto vi mozete ovde dobiti. Ja kao student trebam cekati ispred kabineta nekoliko saata, i to u zakazanom terminu za konzultacije, i da se nadam da ce profesor/asistent napokon ipak doci.

Mene su ucili da je student kolega, a ne nezma-sto-negativno. Very Happy

Inace, dugorocno je i profesorima i asistentima ovo bolje, jer stvari na Forumu ostaju zapisane, pa ne moraju stalno isto ponavljati, nego samo ljude upute ovdje. Cool

Wave

[Vrh]
SuperGirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 14:15 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Mene su ucili da je student [b]kolega[/b], a ne nezma-sto-negativno. :D
[/quote]

Pretpostavljam da su i njih ucili na to, ali vecina su pobegli sa tog casa :wink:
U savkom slucaju, divim se vaseg entuzijazma. Svaka cast! :worship:
vsego (napisa):
Mene su ucili da je student kolega, a ne nezma-sto-negativno. Very Happy

Pretpostavljam da su i njih ucili na to, ali vecina su pobegli sa tog casa Wink
U savkom slucaju, divim se vaseg entuzijazma. Svaka cast! I worship thee

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 18:12 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@SuperGirl-ono nisam mislio kao kritiku vsegu. I ja sam administrator jednog fakultetskog foruma i znam koliko je problema odrzati red na forumu, posebno kada odredjeni ljudi ne zele postivati pravila, a onda jos i pljuju po nama.

Sto se foruma PBFa tice, to je stvar koja je prica za sebe jer taj covjek nije za admina. Nemoze imati dvostruka mjerila i gnjaviti moderatore sto su nesto moderirali...

I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic :silly: :w ), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?
@SuperGirl-ono nisam mislio kao kritiku vsegu. I ja sam administrator jednog fakultetskog foruma i znam koliko je problema odrzati red na forumu, posebno kada odredjeni ljudi ne zele postivati pravila, a onda jos i pljuju po nama.

Sto se foruma PBFa tice, to je stvar koja je prica za sebe jer taj covjek nije za admina. Nemoze imati dvostruka mjerila i gnjaviti moderatore sto su nesto moderirali...

I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic #Silly Wave ), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?

SuperGirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:22 pet, 22. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]@SuperGirl[/quote]

Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite.

[quote="bnikola"]I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?[/quote]
Neznam kakvu internet konekciju imas, ali vjerujem da mozes svashta naci preko eMule, eDonkey i sl. ...pa cak i Strumfove.
bnikola (napisa):
@SuperGirl

Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite.

bnikola (napisa):
I sad sto se tice strumfova (da ne bi rekli da sam offtopic), da li netko ima na DVDu strumfove? Ili nesto slicno?

Neznam kakvu internet konekciju imas, ali vjerujem da mozes svashta naci preko eMule, eDonkey i sl. ...pa cak i Strumfove.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:43 pon, 8. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SuperGirl"][quote="bnikola"]@SuperGirl[/quote]
Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite.[/quote]

Nisi ([i]usla u nashe unutrashnje poslove[/i]). 8) I nema potrebe za isprikama. ;) Da je bilo, vec bi se neki mod javio... :twisted:
SuperGirl (napisa):
bnikola (napisa):
@SuperGirl

Nisi (usla u nashe unutrashnje poslove). Cool I nema potrebe za isprikama. Wink Da je bilo, vec bi se neki mod javio... Twisted Evil

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 21:50 pon, 8. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SuperGirl"]
Ispricavam se ako sam usla u vashe unutrashnje poslove, jas sam samo htjela dati stvarima neki drugi point of view. Oprostite.[/quote]

Sad sam tek vidio da ti nisam na ovo bio odgovorio. Sve ok! :)

[quote="SuperGirl"]
Neznam kakvu internet konekciju imas, ali vjerujem da mozes svashta naci preko eMule, eDonkey i sl. ...pa cak i Strumfove.[/quote]

Ako bude sve po planu, uskoro DSL, a onda ce biti zabave! :twisted: Hvala na preporuci!
SuperGirl (napisa):

Sad sam tek vidio da ti nisam na ovo bio odgovorio. Sve ok! Smile

SuperGirl (napisa):

Ako bude sve po planu, uskoro DSL, a onda ce biti zabave! Twisted Evil Hvala na preporuci!

D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 8 - 3

PostPostano: 11:23 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zanima...po kojem redu su rangirani strumfovi....od onog..forumska prinova...do...forumasa nagradenog za zivotno dijelo...i kolko posotva treba za unaprijediti svog strumfeka...
Mene zanima...po kojem redu su rangirani strumfovi....od onog..forumska prinova...do...forumasa nagradenog za zivotno dijelo...i kolko posotva treba za unaprijediti svog strumfeka...

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:46 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D.E.A."]Mene zanima...po kojem redu su rangirani strumfovi....od onog..forumska prinova...do...forumasa nagradenog za zivotno dijelo...i kolko posotva treba za unaprijediti svog strumfeka...[/quote]

Vec je negdje napisano da te granice Zli Administratori drze kao tajnu... :twisted:
D.E.A. (napisa):

Vec je negdje napisano da te granice Zli Administratori drze kao tajnu... Twisted Evil

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 12:50 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zasto?:(
a zasto?Sad

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:52 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]a zasto?:([/quote]

Cista zloba. :twisted:

Cijela ideja Strupmfova je bila da bude [b]zabavno[/b] i da ne inducira "štancanje" postova zbog naganjanja boljeg ranka. 8) Javna objava tih granica, kao i popisa postojecih rankova, malo je u koliziji s tom idejom... :?
Pukica (napisa):
a zasto?Sad

Cista zloba. Twisted Evil

Cijela ideja Strupmfova je bila da bude zabavno i da ne inducira "štancanje" postova zbog naganjanja boljeg ranka. Cool Javna objava tih granica, kao i popisa postojecih rankova, malo je u koliziji s tom idejom... Confused

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 14:34 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kaj se to događa sa štrumfovima, totalno su podivljali... :shock:
Kaj se to događa sa štrumfovima, totalno su podivljali... Shocked

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 18:40 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Kaj se to događa sa štrumfovima, totalno su podivljali... :shock:[/quote]
Hvala Bogu da je netko više primjetio! :klapklap:

Da.

A što to je? :D
Anđelčić (napisa):
Kaj se to događa sa štrumfovima, totalno su podivljali... Shocked

Hvala Bogu da je netko više primjetio! Toooooo, majstoreeeee!

Da.

A što to je? Very Happy

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 22:48 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam ponovo beba strumf!! jupiiiii!!
ja sam ponovo beba strumf!! jupiiiii!!

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 22:19 ned, 25. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutra (ponedjeljak) u 18:50 na HRT2 su Strumfovi! :lol:
Sutra (ponedjeljak) u 18:50 na HRT2 su Strumfovi! Laughing

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:52 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

E thnx na obavijesti. Bas zgodno, imat cu pol sata mira u doba vecere :beba: :duda: :rbeba:
E thnx na obavijesti. Bas zgodno, imat cu pol sata mira u doba vecere Beba Ocu duuuduuuuu! Rolling beba

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 9:23 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]E thnx na obavijesti. Bas zgodno, imat cu pol sata mira u doba vecere :beba: :duda: :rbeba:[/quote]

Cek, tko ce ih gledati? Ti ili djeca? :PP Nemoj mi reci da neces ti!? To je nedopustivo! 8) :twisted:
Molim i drugi puta. :jumpingrin:
krcko (napisa):
E thnx na obavijesti. Bas zgodno, imat cu pol sata mira u doba vecere Beba Ocu duuuduuuuu! Rolling beba

Cek, tko ce ih gledati? Ti ili djeca? Weeee-heeee!!! Nemoj mi reci da neces ti!? To je nedopustivo! Cool Twisted Evil
Molim i drugi puta. Skakucuci Mr. Green (zuti)

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:18 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Cek, tko ce ih gledati? Ti ili djeca? :PP Nemoj mi reci da neces ti!? To je nedopustivo! 8) :twisted:[/quote]

Vjerujem da ce gledati ako bude epizoda o Astrostrumpfu. :blista:
bnikola (napisa):
Cek, tko ce ih gledati? Ti ili djeca? Weeee-heeee!!! Nemoj mi reci da neces ti!? To je nedopustivo! Cool Twisted Evil

Vjerujem da ce gledati ako bude epizoda o Astrostrumpfu. Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 4 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum