Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kad se macke kupaju!!!!
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 16:49 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]tko kaže da je ne volim mačke :?: ti ne voliš pse :?: [/quote]
oprosti, covjek pocne ozracje pretvarati u rijeci.
izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow :uncle_sammy:
pse jako volim i jedva cekam da se odselim negdje gdje cu moc imat svog psa. ali kad su neodgojeni me izluđuju i najradije bih pobjegla (al sam u posjeti blizoj rodbini pa to bas ne bi bilo pristojno)

pokusat cu sumirat: ti volis mace ali nisi neki mackoljubac i smetaju ti neke stvari koje macke rade.
ja jako volim mace i zbog te ljubavi im svasta toleriram.
istovremeno su meni razne komponente macjeg "karaktera" divne i pozitivne, a tebi nisu.
[quote]daj ajde.....pa jel pas može naučiti da ne piški po tepihu :arrow: može
jel može naučiti da dok se jede da ne skače po stolu :arrow: može
znači da ako ga kazniš kada napravi nešto loše on to više neće napraviti :!:
isto tako se mačke mogu dresirati :D [/quote]
za pocetak, macki nece past na pamet da piski po tepihu, osim ako je jako frustrirana. psu moras piskenje ucinit jako traumaticnim da bi naucio da se to ne smije. to je jedan od primjera zasto psu treba dresura (jer je inace nepodnosljiv sustanar), a macki ne treba.
da, macku mozes naucit da ne skace po stolu i mozes ju naucit da "bez prigovora" izade iz kuce navecer kad ukucani idu spavat, tko zna sta ju sve jos mozes naucit. ali macku ne mozes (bar ne bez nadljudskog napora) naucit da dode (osim ako je kronicno gladna), ne mozes ju naucit da legne, sjedi, miruje, hoda uz nogu, mirno sjedi dok pijes kavu u kafani, trci za stapom (:lol:) i sta sve vec ne. cak i ako mozes, nemas zasto (zato se to opcenito i ne radi).

[quote]pa ti se zezaš - pa kaj nije onda podložna....dođe zbog hrane...kužiš[/quote]
da, jer je hrana fina! dode ne zato sto (zna da) mora, nego zato sto se veseli papici, isto ko sto svi mi veselo letimo u kuhinju kad mama vice "ruuucaaak!". da joj nudis hranu drugi, treci, ..peti put za redom ne bi ti se nitko odazvao jer si joj em dosadila, em se fino vec najela. ta necemo samo jest, treba i spavat! :maca:

[quote]@koryanshea: ptice mi ne smetaju, one ne raznose smeće po dvorištu. Kod mene doma smetlari dolaze oko 4 ujutro pa ono....ja se tada neću dizati iz kreveta :zzz: [/quote]
ptice sam spomenila jer si rekla da te macke bude. dovoljno ce biti smece iznijeti vecer prije. ali vec smo zbilja smjesne s ovim rjesenje-nerjesenje dijalogom :P
tihana (napisa):
tko kaže da je ne volim mačke Question ti ne voliš pse Question

oprosti, covjek pocne ozracje pretvarati u rijeci.
izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow Little Uncle Sam
pse jako volim i jedva cekam da se odselim negdje gdje cu moc imat svog psa. ali kad su neodgojeni me izluđuju i najradije bih pobjegla (al sam u posjeti blizoj rodbini pa to bas ne bi bilo pristojno)

pokusat cu sumirat: ti volis mace ali nisi neki mackoljubac i smetaju ti neke stvari koje macke rade.
ja jako volim mace i zbog te ljubavi im svasta toleriram.
istovremeno su meni razne komponente macjeg "karaktera" divne i pozitivne, a tebi nisu.
Citat:
daj ajde.....pa jel pas može naučiti da ne piški po tepihu Arrow može
jel može naučiti da dok se jede da ne skače po stolu Arrow može
znači da ako ga kazniš kada napravi nešto loše on to više neće napraviti Exclamation
isto tako se mačke mogu dresirati Very Happy

za pocetak, macki nece past na pamet da piski po tepihu, osim ako je jako frustrirana. psu moras piskenje ucinit jako traumaticnim da bi naucio da se to ne smije. to je jedan od primjera zasto psu treba dresura (jer je inace nepodnosljiv sustanar), a macki ne treba.
da, macku mozes naucit da ne skace po stolu i mozes ju naucit da "bez prigovora" izade iz kuce navecer kad ukucani idu spavat, tko zna sta ju sve jos mozes naucit. ali macku ne mozes (bar ne bez nadljudskog napora) naucit da dode (osim ako je kronicno gladna), ne mozes ju naucit da legne, sjedi, miruje, hoda uz nogu, mirno sjedi dok pijes kavu u kafani, trci za stapom (Laughing) i sta sve vec ne. cak i ako mozes, nemas zasto (zato se to opcenito i ne radi).

Citat:
pa ti se zezaš - pa kaj nije onda podložna....dođe zbog hrane...kužiš

da, jer je hrana fina! dode ne zato sto (zna da) mora, nego zato sto se veseli papici, isto ko sto svi mi veselo letimo u kuhinju kad mama vice "ruuucaaak!". da joj nudis hranu drugi, treci, ..peti put za redom ne bi ti se nitko odazvao jer si joj em dosadila, em se fino vec najela. ta necemo samo jest, treba i spavat! Maca

Citat:
@koryanshea: ptice mi ne smetaju, one ne raznose smeće po dvorištu. Kod mene doma smetlari dolaze oko 4 ujutro pa ono....ja se tada neću dizati iz kreveta Pavam...

ptice sam spomenila jer si rekla da te macke bude. dovoljno ce biti smece iznijeti vecer prije. ali vec smo zbilja smjesne s ovim rjesenje-nerjesenje dijalogom Razz

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 17:04 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow [/quote]

mislim da on misli kao i ja u vezi ljubavi prema životinjama :)

[quote]ali kad su neodgojeni me izluđuju i najradije bih pobjegla (al sam u posjeti blizoj rodbini pa to bas ne bi bilo pristojno)[/quote]

uf, znam ja neke ljude koji imaju jednog psa. i taj pas je užasno neodgojen i stalno skače po tebi....ne volim ni ja to - zato sam prestala kod njih ići

[quote]to je jedan od primjera zasto psu treba dresura (jer je inace nepodnosljiv sustanar), a macki ne treba.
[/quote]

oprosti, nisam znala da mačka ne piški po tepihu
ali sama kažeš da mačke treba nešto naučiti (da ne skače..) a to što psa moraš naučiti i da ne piški po stanu nije neki problem, kao što ne bi bio problem i tu jednu dodatnu stvar naučiti macu :lol:
koryanshea (napisa):
izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow

mislim da on misli kao i ja u vezi ljubavi prema životinjama Smile

Citat:
ali kad su neodgojeni me izluđuju i najradije bih pobjegla (al sam u posjeti blizoj rodbini pa to bas ne bi bilo pristojno)

uf, znam ja neke ljude koji imaju jednog psa. i taj pas je užasno neodgojen i stalno skače po tebi....ne volim ni ja to - zato sam prestala kod njih ići

Citat:
to je jedan od primjera zasto psu treba dresura (jer je inace nepodnosljiv sustanar), a macki ne treba.

oprosti, nisam znala da mačka ne piški po tepihu
ali sama kažeš da mačke treba nešto naučiti (da ne skače..) a to što psa moraš naučiti i da ne piški po stanu nije neki problem, kao što ne bi bio problem i tu jednu dodatnu stvar naučiti macu Laughing

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 17:24 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]ali sama kažeš da mačke treba nešto naučiti (da ne skače..) a to što psa moraš naučiti i da ne piški po stanu nije neki problem, kao što ne bi bio problem i tu jednu dodatnu stvar naučiti macu :lol:[/quote]
moj dojam je da puno vise energije i organizacije treba za odgojiti psa - pogotovo ako je u pitanju veliki pas. na macku dreknes nekoliko puta kad skuzis da hoce nesto sto ne bi smjela; promatram kako frendica odgaja svog mladog staforda. on prkosi! sto puta joj se popiski u stanu bez obzira kolko ona promptno urlala na njega i gurala mu njusku u to. iskustva nekih ljudi koji su uspjesno odgojili vise pasa je da to vikanje nikad nece biti dovoljno i da ce pas nauciti tek kroz jedno duboko traumaticno iskustvo (kad vlasniku zbilja pukne film).
meni tetka ima dva ludo neodgojena psa. i jednu macku. koja je jednako neodgojena kao i ti psi, ali je beskrajno ugodnije drustvo od njih.
da ilustriram: traumatizirana seka ostade bez jutarnje kave (koja naivnjakusa, mislila da se pas dosao u krilo mazit :P)
[img]http://degiorgi.math.hr/forum/files/trauma_125.jpg[/img]
tihana (napisa):
ali sama kažeš da mačke treba nešto naučiti (da ne skače..) a to što psa moraš naučiti i da ne piški po stanu nije neki problem, kao što ne bi bio problem i tu jednu dodatnu stvar naučiti macu Laughing

moj dojam je da puno vise energije i organizacije treba za odgojiti psa - pogotovo ako je u pitanju veliki pas. na macku dreknes nekoliko puta kad skuzis da hoce nesto sto ne bi smjela; promatram kako frendica odgaja svog mladog staforda. on prkosi! sto puta joj se popiski u stanu bez obzira kolko ona promptno urlala na njega i gurala mu njusku u to. iskustva nekih ljudi koji su uspjesno odgojili vise pasa je da to vikanje nikad nece biti dovoljno i da ce pas nauciti tek kroz jedno duboko traumaticno iskustvo (kad vlasniku zbilja pukne film).
meni tetka ima dva ludo neodgojena psa. i jednu macku. koja je jednako neodgojena kao i ti psi, ali je beskrajno ugodnije drustvo od njih.
da ilustriram: traumatizirana seka ostade bez jutarnje kave (koja naivnjakusa, mislila da se pas dosao u krilo mazit Razz)

trauma.jpg
 Description:
 Filesize:  156.31 KB
 Viewed:  100 Time(s)

trauma.jpg

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 17:42 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

super slika :P
moje je iskustvo da se psi lako nauče kaj god treba - pogotovo veliki psi :!: mislim da nisam još naišla na malog psa koji je ok izdresiran. niti na mačku :(
a možda je to samo moje iskustvo s velikim psima
ja volim njufiće, bernske pse, bernandince...jel se kuži uzorak :lol:
super slika Razz
moje je iskustvo da se psi lako nauče kaj god treba - pogotovo veliki psi Exclamation mislim da nisam još naišla na malog psa koji je ok izdresiran. niti na mačku Sad
a možda je to samo moje iskustvo s velikim psima
ja volim njufiće, bernske pse, bernandince...jel se kuži uzorak Laughing

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 17:55 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo mog psa :P
evo mog psa Razz

DSC02417.jpg
 Description:
 Filesize:  47.53 KB
 Viewed:  123 Time(s)

DSC02417.jpg

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 19:38 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]
kada su životinje male, kao i kod ljudi tj. djece, one se trebaju dresirati - kao i što se djeca trebaju odgajati - zato sam ja uspoređivala mačke i pse s djecom - zato taj moj neki gornji post
meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva :roll:
zato sam prešla preko toga...
[/quote]

"apriori" sam koristila jer si ti u usporedjivanju zivotinja s djecom rekla "(dijete) razumije da je nešto napravio krivo i spreman je na kaznu" To za zivotinju ne moze biti tocno jer se zivotinja dobro ponasa samo zato da bi izbjegla kaznu (koju je dobila ranije), a ne zato sta razumi da je nesto pogresno. A djeca razliku jako dobro razume, samo je nekad ignoriraju :)

Edit: pas je bas sladak
evo moja maca:)
[URL=http://www.pticica.com/slika.aspx?korisnikid=1628&slikaid=69160][img]http://www.pticica.com/slike028/69160Small.jpg[/img][/URL]
tihana (napisa):

kada su životinje male, kao i kod ljudi tj. djece, one se trebaju dresirati - kao i što se djeca trebaju odgajati - zato sam ja uspoređivala mačke i pse s djecom - zato taj moj neki gornji post
meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva Rolling Eyes

"apriori" sam koristila jer si ti u usporedjivanju zivotinja s djecom rekla "(dijete) razumije da je nešto napravio krivo i spreman je na kaznu" To za zivotinju ne moze biti tocno jer se zivotinja dobro ponasa samo zato da bi izbjegla kaznu (koju je dobila ranije), a ne zato sta razumi da je nesto pogresno. A djeca razliku jako dobro razume, samo je nekad ignoriraju Smile

Zadnja promjena: luce; 19:46 čet, 31. 5. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 19:45 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"][quote="tihana"]
meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva :roll:
[/quote]

"apriori" sam koristila jer si ti u usporedjivanju zivotinja s djecom rekla "(dijete) razumije da je nešto napravio krivo i spreman je na kaznu" To za zivotinju ne moze biti tocno jer se zivotinja dobro ponasa samo zato da bi izbjegla kaznu (koju je dobila ranije), a ne zato sta razumi da je nesto pogresno. A djeca razliku jako dobro razume, samo je nekad ignoriraju :)

[URL=http://www.pticica.com/slika.aspx?korisnikid=1628&slikaid=69160][img]http://www.pticica.com/slike028/69160Small.jpg[/img][/URL]
[quote="luce"]
tihana (napisa):

meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva Rolling Eyes

"apriori" sam koristila jer si ti u usporedjivanju zivotinja s djecom rekla "(dijete) razumije da je nešto napravio krivo i spreman je na kaznu" To za zivotinju ne moze biti tocno jer se zivotinja dobro ponasa samo zato da bi izbjegla kaznu (koju je dobila ranije), a ne zato sta razumi da je nesto pogresno. A djeca razliku jako dobro razume, samo je nekad ignoriraju Smile

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-3 = 37 - 40

PostPostano: 21:22 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenici-dokazali-postojanje-osobnosti-u-zivotinja/349881.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenici-dokazali-postojanje-osobnosti-u-zivotinja/349881.aspx

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 21:47 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"][quote="koryanshea"]izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow [/quote]

mislim da on misli kao i ja u vezi ljubavi prema životinjama :)[/quote]

:iagree: negdi san vec napisa, stvarno volin sve zivotinje, samo su mi macke ne bas tako drage :)
tihana (napisa):
koryanshea (napisa):
izgleda da je ovdje jos jedini mackomrzac sorrow

mislim da on misli kao i ja u vezi ljubavi prema životinjama Smile

I agree negdi san vec napisa, stvarno volin sve zivotinje, samo su mi macke ne bas tako drage Smile

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
grasshopper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 10 - 20

PostPostano: 22:27 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja nemogu vjerovat u kaj se pretvorila ova rasprava, a sve je krenulo od "wet pussies" 8)
ja nemogu vjerovat u kaj se pretvorila ova rasprava, a sve je krenulo od "wet pussies" Cool

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:38 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Paaa tesko da je moglo krenuti u tom drugom smjeru obzirom na degiorgijeve standarde moderiranja :)
Paaa tesko da je moglo krenuti u tom drugom smjeru obzirom na degiorgijeve standarde moderiranja Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 4:00 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moje mačke su mene izdresirale.
Moje mačke su mene izdresirale.

ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 1 - 5

PostPostano: 7:44 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahaha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 13:13 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da bi ove mace o kojima bih ja htjela nesto reci voljele da ih je netko okupao. ali nije.
vlasnik koji ocito vise to nije htio biti im je ugurao zemlje u usta i zaljepio ih ljepilom. :shock:
mace su, naravno skroz male, i ovo je najstrasniji nacin rjesavanja macaka za koji sam cula.
uglavnom, frend ih je pronasao i sad su oke, vise-manje, ali treba im krov nad glavom. prihvatilista ih ne zele uzeti jer su pretrpana.
ukoliko se uskoro netko ne ponudi, mace ce zadesiti sudbina koju im je namijenio bivsi vlasnik.
jedna maca je narancasta, a druga siva. skroz su male, stanu u ruku.

ako bi koji/a od vas mackoljubaca htio uzeti ove mace, to bi bilo lijepo. spasili biste ih od sigurne smrti.

zainteresirane se mozete javiti ovdje ili na pm.
mislim da bi ove mace o kojima bih ja htjela nesto reci voljele da ih je netko okupao. ali nije.
vlasnik koji ocito vise to nije htio biti im je ugurao zemlje u usta i zaljepio ih ljepilom. Shocked
mace su, naravno skroz male, i ovo je najstrasniji nacin rjesavanja macaka za koji sam cula.
uglavnom, frend ih je pronasao i sad su oke, vise-manje, ali treba im krov nad glavom. prihvatilista ih ne zele uzeti jer su pretrpana.
ukoliko se uskoro netko ne ponudi, mace ce zadesiti sudbina koju im je namijenio bivsi vlasnik.
jedna maca je narancasta, a druga siva. skroz su male, stanu u ruku.

ako bi koji/a od vas mackoljubaca htio uzeti ove mace, to bi bilo lijepo. spasili biste ih od sigurne smrti.

zainteresirane se mozete javiti ovdje ili na pm.

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 14:36 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[img]http://img184.imageshack.us/img184/7030/teethytrioss7.png[/img]
(zubati trojac)

(zubati trojac)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 85 - 23

PostPostano: 14:40 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene ne plaši pas na toj slici... :?
Mene ne plaši pas na toj slici... Confused

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 14:44 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pecina"]Mene ne plaši pas na toj slici... :?[/quote]

nemoj bit zlocest, naravno da te ne plasi kad znas da grize samo na zapovijed :wink:
pecina (napisa):
Mene ne plaši pas na toj slici... Confused

nemoj bit zlocest, naravno da te ne plasi kad znas da grize samo na zapovijed Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 85 - 23

PostPostano: 15:07 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmmm... :puppy: :eat: :maca:
hmmm... Puppy Cek da nes gricnem Maca

rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

76 = 86 - 10

PostPostano: 14:28 sub, 2. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad svi stavljaju slike svojih malih cudovista, onda cu evo i ja :)

[img]http://img513.imageshack.us/img513/3244/copyofdsc00745hp1.jpg[/img]

[img]http://img519.imageshack.us/img519/6651/copyofdsc00761id3.jpg[/img]

nemam nista protiv maca, ali psi su mi puno drazi iako zahtijevaju vise truda.
kad svi stavljaju slike svojih malih cudovista, onda cu evo i ja Smile

nemam nista protiv maca, ali psi su mi puno drazi iako zahtijevaju vise truda.

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:00 sub, 2. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

isuse što je slatki! presladak je :weee:
isuse što je slatki! presladak je Weeeeeee!!!!!!!!!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum