Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

UKINUTI ISPITNI ROKOVI i sto sada?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Ja sam [TAJ] i zelim/slazem se sa [TO/TIM] ?
Ja sam student i zelim jos jedan ispitni rok tokom ljetnih ispitnih rokova
64%
 64%  [ 35 ]
Ja sam student i zelim jos jedan ispitni rok tokom jesenskih ispitnih rokova
12%
 12%  [ 7 ]
Ja sam student i zelim nesto trece
14%
 14%  [ 8 ]
Ja sam zaposlenik fakulteta i slazem se sa jos jednim ispitnim rokom tokom ljetnih ispitnih rokova
1%
 1%  [ 1 ]
Ja sam zaposlenik fakulteta i slazem se sa jos jednim ispitnim rokom tokom jesenskih ispitnih rokova
0%
 0%  [ 0 ]
Ja sam zaposlenik fakulteta i odbijam svaku pomisao o povratku ili nadomjestanju ikakvih ukinutih ispitnih rokova
3%
 3%  [ 2 ]
Ja sam zaposlenik fakulteta i zelim nesto trece
1%
 1%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 54

Autor/ica Poruka
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 15:42 pon, 5. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa stavi na ulazu na faks par komada (barem s vanjske strane ako ne mozes s unutarnje makar sumnjam da bi tko mogao prigovarati)...tako ce svi to sigurno vidjeti..
pa stavi na ulazu na faks par komada (barem s vanjske strane ako ne mozes s unutarnje makar sumnjam da bi tko mogao prigovarati)...tako ce svi to sigurno vidjeti..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 6:23 uto, 6. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="dea"]pa stavi na ulazu na faks par komada (barem s vanjske strane ako ne mozes s unutarnje makar sumnjam da bi tko mogao prigovarati)...tako ce svi to sigurno vidjeti..[/quote]
Pa jesam.... Par :) Zapravo tri :) Al dobro...
Daklem, peticija ne ide lose (thnx 4 asking vsego :)) od kako su postavljeni flyeri, do sada je potpisalo 40-ak ljudi peticiju za ispitni rok i 30-ak za kolokvije i samo 5-10 za cumez :neutral: Pretpostavljam da je ovo samo pocetni entuzijazam stalnih visitelja fakulteta, ali... Vidit cemo :neutral:

Po prvim feedbackovima, bomark kaze da mu je dosta ljudi cestitalo zbog flyera #0 sto me dosta veseli :) I ... Cini se da sam zanemario kolicinu ljudi na faksu koji su imuni na natpise tipa SEX i PETICIJA, tako da imam namjeru do sutra i hope postaviti jos jednu seriju flyera.. Nesto u stilu IMAMO SLIJEDECI PROBLEM ili RASPISI NEJEDNAKOST i sl za one prekrasne ljude u cijoj podsvijesti veliki natpisi SEX i PETICIJA nemaju bas nikakvu tezinu :mrgreen:

[quote="anamari_gost"]Sori, nisam citala forum ovaj vikend.[/quote]
don't be :) mene nije bilo na faksu cijeeli (ovaj) vikend :D
[quote="anamari"]Ako zelis staviti flyer i na oglasnu polocu SZ-a na prvom katu, to moras njih pitati, ali vjerujem da ce i oni suradivati.[/quote]
Dobra ideja, al bojim se da tamo nitko ne gleda.. Bar ja nisam zadnje dvije godine... :?
[quote="anamari"]Sto se tice ljepljenja flyera po vratima ucionica, meni je to nekak previse. Mislim da bi se za to trebalo pitati prodekanicu jer je to veliki zahvat. I ne umirem bas od zelje da ju ja pitam, moram priznati. :oops: [/quote]
Sta je ? ;) sve ima svoje granice, a ? :D Ma nema veze, hvala anamari enivejz, mislim da si u pravu :) malo me prala paranoja od mutavih ljudi, ali cini mi se da stvari ok idu momentalno... Ukoliko za 14 dana ne bude dovoljno potpisa pocinjem sa ekstremnijim mjerama pa da vidimo... :)

u svakom slucaju:
[size=18]SVI NA POTPISIVANJE PETICIJA U CUMEZ![/size]
Khm :) koji jos nisu, ofkors.. :)

PS peticija ima sanse uspijeti postici svoje ciljeve do 1.5. ali stvari, naravno, nisu potpuno sigurne, zato bi bilo jako dobro da natjerate kolege koji jos nisu potpisali da to ucine sto prije. Cinjenica jest da peticija ide jos tri tjedna, ali osobno... Bilo bi steta da stvar propadne jer se 50-ak ljudi odlucilo to potpisati blago prekasno :neutral:
dea (napisa):

Pa jesam.... Par Smile Zapravo tri Smile Al dobro...
Daklem, peticija ne ide lose (thnx 4 asking vsego Smile) od kako su postavljeni flyeri, do sada je potpisalo 40-ak ljudi peticiju za ispitni rok i 30-ak za kolokvije i samo 5-10 za cumez Neutral Pretpostavljam da je ovo samo pocetni entuzijazam stalnih visitelja fakulteta, ali... Vidit cemo Neutral

Po prvim feedbackovima, bomark kaze da mu je dosta ljudi cestitalo zbog flyera #0 sto me dosta veseli Smile I ... Cini se da sam zanemario kolicinu ljudi na faksu koji su imuni na natpise tipa SEX i PETICIJA, tako da imam namjeru do sutra i hope postaviti jos jednu seriju flyera.. Nesto u stilu IMAMO SLIJEDECI PROBLEM ili RASPISI NEJEDNAKOST i sl za one prekrasne ljude u cijoj podsvijesti veliki natpisi SEX i PETICIJA nemaju bas nikakvu tezinu Mr. Green

anamari_gost (napisa):
Sori, nisam citala forum ovaj vikend.

don't be Smile mene nije bilo na faksu cijeeli (ovaj) vikend Very Happy
anamari (napisa):
Ako zelis staviti flyer i na oglasnu polocu SZ-a na prvom katu, to moras njih pitati, ali vjerujem da ce i oni suradivati.

Dobra ideja, al bojim se da tamo nitko ne gleda.. Bar ja nisam zadnje dvije godine... Confused
anamari (napisa):
Sto se tice ljepljenja flyera po vratima ucionica, meni je to nekak previse. Mislim da bi se za to trebalo pitati prodekanicu jer je to veliki zahvat. I ne umirem bas od zelje da ju ja pitam, moram priznati. Embarassed

Sta je ? Wink sve ima svoje granice, a ? Very Happy Ma nema veze, hvala anamari enivejz, mislim da si u pravu Smile malo me prala paranoja od mutavih ljudi, ali cini mi se da stvari ok idu momentalno... Ukoliko za 14 dana ne bude dovoljno potpisa pocinjem sa ekstremnijim mjerama pa da vidimo... Smile

u svakom slucaju:
SVI NA POTPISIVANJE PETICIJA U CUMEZ!
Khm Smile koji jos nisu, ofkors.. Smile

PS peticija ima sanse uspijeti postici svoje ciljeve do 1.5. ali stvari, naravno, nisu potpuno sigurne, zato bi bilo jako dobro da natjerate kolege koji jos nisu potpisali da to ucine sto prije. Cinjenica jest da peticija ide jos tri tjedna, ali osobno... Bilo bi steta da stvar propadne jer se 50-ak ljudi odlucilo to potpisati blago prekasno Neutral

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:16 čet, 29. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]I, kako napreduje peticija? 8)[/quote]

Mozda se ponavljam, ali eto... ;)

Eh, da... do kad traje peticija?

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Cini se da sam zanemario kolicinu ljudi na faksu koji su imuni na natpise tipa SEX i PETICIJA...[/quote]

Zaboravio si i Pravovjerne, kojima bi najvise znacilo da pise "[i]CEVAPI[/i]". :( ;)

:pc:
vsego (napisa):
I, kako napreduje peticija? Cool

Mozda se ponavljam, ali eto... Wink

Eh, da... do kad traje peticija?

ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Cini se da sam zanemario kolicinu ljudi na faksu koji su imuni na natpise tipa SEX i PETICIJA...

Zaboravio si i Pravovjerne, kojima bi najvise znacilo da pise "CEVAPI". Sad Wink

Pravi cevapi

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:24 čet, 29. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa... Ima cca 250 potpisa za svibanjske rokove i cca 200 potpisa za kolokvije. Dosta ljudi je potpisalo i za cumez i to mi je kul. Imao sam malo kaotican tjedan i bio bolestan prosli tako da je stvar malo usporila, al do 5. svibnja ce peticija biti na necijem stolu.
Samo je pitanje, na cijem :)

S druge strane, u peticiji dosta mali postotak imaju studenti sa 03-xxxx brojevima indeksa (cca 20%) sto je malo glupo buduci da cine 50% populacije i najvise im to treba, tako da ce biti lupanja po stolovima prvasica iduci tjedan :twisted: Skupicemo par punkera, dati nesi pepper mace i... :) dobro, necemo, al yu get the picture :)
Ozbiljno, treba prvasice UHVATITI ZA NOS, i turiti im peticiju pod isti i vidit efekat od tog.. Racunam sa jos 50-100 potpisa na tome i nadam se dovoljnome. :? Vjerujem da su forumasi do sada potpisali, (jesi anamari? ;)) bar oni koji su to imali namjeru.

Sad mi treba nesto trece.... Treba mi netko tko izaziva osmjeh prodekanice kad ju vidi da ju priupita (khm, nije da ikoga aludiram ofkors O:)), cisto hipotetski, da li je ono sto imamo dovoljno (za rokove, za kolokvije otompotom, najbolje ni spominjati).
Pa... Ima cca 250 potpisa za svibanjske rokove i cca 200 potpisa za kolokvije. Dosta ljudi je potpisalo i za cumez i to mi je kul. Imao sam malo kaotican tjedan i bio bolestan prosli tako da je stvar malo usporila, al do 5. svibnja ce peticija biti na necijem stolu.
Samo je pitanje, na cijem Smile

S druge strane, u peticiji dosta mali postotak imaju studenti sa 03-xxxx brojevima indeksa (cca 20%) sto je malo glupo buduci da cine 50% populacije i najvise im to treba, tako da ce biti lupanja po stolovima prvasica iduci tjedan Twisted Evil Skupicemo par punkera, dati nesi pepper mace i... Smile dobro, necemo, al yu get the picture Smile
Ozbiljno, treba prvasice UHVATITI ZA NOS, i turiti im peticiju pod isti i vidit efekat od tog.. Racunam sa jos 50-100 potpisa na tome i nadam se dovoljnome. Confused Vjerujem da su forumasi do sada potpisali, (jesi anamari? Wink) bar oni koji su to imali namjeru.

Sad mi treba nesto trece.... Treba mi netko tko izaziva osmjeh prodekanice kad ju vidi da ju priupita (khm, nije da ikoga aludiram ofkors Angel), cisto hipotetski, da li je ono sto imamo dovoljno (za rokove, za kolokvije otompotom, najbolje ni spominjati).

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 23:17 uto, 4. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel netko zna kada je iduci sastanak vijeca?

I jel netko slucajno zna kada ce se raspravljati o kalendaru za iducu akademsku godinu?

:?

vedrani, help

I jel netko slucajno zna kada ce se raspravljati o kalendaru za iducu akademsku godinu?

Confused

vedrani, help

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:29 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Jel netko zna kada je iduci sastanak vijeca?[/quote]

Zadnji je bio, cini mi se, prosli tjedan. 8) Sastajemo se jednom mjesecno, uvijek srijedom u 12:00, dakle ponovno za tri-cetiri tjedna. :?

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]I jel netko slucajno zna kada ce se raspravljati o kalendaru za iducu akademsku godinu?[/quote]

Zna... prodekanica! 8)

Za sada je u procesu slaganje nastavnih zaduzenja za iducu ak. godinu, dakle ovo bi moglo biti na iducoj sjednici, ili onoj iza nje... :)

Zadnji je bio, cini mi se, prosli tjedan. Cool Sastajemo se jednom mjesecno, uvijek srijedom u 12:00, dakle ponovno za tri-cetiri tjedna. Confused

Zna... prodekanica! Cool

Za sada je u procesu slaganje nastavnih zaduzenja za iducu ak. godinu, dakle ovo bi moglo biti na iducoj sjednici, ili onoj iza nje... Smile

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:09 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zadnji je bio, cini mi se, prosli tjedan. 8) Sastajemo se jednom mjesecno, uvijek srijedom u 12:00, dakle ponovno za tri-cetiri tjedna. :?[/quote]
Znaci.. Peticija teoretski ima jos dva tjedna na raspolaganju?
[quote="vsego"]Zna... prodekanica! 8)[/quote]
Ya... Funny :)
[quote="vsego"]Za sada je u procesu slaganje nastavnih zaduzenja za iducu ak. godinu, dakle ovo bi moglo biti na iducoj sjednici, ili onoj iza nje... :)[/quote]
Knap, al u redu.. Jel imas mozda ti, ili netko drugi od Vedrana, ideju tko bi bili studentski predstavnici na iducem vijecu? I moze li se nekako i bez njih za slucaj da se ovi ponovno ne pojave? :?

I jos par pitanja :)
1) Vi nemate nikakvu ideju o tome sto ce se raspravljati na iducoj sjednici dok se na njoj ne pojavite?
2) I tko jos (osim prodekanice za nastavu :)) moze znati sto ce se raspravljati na iducoj sjednici?
vsego (napisa):
Zadnji je bio, cini mi se, prosli tjedan. Cool Sastajemo se jednom mjesecno, uvijek srijedom u 12:00, dakle ponovno za tri-cetiri tjedna. Confused

vsego (napisa):
Zna... prodekanica! Cool

Ya... Funny Smile
vsego (napisa):
Za sada je u procesu slaganje nastavnih zaduzenja za iducu ak. godinu, dakle ovo bi moglo biti na iducoj sjednici, ili onoj iza nje... Smile

Knap, al u redu.. Jel imas mozda ti, ili netko drugi od Vedrana, ideju tko bi bili studentski predstavnici na iducem vijecu? I moze li se nekako i bez njih za slucaj da se ovi ponovno ne pojave? Confused

I jos par pitanja Smile
1) Vi nemate nikakvu ideju o tome sto ce se raspravljati na iducoj sjednici dok se na njoj ne pojavite?
2) I tko jos (osim prodekanice za nastavu Smile) moze znati sto ce se raspravljati na iducoj sjednici?

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:36 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]Zadnji je bio, cini mi se, prosli tjedan. 8) Sastajemo se jednom mjesecno, uvijek srijedom u 12:00, dakle ponovno za tri-cetiri tjedna. :?[/quote]
Znaci.. Peticija teoretski ima jos dva tjedna na raspolaganju?[/quote]

My guess. 8) Ne znam koliko prije sjednice to morate dostaviti... kome vec... :-s

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]Za sada je u procesu slaganje nastavnih zaduzenja za iducu ak. godinu, dakle ovo bi moglo biti na iducoj sjednici, ili onoj iza nje... :)[/quote]
Knap, al u redu.. Jel imas mozda ti, ili netko drugi od Vedrana, ideju tko bi bili studentski predstavnici na iducem vijecu? I moze li se nekako i bez njih za slucaj da se ovi ponovno ne pojave? :?[/quote]

Ja ih tamo nisam vidio od kad sam predstavnik. :shock: A, ako je vjerovati zapisnicima, ne dolaze vec dulje vrijeme. :x

:idea: Mozda da urudzbirate, valjda kod Kosjenke? :-k Sorry, ne znam kako takve stvari idu... :(

:krcko:

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]I jos par pitanja :)
1) Vi nemate nikakvu ideju o tome sto ce se raspravljati na iducoj sjednici dok se na njoj ne pojavite?[/quote]

Saznamo dnevni red kad dobijemo poziv, par dana prije sjednice. 8) Ali, to je dosta shturo... :? Ne kaze sto ce biti pod kojojm tockom. :(

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]2) I tko jos (osim prodekanice za nastavu :)) moze znati sto ce se raspravljati na iducoj sjednici?[/quote]

Paaaa.... Dekan? :D

Ako sam dobro shvatio jednog kolegu kad mi je to davno pricao, vazno je urudzbirati jer onda mora doci na dnevni red, tj. ne moze se zagubiti. 8)

:idea: Takodjer, ne bi bilo lose da uhvatite svoje predstavnike, pa neka delegiraju zamjenike koji ce stvarno i doci na tu sjednicu! :) Nemoj ocekivati neku pametnu podrsku, ako studenti sami ne podrzavaju ideju... :roll:
vsego (napisa):

My guess. Cool Ne znam koliko prije sjednice to morate dostaviti... kome vec... Eh?

vsego (napisa):

Knap, al u redu.. Jel imas mozda ti, ili netko drugi od Vedrana, ideju tko bi bili studentski predstavnici na iducem vijecu? I moze li se nekako i bez njih za slucaj da se ovi ponovno ne pojave? Confused

Ja ih tamo nisam vidio od kad sam predstavnik. Shocked A, ako je vjerovati zapisnicima, ne dolaze vec dulje vrijeme. Mad

Idea Mozda da urudzbirate, valjda kod Kosjenke? Think Sorry, ne znam kako takve stvari idu... Sad

Krcko, pomagaj!

I jos par pitanja Smile

Saznamo dnevni red kad dobijemo poziv, par dana prije sjednice. Cool Ali, to je dosta shturo... Confused Ne kaze sto ce biti pod kojojm tockom. Sad

2) I tko jos (osim prodekanice za nastavu Smile) moze znati sto ce se raspravljati na iducoj sjednici?

Paaaa.... Dekan? Very Happy

Ako sam dobro shvatio jednog kolegu kad mi je to davno pricao, vazno je urudzbirati jer onda mora doci na dnevni red, tj. ne moze se zagubiti. Cool

Idea Takodjer, ne bi bilo lose da uhvatite svoje predstavnike, pa neka delegiraju zamjenike koji ce stvarno i doci na tu sjednicu! Smile Nemoj ocekivati neku pametnu podrsku, ako studenti sami ne podrzavaju ideju... Rolling Eyes

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 17:53 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ja ih tamo nisam vidio od kad sam predstavnik. :shock: A, ako je vjerovati zapisnicima, ne dolaze vec dulje vrijeme. :x[/quote]
:shock: :2gunfire: hm, mislim da mi fali smajli sa kosom u zraku, izbecenim ocima i ocnjacima i ispruzenim rukama :blueshock: ok, al nedovoljno
[quote="vsego"]:idea: Mozda da urudzbirate, valjda kod Kosjenke? :-k Sorry, ne znam kako takve stvari idu... :(

:krcko:[/quote]
:pray:

[quote="vsego"]Saznamo dnevni red kad dobijemo poziv, par dana prije sjednice. 8) Ali, to je dosta shturo... :? Ne kaze sto ce biti pod kojojm tockom. :([/quote]
Da, :?
[quote="vsego"]Paaaa.... Dekan? :D[/quote]
Fali mi Sanja Varosanec na tom mjestu :)
[quote="vsego"]Ako sam dobro shvatio jednog kolegu kad mi je to davno pricao, vazno je urudzbirati jer onda mora doci na dnevni red, tj. ne moze se zagubiti. 8)[/quote]
Pitam kosjenku, ona bar ne grize vecinu vremena :)
[quote="vsego"]:idea: Takodjer, ne bi bilo lose da uhvatite svoje predstavnike, pa neka delegiraju zamjenike koji ce stvarno i doci na tu sjednicu! :) Nemoj ocekivati neku pametnu podrsku, ako studenti sami ne podrzavaju ideju... :roll:[/quote]
My point exactly.. Bar da zavrsi na sjednici... :? Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? :?
vsego (napisa):
Ja ih tamo nisam vidio od kad sam predstavnik. Shocked A, ako je vjerovati zapisnicima, ne dolaze vec dulje vrijeme. Mad

Shocked #2gunfire hm, mislim da mi fali smajli sa kosom u zraku, izbecenim ocima i ocnjacima i ispruzenim rukama Disaster!!! ok, al nedovoljno
vsego (napisa):
Idea Mozda da urudzbirate, valjda kod Kosjenke? Think Sorry, ne znam kako takve stvari idu... Sad

Krcko, pomagaj!

Pray

vsego (napisa):
Saznamo dnevni red kad dobijemo poziv, par dana prije sjednice. Cool Ali, to je dosta shturo... Confused Ne kaze sto ce biti pod kojojm tockom. Sad

Da, Confused
vsego (napisa):
Paaaa.... Dekan? Very Happy

Fali mi Sanja Varosanec na tom mjestu Smile
vsego (napisa):
Ako sam dobro shvatio jednog kolegu kad mi je to davno pricao, vazno je urudzbirati jer onda mora doci na dnevni red, tj. ne moze se zagubiti. Cool

Pitam kosjenku, ona bar ne grize vecinu vremena Smile
vsego (napisa):
Idea Takodjer, ne bi bilo lose da uhvatite svoje predstavnike, pa neka delegiraju zamjenike koji ce stvarno i doci na tu sjednicu! Smile Nemoj ocekivati neku pametnu podrsku, ako studenti sami ne podrzavaju ideju... Rolling Eyes

My point exactly.. Bar da zavrsi na sjednici... Confused Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? Confused

MADD
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 18:10 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]:idea: Mozda da urudzbirate, valjda kod Kosjenke? :-k Sorry, ne znam kako takve stvari idu... :(

:krcko:[/quote]
:pray:[/quote]

Mislim da se mora javiti nekoliko dana prije osobi koja sastavlja zapisnik (Katarina? Tamo, soba kod Božene.) I mislim da to trebaju javiti studentski predstavnici, ne možeš samo tako upast unutra i reć "ja bih stavio nešto na dnevni red"...

[quote]Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? :?[/quote]

[quote="studrep"]Drago Špoljarić, predstavnik studenata prve godine studija,
Ana Velić , zamjenica ,
Petar Bezjak, predstavnik studenata druge godine studija ,
Ilinka Pavlović, Petrova zamjenica, ujedno i predsjednica podruznice,
Anamari Nakić , predstavnica studenata treće i četvrte godine studija
inženjerskog smjera, potpredsjenica
Iva Katunarić , zamjenica,
Ivana Kokić, predstavnica studenata treće i četvrte godine studija
profesorskog smjera, te
Dinka Plejić, zamjenica.[/quote]

Da, znam da nije ažurno, ali vjerujem da je to najažurniji popis koji se može javno dobiti.
vsego (napisa):

Krcko, pomagaj!

Pray

Mislim da se mora javiti nekoliko dana prije osobi koja sastavlja zapisnik (Katarina? Tamo, soba kod Božene.) I mislim da to trebaju javiti studentski predstavnici, ne možeš samo tako upast unutra i reć "ja bih stavio nešto na dnevni red"...

Citat:
Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? Confused

studrep (napisa):
Drago Špoljarić, predstavnik studenata prve godine studija,
Ana Velić , zamjenica ,
profesorskog smjera, te
Dinka Plejić, zamjenica.

Da, znam da nije ažurno, ali vjerujem da je to najažurniji popis koji se može javno dobiti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:30 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Mislim da se mora javiti nekoliko dana prije osobi koja sastavlja zapisnik (Katarina? Tamo, soba kod Božene.) I mislim da to trebaju javiti studentski predstavnici, ne možeš samo tako upast unutra i reć "ja bih stavio nešto na dnevni red"...[/quote]

Mislim da moze, preko Kosjenke, ali rekoh... ne znam. :(

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? :?[/quote]

Steel je bio i ostao u SZ PMF. :? To nema veze s vasim predstavnicima u nasem Vijecu; oni su SZ-PMF-MO... :roll:

[quote="veky"][quote="studrep"]Drago Špoljarić, predstavnik studenata prve godine studija,
Ana Velić , zamjenica ,
profesorskog smjera, te
Dinka Plejić, zamjenica.[/quote]
Da, znam da nije ažurno, ali vjerujem da je to najažurniji popis koji se može javno dobiti.[/quote]

Dakle, predstavnici studenata, sa popisa odsutnih na zadnjoj (osmoj) sjednici od koje imam zapisnik: D. Spoljaric, I. Kokic, A. Nakic, P. Bezjak. :) Da ne znam da Anamari vise nije predstavnik, rekao bih da imamo azurne popise... :roll:
veky (napisa):

Mislim da moze, preko Kosjenke, ali rekoh... ne znam. Sad

Jel steel jos uvijek u SZu? Zna li itko tko su nam predstavnici ? Confused

Steel je bio i ostao u SZ PMF. Confused To nema veze s vasim predstavnicima u nasem Vijecu; oni su SZ-PMF-MO... Rolling Eyes

veky (napisa):
studrep (napisa):
Drago Špoljarić, predstavnik studenata prve godine studija,
Ana Velić , zamjenica ,
profesorskog smjera, te
Dinka Plejić, zamjenica.

Dakle, predstavnici studenata, sa popisa odsutnih na zadnjoj (osmoj) sjednici od koje imam zapisnik: D. Spoljaric, I. Kokic, A. Nakic, P. Bezjak. Smile Da ne znam da Anamari vise nije predstavnik, rekao bih da imamo azurne popise... Rolling Eyes

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:46 sri, 5. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm, mitlim da sam dobio jednu vraziju idejicu :D otompotom :verytwisted:

...pitam sutra na par mjesta u prizemlju pa vidim... :? Thnx vedrani :)
Hm, mitlim da sam dobio jednu vraziju idejicu Very Happy otompotom Very twisted

...pitam sutra na par mjesta u prizemlju pa vidim... Confused Thnx vedrani Smile

MADD
[Vrh]
anamari_gost
Gost

PostPostano: 16:04 ned, 9. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako bas zelis da o tome raspravlja na sjednici, onda se svakako moras pobrinuti za to prije sjednice tako da ude na dnevni red. Sad, ne znam mozes li se ti pojaviti na sjednici i obratiti se okupljenom mnostvu, ali ak ne mozes, probaj se obratiti studentskim predstavnicima. Ja bih svakako ponajprije preporucila Ilinku. Mogu ti je pokazati ili salji mail studrepovcima.

Ono sto bih ja napravila je sljedece. Kad budes siguran da je na dnevnom redu glasovanje o vracanju ljetnog roka, napravi mali letak ( ili nesto slicno) i predaj ga profesorima unaprijed, barem par dana, tak da oni malo razmisle o tome i upoznaju se s materijom. Mislim, ne znma dobivaju li profesori iscrpnije obavijesti o dnevnom redu od studentskih predstavnika, al mi smo dobili poziv na kojem bi pisalo npr. "3. dodiplomska nastava", a tek bi na sjednici saznali o cemu se tocno radi. Tak da vecina mozda i ne zna unaprijed i ne moze si razmisliti i cuti nase argumente. Mozes im to dijeliti osobno il ostavit u Macki, il cega se vec dosjetis.

Nadalje, postoje voditelji 1.god., 2. god., ing.(3. i 4. god) i prof(3. i 4. god). Ili su bar postojali. Dok sam bila u SZ-u, bili smo na jednom razgovoru s njima. Tamo se puno vise prica o nastavi i konkretnim stvarima i posto su tamo samo 4 voditelja, prodekan i 4 studenta, lakse je pokrenuti neku raspravu. Ja ne znam kad su ti sastanci i da li se jos odrzavaju, malo se raspitaj u SZ-u. Moglo bi se i tamo nesto malo raspravljati o tome. Bas smo tamo i mi bili pitali o vracanju ljetnog roka. Ne znam tko su sada voditelji nastave, ali mozes se i njima pojedinacno obratiti i upoznati ih s peticijom, ako se ne sastaju.

I mozda ti treba malo aresivnija kampanja. Ako imamo 1300 studenata, 200 potpisa ti i nije tak puno. Ne bi bilo lose napraviti male flajercice i malo ih podijeliti ljudima tak da se pitanje aktualizira. I organizirati se da se jedan dan peticija moze potpisivati u predvorju. Tako ce te ljudi bolje zapaziti.
Ako bas zelis da o tome raspravlja na sjednici, onda se svakako moras pobrinuti za to prije sjednice tako da ude na dnevni red. Sad, ne znam mozes li se ti pojaviti na sjednici i obratiti se okupljenom mnostvu, ali ak ne mozes, probaj se obratiti studentskim predstavnicima. Ja bih svakako ponajprije preporucila Ilinku. Mogu ti je pokazati ili salji mail studrepovcima.

Ono sto bih ja napravila je sljedece. Kad budes siguran da je na dnevnom redu glasovanje o vracanju ljetnog roka, napravi mali letak ( ili nesto slicno) i predaj ga profesorima unaprijed, barem par dana, tak da oni malo razmisle o tome i upoznaju se s materijom. Mislim, ne znma dobivaju li profesori iscrpnije obavijesti o dnevnom redu od studentskih predstavnika, al mi smo dobili poziv na kojem bi pisalo npr. "3. dodiplomska nastava", a tek bi na sjednici saznali o cemu se tocno radi. Tak da vecina mozda i ne zna unaprijed i ne moze si razmisliti i cuti nase argumente. Mozes im to dijeliti osobno il ostavit u Macki, il cega se vec dosjetis.

Nadalje, postoje voditelji 1.god., 2. god., ing.(3. i 4. god) i prof(3. i 4. god). Ili su bar postojali. Dok sam bila u SZ-u, bili smo na jednom razgovoru s njima. Tamo se puno vise prica o nastavi i konkretnim stvarima i posto su tamo samo 4 voditelja, prodekan i 4 studenta, lakse je pokrenuti neku raspravu. Ja ne znam kad su ti sastanci i da li se jos odrzavaju, malo se raspitaj u SZ-u. Moglo bi se i tamo nesto malo raspravljati o tome. Bas smo tamo i mi bili pitali o vracanju ljetnog roka. Ne znam tko su sada voditelji nastave, ali mozes se i njima pojedinacno obratiti i upoznati ih s peticijom, ako se ne sastaju.

I mozda ti treba malo aresivnija kampanja. Ako imamo 1300 studenata, 200 potpisa ti i nije tak puno. Ne bi bilo lose napraviti male flajercice i malo ih podijeliti ljudima tak da se pitanje aktualizira. I organizirati se da se jedan dan peticija moze potpisivati u predvorju. Tako ce te ljudi bolje zapaziti.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:17 čet, 13. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari_gost"]Ako bas zelis da o tome raspravlja na sjednici, onda se svakako moras pobrinuti za to prije sjednice tako da ude na dnevni red. Sad, ne znam mozes li se ti pojaviti na sjednici i obratiti se okupljenom mnostvu, ali ak ne mozes, probaj se obratiti studentskim predstavnicima. Ja bih svakako ponajprije preporucila Ilinku. Mogu ti je pokazati ili salji mail studrepovcima.[/quote]
Thnx 2 Vsego :) : u srijedu je sjednica, to se moze navodno prijaviti u ponedjeljak, upravo idu peticije medju prvasicima, pa vidimo... :? Navodno je dovoljno samo urudjbirati kod kosjenke, sto je vrlo pozitivno. BTW, anamari, radi ti posaljem PM al si gost, a nisam te uhvatio ovaj tjedan [color=red]dodatak: al cu iduci :)[/color]
[quote="anamari"]Ono sto bih ja napravila je sljedece. Kad budes siguran da je na dnevnom redu glasovanje o vracanju ljetnog roka, napravi mali letak ( ili nesto slicno) i predaj ga profesorima unaprijed, barem par dana, tak da oni malo razmisle o tome i upoznaju se s materijom. Mislim, ne znma dobivaju li profesori iscrpnije obavijesti o dnevnom redu od studentskih predstavnika, al mi smo dobili poziv na kojem bi pisalo npr. "3. dodiplomska nastava", a tek bi na sjednici saznali o cemu se tocno radi. Tak da vecina mozda i ne zna unaprijed i ne moze si razmisliti i cuti nase argumente. Mozes im to dijeliti osobno il ostavit u Macki, il cega se vec dosjetis.[/quote]
Da, to je dobra ideja. Samo momentalno nigdje ne mogu printati ni jos peticija ni letaka :bad-words:. Dobra dusa sa pristupom printeru: [url]http://jagor.srce.hr/~bonovak/flyeri/[/url]. P-LIZ :D Jos peticija treba, a necu ih moci danas printati. Trebalo bi ih staviti u Cumezu i uvaliti nekom poznaniku sa 1. godine pogotovo da procirkulira po predavanju :? To nazalost sada necu moci :bad-words: al ostaje jos petak :? Eto :D
[quote="anamari"]upoznati ih s peticijom, ako se ne sastaju.[/quote]
no time no time :?
[quote="anamari"]I mozda ti treba malo aresivnija kampanja. Ako imamo 1300 studenata, 200 potpisa ti i nije tak puno. Ne bi bilo lose napraviti male flajercice i malo ih podijeliti ljudima tak da se pitanje aktualizira. I organizirati se da se jedan dan peticija moze potpisivati u predvorju. Tako ce te ljudi bolje zapaziti.[/quote]
Idu po predavanjima prve godine, to mi djeluje dosta direktno. U nacelu, jako sam zadovoljan odazivom visih godina, al prvasici su se pokazali blago mutavima, po svoj prilici jos nemaju pojma sto ih ceka na visim godinama, al... :? ta je tu je :?
Nista, pohvatao par kolega sa prve godine da tu malo interveniraju pa vidimo... :?
anamari_gost (napisa):

Thnx 2 Vsego Smile : u srijedu je sjednica, to se moze navodno prijaviti u ponedjeljak, upravo idu peticije medju prvasicima, pa vidimo... Confused Navodno je dovoljno samo urudjbirati kod kosjenke, sto je vrlo pozitivno. BTW, anamari, radi ti posaljem PM al si gost, a nisam te uhvatio ovaj tjedan dodatak: al cu iduci Smile
anamari (napisa):

Da, to je dobra ideja. Samo momentalno nigdje ne mogu printati ni jos peticija ni letaka #Cussing out. Dobra dusa sa pristupom printeru: http://jagor.srce.hr/~bonovak/flyeri/. P-LIZ Very Happy Jos peticija treba, a necu ih moci danas printati. Trebalo bi ih staviti u Cumezu i uvaliti nekom poznaniku sa 1. godine pogotovo da procirkulira po predavanju Confused To nazalost sada necu moci #Cussing out al ostaje jos petak Confused Eto Very Happy
anamari (napisa):
upoznati ih s peticijom, ako se ne sastaju.

no time no time Confused
anamari (napisa):

Idu po predavanjima prve godine, to mi djeluje dosta direktno. U nacelu, jako sam zadovoljan odazivom visih godina, al prvasici su se pokazali blago mutavima, po svoj prilici jos nemaju pojma sto ih ceka na visim godinama, al... Confused ta je tu je Confused
Nista, pohvatao par kolega sa prve godine da tu malo interveniraju pa vidimo... Confused

MADD

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 13:49 čet, 13. 5. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:47 čet, 13. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK. Plan B.

Vsego me tjesi da je jaaako malko vjerovatno da ce se raspravljati o kalendaru za iducu godinu na iducoj sjednici. Peticija ide jos tjedan dana, tako da ce da ja isprintam sta treba i sredit stvari do kraja. U nacelu, treba jos nekih 100-200 potpisa da bi stvari ispale kako treba, tu racunam na razbijanje nadobudne apatije medju brucosima. Jos flyera u petak to vjerovatno jos znaci.
To znaci da ce prva godina biti propisno izribana za potpise :D a ja stignem dovatit neke ljude osobno umjesto da ih hvatam mobitelima :)

Eto, pozdrf od mene, o&o
OK. Plan B.

Vsego me tjesi da je jaaako malko vjerovatno da ce se raspravljati o kalendaru za iducu godinu na iducoj sjednici. Peticija ide jos tjedan dana, tako da ce da ja isprintam sta treba i sredit stvari do kraja. U nacelu, treba jos nekih 100-200 potpisa da bi stvari ispale kako treba, tu racunam na razbijanje nadobudne apatije medju brucosima. Jos flyera u petak to vjerovatno jos znaci.
To znaci da ce prva godina biti propisno izribana za potpise Very Happy a ja stignem dovatit neke ljude osobno umjesto da ih hvatam mobitelima Smile

Eto, pozdrf od mene, o&o

MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:20 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK :) prva faza ove podulje trakavice jest zavrsila, danas bas urudjbirao kod Kosjenke, predao Katarini, napisao polupismeni dopis :grebgreb: i predao ga i samo me zanima misljenje iskusnijih oko samog sadrzaja :?

[url]http://student.math.hr/~bbozo/DOPIS_peticija.pdf[/url]

Sretno nama :)
OK Smile prva faza ove podulje trakavice jest zavrsila, danas bas urudjbirao kod Kosjenke, predao Katarini, napisao polupismeni dopis Kotacici rade 100 na sat i predao ga i samo me zanima misljenje iskusnijih oko samog sadrzaja Confused

http://student.math.hr/~bbozo/DOPIS_peticija.pdf

Sretno nama Smile

MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:30 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Sretno nama :)[/quote]
Hm :) bojim se da sreca nema veze sa time :)

Dakle: dobre duse su mi upravo javile sa sjednice da je prijedlog odbijen, i to sa samo 2 (dva) glasa za. Tek tolko da malo azurirate onu listu od "barem 6 legendarnih profesora koji ce sve uciniti za svoje studente". Broj 2 ujedno znaci da barem jedan od vedrana nije glasao sto me isto ne odusevljava preko svake normalne mjere i... Nista.
Studenti visih godina su imali sasvim pristojno sudjelovanje u peticiji, studenti 1. godine (tj brucosi) su imali blago kriminalno sudjelovanje u odnosu na ostale i... bojim se da ne postoji prijedlog koji zahtijeva prosirenje opsega posla profesora/asistenata a da bi prosla studentskom inicijativom.
Mislim.. moze se raspravljati o svemu i svacemu a da ovom fakultetu treba, ali prilika za polaganje ispita, prolazak ili ciscenje godine, pogotovo ona koja nam je odnedavno uskracena bi netko mogao pomisliti da mu ne pada napamet mnogo stvari koje bi vise motivirale studentsku populaciju.
Zahvala studentima visih godina, pokuda brucosa (al pola njih ovako i onako nece za 2 mjeseca biti sa nama pa se ne treba ljutiti na njih :twisted:) i blaaago razocaranje profesorskom i asistentskom populacijom, a ako sa nikim drugim onda sa barem cetvoro ljudi od onih koji su sudjelovali u ovim raspravama.

Ova odluka ce ostaviti dugorocni trag na jos podosta generacija koje dolaze ali oko toga vise ne treba razbijati glavu jer oko toga vise-manje nista efikasnije vise nece biti moguce napraviti u skorijoj buducnosti, a onda ce vjerovatno biti prekasno.
Poneki jurisi su ipak jurisi na vjetrenjace ali to ne znaci da ih ne treba poduzimati jer nisu svi divovi vjetrenjace :)

pozdrav dobri, ljudima ma gdje god bili i :).... mislim da ovaj topic vise ne mora biti sticky?

PS posebno hvala vsego, nesi i anamari :)

Pa-pa :zivili:
Sretno nama Smile

Hm Smile bojim se da sreca nema veze sa time Smile

Dakle: dobre duse su mi upravo javile sa sjednice da je prijedlog odbijen, i to sa samo 2 (dva) glasa za. Tek tolko da malo azurirate onu listu od "barem 6 legendarnih profesora koji ce sve uciniti za svoje studente". Broj 2 ujedno znaci da barem jedan od vedrana nije glasao sto me isto ne odusevljava preko svake normalne mjere i... Nista.
Studenti visih godina su imali sasvim pristojno sudjelovanje u peticiji, studenti 1. godine (tj brucosi) su imali blago kriminalno sudjelovanje u odnosu na ostale i... bojim se da ne postoji prijedlog koji zahtijeva prosirenje opsega posla profesora/asistenata a da bi prosla studentskom inicijativom.
Mislim.. moze se raspravljati o svemu i svacemu a da ovom fakultetu treba, ali prilika za polaganje ispita, prolazak ili ciscenje godine, pogotovo ona koja nam je odnedavno uskracena bi netko mogao pomisliti da mu ne pada napamet mnogo stvari koje bi vise motivirale studentsku populaciju.
Zahvala studentima visih godina, pokuda brucosa (al pola njih ovako i onako nece za 2 mjeseca biti sa nama pa se ne treba ljutiti na njih Twisted Evil) i blaaago razocaranje profesorskom i asistentskom populacijom, a ako sa nikim drugim onda sa barem cetvoro ljudi od onih koji su sudjelovali u ovim raspravama.

Ova odluka ce ostaviti dugorocni trag na jos podosta generacija koje dolaze ali oko toga vise ne treba razbijati glavu jer oko toga vise-manje nista efikasnije vise nece biti moguce napraviti u skorijoj buducnosti, a onda ce vjerovatno biti prekasno.
Poneki jurisi su ipak jurisi na vjetrenjace ali to ne znaci da ih ne treba poduzimati jer nisu svi divovi vjetrenjace Smile

pozdrav dobri, ljudima ma gdje god bili i Smile.... mislim da ovaj topic vise ne mora biti sticky?

PS posebno hvala vsego, nesi i anamari Smile

Pa-pa Zivili!

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:11 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zube, kuzim tvoje razocaranje, [b]ali[/b]...[list=1][*]250 potpisa (od 1400 studenata) [b]JE[/b] malo! :(
[*]Na sjednici (opet) nije bilo ni jednog studentskog predstavnika! :shock: Neki clanovi Vijeca su pokazali interes za temu, ali s kim su trebali voditi raspravu? :-k[/list:o]Ako stogod tjesi, zakljuceno je da ce se intenzivnije poraditi na uvodjenju kolokvija na visim godinama 8) (stogod to znacilo :roll:).

Osobno, zao mi je sto nije proslo... :(
Zube, kuzim tvoje razocaranje, ali...
  1. 250 potpisa (od 1400 studenata) JE malo! Sad
  2. Na sjednici (opet) nije bilo ni jednog studentskog predstavnika! Shocked Neki clanovi Vijeca su pokazali interes za temu, ali s kim su trebali voditi raspravu? Think
Ako stogod tjesi, zakljuceno je da ce se intenzivnije poraditi na uvodjenju kolokvija na visim godinama Cool (stogod to znacilo Rolling Eyes).

Osobno, zao mi je sto nije proslo... Sad

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:13 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETID OSADE"]Dakle: dobre duse su mi upravo javile sa sjednice da je prijedlog odbijen, i to sa samo 2 (dva) glasa za. Tek tolko da malo azurirate onu listu od "barem 6 legendarnih profesora koji ce sve uciniti za svoje studente". Broj 2 ujedno znaci da barem jedan od vedrana nije glasao sto me isto ne odusevljava preko svake normalne mjere i... Nista.[/quote]

Ispravak netocnog navoda. Nije se glasalo o vasem prijedlogu, nego o odgovoru na njega (koji osim konstatacije da se prijedlog ne prihvaca sadrzi i razloge). Dakle, onda dva glasa nisu bila "za" vas prijedlog nego "protiv" odgovora, a ja sam se suzdrzao od glasanja. Ako hoces raspisat cu ti razloge (moje osobne, odgovor cete valjda dobiti).
ZELENIZUBNAPLANETID OSADE (napisa):

Ispravak netocnog navoda. Nije se glasalo o vasem prijedlogu, nego o odgovoru na njega (koji osim konstatacije da se prijedlog ne prihvaca sadrzi i razloge). Dakle, onda dva glasa nisu bila "za" vas prijedlog nego "protiv" odgovora, a ja sam se suzdrzao od glasanja. Ako hoces raspisat cu ti razloge (moje osobne, odgovor cete valjda dobiti).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:02 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zube, kuzim tvoje razocaranje, [b]ali[/b]...[list=1][*]250 potpisa (od 1400 studenata) [b]JE[/b] malo! :(
[*]Na sjednici (opet) nije bilo ni jednog studentskog predstavnika! :shock: Neki clanovi Vijeca su pokazali interes za temu, ali s kim su trebali voditi raspravu? :-k[/list:o]Ako stogod tjesi, zakljuceno je da ce se intenzivnije poraditi na uvodjenju kolokvija na visim godinama 8) (stogod to znacilo :roll:).[/quote]
Bas :) stvari su prosle, ne treba se vise oko toga nervirati. I da... 250 potpisa je zbilja malo, ono sto je zabrinjavajuce jest da ne mogu zamisliti da _ista_ na ovom faksu privuce 300+ potpisa :?
[quote="krcko"]Ispravak netocnog navoda. Nije se glasalo o vasem prijedlogu, nego o odgovoru na njega (koji osim konstatacije da se prijedlog ne prihvaca sadrzi i razloge). Dakle, onda dva glasa nisu bila "za" vas prijedlog nego "protiv" odgovora, a ja sam se suzdrzao od glasanja. Ako hoces raspisat cu ti razloge (moje osobne, odgovor cete valjda dobiti).[/quote]
Ah :) it is noted :) btw: kako je glasio odgovor?
..sto se tice tvojih osobnih razloga, ne moras ih raspisivati na forumu, jednom kad se vidimo cemo mozda doci i do te teme :)
[quote="vsego"]Osobno, zao mi je sto nije proslo... :([/quote]
I meni..

Pzdrf
vsego (napisa):
Zube, kuzim tvoje razocaranje, ali...
  1. 250 potpisa (od 1400 studenata) JE malo! Sad
  2. Na sjednici (opet) nije bilo ni jednog studentskog predstavnika! Shocked Neki clanovi Vijeca su pokazali interes za temu, ali s kim su trebali voditi raspravu? Think
Ako stogod tjesi, zakljuceno je da ce se intenzivnije poraditi na uvodjenju kolokvija na visim godinama Cool (stogod to znacilo Rolling Eyes).

Bas Smile stvari su prosle, ne treba se vise oko toga nervirati. I da... 250 potpisa je zbilja malo, ono sto je zabrinjavajuce jest da ne mogu zamisliti da _ista_ na ovom faksu privuce 300+ potpisa Confused
krcko (napisa):

Ah Smile it is noted Smile btw: kako je glasio odgovor?
..sto se tice tvojih osobnih razloga, ne moras ih raspisivati na forumu, jednom kad se vidimo cemo mozda doci i do te teme Smile
vsego (napisa):
Osobno, zao mi je sto nije proslo... Sad

I meni..

Pzdrf

MADD
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum