Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:48 sri, 1. 10. 2003 Naslov: Brucošijada |
|
|
Pozdrav ljudi!
Imam jednu malu molbicu... nadam se da ćete mi pomoći (jer to je, na poslijetku, za dobro sviju Vas/nas).
Prošle godine je bilo nekih negativnih komentara na izbor termina brucošijade, uglavnom zbog kolokvija. Zato smo ove godine odlučili pitati studente (a pogotovo brucoše) kada bi im najbolje odgovaralo da brucošijada bude.
Dakle, na vama je da definirate nekoliko termina, a mi ćemo vidjeti gdje i kad možemo dobiti prostor.
Uistinu se nadam da će većina (ako ne svi) biti barem zadovoljni (ako ne oduševljeni) :-)
P.S. - pošto ima ljudi koji ovo ne čitaju, slobodno im prenesite da i oni dođu odgovoriti (ili neka se jave nekome u 102. ili neka ubace papirić s odgovarajućim terminom u naš sandučić - onaj pored sandučića s ispitnim razredima), što je usput i reklama za forum :lol:
Hvala Vam što sudjelujete...
Vaša glasnogovornica SUMAe
Pozdrav ljudi!
Imam jednu malu molbicu... nadam se da ćete mi pomoći (jer to je, na poslijetku, za dobro sviju Vas/nas).
Prošle godine je bilo nekih negativnih komentara na izbor termina brucošijade, uglavnom zbog kolokvija. Zato smo ove godine odlučili pitati studente (a pogotovo brucoše) kada bi im najbolje odgovaralo da brucošijada bude.
Dakle, na vama je da definirate nekoliko termina, a mi ćemo vidjeti gdje i kad možemo dobiti prostor.
Uistinu se nadam da će većina (ako ne svi) biti barem zadovoljni (ako ne oduševljeni)
P.S. - pošto ima ljudi koji ovo ne čitaju, slobodno im prenesite da i oni dođu odgovoriti (ili neka se jave nekome u 102. ili neka ubace papirić s odgovarajućim terminom u naš sandučić - onaj pored sandučića s ispitnim razredima), što je usput i reklama za forum
Hvala Vam što sudjelujete...
Vaša glasnogovornica SUMAe
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:11 pet, 3. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Evo mene opet...
Znam da je još prerano jer neki još ne znaju raspored, ali bi bilo jako lijepo kad bi tijekom idućeg tjedna počeli odgovarati, jer što prije odredimo pogodne termine, prije ćemo i uspješnije organizirati taj događaj.
Naravno, ovdje možete i dati komentare što vam se svidjelo na prijašnjim brucošijadama, a što nije, što biste maknuli, a što uveli... svaki komentar je dobrodošao, jer naš cilj je da vama bude što ljepše. A ako je vama lijepo, onda smo i mi sretni. :oops:
Isto tako, ukoliko imate želja za nekim posebnim pjevačem/pjevačicom/grupom, slobodno i to recite. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći.
Hvala na suradnji!
Želimo vam uspješnu akademsku godinu!
Glasnogovornica SUMAe
Evo mene opet...
Znam da je još prerano jer neki još ne znaju raspored, ali bi bilo jako lijepo kad bi tijekom idućeg tjedna počeli odgovarati, jer što prije odredimo pogodne termine, prije ćemo i uspješnije organizirati taj događaj.
Naravno, ovdje možete i dati komentare što vam se svidjelo na prijašnjim brucošijadama, a što nije, što biste maknuli, a što uveli... svaki komentar je dobrodošao, jer naš cilj je da vama bude što ljepše. A ako je vama lijepo, onda smo i mi sretni.
Isto tako, ukoliko imate želja za nekim posebnim pjevačem/pjevačicom/grupom, slobodno i to recite. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći.
Hvala na suradnji!
Želimo vam uspješnu akademsku godinu!
Glasnogovornica SUMAe
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:53 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
pocetak studenog bi bilo odlicno.
muzika mislim da bi trebala bit ono sto se vrti na mtv-u ili vivi jer to je trenutno sad in :)
moze i kakav narodnjak(dance verzija) :)
a za prostor nemam ideja.
mozda gap (brijem da je jeftiniji od saloona ili aquariusa) a velik je prostor otkad je preuredjen
pocetak studenog bi bilo odlicno.
muzika mislim da bi trebala bit ono sto se vrti na mtv-u ili vivi jer to je trenutno sad in
moze i kakav narodnjak(dance verzija)
a za prostor nemam ideja.
mozda gap (brijem da je jeftiniji od saloona ili aquariusa) a velik je prostor otkad je preuredjen
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:30 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Hvala na prvim prijedlozima....
Što se muzike tiče, mislila sam na izvođača (uživo), jer odabir muzike koja će se puštati je lagan - od svega po malo, da svi budu zadovoljni.
Želite li nekog poznatog, ili neki "nepoznati" band koji dobro svira?
O prostoru, nažalost, ne možemo raspravljati dok ne odredimo termin :cry:, on ovisi o više stvari...
Dakle, prvi tjedan 11. mj.? Odmah krećem radit dalje!
Hvala na prvim prijedlozima....
Što se muzike tiče, mislila sam na izvođača (uživo), jer odabir muzike koja će se puštati je lagan - od svega po malo, da svi budu zadovoljni.
Želite li nekog poznatog, ili neki "nepoznati" band koji dobro svira?
O prostoru, nažalost, ne možemo raspravljati dok ne odredimo termin , on ovisi o više stvari...
Dakle, prvi tjedan 11. mj.? Odmah krećem radit dalje!
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:55 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
ma za live ja mislim da je bolje uzeti nekog poznatog jer ce vise ljudi(brucosa) privuc ali nista nebi imao nit protiv nekog no-name banda koji dobro prasi (AZRA MORA BIT NA REPERTOARU) :)
ma za live ja mislim da je bolje uzeti nekog poznatog jer ce vise ljudi(brucosa) privuc ali nista nebi imao nit protiv nekog no-name banda koji dobro prasi (AZRA MORA BIT NA REPERTOARU)
_________________ -----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:05 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]odabir muzike koja će se puštati je lagan - [b]od svega po malo[/b], [b]da svi budu zadovoljni[/b].[/quote]
Ili ce svi biti nezadovoljni... :roll: Koje :weee: metalce :weee: mislite pustati?
[quote="Ivančica"]Želite li nekog poznatog, ili neki "nepoznati" band koji dobro svira?[/quote]
[url=http://www.altera.com.hr/]Altera[/url] - jedan simpaticni HR band :)
A moze i nesto s [url=http://www.cmar-net.org/demo/demo_main.htm]ovog popisa[/url]. :D
(P.S. Dovedi [url=http://www.brianmay.com/]Briana Maya[/url] (u zivo) i castim rundom za sve :banana:)
[quote="rea"][quote="diex"]bilo bi simpaticno kad bi brucosijada bila na pocetku 11 mj.,prvi tjedan ili tako nesto,dok nam jos ne pocnu kolokviji.
Sto se muzike tice ja bi britney spears :D[/quote]
Braco nemoj, ljudi ce te ozbiljno shvatiti...[/quote]
Pa, ako vam ju Ivancica dovuce "u zivo"... :verytwisted:
Ivančica (napisa): | odabir muzike koja će se puštati je lagan - od svega po malo, da svi budu zadovoljni. |
Ili ce svi biti nezadovoljni... Koje metalce mislite pustati?
Ivančica (napisa): | Želite li nekog poznatog, ili neki "nepoznati" band koji dobro svira? |
Altera - jedan simpaticni HR band
A moze i nesto s ovog popisa.
(P.S. Dovedi Briana Maya (u zivo) i castim rundom za sve )
rea (napisa): | diex (napisa): | bilo bi simpaticno kad bi brucosijada bila na pocetku 11 mj.,prvi tjedan ili tako nesto,dok nam jos ne pocnu kolokviji.
Sto se muzike tice ja bi britney spears |
Braco nemoj, ljudi ce te ozbiljno shvatiti... |
Pa, ako vam ju Ivancica dovuce "u zivo"...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:13 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
ma slazem se sa svakim no-name bendom koji oce svirati rock iz bivse juge i danasnje hitove :)
a ak dovede [b]carl coxa[/b] ja castim rundom :)
ma slazem se sa svakim no-name bendom koji oce svirati rock iz bivse juge i danasnje hitove
a ak dovede carl coxa ja castim rundom
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 22:48 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
splitska Vega je dobar bend, od bendova alternativnijeg usmjerenja
nisam ih jos cula uzivo, ali su [b]dobri[/b]
a mislim da nisu skupi za dovuci ih nekamo
no, naravno, pitanje je koliko zapravo populacije zeli cuti nesto alternativno, a koliko slusa samo hitove sa mtva, vive i ostalih slicnih programa
splitska Vega je dobar bend, od bendova alternativnijeg usmjerenja
nisam ih jos cula uzivo, ali su dobri
a mislim da nisu skupi za dovuci ih nekamo
no, naravno, pitanje je koliko zapravo populacije zeli cuti nesto alternativno, a koliko slusa samo hitove sa mtva, vive i ostalih slicnih programa
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Pingvin Forumaš(ica)
|
Postano: 0:38 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="c2h5oh"]
a ak dovede [b]carl coxa[/b] ja castim rundom :)[/quote]
Eeee to buraz ;)
Rave On 8)
[quote="diex"]
Sto se muzike tice ja bi britney spears :D[/quote]
I ja bih, samo nek ne pjeva :roll: ;)
Ma najbolje bi bilo da okinemo lijepo nekakav light show, uzmemo neki komp, skupimo kolekciju mp3-ova i peri...tko josh treba kakav bend ;)
A sto se tice vrste zike...najbolje bi bilo svega pomalo, tak da bude za svakog po nesto, da svi budu zadovoljni... :)
c2h5oh (napisa): |
a ak dovede carl coxa ja castim rundom |
Eeee to buraz
Rave On
diex (napisa): |
Sto se muzike tice ja bi britney spears |
I ja bih, samo nek ne pjeva
Ma najbolje bi bilo da okinemo lijepo nekakav light show, uzmemo neki komp, skupimo kolekciju mp3-ova i peri...tko josh treba kakav bend
A sto se tice vrste zike...najbolje bi bilo svega pomalo, tak da bude za svakog po nesto, da svi budu zadovoljni...
_________________ >> Feel the power of the penguin <<
|
|
[Vrh] |
|
anavi Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 15:30 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Salut ljudi! Samo moj mali komentar na izbor muzike današnje mladeži (kaj ja mogu, moram reć kaj mislim):
[quote="diex"]Sto se muzike tice ja bi britney spears :D[/quote] :blju:
[quote="c2h5oh"]muzika mislim da bi trebala bit ono sto se vrti na mtv-u ili vivi jer to je trenutno sad in
moze i kakav narodnjak(dance verzija)[/quote] :blju: :2gunfire:
[quote="c2h5oh"]danasnje hitove[/quote] :blju:
[quote="c2h5oh"]ali nemojte samo alter muziku jer malo ljudi voli punk i ine stvari[/quote] :ed:
Pa nije to brucošijada Ekonomije, kvrgu! Ovo je matematika molim lijepo. Kakvi sad pop hitići koji se zaborave nakon 2 tjedna...
Ako dopeljate [b][color=black][url=http://student.math.hr/~robisorn/steel.html]Steve Albini-ja[/url][/color][/b] ja plačam runde.
Današnja pop-music makes me go :blju: .
BTW, kad već spominjem mjuzu, jedna preporuka:
[b]U [i]BP club[/i]-u se održava Hrvatski jazz sabor[/b]. Pa tko voli, nek izvoli!
Salut ljudi! Samo moj mali komentar na izbor muzike današnje mladeži (kaj ja mogu, moram reć kaj mislim):
diex (napisa): | Sto se muzike tice ja bi britney spears |
c2h5oh (napisa): | muzika mislim da bi trebala bit ono sto se vrti na mtv-u ili vivi jer to je trenutno sad in
moze i kakav narodnjak(dance verzija) |
c2h5oh (napisa): | danasnje hitove |
c2h5oh (napisa): | ali nemojte samo alter muziku jer malo ljudi voli punk i ine stvari |
Pa nije to brucošijada Ekonomije, kvrgu! Ovo je matematika molim lijepo. Kakvi sad pop hitići koji se zaborave nakon 2 tjedna...
Ako dopeljate Steve Albini-ja ja plačam runde.
Današnja pop-music makes me go .
BTW, kad već spominjem mjuzu, jedna preporuka:
U BP club-u se održava Hrvatski jazz sabor. Pa tko voli, nek izvoli!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Pingvin Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |